| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |      | 10 | 32,26% | 
| Kraków |      | 15 | 48,39% | 
| Warszawa |      | 6 | 19,35% | 
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-07-19, 14:44 | #4621 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-02 Lokalizacja: Down Under 
				 | 

Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III

Cytat: 
   Wybywam. Miłego popołudnia! 
				__________________ | |
|     | 
|  2009-07-19, 14:55 | #4622 | |
| rude jest piękne:) Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: nad jeziorem 
				 | 

Cytat: 
  z tym ,ze w pakiecie  sa deszcze z burzami i nijak sie nie da tego wywalic  Macham niedzielnie do wszystkich  kolejna porcja zdjec z dzisiejszego poranka   
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | |
|     | 
|  2009-07-19, 15:06 | #4623 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Zuziku, zwabilas mnie do watku Morisem   jest przecudowny i przeslodki  Wymachuje do wszystkich   Katt witaj   | 
|     | 
|  2009-07-19, 15:31 | #4624 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-02 Lokalizacja: here in my head 
				 | 

Mirrus, ciesze sie, ze Perelki sluza     Sasiu milego popoludnia z corka  Kurcze, przejrzalam caly blog Vesenki i oprocz  slinotoku zaawansowanego zaczynam jednak zalowac, ze z moim piekarnikiem cos nie halo (nie nagrzewa sie jak powinien  ) Ciasta bym codziennie piekla   
				__________________ "Mrs.Dalloway said she would buy the flowers herself." --- 'and with the way they talk, and with the way they smile' http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho | 
|     | 
|  2009-07-19, 17:31 | #4625 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Cytat: 
    Cytat: 
 Bez piekarnika byłoby ciężko, bo oprócz ciast lubię wszelkiej maści zapiekanki. u mnie dziś na zmianę słońce-leje-słońce-leje. Z tym,że bardziej leje niż słońce. ej, no, gdzie wszystkich wymiotło? Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-07-19 o 17:42 | ||
|     | 
|  2009-07-19, 17:50 | #4626 | 
				 | 

ja jestem   racja, to nie wplywa dobrze na figure, ale jak tylko odwiedze rodzicow (z dzialajacym piekarnikiem  ) to zrobie im uczte ciastowa  poki co jem jablecznik z cukierni, tez pyszny   
				__________________ "Mrs.Dalloway said she would buy the flowers herself." --- 'and with the way they talk, and with the way they smile' http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho | 
|     | 
|  2009-07-19, 17:53 | #4627 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

Ja też jestem  Z przerwą na ciasto   
				__________________ Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę   www.facebook.com/FigarroScentStories https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam  Wymieniam się    | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-07-19, 17:56 | #4628 | 
				 | 

Figarro      
|     | 
|  2009-07-19, 17:58 | #4629 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

ja właśnie przetwarzam resztę moreli na dżemik, bo usiłują mi zejść. i zaraz mykam po kawkę i maślankowe. Jak wszyscy to wszyscy   | 
|     | 
|  2009-07-19, 20:12 | #4630 | 
				 | 

kokakola   I się zdrzemnąłam     
				__________________ Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę   www.facebook.com/FigarroScentStories https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam  Wymieniam się    | 
|     | 
|  2009-07-19, 21:03 | #4631 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-10 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-07-19, 21:19 | #4632 | 
| Zakorzenienie | 

Witam się wieczornie   Morisek jest taki mniamniuśny, że wycałowałabym mu pyszczek  Spędziłam miły dzień. Byłam z rana w muzeum a wieczorem na Fecie, przejazdem, króciutko ale udało mi się spotkać Dorotę Coco  To znaczy ona wypatrzyła mnie w tłumie  Poznałam też męża Doroty i psiaka akrobatę   Wspaniały klimat tegorocznej Fety, świetne miejsce na tego typu imprezę, spokojnie, bez wielkomiejskiego gwaru w przepięknej scenerii starych kamieniczek i dwóch potęznych bastionów otoczonych odpływem Motławy. | 
|     | 
|  2009-07-19, 22:29 | #4633 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-05 
				 | 

witam i ja. rowniez spedzilismy mile dzien. rano wpadli na kawke znajomi a pozniej pojechalismy na wies do rodzinki. przed chwilka wrocliliśmy. Skarb totalnie zmeczony, wybawil sie z kzynem  . zaraz wpadam pod prysznic. Teresko, piesek wymiata- jest boski  . ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- dziewczeta z Trojmiasta- czy bedziecie w domku w II połowie sierpnia?bardzo bym chcciała sie z Wami spotkac...... | 
|     | 
|  2009-07-19, 23:15 | #4634 | 
| Piers do przodu Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Wpadałam się przywitać   Futro dziękuje za względy wymiatających  i obiecuje z Pańcią nadrobić wątek jak tylko wróci z wakacyjnych wojaży pod koniec lipca  (takim to dobrze) Ja dopiero co wpadłam po odtransportowaniu brata do domu po dwóch tygodniach labowania na wsi  teraz czas na ciężką pracę, żeby porzucić wózek na konto własnych kończyn .... 
				__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  | 
|     | 
|  2009-07-20, 05:19 | #4635 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Miłego dnia. | 
|     | 
|  2009-07-20, 08:35 | #4636 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................ 
				 | 

Wymacham niemrawo  znad kubka z kawą  ech, żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chce   
				__________________  | 
|     | 
|  2009-07-20, 08:45 | #4637 | 
| niecnotliwa dziewica | 

Dzień dobry znad kawy mrożonej i babeczki z jagodami   Czy nie mogła taka pogoda być wczoraj? Poopalałabym się jeszcze, a tu lało i lało...a jak dziś słońce świeci to ja muszę byc w pracy   
				__________________ I wanna hurt you just to hear you screaming my name | 
|     | 
|  2009-07-20, 09:05 | #4638 | 
| Piers do przodu Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Macham pokawowo i pośniadaniowo   dziś jest mi dobrze i pachnąco - perwersyjnie założyłam na szyję Ambre Russe PdE i jestem w szampańskim nastroju - rozwinął się dziś rewelacyjnie  a właściwie    Idę zrobić repetę kawy   
				__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  | 
|     | 
|  2009-07-20, 09:11 | #4639 | 
				 | 

sie witam poniedzialkowo   ide po kawe    
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | 
|     | 
|  2009-07-20, 09:13 | #4640 | 
				 | 

Powitać  I wracam do łóżka  Pochorowałam się  Mam nadzieję,że do jutra mi przejdzie  ..... Pozdrawiam Was cieplutko  Pa pa 
|     | 
|  2009-07-20, 09:21 | #4641 | |
| Zakorzenienie | 

Witajcie   Cytat: 
 Agoo, ja wyjeżdżam pod Radom w drugiej połowie sierpnia  Wrócę w ostatnim tygodniu sierpnia. Jeżeli jeszcze będziesz to oczywiscie  Mam zapytanie do Krakowianek  Prawdopodobnie będę w mieście Kraka dzień lub dwa w okolicy 17-22 sierpnia. Czy któraś z Was spotkałaby się ze mną?  Nie jest to jeszcze pewne ale na wszelki wypadek wziełabym od Was nr telefonu, bo od 18go nie bede miała dostępu do sieci   | |
|     | 
|  2009-07-20, 09:58 | #4642 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-02 Lokalizacja: Down Under 
				 | 

Witajcie!  Znowu mamy piękny dzień!  Chyba pochodzę z rodziny jaszczurek. Na widok słońca wypełzam i lecę grzać się na kamienie. A paszcza cieszy się bez powodu.   
				__________________ | 
|     | 
|  2009-07-20, 10:06 | #4643 | 
| niecnotliwa dziewica | 

Sasiu - to mamy podobnie, ja juz dawno stwierdziłam, że w poprzednim wcieleniu byłam salamandrą   Figarro, zdrówka życzę  Zachciało mi się jasnej torebki - nawet niekoniecznie skórzanej - a tu jakaś dziwna moda nastała, ze torebki, które podobaja mi się kolorystycznie i fasonowo (i cenowo  ) , maja rozmiary zbliżone do średniej wielkości worka na ziemniaki - 5kg wejdzie spokojnie   
				__________________ I wanna hurt you just to hear you screaming my name | 
|     | 
|  2009-07-20, 10:36 | #4644 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 
				 | 

Dzien dobry i tym razem sloneczny   Agoo, nic nie zapowiada abym w sierpniu urlopowala, zatem jesli tylko nie wypadnie mi jakas kilkudniowa sluzbowka poza Trojmiastem, to chetnie sie z Toba zobacze. Milo bylo mi wczoraj spotkac Tymene i jej meza. Kasiu, nie zapamietalam, ze jestes wysoka. A jestes  Milego dnia Wam zycze. | 
|     | 
|  2009-07-20, 12:37 | #4645 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: sklepy cynamonowe 
				 | 

Cytat: 
 Nie lubię słońca z wzajemnością; to chyba efekt przyzwyczajenia do mało słonecznego mieszkania i chłodu, który uwielbiam... Poza tym po zmroku wyraźnie pięknieję  --- Podziwiam te Wasze kawy z rana, umarłabym nawet po Ince. I to nie kwestia ciśnień, tylko układu trawiennego. Kofeina i ciepłe mleko - zgroza podwójna. Katt   
				__________________ Between men and women there is no friendship possible. There is passion, enmity, worship, love, but no friendship. Oscar Wilde | |
|     | 
|  2009-07-20, 16:32 | #4646 | 
				 | 

Huuuu Huuuuuu  Ale pusto  Margot45 dziękuję już mi lepiej  Poczyniłam Nasturcjowy Chlodnik Litewski .Pycha   
|     | 
|  2009-07-20, 17:03 | #4647 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-05 
				 | 

witam, Tymeno, nie wiem do kiedy bede ale jak sie dowiem to dam Ci znać. Doroto, super. juz sie ciesze. ------------- bardzo bym tez chciała poznać Homyka i Kotę  . Edytowane przez agaa13 Czas edycji: 2009-07-20 o 17:44 | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-07-20, 17:15 | #4648 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: sklepy cynamonowe 
				 | 

Ciemno wszędzie, głucho wszędzie. Ja, jak widać, mam chwilowo - jedną z miliona (i tylko dzisiaj) - przerwę w pisaniu magisterki. A na obiad makaron z pesto, bo jestem uzależniona od tej zielonej mazi. Dodam jeszcze, że razem z K. zrobiliśmy [on robił, ja podjadałam] jakiś czas temu polecane przez Anuschkę gazpacho. Niestety trochę nas ułańska fantazja poniosła i zamiast jednego ząbka czosnku daliśmy... trzy... kły  Zionęliśmy cały boży dzień, ale muszę przyznać że mi smakowało. Lubię kremy, grzybowe i szparagowe w szczególności ;] Mimo wszystko eksperymentów mam chwilowo dość i trzymam się rzeczy bezpiecznych. Słowem - pesto. 
				__________________ Between men and women there is no friendship possible. There is passion, enmity, worship, love, but no friendship. Oscar Wilde | 
|     | 
|  2009-07-20, 17:15 | #4649 | 
				 | 

Hu,ha ,jestem ,pieke i gotuje robie Pavlova z czerwona i czarna porzeczka ,zagladam do Was   
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | 
|     | 
|  2009-07-20, 17:56 | #4650 | |
				 | 

Cytat: 
  to niech posluzy za komentarz  ja zajadam M&M's  i witam sie     
				__________________ "Mrs.Dalloway said she would buy the flowers herself." --- 'and with the way they talk, and with the way they smile' http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho Edytowane przez kokakola Czas edycji: 2009-07-20 o 18:18 | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.