|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |
|
10 | 32,26% |
| Kraków |
|
15 | 48,39% |
| Warszawa |
|
6 | 19,35% |
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Piers do przodu
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III
Ja mam chęć dziś popełnić pierogi z jahodami
![]() Tesso - mówiłam, że psiak indywidualista - a do tego już teraz wie, jak się wdzieczyć do kamery czyli wystawowo będzie kosił tylko złote medale
|
#4472 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Nie widziałam nawet wczoraj kota, także nie wiem czy się obraził czy nie. Ale wszystko później posprzątałam, więc może nie zauważył.
Jestem coraz bardziej wściekła. Czekam tylko na 15:00 i biegnę!!! do domu, bo mnie rozerwie. |
|
|
|
#4473 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Objadłam się spagetti bolognese jak bąk
|
#4474 | |||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Oby jak najmniej takich dolegliwości.A Musc Maori to ja lubię - i to bardzo. Przebieram nóżkami w oczekiwaniu na dekant od Khy
|
|
#4475 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Koniec sjesty !
![]()
|
#4476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witajcie! Scenka rodzajowa: moja córcia, typ małej królewny (róż kolorem dominującym+ kręcenie się sukni czynnikiem decydującym przy zakupie) powiada: _"Mamuś, mamuś, chodź pogramy w piłkę jak koleś z kolesiem!" ![]() edit: wszystko macie cudne . I suknie, i torby, i samochody, i psy, i koty, i fioletowe pępki. "Absolutnie"!
Edytowane przez sasia73 Czas edycji: 2009-07-16 o 16:35 |
|
|
|
|
#4477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasturcjo, dziękuję - też z takiego założenia wyszłam ![]() Figarro, dziękuję ![]() Jak tam pierogi? ![]() I jeszcze na koniec pozachwycam się Waszymi Kocimi i Psimi Ulubieńcami ![]() Już pisałam: ja też kcem... i pieska, i kotka...
|
|
|
|
|
#4478 |
|
Zakorzenienie
|
No niechby to wzial piorun najjasniejszy i strzelil!
Cala moja kilkugodzinna robota z pisaniem waznego tekstu, wypocona w trudzie wziela sie i nie zapisala ( jakim cudem ??? ) I wszytko przepadlo. Poszlo w diably. Nie powiem jakie slowa wykrzykiwalam do monitora. Poskarzylam sie Wam, to ide. Niech to! |
|
|
|
#4479 |
|
Zakorzenienie
|
Dorotko-Coco
Zrobiłam 60 pierogów Więcej nie dałam rady Nie dość,że na zewnątrz ukrop,to i w domu zrobiłam to samo przez to moje gotowanie![]() Pyszne wyszły Dodam,że połowy już nie ma
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam Wymieniam się Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2009-07-16 o 17:41 |
|
|
|
#4480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wcale się nie dziwię ![]() pierogi i chleb i może jeszcze sopocka ![]() to cosie, których mi nieustająco brakuje Wiem, pierogi mogłabym zrobić sama ale nikt nie robi takich pierogów jak babcia |
|
|
|
|
#4481 |
|
Zakorzenienie
|
Magdulenko
bol Twoj podzielam i ja wprawdzie sama ruskich nie uczynie ( bo braki sera na norweskim stanie ) ale przedwczoraj przywiozlam oplacone krwawica wlasna 10 kilo nadbagazu w tem, piatka pierogowa roznorakiego atoramentu 2 kila uszek zgrabnych i krokiety ![]() od razu wyczarowalam gar barszczu ( z takim bodzcem na zapleczu kulinarnym nie sztuka ) i teraz pochlaniamy, pozeramy, odsmazamy, pekamy ale... warto ![]() na tydzien obiady mam z glowy a Oblubieniec przy slubie laskawie oznajmil - dobra, Cie poslubie, ale obiady co i dzien maja byc inne i prosze jak dojrzewa ![]() co to jest sopocka? ( to pytalam ja, dziewoja z inszego okregu ) Dorotko wyrazy wspolczucia mnie raz jeden wirus pochlonal prace licencjacka od tamtej pory co i rusz sie zapisuje i "zgrywam" ![]() Zaglaskuje Zuziolowego psiaka chcem, chcem, chcem ![]() Jowito sukienka prosta, lniana, bez szalu, ale praktyczna i do bursztynu w sam jeden raz nie mam pojecia skad w Polsce ten wrzut taniego Massimo Dutti na Allegro przeciez u mnie to drogie sklepy ze sporym ocenowaniem i rzeczy zaprawde dobrego gatunku |
|
|
|
#4482 |
|
Zakorzenienie
|
znowu gwozdziem nieroztropnej rozrzutnosci
( pocieszam sie, ze srednio odczuwalnej dla "wontlego" puraliska) przybilam "wontek" niniejszym przepraszam i slubuje poprawe ( jak juz bede duza i "mondra" ) jeszcze ino jutro jedna, mala, samotna paczuszka na mnie czeka ![]() wracam do biografi muzy modernizmu , Dagny Przybyszewskiej alez kobita
|
|
|
|
#4483 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Melduję się
Nasturcjo-sopocka to polędwica na chlebuś. ![]() Mam zakwasy lekkie pod żebrami,a to dopiero 2 dni A6W-jutro bende musiała ćwiczyć o 6 rano,bo po 8 wybywam na cały dzień na Wdzydze nad jeziorko.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ramach obiadu popełniłam pseudoleczo. Znaczy cukinia+pomidor+przyprawy zgrabnie uduszone. Pycha. I chyba nawet dietetyczne. I dobrze, bo łypię teraz w kierunku moreli, które mam zamiar umieścić w maślankowym ciachu
|
|
|
|
|
#4485 |
|
Zakorzenienie
|
A co tu taka cisza??
Maślankowe ciasto jest złe ![]() Ja popełniłam gar ogromny chłodniku, zabiorę jutro w słoiku do pracy |
|
|
|
#4486 |
|
Piers do przodu
|
Chłodnik
Tymeniu puść słoiczek jakim kurierem koleżance
|
#4487 |
|
Zakorzenienie
|
Katty kochana, pusciłabym ale chyba się skiśnie
|
|
|
|
#4488 |
|
Zakorzenienie
|
Szyję pokrowce na fotele
A klnę przy tem jak szewiec bez noża nie podchodzić ... do rana ukończę Dorotę zagłaskuję znam ten ból zaginięcia w trudzie i znoju popełnianych tekstów teraz mam ustawioną opcję zapisywania co minutę Tak jest Vesenko - pojęłam i ja, że żelu hialu trza więcej dać, to będzie dobrze Jutro tak uczynię, albowiem gdyż na dzień seruma owego używać zamiaruję Idę szyć ... drżyj, rodzino !
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-07-16 o 21:37 Powód: bólu za dużo, niech będzie znój i trud |
|
|
|
#4489 |
|
Zakorzenienie
|
Nasturcjo, Winterka wiedziała
![]() A listę do przywozu z Polski mam zwykle podobną ![]() Tylko bez ograniczeń kilogramowych Kosztuje to 7 do 8 godzin jazdy ale warto ![]() No i jeszcze sopocka cała albo nawet dwie A sukienka cudna - jak napisze też chcem takom to się znowu powtórzę... albo i nie chcem ![]() bo gdzie w takim cudzie poczłapię? Miłego wieczoru i spokojnej nocy niech już się te burze skończą bo Mamusia w PL mi na zawał zejdzie
|
|
|
|
#4490 |
|
czyli Endżi
|
Do tego stopnia, że zainspirowała moją babcię...
![]() Ja mam teraz do A6W trzecie podejście. Za kazdym razem na samym początku daję sobie wycisk (bo te 6 powtórzeń wydaje mi się podejrzanie mało ), potem mam ból mięsni przez bity tydzień (!) i nie mam siły ćwiczyć dalej
|
#4491 |
|
Zakorzenienie
|
Nie bede oplakiwac tego glupiego pliku,
co mi tam, ze siedzialam nad tekstem juz od wczoraj z wieczora, co tam, ze dzisiaj od rana kilka dobrych godzin ... co tam srotam Przyznalam, sie juz Malgosi, ze klelam jak szewc, oj mocno. Bo ja, bede szczera - ja czasami klne. Klne jak diabli. Wiem, ze to nieladnie. Czy usprawiedliwieniem bedzie to, ze nie klne przy dzieciakach? |
|
|
|
#4492 |
|
rude jest piękne:)
|
Coco
![]() usprawiedliwiona jestes mi w samochodzie sie zdarza niezle poklnac od razu lepiej
|
#4493 |
|
Zakorzenienie
|
machm do Was
i spadam prasować chyba. że usnę z nosem w desce do prasowania ![]() byle nie na rozgrzanym żelazku
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4494 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pierdziu, dopiero wlazlam do domu
zmeczona troche, nie powiem.doszlam do momentu, ze o kholach gadalyscie. wiec tak: ja mam khola od wczoraj, zdecydowalam sie, ze zaryzykuje tego staruszka Oriental Bronze, po to tylko, zeby sprawdzic czy w ogole umiem sie tym cudem poslugiwac, i w ogole jak toto wyglada. i powiem, ze wyglada fantastycznie ![]() (aaa i pomimo, ze staruszek nic a nic nie podraznil mi oczu. a mam sklonnosci...) chyba nie doczytam dzis wszystkiego. czekam na pranie i ide spac. dobranoc |
|
|
|
#4495 |
|
Zakorzenienie
|
uprasowałam wątek
![]() edit a jednak nie Mirro, co to khol? Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2009-07-16 o 23:06 |
|
|
|
#4496 | |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu-Contax dużo zdrowia
![]() Margot zdrówka życzę ![]() Magdulenka ładna torebka Nasturcjo fajne zdjęcia koty w "przybytku" i gratulacje udanej aukcji sukienkowej b. ładna.Aniele to teraz po zatankowaniu bolidu do pełna będziesz mogła powiedzieć - "Podwoiłam wartość samochodu" ![]() (nabijam się ale na polonezie zdawałem prawko )Cytat:
![]() ![]() Tereso psiak rozkłada na łopatki (ten przekrzywiony łebek )Taka Witajcie nocnie ![]() edit. Doroto
Clock Machine - Bije Dzwon HAPPYSAD - Długa droga w dół http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/274/ Edytowane przez tharoon Czas edycji: 2009-07-16 o 23:15 Powód: skleroza |
|
|
|
|
#4497 | |
|
Zakorzenienie
|
Takus, ja piore, Ty prasujesz
![]() a khol to takie cus, co sie tym oko maluje. w dodatku proszek mowie Ci fajny gadzet Cytat:
![]() (Tomek pewnie sie zastanawia, co to ten caly khol )
|
|
|
|
|
#4498 |
|
|
Ufff opieka nad malym futrzakiem jest baaardzo wyczerpujaca ,to nie na moje lata
|
#4499 |
|
czyli Endżi
|
Mirruniu, a eyeliner w kremie Clinique też nie pasował Ci właśnie dlatego że drażnił oczyska
? Bidula Tygrysie, co też Tygrys się tak nabija z mojej snobistycznej, vintage'owej bryki ? No eeeej, serio nie wygląda źle. Wierzcie mi że jakby wyglądała to bym w nią nie wsiadła Jest w stanie dosłownie rewelacyjnym, tylko kolor khaki mi nie pasuje w żadną stronę Opowiedzieć Wam dowcip o internetowym sklepie z perfumami? Wstawia do sklepu perfumy, których fizycznie nie ma. Za pierwszym razem w paczce tłuką się dwa zamówione flakony. Za drugim razem kiedy mieli się poprawić poprawili sie tak, że stłukli jeden No toć to się w głowie nie mieści. Perfumy takie fajne a w sklepie takie łamagi
|
#4500 | |
|
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:27.

czyli wystawowo będzie kosił tylko złote medale 

[/B]mam tabletki, ale to takie draństwo, że organizm szybko się do nich przyzwyczaja i wtedy dopiero zaczynają się jazdy 
Oby jak najmniej takich dolegliwości.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

i pieska, i kotka...

), potem mam ból mięsni przez bity tydzień (!) i nie mam siły ćwiczyć dalej 

No toć to się w głowie nie mieści.