| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |      | 10 | 32,26% | 
| Kraków |      | 15 | 48,39% | 
| Warszawa |      | 6 | 19,35% | 
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-07-26, 13:29 | #4981 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-01 
				 | 

Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III

Macham i ja niedzielnie    Wlasnie u mnie lunelo, a mialam wyjsc   Cytat: 
 Koto, dzieki za foty  musi byc fajnie   Cytat: 
 Fenrisie, Kriss dobrze radzi  pisz skarge  O kurteczka nowa  a jaka  gratuluje  Cytat: 
 a moze Canon G9 lub G10  Bolu glowy wspolczuje   Na moj polglowek ostatnio dziala tylko Cinie  ale to na recepte   
				__________________ Edytowane przez Contax Czas edycji: 2009-07-26 o 13:30 | |||
|     | 
|  2009-07-26, 13:34 | #4982 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Zielona, krótka, z Zary   Cytat: 
   Co do głowy..eh, jeśli malibu nie pomoże, idę spać. 
				__________________ | |
|     | 
|  2009-07-26, 13:38 | #4983 | 
| rude jest piękne:) Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: nad jeziorem 
				 | 

Jak spac?  watek wykanczamy ,otwarcie sie szykuje ,to Ty z gwinta to malibu i do pracy watkowej przybadz   
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | 
|     | 
|  2009-07-26, 13:48 | #4984 | |
				 | 

Cytat: 
  To w ramach dobijania wątku wklejam Ci kurtkę tutaj, nie będę słać na maila  Niestety jakość zdjęć pozostawia wiele do życzenia. Kurtka jest w kolorze soczystej zieleni. Czego oczywiście na zdjęciach nie widać  Nasz aparat kompletnie nie radzi sobie ze zdjęciami w pomieszczeniach, jeśli nie ma odpowiedniego światła. W ogóle z żadnymi zdjęciami sobie nie radzi  Czas go wymienić     
				__________________ Edytowane przez irkax Czas edycji: 2009-07-26 o 13:49 | |
|     | 
|  2009-07-26, 13:56 | #4985 | 
				 | 

Irenko kurtka sliczna i ta zielen    
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | 
|     | 
|  2009-07-26, 13:59 | #4986 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-02 Lokalizacja: here in my head 
				 | 

witam i zycze milej niedzieli  Irenko, sprobuj Aulin - to lek dostepny bez recepty, zawiera substancje p.bolowa nimesulid i dziala ona inaczej niz wszystkie dostepne p.bolowce na rynku - przede wszystkim szybko i dlugo  Moja bratowa miewa tendencje do bolow migrenowych i odkad dalam jej Aulin niczego innego nie bierze. Lek jest w saszetkach do rozpuszczenia w wodzie, ma dobry smak, cena ok. 20zl. A w kwestii aparatow: ja posiadam Nikona s210 i zadowolonam, malutki, leciutki i daje rade z fotkami w roznych sceneriach  Uwielbiam taka soczysta zielen  gratuluje kurtałki, wielka to radosc upolowac cos pieknego za polowe ceny, prawda?   
				__________________ "Mrs.Dalloway said she would buy the flowers herself." --- 'and with the way they talk, and with the way they smile' http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho Edytowane przez kokakola Czas edycji: 2009-07-26 o 14:00 | 
|     | 
|  2009-07-26, 14:04 | #4987 | |
				 | 

Dziękować   Cytat: 
  dzięki za cynk, na pewno zakupię i wypróbuję Aulin. Może akurat będzie to dla mnie ratunek. O aparacie poczytam  Mam już kilka modeli, którym się przyglądam. Niestety cenowo jestem dość mocno ograniczona. Co do kurtałki, to kupiłam ją nawet za 1/3 ceny   
				__________________ | |
|     | 
|  2009-07-26, 14:17 | #4988 | |
				 | 

Cytat: 
   o Aulinie mozna wiecej poczytac tu: http://www.☠☠☠☠☠☠☠/leki/p1756-Aulin edit: nie jestem jednak pewna czy Aulin dostepny bez recepty  mozliwe ze jednak recepta neizbedna. a mi sie przypomnialo, ze powinna odeslac mojego Canona S1IS do serwisu do Warszawy - poszla matryca  i ponoc wymieniaja na nowy model (jesli to jeszcze aktualne) albo naprawiaja.. 
				__________________ "Mrs.Dalloway said she would buy the flowers herself." --- 'and with the way they talk, and with the way they smile' http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho Edytowane przez kokakola Czas edycji: 2009-07-26 o 14:23 | |
|     | 
|  2009-07-26, 14:22 | #4989 | |
				 | 

Cytat: 
  jeszcze sobie ten aulin skonsultuję z "domowym" lekarzem. Co do tego Canona, to czytałam bardzo dobre opinie, że świetny aparat, ale właśnie z tymi matrycami miał problem. Dużo osób w recenzjach pisze, że matryca im padła, ale że z serwisem nie było problemu (naprawa bądź wymiana). 
				__________________ | |
|     | 
|  2009-07-26, 14:31 | #4990 | |
				 | 

Cytat: 
  jednak lustrzanka robi swoje   
				__________________ "Mrs.Dalloway said she would buy the flowers herself." --- 'and with the way they talk, and with the way they smile' http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho | |
|     | 
|  2009-07-26, 14:40 | #4991 | |
				 | 

Cytat: 
 Naczytałam się różnych opinii, na temat wielu modeli i sama nie wiem co robić. Lustrzankę bym chciała, ale po pierwsze teraz mnie nie stać, a po drugie byłaby dla mnie niepraktyczna na wyprawy, a właśnie do tego potrzebny mi aparat. Dlatego przydałby się kompakt, który będzie sobie dawał radę w plenerze przede wszystkim. 
				__________________ | |
|     | 
|  2009-07-26, 14:58 | #4992 | 
				 | 

ja tez przezywalam katusze podczas decyzji odnosnie kupna malego kompaktu   o moim nikonie pisza tez rozne rzeczy, ale mi zalezalo na malych gabarytach (przy S1IS nameczylam sie strasznie, ciezki byl ze wzgl. na 4 akumulatorki plus pokrowiec plus ladowarka do akku w razie wyladowania, wiec odpadalo brac go np na impreze do klubu ) Akurat byla fajna promocja w Fotojokerze wiec kupilam Nikona  I poki co zadowolonam  Robi ladne zdjecia makro i wbudowany akumulator dosc dlugo pracuje bez ladowania   
				__________________ "Mrs.Dalloway said she would buy the flowers herself." --- 'and with the way they talk, and with the way they smile' http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho | 
|     | 
|  2009-07-26, 15:31 | #4993 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ | |
|     | 
|  2009-07-26, 15:53 | #4994 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

Kurcze,mnie też dzisiaj boli głowa  TŻ-a też  Może to przez pogodę  U nas dość mocno wiatr wieje,więc może przez to nas boli  Też wypiłam jak Prezesowa Nasza 2 kawy i nic  Paracetamol też mi nie pomaga.Niestety to dość częste przy bólach potylicznych,że nic mi nie pomaga  Pozostaje przeczekać  Kliknełam skromnie flaszeczkę DAVID BECKHAM INTIMATELY NIGHT http://www.allegro.pl/show_item.php?item=697591946 Za grosze dawali, to wziełam  A co mam nie mieć   Miłego kochani  Idę się przespać może pomoże  Edit: Dobta, pójdę już w nowym wątku   
				__________________ Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę   www.facebook.com/FigarroScentStories https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam  Wymieniam się    Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2009-07-26 o 15:54 | 
|     | 
|  2009-07-26, 15:56 | #4995 | 
| RENTGEN RZĄDZI! | 

Przyszłam do Was po 30 godz dyżuru   Jeszcze żyję,więc wykończmy razem ten wątek     
				__________________ Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom   Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby     | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-07-26, 15:56 | #4996 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-02 Lokalizacja: Down Under 
				 | 

Witajcie!  Irko -  Co za okropniasta pogoda, święty by się wku...rzył.  Jak słońce wylezie, to takie ostre, że oczy chce powykłuwać, za chwilę chmurzyska naciągają bałwaniaste i leje  . 
				__________________ | 
|     | 
|  2009-07-26, 15:58 | #4997 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

Są jeszcze tanie  INTIMATELY NIGHT http://www.allegro.pl/item697973086_...ely_night.html 15zł + wysyłka 11 KYLIE MINOGUE SWEET DARLING http://www.allegro.pl/item697972717_...t_darling.html 
				__________________ Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę   www.facebook.com/FigarroScentStories https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam  Wymieniam się    Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2009-07-26 o 15:59 | 
|     | 
|  2009-07-26, 16:00 | #4998 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: UK 
				 | 

Witam niedzielnie! Figarro  Dzis dzien leniucha, dla mnie  , bo maz ugotowal obiad, posprzatal, a teraz zabral brata na jakies meskie rozrywki. Ja skromnie dolacze do klubu bolacych glow. 
				__________________ O książkach | 
|     | 
|  2009-07-26, 16:00 | #4999 | 
				 | 

Ale sie czaja wszyscy na zakonczenie watku    
|     | 
|  2009-07-26, 16:08 | #5000 | |||
				 | 

Cytat: 
 Eh Gratuluję flaszeczki, masz rację, co masz nie mieć  Cytat: 
    Do spania marsz! Cytat: 
 Pogoda nie może się zdecydować  EDIT: HA! DOBIŁAM WĄTEK  NIC NIE PISAĆ, ZAKŁADAM KOLEJNY  ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- 
				__________________ | |||
|     | 
|  2009-07-26, 21:05 | #5001 | 
| Zakorzenienie | 

Fenris, przykro mi bardzo   Trzymajcie się z mamą  Nasturcjo, nie było mnie na paradzie  Nie spierdzieliłaś blatu, na pewno będzie dobrze. Drewniany blat trudno schrzanić. Ja opusciłam się w olejowaniu, blat zrobił sie jasny i chropowaty, szczególnie przy zlewozmywaku. Fajną niedzielę miałam  Byłam z chłopakami w kinie na Epoce lodowcowej 3D, upichciłam dobre jedzonko, posprzątałam, pobiegłam 6km a teraz popijam wino od sąsiadki, które to ważył świętej pamięci sasiad w 2000r. Piję drugi kiliszek i chyba nie wstanę  ------------------------------------------ Ojoj, za długo pisałam  Zmykam do nowego   Edytowane przez tymena Czas edycji: 2009-07-26 o 21:08 | 
|     | 
|  2009-10-30, 22:34 | #5002 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-06 
				 | 

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...2#post13440252 Oficjalnie zamykam   | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.