| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |      | 10 | 32,26% | 
| Kraków |      | 15 | 48,39% | 
| Warszawa |      | 6 | 19,35% | 
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-07-21, 10:04 | #4681 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III

Dziewczyny,czy na moją wrażliwą przesuszoną i naczynkową cerę takie cuś może być?Używała któraś z Was? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...ellulaire.html Niby składowo nie jest źle,a i mocznik (w składzie właśnie) wskazuje na to że wrażliwa cera powinna dość dobrze przyjąć ten specyfik    
				__________________ Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę   www.facebook.com/FigarroScentStories https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam  Wymieniam się    | 
|     | 
|  2009-07-21, 10:06 | #4682 | |
| niecnotliwa dziewica | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2009-07-21, 10:14 | #4683 | |
				 | 

Cytat: 
  ),działał bardzo łagodząco na moją skórę. To wszystko.Reszta była mi obojętna  A ten krem dostałam jako prezent w ostatnim zamówieniu i się właśnie zastanawiam czy zaryzykować   
				__________________ Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę   www.facebook.com/FigarroScentStories https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam  Wymieniam się    | |
|     | 
|  2009-07-21, 10:19 | #4684 | |
| niecnotliwa dziewica | 

Cytat: 
     | |
|     | 
|  2009-07-21, 10:23 | #4685 | 
| RENTGEN RZĄDZI! | 

Witam się i ja   Czas szykować się do pracy,a ja bym wolała nad jeziorkiem się poopalać  No i 7 dzień A6W, brzuszki trza zacząć   
				__________________ Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom   Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby     | 
|     | 
|  2009-07-21, 10:25 | #4686 | 
| Piers do przodu Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Małgosiu, pralką??   nie zabilaś - a do kokardy poszukaj może taśmy, którą zaprasowujesz pomiędzy dwoma kawałkami materiału, który chcesz połączyć - parę razy mi  uratowała  Co do YR to używałam, wiele rzeczy ma fajnych ale kremy są nieco "ciężkawe" Zuzik 0 jak tam życie Morisa?? Dawno go nie widziałam    Weźcie podpowiedzcie mi, co z tym pomysłem na alkoholizowaną konfiturę  Zapodaję fotkę tęczy, która wczorajszym wieczorem oświeciła warszawską Pragę   
				__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  | 
|     | 
|  2009-07-21, 10:38 | #4687 | 
| czyli Endżi Zarejestrowany: 2007-07 Lokalizacja: Home is where the heart is 
				 | 

Figarro, ja się na biochemii nie znam kompletnie, ale alkohol (wysuszacz) i gliceryna (zapychacz i efekt ciężkości i zalepienia) są wysoko w składzie. Na pewno fajnie byłoby dorwać przedtem jakąś próbkę. Agoo, jeśli będę w pobliżu to z ogromną chęcią do Ciebie przybiegnę    Wracam z zakupów. Kupiłam 4 godziny motocyklowe i emulsję do ciała Emolium z kwasami tłuszczowymi, mocznikiem, olejkiem macadamia, masłem shea i trójglicerydami  Nie mam już ani grosza na jedzenie  Po co komu jedzenie  A dzisiaj po raz pierwszy zasiądę za kierownicą Poldka  Kiedy mój ojciec opowiada, że "nasz nowy samochód" to go poprawiam i mówię, że MÓJ. Dziadek w końcu wnuczce kupił   
				__________________ pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-07-21 o 10:41 | 
|     | 
|  2009-07-21, 10:42 | #4688 | |
| niecnotliwa dziewica | 

Cytat: 
  Daj znać, jak już przetestujesz, czy to Emolium coś warte   | |
|     | 
|  2009-07-21, 10:53 | #4689 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

odpukałam i na szczęście zadziałało  ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Cytat: 
  ja tą pizzę uwielbiam. Z żadnego innego przepisu nie wychodzi mi takie ciasto. Już wiem co robię na jutro do jedzenia  Z zachwytem oglądam Twojego bloga.Ja dojrzewam do skompletowania sobie zestawu do decoupage. Oszczędnościowego. Znaczy serwetki klejone na białko jaja, albo rozcieńczany vicol. Serwetki zorganizuję. Pędzle mam, akrylową farbę mam, muszę dokupić pigmenty. Primer, werniks i preparat do spękań nie mają chyba tańszych odpowiedników   | |
|     | 
|  2009-07-21, 10:58 | #4690 | 
| Zakorzenienie | 

Powitać   Figarro, ja bym nie brała tego kremu. Wolałabym zainwestować w jakis apteczny, albo serum za tę kasę  albo zrobic mega duże zamówienie na BU   | 
|     | 
|  2009-07-21, 11:05 | #4691 | 
				 | 

Margot45,your Angel,tymena.Dziękuję dziewczyny  Macie rację.Zobaczyłam co chciałam  A na alkohol w ogóle nie zwróciłam uwagi  Odpada. I tak mam bardzo suchą cerę i dodatkowego wysuszenia sobie nie zafunduję  Nie będę ryzykować. Dziękuję za dobre rady  Tymeno ja ten krem dostałam gratis do zamówienia  Ale i tak wolę go na sobie nie testować .Jeszcze zaszkodzę i będzie. Dziękuję   
				__________________ Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę   www.facebook.com/FigarroScentStories https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam  Wymieniam się    Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2009-07-21 o 11:09 | 
|     | 
|  2009-07-21, 11:15 | #4692 | ||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
 ja testuje serum z zielona herbata.. i nie wiem  chyba z wit. C bardziej mi sluzylo? od kilku dni mam cere jakas podrazniona, i jakies niespodzianki nawet. jak zmywam wieczorem makijaz to takie czerwone placki, jakby podsuszona. ale to moze z innego, bardziej babskiego powodu...  Cytat: 
  Cytat: 
  to zalezy, czy potrzebujesz smarowidla pod makijaz, czy na przyklad na noc dla ukojenia. jest naprawde mnostwo aptecznych, bardzo dobrych, i zroznicowanych cenowo kosmetyków. Cytat: 
   Emolium mialam krem specjalny jakis, tluste toto bylo cholerstwo, ale lagodzilo i nawilzalo porzadnie. Cytat: 
  Cytat: 
  od czwartku napierdziela mnie glowa. dzien w dzien. dzis tez wstalam z bolem glowy. i to juz przegiecie  zwalniam sie zaraz z pracy i ide do parku. o! EDIT: zamigrenowalam watek  no to juz naprawde ide   Edytowane przez mirra77 Czas edycji: 2009-07-21 o 11:42 | ||||||
|     | 
|  2009-07-21, 11:57 | #4693 | 
| rude jest piękne:) Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: nad jeziorem 
				 | 

Anuszko piekne zdjecia ,wypoczywaj dalej i przywiez rownie piekne widoki dla nas   Winterku cudna okolica ,nigdy nie bylam na Kaszubach na tyle zeby spokojnie powdychac klimat tego miejsca ,(zawsze szybko) przytulanki dla malego menszczyzny  Kasia-san ale zdjecie ,wcale nie wyglada na Warszawe w tle  Figaro mam nadziej,ze juz lepiej ze zdrowkiem?  Mariolu buziaki dla Antosia  Mirro  dla Wszystkich Pavlova z porzeczkami czarno-czerwonymi dla Kasi-san pozdrowienia od Morisa  Kasiu-san najlepsze beda powidla zrobione normalnie i popite alkoholem napewno wyjda alkoholizowane ,tak jak chcesz   
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | 
|     | 
|  2009-07-21, 12:01 | #4694 | 
| niecnotliwa dziewica | 

Teresko, Moris jest absolutnie wymiatający - to ostatnie zdjecie   normalnie na kalendarz go   | 
|     | 
|  2009-07-21, 12:25 | #4695 | 
				 | 

Zuzik - bo warszawska Praga to dzielnica cudów   i wygląda zaściankowo, tu nawet czas inaczej płynie  i w sklepie można pogadać i nieznajomy się potrafi ukłonić .... i każdy każdego zna .... i sąsiedzi pilnują chałupy jak wyjedziesz ... o!  Misianki dla Moriska (swoją drogą śpioszek z niego niezły ale podczas snu najwięcej się rośnie  ) 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-07-21, 12:42 | #4696 | |||
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
  Tak więc się peelinguję, kupiłam to smarowidło i czekam na moją pierwszą przesyłkę z BU gdzie będzie między innymi serum na blizny  A poza tym machnęłam sobie przy okazji jakieś jedwabne psikadło do włosów oraz olej kokosowy  Wracając do Emolium ... :p Wydaje mi się, że mam suchą skórę - chociaż się nie łuszczy ani nie marszczy czy coś w tym stylu. Po prostu czuję, że perfumy się nienajlepiej na mnie trzymają  Skóra bardzo fajnie wypiła tą emulsję, ale zgodzę się z Mirrą że pozostawia cieniutki film - ale u mnie się nie klei i nie lepi. Pamiętam że jesteś wrażliwcem - dla takich jest w szczególności rekomendowany  Oj tam. Bo Ty jesteś szczupła i Tobie jedzenie jest potrzebne   Cytat: 
  Mirruniu, strasznie mi przykro czytać o napierdzielającej głowie  Taka śliczna ta głowa a taka niewdzięczna  Ej a jak tam przejażdżka z tym speedującym kolegą - doszła do skutku  ? A przedwczoraj jechałam w Porsche Cayenne - nówka z salonu  Niedrogi był. Tylko 200 tysięcy  A taki ogromny że się ledwo mieści na podjeździe pod drzwiami właściciela i musiałam z niego wysiąść jeszcze przed bramką, po później bym juz nie dała rady   
				__________________ pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-07-21 o 12:45 | |||
|     | 
|  2009-07-21, 13:17 | #4697 | 
				 | 

Porsche Cayenne -samochód dla tego, kto chce tym pseudo-SUVem podrywać laski na terenówę  ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Jeździłam ale nie taki styl i komfort jazdy preferuję .... bez chwili wahania bym wskoczyła do Subaru Forester w każdej wersji - uwielbiam słuchać pracy tego boxerka pod maską   
|     | 
|  2009-07-21, 13:27 | #4698 | 
				 | 

Eeee tam - mój wuj już jest w takim wieku, że nie podrywa lasek   Kupił brykę dla swojej zony (w jego wieku  ) bez okazji. A są razem od 30 lat  Nie prowadziłam więc nie wiem jak z komfortem jazdy - ja jako pasażer miałam bardzo duży   
				__________________ pachnę | 
|     | 
|  2009-07-21, 13:40 | #4699 | 
| RENTGEN RZĄDZI! | 

Kota,Figarro,Irka,Zuziu,T  haroonie,Agoo,Mariolu  Kaszuby są piękne,dużo jezior,zieleni,urokliwych  ,małych miasteczek-tam naprawdę odpoczywam  Teraz szara rzeczywistość-zwiewam do pracy,miłego dzionka wszystkim. 
				__________________ Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom   Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby     | 
|     | 
|  2009-07-21, 13:42 | #4700 | |
				 | 

Cytat: 
  ) nie bierz tego do siebie - ja po prostu mam taki stosunek do tego auta   
				__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  | |
|     | 
|  2009-07-21, 13:48 | #4701 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 
				 | 

Cytat: 
 to ja sie schwale troche - mialam przyjemnosc prowadzic Subaru Impreze. Mniod na serce to byl i male drapanko w ledzwiach  To wrrrr, wrrrr silnika jest piekne. Mam taki mlyn ostatnio, ze chwilami nie wiem jak sie nazywam, a dzisiaj kiedy zadzwinilam do jednej firmy zapomnialam slowa "okno" i troche to trwalo nim ustalilam z Pania o co mi chodzi, co to jest "przez co sie patrzy na swiat, szyba, nie nie szyba, no, no ... " i tak dukalam przez chwile nim eureka mnie dosiegla - okno! Ludzie, ja glupieje. Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2009-07-21 o 13:49 | |
|     | 
|  2009-07-21, 13:51 | #4702 | |
| niecnotliwa dziewica | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2009-07-21, 14:01 | #4703 | 
				 | 

Ja wiem Malgosiu, tyle ze teraz nie moge odpuscic. Ten czas jest bardzo wazny zawodowo dla mnie, a jesli teraz odpuszcze to potem bede skomlec jeszcze bardziej. Musze w tym mlynie posiedziec sierpien i troche wrzesnia i bedzie gitara, potem odpuszcze. Mam nadzieje. | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-07-21, 14:02 | #4704 | |
				 | 

Cytat: 
  A na nasuwające się człowiekowi skojarzenia poradzić można niewiele  Można przypiąć tu też inną teorię - o kryzysie wieku średniego na przykład  Ale według mnie są po prostu tacy bogaci ludzie, którzy już nie za bardzo mają co robić z forsą. I kupują sobie Porsche, Harleye, domy z basenem itd - bo im się podobają i mogą sobie na takowe pozwolić. Pozazdrościć   
				__________________ pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-07-21 o 14:09 | |
|     | 
|  2009-07-21, 14:04 | #4705 | |
| niecnotliwa dziewica | 

Cytat: 
  Przesyłam dużo   | |
|     | 
|  2009-07-21, 14:05 | #4706 | |
				 | 

Cytat: 
  Dorotko - Imprezę powoziłaś??? no to  za to sportowe zachciewajki i zacięcie   
				__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-07-21 o 14:06 | |
|     | 
|  2009-07-21, 14:05 | #4707 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-07-21, 14:05 | #4708 | 
| niecnotliwa dziewica | 

Angel, nie tyle pozazdrościć, co życzyć sobie, zebyśmy i mogły sobie pozwolić na takie zbytki    | 
|     | 
|  2009-07-21, 14:15 | #4709 | |
				 | 

Chyba nie...   Cytat: 

__________________ pachnę | |
|     | 
|  2009-07-21, 14:39 | #4710 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-05 
				 | 

Cytat: 
 Nie i spac mi to nie daje   Czasu coraz mniej, metlik w glowie coraz wiekszy  (Na razie chyba wygrywa anastezjologia i intensywna terapia, tylko nie wiem czy jestem na tyle zdolna i madra  i czy dam rade psychicznie.) | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:13.