| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |      | 10 | 32,26% | 
| Kraków |      | 15 | 48,39% | 
| Warszawa |      | 6 | 19,35% | 
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-06-10, 17:50 | #1411 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................ 
				 | 

Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III

Deszczyk pada. Siedzę w domu. W koncu zaczęły śpiewać slowiki  (w czasie deszczu nie chcą , dziady  ) najlepsze życzenia dla Taka takowej córy  i duzo sił dla Taki  Zuzinku - a foty cudu piekarskiego będą ? nawet nie wiem, jak pavlova powinna wyglądać  chyba ją sobie wygógluję Kasia san - a co Tobie tak usta spontoniały ?  EDIT : nikt nic nie pisze  no dobsz, zakladam ,ze to nie śmierć wątku, a jedynie lekkie mdłości spowodowane słowiczymi trelami ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) 
				__________________  Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-06-10 o 18:33 | 
|     | 
|  2009-06-10, 18:41 | #1412 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Cytat: 
 Nie lubię jak wątek tarza sie gdzieś na drugiej - a nie u szczytu pierwszej strony.  U nas była burza. Widzę przez okno jeszcze wielką, szarogranatową chmurę, która odleciawszy z Oliwy- przemieszcza się teraz nad Wrzeszczem. | |
|     | 
|  2009-06-10, 18:47 | #1413 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................ 
				 | 

bym poskakała po kałużach    
				__________________  | 
|     | 
|  2009-06-10, 18:56 | #1414 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-06-10, 20:05 | #1415 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

U nas też była burza i to z pierunami    Cały dzień mi przez to baniak nawala, yh. Na szczęście właśnie zaczął mi się weekend  Jutro wyruszamy na cały weekend do domku rodzinnego. ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Zaciukałam wątek   
				__________________ | 
|     | 
|  2009-06-10, 20:10 | #1416 | 
				 | 

__________________  | 
|     | 
|  2009-06-10, 20:12 | #1417 | 
| Piers do przodu Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Będąc na fali wymiatających czerwonych szminek i mnie się udzieliło   a co! chociaż sama bym się tak za Chiny Ludowe nie ukarminiła ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Do tego piffkuję sobie, żeby zapomnieć o własnej "dyńce" i to działa  wyruszamy jutro i nie ja będę prowadzącą więc komfortowo jadę na grilla   
				__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-06-10 o 20:15 | 
|     | 
|  2009-06-10, 20:13 | #1418 | 
| rude jest piękne:) Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: nad jeziorem 
				 | 

Nie zaciukala ja juz jestem ,u nas dzis bez lub jeszcze burzy  Zdjec pavlovej nie bedzie bo mi sie spod przypalil  i nie bede dekorowac ,niech jedza sama beze (trza mi ustawiac piekarnik po swojemu  ) Kasia-san ale masz seksi usta   
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2009-06-10 o 20:15 | 
|     | 
|  2009-06-10, 20:20 | #1419 | 
				 | 

Hie hie hie Zuziku - ponętne, nie??   Ogłaszam, że buty ustrzelone, aukcja zakończona i nabyte za całe 40 % wartości sklepowej (mierzone w realu)   
				__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  | 
|     | 
|  2009-06-10, 20:26 | #1420 | 
				 | 

Kasiu-san gratulacje    
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | 
|     | 
|  2009-06-10, 20:26 | #1421 | 
				 | 

Aaaa no i nieopatrznie wlazłam na wątek wspólnozakupowy i zostaję współposiadaczką New Haarlem   a miałam odwykać  ten wątek to zło a tamten to samo ZŁO   
|     | 
|  2009-06-10, 20:42 | #1422 | |
				 | 

Cytat: 
 Tylko dla mnie ten jest jakis bardziej ZŁOJSZY, bo na wspólnozakupowy nie zaglądam. Ale tutaj siedlisko kuszenia- a to Meteory- oparłam się, a to szminki- na razie się bronię, ale ostatkiem sił.. Nie oparłam się tylko szamponowi Czarna rzepa  . | |
|     | 
|  2009-06-10, 21:00 | #1423 | |
				 | 

Cytat: 
  wyczaiłam na e-bayu trojaczki - miniaturki z pędzlem za śmieszną cenę  Jeszcze chwila i założę sobie blokadę na Wizażowanie  bo w głowie brzmi tylko - a co masz nie mieć?? ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Idę po kolejną porcję chmielowego nektaru - kto wie, może znów "na odlocie" wyczaję jakie Fleurs d;Oranger za pół ceny??  (tak zaczęła się moja nie słabnąca milość do tego Lutka  ) 
				__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  | |
|     | 
|  2009-06-10, 21:02 | #1424 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: sklepy cynamonowe 
				 | 

Cytat: 
 A poza tym, to ze wstydem przyznam że wątek nadrobiłam, ale mam taki budyń zamiast mózgu, że zupełnie nie pamiętam co przeczytałam... Katastrofa zwana również pracą magisterską. Ech. 
				__________________ Between men and women there is no friendship possible. There is passion, enmity, worship, love, but no friendship. Oscar Wilde | |
|     | 
|  2009-06-10, 21:12 | #1425 | 
				 | 

Nuu, i co pisze .... tworzenie pracy mgr to było fajoskie przeżycie    Żadna tam katastrofa   ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Kasia-san gratuluje butków  ładne som Coś się złego dzieje z tem wontkiem - Nasturcyja nie wkleila pyzów Zuziak - pavlovej nie wykończa nie dopsz 
				__________________  Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-06-10 o 21:14 | 
|     | 
|  2009-06-10, 21:18 | #1426 | 
				 | 

Mamuś   A fakt, kulinaria coś siadły  Zuzik, no choć szczupaka wklej, no ..... 
|     | 
|  2009-06-10, 21:29 | #1427 | 
				 | 

No sie  zezloscilam bo nie wyszlo tak jak powinno  ,ale ,ale bede robic nie odpuszcze  Szczupaka Kasiu-san , nie wkleje bo zjedzon zostal caly ,chyba ,ze bedzie nowy,bo malz z wedeczka pojechal na jeziora  BigeM nie smutaj sie naprawim i bedziem piec ,gotowac i zdjecia wstawiac. Kffiatek cos ucichl moze pyzy lepi  a i Racheli zamacham   
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2009-06-10 o 21:30 | 
|     | 
|  2009-06-10, 21:33 | #1428 | 
				 | 

Ja w ramach kulinarnych bede peklowac nabyty dzis schab   bo golonki wsiakly stanowczo za szybko ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Wedzenie to swietne cwiczenia kucane   
|     | 
|  2009-06-10, 21:42 | #1429 | |
				 | 

Cytat: 
  a przy wędzeniu teść mój to i się czołgał i znaki dymne puszczał, raz nakrywał, raz odkrywał wędzareczkę cała to była ceremonia   
				__________________  | |
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-06-10, 21:47 | #1430 | 
				 | 

__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | 
|     | 
|  2009-06-10, 21:48 | #1431 | |
				 | 

pavlova to coś takiego jak widać niżej   Cytat: 
  a ja z musu będę jeść jutro ziemniaki z ziemniakami i jeszcze ziemniaki  Poszłam do sklepu i jak wyszłam to mi się przypomniało,że miałam kupić mięsko i wędlinkę jakąś i żółty ser. A...chleb też miałam kupić  Wyszłam za to z pokaźną siatą ziemniaków, pomidorami, mozarellą i bazylią. | |
|     | 
|  2009-06-10, 21:48 | #1432 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-02 Lokalizacja: Down Under 
				 | 

Cytat: 
  i praca magisterska powstała migiem  . Wspominam pozytywnie, acz nieco mgliście  Cytat: 
   i namacerowałam mienso. O, i kulinarnie cuś pikło, nie? edit: zanim napisałam posta, Wyśta już nawstawiałych takich pyszności, że moje fikołki w kuchni przy Waszych akrobacjach bledną sromotnie 
				__________________ Edytowane przez sasia73 Czas edycji: 2009-06-10 o 21:50 | ||
|     | 
|  2009-06-10, 21:51 | #1433 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

E gratulacje nowej pracy  Tulip fajne te bierdoneczki  Cytat: 
   Cytat: 
  Cytat: 
   Cytat: 
  . Co do pracy mgr Dasz radę   | ||||
|     | 
|  2009-06-10, 21:52 | #1434 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 
				 | 

mialam napisac cos madrego, ale jakem zobaczyla Vesenkowe toto powyzej, to wszystkie mysli fruuuu, poooszly! Vesenko, smaczne toto musi byc, a niech Cie pierun!   | 
|     | 
|  2009-06-10, 21:53 | #1435 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

Cytat: 
    Irko, szerokiej drogi i udanego wypoczynku. Witajcie Wymiatacze. poczytam sobie co tam ciekawego | |
|     | 
|  2009-06-10, 21:55 | #1436 | 
				 | 

Sasiu 0 nieprawda   czym namacerowałaś miensko??? Ja dałam małżowi przyprawy do zgniecnia - co ma się chłop obijać  Kocie - dziękuję  butki mięciuchne, jak nie przymierzając "kocia skórka"   
				__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-06-10 o 21:56 | 
|     | 
|  2009-06-10, 22:01 | #1437 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-02 Lokalizacja: Down Under 
				 | 

Zawsze maceruję mixem oliwy, ziół i przypraw o pospolitej nazwie: "cotammam"  . A ponieważ mam teraz świeże ziółka w ogródku - tymianek, szałwię, oregano, majeranek, rozmaryn, meliskę i miętę, to miensko pachnie obiecująco  Kasiu San, gdzie są Twoje buty? Tzn. jak daleko mnie trzeba się cafnąć? 
				__________________ Edytowane przez sasia73 Czas edycji: 2009-06-10 o 22:03 | 
|     | 
|  2009-06-10, 22:11 | #1438 | 
				 | 

ni mom - robie na czuja jak już mięso posiedzi w marynacie to przed pieczeniem robię w nim wąskim nożem dziury jak duży schab, to dziur jest trzy, jak mniejszy , to dwie i w te dziury wkladam morelki jedna za drugą (mozna śliwki - tyż dobre) potem w rękaw i do piekarnika piekę, aż się upiecze oryginalny jest jeszcze zalewany- po ostygnięciu i poplastrowaniu -galaretą ale ja juz siem tak nie bawiem bo i tak pół znika zanim ostygnie ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) czyly beza z owocami jak się to je? Ja już spraktykowałam ; mija godzina 9 wieczorem i wątek robi się kulinarny - to chiba w ramach samoumartwiania Dlaczego w sklepach nie sprzedają spieczonych skórek od chleba i skórek od serów pleśniowych ? 
				__________________  | 
|     | 
|  2009-06-10, 22:12 | #1439 | |||
				 | 

Cytat: 
  I nawet nieskomplikowane w przygotowaniu   Cytat: 
 Cytat: 
   Ciasto na maślance to jedno z moich ulubionych  jest pyszne i zawsze wychodzi   | |||
|     | 
|  2009-06-10, 22:16 | #1440 | 
				 | 

Sasiu - masz    Cieszę się jak goopi do sera  Vesenko, jak się w nich chodzi to powiem po tygodniu chodzenia - bo ja mam książęce nóżki, wszystko okupiję krwią  zwykle ale leżą na nóżce "malinowo" 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:40.