| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |      | 10 | 32,26% | 
| Kraków |      | 15 | 48,39% | 
| Warszawa |      | 6 | 19,35% | 
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-06-07, 23:22 | #1231 | 
| Czekam na Ragnarok Zarejestrowany: 2006-05 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III

A wygląda na (już sobie przypomniałam) tatarski, tzn. moje niewprawne oko sobie taki przyuważyło    Teraz to już naprawdę dobrej nocy, bo nie wstanę. I oznajmniam wszem i wobec, że lawenda&akacja L'Occitane poleci z wiatrem, bo to nie mój zapach  Wydałam kasę, brałam w ciemno i nie wyszło. | 
|     | 
|  2009-06-08, 01:16 | #1232 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: UK 
				 | 

Kochani    Katt, odpoczywaj i błagam - nie mdlej, bo ja umrę z troski! Czekam aż dasz mi znak, kiedy będziesz miała siły pogadać  Tulipanko, już teraz trzymam kciuki za sesję! Mój mąż wrócił ze szpitala zachwycony sobą i synkiem  , bardzo się cieszę, że mógł pobyć  z nim sam na sam. Ja w tym czasie uskuteczniłam moje zamiary i zastosowałam różne cuda z Lush'a, po czym poczułam się prześwietnie  , tak więc mam nadzieję, że wrócę jutro do formy  Kolorowych snów życzę   
				__________________ O książkach | 
|     | 
|  2009-06-08, 06:24 | #1233 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Miłego dnia. | 
|     | 
|  2009-06-08, 07:04 | #1234 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2006-04 
				 | 

Dzień dobry   Słonecznego dnia wszystkim   | 
|     | 
|  2009-06-08, 08:00 | #1235 | 
| Zakorzenienie | 

Powitać poniedziałkowo, krótkotygodniowo - dla mnie to tylko trzy dni, w piątek mam urlop, więc weekend będzie długi   Wysłałam jeszcze raz drugi rzut zdjęć - część osób już ma te zdjęcia, ale pogubiłam się, komu już co słałam, więc teraz posłałam po prostu jeszcze raz i już koniec modelingu naszego toruńskiego to jest  Spędziłam wczoraj uroczy wieczór - jadłam kolację ze znajomymi (razem z deserem w postaci mojego ciasta truskawkowego, które okazało się udane, uff), poszłam wreszcie na Vicky Cristina Barcelona i baaardzo mi się ten film podobał   Taka, słyszysz?   Byłam na nim ze znajomym po reżyserii,z którym strasznie lubię oglądać filmy, bo kiedy po filmie zaczynamy o nim rozmawiać to wyłapuję rzeczy, na które wcześniej nie zwracałam uwagi i jakoś tak więcej z tych filmów wynika. Nowemu Allenowi dorobiliśmy całkiem niezłą ideologię  Obejrzałabym jeszcze Scoop, ale nie wiem, czy da się gdzieś upolować, pewnie w wypożyczalniach najprędzej. Potem miło pogadałam - tak miło, że w domu byłam po pierwszej i spałam dziś tylko 4 godziny  Jeśli nie padnę po południu to będzie cud. A zaraz wypachniam się Galliano edp i uciekam do obowiązków, pracy i słońca za oknem   
				__________________ | 
|     | 
|  2009-06-08, 08:34 | #1236 | 
| Czekam na Ragnarok Zarejestrowany: 2006-05 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Dzień dobry   Joasiu - pięknie pachniesz. Miłego dnia   | 
|     | 
|  2009-06-08, 08:44 | #1237 | 
| niecnotliwa dziewica | 

Witajcie poweekendowo   Jakby ktoś jeszcze nie wiedział to oświadczam, że nasza Tereska jest wielka, wspaniała i kochana         
				__________________ I wanna hurt you just to hear you screaming my name | 
|     | 
|  2009-06-08, 09:03 | #1238 | 
				 | 

Witam w nowym tygodniu!    
				__________________ O książkach | 
|     | 
|  2009-06-08, 09:16 | #1239 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-06 Lokalizacja: z kamerą wśród zwierząt 
				 | 

brrrry nie ce mi sie zyc kot-a tez zyc nie ce ( stanowimy wiec depresyjna symbioze doskonala ) w ramach protestu wobec smyczy pol kot-y ( to wazniejsze ) mieszka pod szafa a cala reszte ma we wdziecznie wypietym zadzie dzis tez bym chciala mieszkac pod szafa... | 
|     | 
|  2009-06-08, 09:21 | #1240 | 
| rude jest piękne:) Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: nad jeziorem 
				 | 

Wpadlam sie przywitac ,usciski zostawic dla Wszystkich na nowy tydzien  Malgosiu nie zawstydzaj mnie   Mariolu jak radosnie czytac Ciebie  ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Kffiatku wiem ,ze w takiej sytuacji nie wypada sie smiac ,ale naprawde trudno sie powstrzymac robie to po cichutku  A Ciebie zanim wejdziesz pod szafe    
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | 
|     | 
|  2009-06-08, 09:52 | #1241 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................ 
				 | 

Macham w przelocie    
				__________________  | 
|     | 
|  2009-06-08, 10:10 | #1242 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

I ja macham w przelocie   Szczególnie macham do Anuschki, której zapomniałam pomachać w poprzednim łączeniu  Całuję Mariolę uradowana dobrymi wieściami o Antosiu. Kattce gratuluję męża i butów, w tej właśnie kolejności  Nasturcję przytulam i nakazuję natychmiast wyjść spod szafy, choć mam nadzieję, że pod nią w ogóle nie weszła. Zdjęcie kot-y jak zwykle wymiotło  Joaś - dziękuję za zdjęcia  No autentycznie zazdrość mnie zżera, że mnie tam z Wami nie było. W Krakowie jakby wiosna znowu zagościła..ciekawe na jak długo   
				__________________ | 
|     | 
|  2009-06-08, 10:52 | #1243 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 
				 | 

Dzien dobry. Jako i Tereske, tak i mnie rozbawil widok kociego dupska wystajacego z pod szafy. Nasturcjo, no co Ty? Jak to zyc sie Tobie nie chce? Polowe kota trza ratowac z tej pod szafskiem depresyji. Chcesz pol kota tak zostawic? Nie wierze. Joasiu, dziekuje za kolejna porcje zdjec, ktorych wczesniej nie widzialam. W oko mi sie rzucila zielen Kotowych butow. Na Waszym spotkaniu moim zdaniem dominowala zielen z turkusem  Wczorajszym wieczorem obejrzelismy w Kameralnym film Hanba z Malkoviczem w glownej roli. Polecam. | 
|     | 
|  2009-06-08, 11:36 | #1244 | 
| Piers do przodu Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Hellou   Ja dziś wielce wiosenno - letnia, założyłam na przeciw pogodzie bez sweterka cienką białą tuniczkę z krótkim rękawem folkowo / kurpiowsko tylizowaną w chabry  Kffiatku - kot-a wymiótł mnie sprzed ekranu kompa pod biurko  nie depresjonuj się dziewczyno - w czasach kryzysu należy pierś i inne wskaźniki prężyć w górę !!!  ku chwale ojczyzny ma się rozumieć   
				__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  | 
|     | 
|  2009-06-08, 11:55 | #1245 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................ 
				 | 

Bidny Nasturcjowy źwiesz   Może on by wolał mieć nie obróżkę, a szelki ? o ile teraz ma obróżkę ... bo może ma szelki ? 
				__________________  | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-06-08, 12:31 | #1246 | |
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2006-07 
				 | 

Witam   Zaległości nadrobię wieczorem, ale teraz prześlę całusy dla Marioli i Antosia.  Cieszę się , że synek dobrze sobie radzi i jest coraz lepiej   Nasturcjo, nie wchodź pod szafę, bo co my tu bez Ciebie zrobimy. Fotka kot-y…  , jak zwykle poprawiła mi humor  Cytat: 
  . Czekam, kiedy będę go wyświetlać w toruńskich kinach. Malkovich, to moja miłość, od kiedy pamiętam i na każdy film z nim muszę iść, nie mam innego wyjścia. Edytowane przez 2fc115705b804dd24ceafb6c62ae2b078a3b7407_5febc32a8749f Czas edycji: 2009-06-08 o 12:56 | |
|     | 
|  2009-06-08, 14:15 | #1247 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

Mariolu, cieszą mnie wieści od Ciebie   witam wszystkich, tych spod szafy również  (zawsze to nie dolek lub norka, z których trzeba się namęczyć przy wychodzebniu, spod szafy wystarczy się wyczołgać, ja zresztą pod szafę bym si nie zmieścila, nawet po diecie arbuzowej  ) Joasiaku, słyszę    mnie Scoop podobał się bardziej (wiadomo-opowieść z kryminalną intrygą, to to co lubię najbardziej) czsem pokazują go w jakiejś telewizji (Canal+, czy HBO  ), najpierw bylam na nim w kinie, ale potem jeszcze z raz, czy dwa w telewizji Miłego dnia ... i cieplego, żeby nam Kasia-san nie zmarzla w etnicznej tuniczce   Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2009-06-08 o 14:17 | 
|     | 
|  2009-06-08, 15:18 | #1248 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 
				 | 

Kijanko, ja tez cenie Malkovicha  To jeden z niewielu aktorow, ktory kreuje postaci w taki sposob, ze ja mu wierze i wchodze w to jak w dym. Hanba jest dosc mocna. To historia, ktora wedlug mnie pokazuje przede wszystkim kobiete i sposob postrzegania kobiet przez ogol, przez mezczyzn. I tu brawa dla Malkovicha. Rzecz dzieje sie w Afryce Poludniowej. Realia zycia w tym miejscu pokazane widzowi tak wprost, jak obuchem w leb, zeby czasem nie bylo zludzen. Moglabym napisac wiecej, ale boje sie, ze film przegadam i polece belkotem. Dodam tylko, ze chwilami, niektore sceny takie, ze zastygalam na krzesle i balam sie poruszyc ... Film wart obejrzenia, szczerze polecam. edit- Ciekawam Twojej opinii, wiec jak obejrzysz, Kijanko to skrobnij prosze cusik. Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2009-06-08 o 15:22 | 
|     | 
|  2009-06-08, 16:05 | #1249 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

Witam Wszystkich poniedziałkowo! Ogłaszam się wielką fanką Nasturcjowego kota  Jest absolutnie wymiatający niezależnie od nastroju. Wróciłam właśnie z pracy, gdzie dzielnie walczyłam o zakopanie wykopanego pode mną dołka i chyba się udało  Ale dzień, a przynajmniej jego pierwsza połowa, był cięęęęężki | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-06-08, 16:36 | #1250 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-05 
				 | 

Cytat: 
  . Mariolu, ciesze się,że z Antos jest tylko coraz lepiej  . Katt, buty jak i mąż wspaniałe(y)  Nasturcjo, kot-a wyszła bosko na tej fotce  . Joasiu, dziekuje za fotki, jeszcze raz  . i wszystkich bez wyjątków witam i macham do Was łapką  . 
				__________________  | |
|     | 
|  2009-06-08, 16:56 | #1251 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-02 Lokalizacja: here in my head 
				 | 

Nasturcjo, din kat er meget spaendende   Joasiu, dzieki za fotki, ach Torun, cudny Torun... Widac, ze fajnie sie bawilyscie  Pozdrowienia dla Kijanki  Po odespaniu zaleglosci wstalam dzis wyspana i gdy tak stanelam przed polka z pachnidlami zapragnelam pachniec.. wszystkim, co mam  Wzielam to za dobry znak, ze organizm dochodzi do siebie i bedzie coraz lepiej  Dawno tak nie mialam, patrzylam na te flakony i chcialo mi sie uzyc wszystkiego, co mam  , wybor padl w koncu na Aliena (jako ze bluzka fioletowa dzis). 20 minut temu przeszla nad 3miastem wichroulewa, zrobilo sie chlodno, nieprzyjemnie tak   
				__________________ "Mrs.Dalloway said she would buy the flowers herself." --- 'and with the way they talk, and with the way they smile' http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho Edytowane przez kokakola Czas edycji: 2009-06-08 o 16:57 | 
|     | 
|  2009-06-08, 17:08 | #1252 | 
| rude jest piękne:) Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: nad jeziorem 
				 | 

Rawito swietne wiesci   Agoo jak tam pierwsza noc w nowym domku?  Kolus teraz ,to bedziesz szalala   
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | 
|     | 
|  2009-06-08, 17:17 | #1253 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-02 Lokalizacja: here in my head 
				 | 

Zuziu, zebys wiedziala   Skoro juz sni mi sie DV nad przepascia to nie jest dobrze  Takze po pracy zmykam pod prysznic (a moze i 3, kto wie) i bede pachniec.. wszystkim  Musze tez pomyslec nad jutrzejsza zapachowa bronia, zanim zasiade na dentystycznym fotelu  Aaa gratuluje Rawicie walki z podstepem  i podpinam sie pod pytanie Zuzika do Ani o przezycia z nocy w nowym domu   
				__________________ "Mrs.Dalloway said she would buy the flowers herself." --- 'and with the way they talk, and with the way they smile' http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho Edytowane przez kokakola Czas edycji: 2009-06-08 o 17:19 | 
|     | 
|  2009-06-08, 17:52 | #1254 | |
				 | 

czarnazuzia1, irkax, kijanka, agaa13  Cytat: 

__________________ O książkach | |
|     | 
|  2009-06-08, 18:46 | #1255 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-09 Lokalizacja: Irlandia 
				 | 

Witam i ja Wszystkich   mam straszne zaległości w czytaniu i pisaniu tego wspaniałego wątku  Przeleciałam tylko szybciutko wstecz, żeby się dowiedzieć jaj u Marioli i jej synka. Teraz już wiem, ze wszystko jest dobrze. Mariolu serdecznie gratuluje maleństwa. Jest śliczny  Zafunduje sobie wieczorną przyjemność i poczytam Was  Kupiłam dziecku taką oto( to nie ja na fotce) chuste i teraz musze się nauczyć wiązac toto i nosić w tym malucha. Swoja drogą czy to normalne, żeby 3 miesięczne dziecko ważyło 7 kilo? Tak pytam, bo drugie moje dziecko 4,5 letnie waży 16 kg. Muszę poczytać tabele wzrostu   Edytowane przez 13ryjek Czas edycji: 2009-06-08 o 18:48 Powód: błędy, jak zwykle :) | 
|     | 
|  2009-06-08, 19:26 | #1256 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-04 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

ja z pytaniem przybywam. otóż właśnie mi przesunęli termin egzaminu i okazuje się, że mogłabym spełnić swoje megamarzenie i pojechać na koncert na Openera (o ile mają jeszcze bilety...  ). ale problem polega na tym, że koncert jest 2 lipca, a ja 3. o 12 muszę koniecznie być tu, we Wrocławiu. z pociągami jest mały problem, autem wątpię, żeby mnie rodzina puściła, więc szukam połączeń autobusowych... i za cholerę nie mogę nic znaleźć, wypluło mi do tej pory tylko jedno połączenie, ale o 22, więc za wcześnie. myślicie, że jest szansa znaleźć coś czy auotbusy nie kursują raczej w takich późnych godzinach? bo ja się kompletnie na tym nie znam   | 
|     | 
|  2009-06-08, 19:44 | #1257 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-06-08, 19:50 | #1258 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

Cytat: 
 http://rozklad-pkp.pl/query.php/pn?q...83102&OK#focus Połączeń autobusowych jakoby brak. Polski Express też nie obsługuje trasy Trójmiasto-Wrocław   Edytowane przez Anuschka Czas edycji: 2009-06-08 o 19:54 | |
|     | 
|  2009-06-08, 19:56 | #1259 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-04 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Cytat: 
  zawsze mam opcję pociągu koło 1.30 z 3 przesiadkami, w przypływie desperacji właśnie na nią się zdecyduję. a tymi autobusami... właśnie się tego bałam...   nic to, będę wywierać nacisk na rodzicach, żeby mi autem jednak pozwolili (nigdy sama takiej trasy nie pokonywałam, ale przecież kiedyś trzeba  ) albo tym właśnie pociągiem... a najpierw sprawdzę czy w ogóle bilety jeszcze są, bo to kwestia zasadnicza jest  z wrażenia zapomniałam, że mam jutro kolokwium  dziękuję Anuschko za pomoc  (edit - o, pisałyśmy o tym pociągu w tym samym czasie  ) Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2009-06-08 o 19:57 | |
|     | 
|  2009-06-08, 20:34 | #1260 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-05 
				 | 

domek powolutku nabiera kształtów. coraz mniej kartonów. nadal nie mamy np. stołu i krzeseł do jadalni ale za to wisi tam przepięny zyrandol  . wczoraj kupiłam dywan, w sobote bedą firanki. a okolica przepiękna. niby centrum miasteczka (ryneczek, sklepy) a czuje się jakby poza miastem. przez okna kuchenne mam piekny park, mnostwo zieleni i ptaki, które ślicznie śpiewają. uliczka nie jest ruchliwa. to nie to co jedna z większych ulic gdzie stał blok. i najważniejsza rzecz, nikt mi nad głową nie skacze, nie biega, nie wrzeszczy- cisza po prostu błoga cisza przewana szebiotem ptaków  a co do pierwszej nocy- oczywiście nie mogłam zanąć z wrazenia. co mnie się sniło niestety nie pamiętam   | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.