| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |      | 10 | 32,26% | 
| Kraków |      | 15 | 48,39% | 
| Warszawa |      | 6 | 19,35% | 
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-07-16, 23:43 | #4501 | 
| czyli Endżi Zarejestrowany: 2007-07 Lokalizacja: Home is where the heart is 
				 | 

Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III

No niestety Zuzinko - tak się pechowo złożyło   Szczęśliwie większość zamówienia po długim czekaniu jest już u mnie, ale żal że potłukł się mój flakon  Który w dodatku miał być dzielony z czterema dziewczynami - więc dodatkowo dochodzi teraz kolejne czekanie i kolejne składanie reklamacji w sklepie  Czasem tak nieszczęśliwie się składa, cholera   
				__________________ pachnę | 
|     | 
|  2009-07-17, 00:01 | #4502 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Cytat: 
   , a co do khola to wiem co to jest  (chyba Kasia-Tymenowa dała linka) Aniele   | |
|     | 
|  2009-07-17, 05:21 | #4503 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Widzę, że uśpiłem wątek więc teraz go budzę    Miłego dnia. | 
|     | 
|  2009-07-17, 07:46 | #4504 | 
| Zakorzenienie | 

Hop, hop, wstawać śpiochy   Piękny piatek   | 
|     | 
|  2009-07-17, 07:51 | #4505 | 
| rude jest piękne:) Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: nad jeziorem 
				 | 

Cicho,cicho Kasiu nie tak glosno ,spac ludziom nie dajesz    witam sie slonecznie piatkowo i jako druga   
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | 
|     | 
|  2009-07-17, 07:59 | #4506 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: B-awaria ;) 
				 | 

Czwarta! Witajcie w piątek!!! | 
|     | 
|  2009-07-17, 08:28 | #4507 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-03 Lokalizacja: Shallow Grave 
				 | 

Ale dzisiaj będzie upał, a ja  wpracy od rana  ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) zamiast się opalać   
				__________________ "It's been so long... Feels like pins and needles in my heart... So long... I can feel it tearing me apart..." ♥ | 
|     | 
|  2009-07-17, 08:37 | #4508 | 
| niecnotliwa dziewica | 

Dziękuje i witam się porannie i piątkowo   (staram się nie myśleć o tym, jak wyglądam - przejdzie) Ciii nie Ty jedna  tyle, ze ja się pocieszam, ze od poniedziałku mam tydzień wolnego i liczę na to, ze jeszcze się na kawałek tego upału załapię  Jak na razie załapałam się wczoraj na przeceny w Tatuum, czego skutkiem jest jedwabna tunika w kolorach turkusu i zieleni. Teraz idę na All szukać turkusowych kolczyków, lakier pod kolor już mam (Dorotko  ) 
				__________________ I wanna hurt you just to hear you screaming my name | 
|     | 
|  2009-07-17, 08:45 | #4509 | 
| Zakorzenienie | 

Myszko   Margot zrób poka-poka   | 
|     | 
|  2009-07-17, 08:47 | #4510 | 
| niecnotliwa dziewica | 

Kasiu nie zrobiem - nie zdążyłam...jak znajdę gdzieś w necie to wkleję poglądowo   A tak nawiasem mówiąc, to zazdroszczę Ci bliskości plaży przy tej pogodzie.... 
|     | 
|  2009-07-17, 08:53 | #4511 | 
| Zakorzenienie | 

Tak Małgoś, wiem   Przyjeżdżaj do mnie    Znająć życie to pogoda się skiepści na weekend. Dzisiaj odbieram moje dziecie  Nie widziałam się z nim 3 tygodnie, jestem taka stęskniona. | 
|     | 
|  2009-07-17, 08:59 | #4512 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................ 
				 | 

Macham   aczkolwiek niemrawo  ... która jestem - nie zliczę ... 
				__________________  | 
|     | 
|  2009-07-17, 09:03 | #4513 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-02 Lokalizacja: Down Under 
				 | 

A cóż to za dziwadło za oknem? Mgła cy cuś   
				__________________ | 
|     | 
|  2009-07-17, 09:05 | #4514 | 
| Piers do przodu Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Witam   A ja popełniłam ogóreczki małosolne na życzenie plażującej reszty rodziny, którą odwiedzam dziś po zrobieniu uśmiechu na cacy  i wdzę, że niebezpiecznie było przybyć do pracy z taką samoróbką  - muszę bronić firmowej lodówki przed zbytnim zainteresowaniem gawiedzi  (dobrze, że malutkie i jest ich całe 2 kilo  ) 
				__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-07-17 o 09:06 | 
|     | 
|  2009-07-17, 09:09 | #4515 | 
| Zakorzenienie | 

W mojej firmowej lodówce stoi słój chłodniku   Ale pojemy   | 
|     | 
|  2009-07-17, 09:14 | #4516 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-01 
				 | 

Przybyłam i ja się przywitać      Tomku - bystrooki   Ledwie zipię, ale dzisiaj coby dziewczynom nie narobić stracha pojadłam swoje tablety i będzie OK   Mam pytanie za 100 pkt.  szukam ładnej i jak się da niedrogiej narzuty na łóżko do sypialni, jasnej (w odcieniach beżu, złota i ecrii) z gładkiego materiału, ale nie satynowego (coby owłosienie kotów się nie czepiało). Podpowiecie coś   
				__________________ | 
|     | 
|  2009-07-17, 09:22 | #4517 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................ 
				 | 

Mam pytanie za 200 pkt   Możecie-li się zalogować na Allegro ? 
				__________________  | 
|     | 
|  2009-07-17, 09:22 | #4518 | 
				 | 

Biguś od samego rańca są jakieś jazdy    
				__________________ | 
|     | 
|  2009-07-17, 09:27 | #4519 | 
				 | 

no to OK, bo już się bałam, że jakiś haker zahakował moje wątłe konto  znaczy - nie OK, ze są jazdy, ale OK, że to czynnik zewnętrzny  EDIT: no dobra .. niewyspana jestem - mogę bredzić :P 
				__________________  Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-07-17 o 09:28 | 
|     | 
|  2009-07-17, 09:37 | #4520 | 
| Zakorzenienie | 

Narzuty Kasiu obejrzyj w Home&You klik, macie chyba? Tam jest duży wybór w jasnych kolorach   Tyż nie mogę wejśc na all  ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Własnie widzę, że nie macie   | 
|     | 
|  2009-07-17, 09:38 | #4521 | |
				 | 

Cytat: 
 Kasiu   W W-wie nie ma ich salonu  ale może na all coś będzie z ich kolekcji   
				__________________ | |
|     | 
|  2009-07-17, 09:40 | #4522 | 
| niecnotliwa dziewica | 

Jakie ładne, LUCIA mi się podoba   Rzeczywiście coś nie tak z tym Allegro, mnie też myśli, myśli a zalogować się nie daje... 
|     | 
|  2009-07-17, 09:40 | #4523 | 
| Piers do przodu Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Alledrogo nie chce wpuścić do konta użytkownika   Kasiu ja taką gładką złotawą i cienkawą narzutę to JYSKu kupiłam w zeszłym roku we wakacje na wyprzedaży za całe 40 zeta za sztukę (nabyłam 3 ze względu, że moja psica ma pozwoleństwo wylegiwania się na pańskim łozu jedynie w momencie, gdy leży narzuta - czego przestrzega w 100%  ) idealna do prania i łatwego wytrzepywania owczarkowej sierści   
				__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  | 
|     | 
|  2009-07-17, 09:45 | #4524 | 
| Zakorzenienie | 

O właśnie, w Józku też można fajne narzuty dostać    | 
|     | 
|  2009-07-17, 09:49 | #4525 | 
				 | 

Contaxo - o tutaj są różne narzuty  Tylko jak Ty nie chcesz satyny, to nie wiem jaki inny materiał nie będzie "przyjmował' kociej sierści. jakiś poliester gęsto tkany musiałby to być ... w dotyku średnio fajny no chyba, że jedwab - ale wtedy nie będzie tanio  ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- ooo - z JYSKa narzutę mam i ja  - ale ona jest bawełniana pseudopaczworkowa i nie wiem, czy sierść by się jej nie czepiała. Ale w użytkowaniu jest super   
				__________________  | 
|     | 
|  2009-07-17, 10:06 | #4526 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-06 Lokalizacja: z kamerą wśród zwierząt 
				 | 

tyz mam Allegrowy problem a stan niemal palpitacyjny na konto nie wejde na konto skrzynkowe podlaczone do Allegro tyz nie ( brak mam od wczoraj dostepu ) bidni ci kupujacy co z nimi kontaktu nie mam bo adresow nie posiadam  a piniadze na koncie mam piekna ta narzuta portugalska http://tekstylia.abc24.pl/default.as...172#top_sklepu co prawda narzute sobie sama mialam wykonac  ale kto wie jak z tym samowykonaniem bedzie ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- apropo narzuty  czy ktoras z Was byla w Portugali? musze zaczac planowac wakacje a nie wiem gdzie warto, co warto i czy warto w tej Portugali stawialabym na Sintre lub Porto moze ktos mial do czynienia z milymi apartamencikami ( bez grzyba w lazience ) | 
|     | 
|  2009-07-17, 10:16 | #4528 | 
| niecnotliwa dziewica | 

Irenka      
|     | 
|  2009-07-17, 10:24 | #4529 | ||
				 | 

Cytat: 
 Chyba wiem, którą narzutę masz  dla mnie jest trochę za cienka i może się ześlizgiwać z łóżka jak kocury będą robić harce  i troszkę przy ciemna dla mnie  Cytat: 
 Te pseudopotworki są bardzo fajne, tylko nie ma dla mnie kolorystyki  buu już je kilkakrotnie ogladałm i czekałam na nowe wzory, ale ni mo  No właśnie jak na razie obstawiam te narzuty zalinkowane przez Nasturcję http://www.greno.pl/index.php?pst=produkt&id=3  Irenko   
				__________________ | ||
|     | 
|  2009-07-17, 10:36 | #4530 | 
				 | 

Allegro odzyskało moc    
				__________________  | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:14.