|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |
|
10 | 32,26% |
| Kraków |
|
15 | 48,39% |
| Warszawa |
|
6 | 19,35% |
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III
Cytat:
Ciesze się i życzę, żeby te dwa miesiące szybko minęły Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie wiem, jak to się stało, ale wstawałam dziś 2 godziny, a i tak nie jestem jeszcze obudzona Jakaś masakra normalnie. Miałam iść rano za zakupy spożywcze, bo lodówka pustkami świeci, ale nie byłam w stanie zwlec się z łóżka. Więc dalej świeci. Magnetico, Margot, Katty, fotki poszły Jakoś nie wiem, w co ręce dziś włożyć, rozlazła jestem... Kto mi da kopa do ogarnięcia się? I jeszcze muszę się poskarżyć - nie wiem, jak u Was, ale mnie szampon z rzepy Eva Natura zmył farbę z włosów i to błyskawicznie Gdybym wiedziała, to bym go tak hojnie nie używała, mam już swoje własne na głowie, a farbowałam niedawno przecie, wrrr. Sasia potwierdza ten efekt, więc może coś w tym jest.
|
|
#452 |
|
Zakorzenienie
|
wielkie JOL
przede wszystkim dla Marioli i dla nowego-drugiego wymiatacza plci meskiej ![]() bedzie dobrze, musi ![]() nie wiem jak to napisac, bo do mnie samej jeszcze nie dotarlo mianowicie, Oblubieniec zamroczon chyba wiara w moje umiejetnosci zorganizowal party musze ugoscic i nakarmic ( zgola pansko ) 15 osob ( plci wybrednej ) Stol ma byc "bogaty" i strawny powinnam zablysnac, zadziwic goscie syci do wypeku winni zaniemowic i chciec jeszcze ![]() macie jakies sprawdzone przepisy na takie, kurna uczty serwowac zamierzam przekaski, salatki, zimna plyte ( cokolwiek to znaczy ) ![]() pomozcie... a przeczesalam przypadkiem AleAllegro sa aukcje z emulsajmi tonizujacymi i relaksujacymi Acqua di Parma bardzo dobra rzecz na wakacje rozne opcje zapachowe, 20 ml za 7 zl http://www.allegro.pl/search.php?str...1924&country=1 moze sie komus przyda
|
|
|
|
#453 |
|
Zakorzenienie
|
A jak trza stosować to emulsion tonificante i na co?
|
|
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
Tymeno
z angielskiego to jest *******ing Emulsjon odswiezajaca, tonizujaca cos w stylu tej Sonii Rykiel platajacej sie swego czasu w perelkach ![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- nie wiem poczemy mnie wygwiazdkowalo re-fresh-ing ( moze tak )
|
|
|
|
#455 |
|
Piers do przodu
|
Kffiatek - coś Ty napisała z tą emulsją??
jakieś F u c k ing czy jak jak tytuł filmu (Amal) - żeby nie było ....edit: doczytałam
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-06-02 o 10:23 |
|
|
|
#456 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Kwiatuszku
Kasiu
Edytowane przez tymena Czas edycji: 2009-06-02 o 10:25 |
|
|
|
#457 |
|
rude jest piękne:)
|
Tymeno ,Kasiu -san fotki prosim ![]() Kffiatek jak zwykle imprezowac bedzie
|
#458 |
|
Zakorzenienie
|
Nie bedzie, wczoraj było dobrze a dzisiaj nie jest.
|
|
|
|
#459 |
|
Zakorzenienie
|
a bede
zrobie im wszystkim chlodnik bulgarski i chlodnik litewski ( zby bylo po Polsku ) ![]() moze sie skonczy tak jak z bigosem wiecie, Norwedzy nie jedza bigosu ![]() a jak zjedza... tygodniowe wczasy w uzdrowisku Toaletowice Rzadkie ![]() dzis wieczorem jade do Szwecji na pieknym moscie w Svinesund pomysle o naszej pieknej Katt ![]()
|
|
|
|
#460 |
|
Zakorzenienie
|
Nowowyfryzdrzone
prosze sie okazac inspiracja splynac na te co wiecznie poszukujace
|
|
|
|
#461 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
) na szczęście moje włosy mają przypadłość samoistnego regulowania fryzury bo muszę sobie takie tam paszportowe foto zrobić ![]() Uwaga, foty fryzu robione komórką - jakość pozostawia wiele do życzenia ....
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-06-02 o 11:11 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu, a sporo tych wlosow naciac sobie dalas? bo mnie sie wydaje, ( co zem mowila od razu) ze Tobie najladniej w dluzszych jest i jak zmian sie nam chce, to dobrze jest miec na wzgledzie calych nas i jeszcze na dodatek jak sie beda nasze piora sprawowaly mocno przykrocone Pocieszac Cie nie bede na sile, bo najwazniejsze jak sama sie w "czyms" nowym na glowie czujesz, ale moze pokaz nam kawalek siebie w tej fryzurze, to ocenim z pewnej odleglosci, jak widz. Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2009-06-02 o 10:58 |
|
|
|
|
#463 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam za uszko, od 20tu lat tak samo tylko strasznie zmokłam z rana i cały mój trud na nic |
|
|
|
|
#465 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#466 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#467 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tu wkleje, to wszystkie naszecie, że ładnie, tak na pocieszenie
Podaj mi adres na PW Dorotko, prześle Ci wieczorem, jak wróce do dom Teraz mam troche krócej niz do brody
|
|
|
|
#469 | |
|
|
Cytat:
![]()
|
|
#470 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#471 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, właśnie. Cały czas zapominam Was się poradzić. Te suszarki fryzjerskie, one mają mega moc.
Jaka nalepiej kupić, żeby wiało jak u fryca? Kasiek |
|
|
|
#472 |
|
Zakorzenienie
|
O, Wymiatający! Witajcie
Doczytałam, że Mariolowy Antoś się urodził Czy niesmiało mogę wspomnieć, że też chciałabym obejrzeć zdjęcia z toruńskiego spotkania I wyłamię się z towarzystwa meteorkowego bo zafunduje sobie coś innego. Towarzystwo kusi kosmicznym efektem niezmiernie, ale ja się nie dam. Podkład płynny nabędę od Givenchy, ten najnowszy, bo na mojej cerze efekt daje świetny ![]() A w Tymeny nieudane cięcie jakoś nie wierzę Ładnemu tam ładnie we wszystkim Ja włosy dzielnie zapuszczam i najgorsze mam już chyba za sobą Słoneczko zza chmur wyszło Miłego dnia Edit: Kasiu San, ależ masz niebieskie oczęta Edytowane przez homyk Czas edycji: 2009-06-02 o 11:27 |
|
|
|
#473 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu Sanowa
Ty masz ten szczesliwie szczegolny rodzaj wlosiska co to je wiatr najlepiej uklada a i dlonia nerwowa przegrzebane wygladaja najpiekniej Tobie zaden fryzjer krzywdy nie zrobi, chyba ze z brzytwa do ataku ruszy ![]() poddaj sie woli wiatru ( jak macie ) i sie samo po fryzjerze naprawi tak w ogole, to przecudne masz oprawki "panskie" takie i intelygentne ![]() ( oprawki tez zbieram ) ![]() Zuzia mi sie tu plata musze jej co napisac, bo zalegam i przekladam az mnie zatechlo, bo co bedzie jak sie dziewczyna obrazi
|
|
|
|
#474 |
|
|
Kasia-san mamy podobne fryzurki
|
#475 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szukam godnego następcy LF Kanebo i może akurat ten mi podpasuje Cytat:
Święte słowa ![]() Ksiu-san, ale masz już długie włosy ostatnio jak Cię widziałam to były króciutkie i nie narzekaj, ładnie Ci w bobie i w tym kolorze Tesso, ależ seksowny karczek
|
||
|
|
|
#476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przetestuj jednak, warto |
|
|
|
|
#477 |
|
Zakorzenienie
|
Hello!
Wrocilam do domu- nnie zatrzymali mnie wew szpitalu )Kasiu-san- fiu, fiu, bardzo twarzowy fryz i widac sprawna reke fryzjera. Jakby powiedziala Hiacynta Bukietowa: "na najwyzszym standradzie europejskim" Pieknie ulozone- czy to pracochlonne czy samo dobre obciachanie zalatwia sprawe? Homyczku- Edit- juz widze, ze Contaxik wytropila ten podklad , dziekuje za linke.Teresko- to Twoj karczek?- przepiekny!!!Kiedys Rachela pokazala zdjecie swojej fryzury, pod podobnym katem i pamietam, ze zaslinilam ekran (jeszcze sie chyba do tego nie przyznawalam, ale uwielbiam ladne karki- u przedstawicieli obu plci )Tymeniu- ja na pewno nie bede Cie pocieszac .W necie mam taka zasade, ze jak mi sie cos nie podoba, a nie chce komus sprawic przykrosci, to nic nie pisze, dyplomatycznie milcze Natomiast jesli juz napisze, to zawsze szczerzeWeżno Nastyrcyjo- macham do Cie jadacej bez ten most
Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2009-06-02 o 12:05 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#478 |
|
Zakorzenienie
|
O, fotki się pojawily
Odpisuje tu, bo nie moge dostać się na PW do Doroty - upieram się przy suszarce fryzjerskiej, bo ma mocny dmuch. Prostuje moje włosy bez dodatkowych wspomagaczy. |
|
|
|
#479 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia, jesli sie upierasz to jutro podpytam znajoma, ktora jest instruktorem fryzjerstwa i o suszarach itepe sporo wie (rymlo mi sie nawet)
odpowiem Ci wieczorem jutro, dobrze? ludzie!!! niech ktos pomoze! dostaje od Kasi "puste" wiadomosci, co zrobic ze skrzynia PW ? |
|
|
|
#480 |
|
Zakorzenienie
|
Dorota, super, dziękuję
Z tymi PW to chyba moja wina. nie mogłam nawet pisać na forum ale po ponownym zalagowaniu sie jest ok |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.

Pewnie jeszcze duzo rowow marianskich przede mna i morze lez do wylania, ale staram sie trzymac glowe na powierzchni i nie poddac sie fali smutku.
Jakaś masakra normalnie. Miałam iść rano za zakupy spożywcze, bo lodówka pustkami świeci, ale nie byłam w stanie zwlec się z łóżka. Więc dalej świeci. 

jakieś F u c k ing czy jak
jak tytuł filmu (Amal) - żeby nie było ....

bo muszę sobie takie tam paszportowe foto zrobić
Ładnemu tam ładnie we wszystkim
to Twoj karczek?- przepiekny!!!