|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |
|
10 | 32,26% |
| Kraków |
|
15 | 48,39% |
| Warszawa |
|
6 | 19,35% |
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III
Helloł !
Chcę na kółko do chomiczka - żem się zestresowała z rana ![]() Ósma o świcie. Telefon. - Ania?! - damski głos roześmiany w słuchawce.Nieznany jakiś. - Jam jest - odrzekłam zgodnie z prawdą. Co będę łgać obcej osobie. - Zaraz będziemy ! - zakrzyka głos i koniec rozmowy. Jezusmaria !! Kijanka z Dorotą, Ogórkami i Wymiataczkami! Juuuż?! A tu jeszcze A6W nie zaczęłam nawet robić i chałupka niezagrabiona (nie mówiąc o oczku wodnym) Ale nie , to koleżanka ze studiów wpadła z rodziną przejazdem. Powiedzieć mi, ile to lat po studiach jesteśmy i że może jaki zlocik by uskutecznić. No może. Tylko że tyle lat , to ja mam dopiero teraz i niemożliwe, żebym tak zaraz po urodzeniu była magister. ![]() Co jej powiedziałam. Fajna dziewczyna Przyznała mi rację.![]() Tylko dzieci ma jakieś takie duże. Ale to pewnie z pierwszego małżeństwa męża (bo mąż jakiś taki stary )Idę. Muszę uzupełnic zapas magnezu.
|
#1052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mamciu Ty wiesz jak humor z rana poprawić ![]() Kasiu Contaxowa - miłego urlopowania - jakie masz plany? Jowito - co za prosię kopie doły pod Tobą? Jak chcesz to zbierzemy ekipę i się tym zajmiemy! Zuziu, Tomku, Nasturcjo Nasturcjo Ty już ponoć masz bilet do Krakowa zaklepany? czyli, że zlocik na lipiec montujemy?
Edytowane przez irkax Czas edycji: 2009-06-06 o 11:20 |
|
|
|
|
#1053 | |
|
Zakorzenienie
|
Słusznie.
Diagnoza ta sama: wariatka Cytat:
![]() Mnie o świcie bratanica obudziła, bo to przeca najlepszy czas na zabawę Zaliczyłam już czytanie książeczek, lepienie z ciastoliny, oglądania klubu Myszki Miki, miksowanie koktajlu, zabawę we fryzjerkę - obcinany był pluszowy pies ![]() Strach się bać, co mnie dziś jeszcze czeka ![]() A teraz zabrałam się za razową szarlotkę - to tak w ramach samooszukiwania się, ze zdrowiej, bardziej dietetycznie ![]() Robię taką: http://www.cincin.cc/index.php?showtopic=11956 I słońce świeci, wykorzystam to później i wybiorę się na jakiś spacer, z Endżi w ramach ogona Miłej soboty! ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- MamoB, padłam
|
|
#1054 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Witam Nowe Twarze na Wątku
Nadrobiwszy wątek wstecznie wklejam swoje przemyślenia, bo są niezmiernie cenne Mariolu - my, z bożej łaski BigMama, chcemy być męczeni zdjęciami jak najczęściej Sasinko - przybywaj. Zabierz ze sobą jaki Żywioł ![]() Agao Trzynasta - zapamiętałaś sen ? Pono pierwszy w nowym miejscu się sprawdza. Mnie tam nic się nie śniło pierwszej nocy w nowym domu. Nie chcę myśleć, co to znaczyć może. Od tamtej pory wiele się wydarzyło. Czy, niedajboże, Joasiak diagnozuje też piszących na wątku ?
|
#1055 |
|
Zakorzenienie
|
To wyznanie BigeM rozlozylo mnie na lopatki
![]() Contaxiku- milego urlopu, bez bolu globusa E- Rawito- wspolczuje sytuacji z podstepnym kopaczem dolkow, Mam nadzieje, ze udalo Ci sie go w pore zdemaskowac. Jak ja nie znosze takicj zyczliwcow ![]() Aniu- milego dnia i nocy w nowym domu |
|
|
|
#1056 |
|
Zakorzenienie
|
MamoB, diagnoza jest jedna, wspólna dla całego wątku (niestety diagnozująca też się na nią łapie
) - wariatki
|
#1057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tharoon pewnie odetchnął z ulgą, że się nie załapał I dobrze, będzie robił za lekarza na tym "oddziale zamkniętym"
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co ma Tygrys nie mieć diagnozy ![]() Jestem za równouprawnieniem, nie mogę dyskryminować biednego Tygrysa - diagnoza brzmi: wariatki i wariat
Edytowane przez joasiak1 Czas edycji: 2009-06-06 o 11:51 |
|
|
|
|
#1059 |
|
Zakorzenienie
|
Biedny Tharoon, z takimi lekarzami zle sie z czasem dzieje
Ragutko, ale z mnie gapa, wiedzialam, ze o czyms wczoraj zapomnialam; zapomnialam sie z Toba przywitac Witam sie wiec ![]() Milej soboty |
|
|
|
#1060 |
|
Zakorzenienie
|
kto z kim przestaje ...
jeśli wlazłeś między wrony ... jaki Pan taki kram
|
#1061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakies ustalenia beda co do miejsca, czy juz zaklepane, ze to Gdansk? ![]() Ania, jestes jak ten malujacy glosem Badach - gdy Cie slysze, bo ja Cie slysze, to od razu wizualizuja mi sie obrazy. ( wiem, wiem ... Joasiowy chomik, karuzela, te sprawy )Zobaczyc jak sobie rzesy opluwam sniadaniem - bezcenne. Dzieki, Ania. |
|
|
|
|
#1062 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasturcja będzie w weekend 11-12 lipca o ile dobrze pamiętam. Nie wiem czy do tego czasu ustalimy w końcu gdzie ogólnopolski miałby się odbyć ![]() Można zrobić sondę tylko dla tego terminu i 3 opcjami do wyboru. Robimy?
Edytowane przez irkax Czas edycji: 2009-06-06 o 12:35 |
|
|
|
|
#1064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To moze pyknac jakas sonde, Irko? Dziewczyny, za chwile polowa czerwca. edit - tak, robimy Irko
Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2009-06-06 o 12:39 |
|
|
|
|
#1065 |
|
Zakorzenienie
|
jaki dzień byłby lepszy? sobota? niedziela? co wrzucić do sondy? pewnie sobota?
|
#1066 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
OK, to montuję sondę ![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Sonda założona Dotyczy planowanego zlotu na 11 lipca.Dla tych, którzy mogli wcześniej nie doczytać. Termin 11 lipca ustalił się ze względu na to, że Nasturcja tak ma bilet zabookowany. Jeśli komuś w ogóle nie pasuje ten termin, proszę o niegłosowanie ![]() Tylko o cynk tutaj. Na pewno będziemy kombinować jeszcze jeden zlot w późniejszym terminie.
Edytowane przez irkax Czas edycji: 2009-06-06 o 12:56 |
|
|
|
|
#1068 |
|
Zakorzenienie
|
Koto - jak juz mam tę książeczkę w rękach , jeszcze raz przeczytaną i z takim samym efektem to myślę sobie ,że to cudowna rzecz dla córek w ogóle.
A wszystkie takimi jesteśmy . Ja może dodatkowo to przeżywam bardziej z emocjami na wierzchu bo mam ogromny deficyt bycia córką. .
Wymiana perfumy i inne Edytowane przez ragutka Czas edycji: 2009-06-06 o 13:40 |
|
|
|
#1069 | ||
|
Zakorzenienie
|
11 lipca jak dla mnie bardzo ok
Cytat:
Cytat:
Co do zdemaskowania to dopiero się okaże, czy udało mi się w porę. Co się stało, to już się pewnie do końca nie odstanie, ale będę walczyć
|
||
|
|
|
#1070 |
|
Zakorzenienie
|
Wychique'owalam się i pędzę do sklepu po składniki na jutrzejsze ciasto z truskawkami
A propos ciast z truskawkami to gdzie obiecane kawałki tart dla mnie...? Zjadłabym coś dobrego. Ja zagłosuję w sondzie, jak tylko sprawdzę, czy aby w ten właśnie weekend nie wypada mi szkolenie, na którym muszę być
|
#1071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w ogóle to witam się z wyrka gdzie leżę powalona grypą,echhh... |
|
|
|
|
#1072 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
BigMamo Irenko, Ragutko - czeeeść Rawito - jak duży ten dół wykopał to tym łatwiej tam wpadnie. Ten co knuje. Wstałam niedawno i nie wiem za co się złapać. Chyba za siebie najpierw. Miłego dnia. edit. A gdzie Kola? Meczuje jeszcze? Edytowane przez Anuschka Czas edycji: 2009-06-06 o 14:14 |
|
|
|
|
#1073 | |
|
Zakorzenienie
|
E, Katt
Po dluzszym lezakowaniu i nic nierobieniu globus poszedl precz Irko Cytat:
Zaglosowalam na Warszawe, bo w tym terminie bede sie juz remontowala i prawdopodobnie bede musiala byc pod reka
|
|
|
|
|
#1074 |
|
Zakorzenienie
|
Macham
i zmykam do ogródka wyzyć sie na chwastach ![]() Miłej soboty
|
|
|
|
#1075 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
brak spójności wizerunku.I miło było słyszeć Twój głos, bynajmiej niezimnosukowaty. Napisałam to ostatnie zdanie i poddałam je natychmiastowej kontroli- czy dobrze użyłam słowa bynajmniej. Ale dobrze. ![]() Teraz jednak większość używa go akurat w odwrotnym znaczeniu, błąd jest nagminny, irytujący, i już naprawdę czasami się gubię.Cytat:
Cytat:
i chętnie pogrzebałabym we własnej ziemi we własnym ogródku... Ach, jak chętnie. |
||||
|
|
|
#1076 |
|
Zakorzenienie
|
Kfiatuszku dziękuję za przepis
![]() Ja dziś od rana mam dzień zabiegany. TŻ nadal obsypany, czerwone, swędzące placki wykazują się wyjątkową ruchliwością i podbijają nowe tereny. Recepty wykupione, na razie poprawy nie ma żadnej, ale mam nadzieję,że szybko będzie lepiej. Dobrze,że to nie jest nic zakaźnego. Częstuję obiecaną tartą, a dla nielubiących ciasta proponuję pomidorka z serkiem. Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-06-07 o 09:46 |
|
|
|
#1077 |
|
Zakorzenienie
|
ja tylko zamacham słabo wszystkiem
właśnie wróciłam z parady smoków i rękach nieco słabuję
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1078 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1079 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chique (był mi pisany chyba - dwa dni po naszym spotkaniu Sasia mi go podarowała Fajnie, zmotywowałaś mnie jeszcze bardziej do noszenia tego zapachu ![]() Chyba podświadomie dobrze wybrałam, trochę to taka jestem ![]() Cytat:
Po dwugodzinnej drzemce - Żywioły jednak wykańczają lepiej i skuteczniej niż wszystko inne - ruszam tyłek do miasta. Z okazji wyborów zjechały znajome i przyjaciółki z czasów licealnych jeszcze (jak to dinozaurowato zabrzmiało ) i spotykamy się tradycyjnie przy takich okazjach. Ze spotkania bardzo się cieszę, ale zupełnie nie wiem, kto to wymyślił spotykac się na piwie o takiej porze... I do tego nie wiem gdzie upchnę to piwo po genialnych knedlach z truskawkami mojej mamy, które pochłonęłam na obiad. Teraz sama czuję się jak jeden wielki Knedel ![]() Czy jak napiszę, że od poniedziałku idę na dietę, to ktoś mi tu jeszcze uwierzy?
|
|
#1080 |
|
Zakorzenienie
|
trochę ?
![]() ![]() ![]() Joasiaku, miłego spotkania ![]() wszystkim miłego wieczoru życzę ja rozmyślam, czy iść do kina, czy wyjść gdzieś na drinka, czy zostać w domu i poleniuchować ![]() ochotę mam na nicnierobienie, ale tydzień yemu tak fajnie było w kinie, że może .... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:00.

Przyznała mi rację.
)

Zaczynam się bać!
Zaliczyłam już czytanie książeczek, lepienie z ciastoliny, oglądania klubu Myszki Miki, miksowanie koktajlu, zabawę we fryzjerkę - obcinany był pluszowy pies