| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |      | 10 | 32,26% | 
| Kraków |      | 15 | 48,39% | 
| Warszawa |      | 6 | 19,35% | 
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-06-08, 22:59 | #1291 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III

| 
|     | 
|  2009-06-08, 23:00 | #1292 | 
| Czekam na Ragnarok Zarejestrowany: 2006-05 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Proszę       Tymeno - wchodzę na Twój profil  Edit: Ten lukrowy baranek albo jeżyk  Przepiękne prace. Chciałabym mieć takie skarby w domu, to glina??? I jakie farby? Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2009-06-08 o 23:08 | 
|     | 
|  2009-06-08, 23:08 | #1293 | 
| Zakorzenienie | 

Zmykam lulu, dobrej nocy    | 
|     | 
|  2009-06-08, 23:09 | #1294 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-05 
				 | 

Kasiu, super te buty   http://www.rossi.pl/popup_galeria.ph...tia_380242.jpg Mowisz, masz  Tylko linka, nie zdj, bo aparat posialam... Cytat: 
  Tymeno, juz kiedys pisalam, ze Twoj syn to zdolniacha, swietne te jego prace sa   | |
|     | 
|  2009-06-08, 23:09 | #1295 | 
| Zakorzenienie | 

Tak, lepią z gliny, potem wypalaja, następnie kłada szkliwo i z powrotem do pieca. Dużo pracy trzeba włożyć w jedną skorupę   a efekt często zaskakuje bo z tym szkliwem to nie da sie wszystkiego przewidzieć przynajmniej na tym etapie. | 
|     | 
|  2009-06-08, 23:09 | #1296 | 
| RENTGEN RZĄDZI! | 

Joasiu   odmachuję. Ja dzisiaj poszłam po sandały,a wróciłam z kurteczką i nową torebką  Zaczynają się wyprzedaże,trza w domu siedzieć   
				__________________ Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom   Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby     | 
|     | 
|  2009-06-08, 23:10 | #1297 | 
				 | 

mskladaczku - Z takiego ładnego kosza to ja bym się ucieszyła   Akuratnio mój w rozsypce...  Tymeno - no to rzeczywiście dużo zachodu, ale efekt super. | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-06-08, 23:11 | #1298 | 
| Zakorzenienie | 

Magda, piekny ten kosz   Też bym taki chciała   | 
|     | 
|  2009-06-08, 23:13 | #1299 | 
| rude jest piękne:) Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: nad jeziorem 
				 | 

Jak gadacie o jedzeniu ,to wlasnie bede jadla szczupaka  zlowionego ,przez malza i w tej chwili smazonego  same zaczelyscie o jedzeniu  Magda swietny kosz   
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | 
|     | 
|  2009-06-08, 23:13 | #1300 | 
				 | 

Haha dzieki za uznanie dla kosza  Zuzia, ja chce szczupaka  Czemu Wy zawsze w nocy o samczym jedzeniu     Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2009-06-08 o 23:15 | 
|     | 
|  2009-06-08, 23:14 | #1301 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Nadrobiłam trochę: Kasiusanowa gratuluję bucików  Tymeno - ja już kiedyś chwaliłam, ale powtórzę, Twój syn ma naprawdę dryg do tego  macham też Winterkowej   
				__________________ | 
|     | 
|  2009-06-08, 23:14 | #1302 | 
| Zakorzenienie | 

Winterku, po co Ci sandałki jak jest 10stopni zimna??   A fotki kurteczki i torebki będą?   | 
|     | 
|  2009-06-08, 23:18 | #1303 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-06-08, 23:23 | #1304 | 
				 | 

Edit: Zarezerwowałam właśnie bilety na czwartek na Terminatora  Dobrej nocy Wymiataczki   Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2009-06-08 o 23:37 | 
|     | 
|  2009-06-08, 23:41 | #1305 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Wpadam tylko na chwilę powiedzeć dobranoc.  Tymeno, Tymek ma potencjał  - robi ciekawe formy, plus te szkliwa- dają efekt, że hej. Byłam na Teminatorze. No cóż, Bale jak Bale nie zawiódł- choć gdzieś przeczytałam w recenzjach, że jednak kogoś zawiódł podobnież swoim nieustannym krzykiem... Mnie nie.  Ale aktor, który grał Markusa podobał mi się również bardzo. Bardziej.  No twórcy filmu i bezczelnie  zapowiedzieli kontynuację... Czeka nas więc chyba i Piątka.. | 
|     | 
|  2009-06-08, 23:41 | #1306 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-09 Lokalizacja: Irlandia 
				 | 

Cytat: 
 Macham Wszystkim  Kolu, ja ma Mire Bai. | |
|     | 
|  2009-06-08, 23:46 | #1307 | 
				 | 

Ryjku   juz pojadlam i dla Mskladaczka zostawilam kawalek  aaa i nocny Kot sie pokazal   
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | 
|     | 
|  2009-06-08, 23:49 | #1308 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-02 Lokalizacja: here in my head 
				 | 

Gosiu   Napiszesz kilka slow, jak sie nosi Mira-bai?  Ciekawa jestem tego zapachu  Aaa i jeszccze zapytam - jak dobrze pamietam, to chcialas kiedys nabyc irysa L'Artisanowego - czy marzenie sie ziscilo?  Brrrr, okropnie zimno sie zrobilo, musze wynalezc jakis cieplodajny zapach, tylko czy aby taki posiadam.. 
				__________________ "Mrs.Dalloway said she would buy the flowers herself." --- 'and with the way they talk, and with the way they smile' http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho Edytowane przez kokakola Czas edycji: 2009-06-08 o 23:51 | 
|     | 
|  2009-06-08, 23:50 | #1309 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Nocny kot wykonuje teraz nocny lot do łóżka.  Dobranoc   | 
|     | 
|  2009-06-08, 23:56 | #1310 | 
				 | 

branoc    
|     | 
|  2009-06-09, 00:27 | #1311 | 
| RENTGEN RZĄDZI! | 

Odmachowuję Irce osobno   i wszystkim też  No mnie trudno zdjęcia wrzucić,jak w domu neta nie posiadam  A sandałki i tak se kupię,a co mam nie mieć jak mogę mieć  edit-dodam tylko,że z przyzwyczajenia wzięłam do przymierzalni same rozmiary L,potem wymieniłam na M,a w końcu wyszłam z S  Jakoś trudno mi się przestawić na rozmiary,które nosiłam naście lat temu   
				__________________ Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom   Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby     Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-06-09 o 00:34 | 
|     | 
|  2009-06-09, 00:45 | #1312 | ||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: UK 
				 | 

Winterku pamiętamy i czekamy aż net się naprawi   Cytat: 
  Miło cię czytać  Myślę, że jak najbardziej normalne  . Gratuluję chusty, ja nawet o takiej nie marzę, bo mam problemy z kręgosłupem i ciężko mi cokolwiek nosić. Cytat: 
  Zazdroszczę talentu, ja za grosz nie mam zręczności do tego typu prac. Cytat: 
  Mój mąż już wyszkolony  , takie rzeczy nazywa prezentami dla domu  Cytat: 
 Cytat: 
  Ostatnio nabrałam znowu ochoty na pachnienie. Ostatnio reanimowały mnie tylko Eau de Jatamansi i Dune Sun. Cytat: 

__________________ O książkach | ||||||
|     | 
|  2009-06-09, 01:01 | #1313 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-09 Lokalizacja: Irlandia 
				 | 

Cytat: 
  ( to chyba nie najlepsza ikonka) jak ktos mnie prosi,  żebym napisała coś o  danym zapachu. Myślałam, ze zapytasz np. o kolor, o kod na butelce, i take tam  A jak sie nosi? Cudnie aczkolwiek krótko. To perfumy z grupy tych, które okreslam jako ciepłe, lekko słodkie, na chłodniejsze dni. Dodam jeszcze radosne i nie męczące jak Casmir. Irysa L'Artisanowego sobie darowałam jak upolowałam u Katty  Narcyza. Jest bardziej  irysowy i ładniejszy od irysa. Nie, nie będę opisywać zapachu  Zuziu macham do Ciebie  Mariolu uspokoiłaś mnie  . Wszyscy jak go widzą to słyszę: jaki on wielki!  Sie ludzie nie znają. Edytowane przez 13ryjek Czas edycji: 2009-06-09 o 01:08 | |
|     | 
|  2009-06-09, 06:52 | #1314 | 
				 | 

Dzień dobry i miłego dnia życzę    | 
|     | 
|  2009-06-09, 07:18 | #1315 | ||||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 I tak Ci loki będą wystawać  Bo przyjadę i Cię za nie wyciągnę  ps o podobieństwie do Chergui też myślałam, ale TV wygrywa w tym porównaniu. Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
    A jak zaczynam, to widzę Cię z ogromnym kubolem popcornu  Ryjku, powitać raz jeszcze, mam nadzieję, że będziesz częściej wpadać  Mariolu, cieszę się, że humor Ci dopisuje i że znajdujesz czas, żeby coś napisać  Powitać wtorkowo. W Łodzi jest pięknie - słońce cudnie świeci, ma być 27 stopni, w co nie wierzę, ale i 20 mi wystarczy. Zerwałam się jak głupia bladym świtem, bo jogi mi się przed pracą zachciało - a połamana jestem jeszcze po tej piątkowej, więc nie wiem, czy to aby najlepszy pomysł. Potem derm i praca i znowu w domu będę w nocy, ech. Posiedzieć na doopie, posiedzieć mi się chce. Widziało któreś z Was Rusałkę...? 
				__________________ | ||||
|     | 
|  2009-06-09, 07:30 | #1316 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

Cytat: 
   idę się wytabakowaniliować Cytat: 
  Kota z kubłem popcornu  a mnie się Christian Bale nie podoba  jakiś taki ...  a Krasnoludka ?, albo Elfa ?  nie, ale mam zamiar to nadrobić w ogóle mam ochotę ostatnio na kino (takie bez popcornu  ) idę walczyć z całym światem i z wciągającą podszafą  Wymiatajcie  . Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2009-06-09 o 07:38 | ||
|     | 
|  2009-06-09, 07:55 | #1317 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Miłego dnia. Dziś mamy solenizantkę, a jest nią E - Wszystkiego najlepszgo, uśmiechu na twarzy, samych radosnych chwil i spełnienia marzeń     
				__________________ Clock Machine - Bije Dzwon HAPPYSAD - Długa droga w dół http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/274/ Edytowane przez tharoon Czas edycji: 2009-06-09 o 08:04 | 
|     | 
|  2009-06-09, 08:03 | #1318 | 
| Zakorzenienie | 

Witajcie   W Gdańsku lato, nareszcie  Koto, Mariolu   | 
|     | 
|  2009-06-09, 08:39 | #1319 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-05 
				 | 

witam i ja, Tymeno, pokazuje podobny do mojego. tutaj jest tylko 1 ja mam 3 połaczone srebrna rurką.Niestety nie mogłam znalezc wiekszej fotki w necie  http://www.topstylowe.com.pl/sklep_foto/small/7131.jpg miłego dnia zycze | 
|     | 
|  2009-06-09, 08:55 | #1320 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................ 
				 | 

Macham w przelocie   jestem w wirówce życia   
				__________________  | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.

ja wiem, ze to tylko literowka, ale nie moge
ja wiem, ze to tylko literowka, ale nie moge