| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |      | 10 | 32,26% | 
| Kraków |      | 15 | 48,39% | 
| Warszawa |      | 6 | 19,35% | 
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-06-10, 22:23 | #1441 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III

i z bitą śmietaną jeszcze. A je się tak jak komu wygodnie. W kwestii eleganckiego jedzenia bezy ekspertką jest ponoć niejaka pani Jolanta K. Cytat: 
  żeby to mientkie ze środka się nie marnowało? ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- śliczne są. Też tak mam. Nowe buty zazwyczaj powodują bąble i inne kuku...a w mniej wygodnych przypadkach powrót do domu boso, z wiązanką na ustach i butami w ręce. | |
|     | 
|  2009-06-10, 22:24 | #1442 | 
| rude jest piękne:) Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: nad jeziorem 
				 | 

BigeM  to podobnie jak ze sliwkami ,to wiem juz   Beza do pavlovej zzarta a co ma sie zmarnowac  Sasina toz dzis poszalalas kulinarnie ,a miesko tak zamarynowane musi byc /jest pyszne (tylko ja miesa nie jadam) z mies lubie ciasta wszelakie   
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | 
|     | 
|  2009-06-10, 22:29 | #1443 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Miałam tak samo z większością butów- zakladając nowe już z góry zakleiłam sobie nogi plastrami w strategicznych mejscach-ale zawsze wynalazły sie jakieś nowe, wrażliwe, nieprzewidziane punkty...  Ale Bronxy - a kilka par Bronxiaków już miałam- dobrze się noszą i nie zrobiły mi tego. Powiedzcie mi kochani, że naprawdę nie potrzebuję tych rzeczy, co poniżej... Edytowane przez Kota Czas edycji: 2009-06-10 o 22:30 | 
|     | 
|  2009-06-10, 22:33 | #1444 | |
| Piers do przodu Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
  Aaa na pewno nie potrzebujesz zdjęcia pierwszego od lewej - to JA potrzebuję     
				__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  | |
|     | 
|  2009-06-10, 22:36 | #1445 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................ 
				 | 

Cytat: 
  Poza tym sądzimy, że te na dwóch ostatnich zdjęciach są najsuper  ze wszystkich 
				__________________  | |
|     | 
|  2009-06-10, 22:40 | #1446 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

Kota, ta pierwsza chusta jest wyrazista,od razu wpada w oko,oj zastanawiałabym się... Złocista, dla Ciebie i córki najlepsze życzenia   | 
|     | 
|  2009-06-10, 22:40 | #1447 | 
				 | 

Kocie te dwie ostatnie to w Kocim stylu   widze,ze jednak musisz miec wszystkie bo zdania sa podzielone   
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | 
|     | 
|  2009-06-10, 22:45 | #1448 | 
				 | 

Teraz Kota wie na pewno, ze potrzebuje wszystkie tcy   | 
|     | 
|  2009-06-10, 22:49 | #1449 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-05 
				 | 

witam pozną porą,  wątek nadrobiony ale jestem tak zmordowana,że nie mam juz siły na nic. dobranoc. ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- aaa zapmniałam dodać. kupiłam sobie piękny srebrny zegarek..... tak z okazji zbliżającego się końca roku szkolnego   Edytowane przez agaa13 Czas edycji: 2009-06-10 o 22:50 | 
|     | 
|  2009-06-10, 22:55 | #1450 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-02 Lokalizacja: here in my head 
				 | 

Nie mam sily nadrobic watku. Dowiedzialam sie o kolejnym zdanym egzaminie, zaliczylam druga wizyte u dentysty, wczesniej w pracy znow przezylam zderzenie z niezyczliwoscia, a pozniej w domu lzowe, rzesiste katharsis.. Chociaz nie wiem czy do konca to bylo oczyszczenie, lepszym bylaby nowa praca i zaczelam juz o tym powaznie myslec. A jeszcze wczoraj naganialam sobie czarne chmury do glowy tym egzaminem, a dzis to tylko pyl i marnosc wobec innych problemow. Chcialabym, tak strasznie chcialabym przestac uzywac tego black pen do kolorowania rzeczywistosci..  Pachne przedramiennie balsamem tygryskowym i staram sie myslec o niczym. Wybaczcie marudzenie   
				__________________ "Mrs.Dalloway said she would buy the flowers herself." --- 'and with the way they talk, and with the way they smile' http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho Edytowane przez kokakola Czas edycji: 2009-06-10 o 22:56 | 
|     | 
|  2009-06-10, 23:01 | #1451 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-02 Lokalizacja: Down Under 
				 | 

Koto, pierwsza chusta, pierwsza jest super! ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Katty - dzięki za foto  , buty - klasa! 
				__________________ | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-06-10, 23:08 | #1452 | 
| Piers do przodu Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Grzebię się do łóżeczka   dobranoc, zostawiam Was do poniedziałku wieczorem   
				__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  | 
|     | 
|  2009-06-10, 23:12 | #1453 | ||
				 | 

Reniu.   Ale na serio- nie kupię chyba żadnej z nich. Teraz nie sezon, a jesienia będą nowe, pewnie piękniejsze...  Cytat: 
 Cytat: 
  . Na dłuższą metę tak się nie da. Sprobuj pomóc jakoś sobie. Wiem, dobrze mówić- ale mi szkoda, jak się męczysz... Bylam dzisiaj na rozmowie i teście kwalifikacyjnym do ewent. następnej pracy- nie wiem, jak poszło i czy mnie przyjmą. ale sam fakt, że coś takiego robię- już mi pomaga w tej pracy w, której jestem teraz- mam większy luz w sobie i nie czuję takiego uwiązania. I lepiej mi się pracuje i współpracuje z innymi. Sasiu. Bo jest jeszcze taka chuścina... ale nie, muszę być twarda. Edytowane przez Kota Czas edycji: 2009-06-10 o 23:19 | ||
|     | 
|  2009-06-10, 23:39 | #1454 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-05 
				 | 

Takus- sto lat dla cory    Znow jedzenie na tapecie   Jestescie straszne!  Ja robie pavlove w wersji oszukanej- kupuje bezy w cukierni, krusze je do pucharkow, na to bita smietana i truskawki (lub maliny). Pychota i nie ma opcji zeby sie cos popsulo. Raz robilam na duzym placku  bezowym (tez kupionym, czasem sprzedaja takie bezowe spody) i srednio mi to pasowalo, bo ciezko ukroic w miare foremny kawalek z tego. Jutro imprezuje weselnie i mam tradycyjna zagwozdke pt. czym pachniec ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Rachele widze  Nie mam pojecia (i miec nie bede) jak sie mgr pisze, ale powodzenia i wytrwalosci w pisaniu zycze   Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2009-06-10 o 23:43 | 
|     | 
|  2009-06-10, 23:41 | #1455 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-02 Lokalizacja: here in my head 
				 | 

Ewa, dzieki za Twoje slowa.  Musze nad tym pomyslec, cos zrobic. I trzymam kciuki   Pytanie jeszcze mam do 3miejskich wymiataczek, co to czesto na Hel podrozuja: jak mozna tam najszybciej dotrzec bezsamochodowo? 
				__________________ "Mrs.Dalloway said she would buy the flowers herself." --- 'and with the way they talk, and with the way they smile' http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho | 
|     | 
|  2009-06-10, 23:48 | #1456 | ||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-10 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Cytat: 
   I potwierdzam, że ten wątek to ZŁO - kuszą ze wszystkich stron. A najbardziej kulinarnie, a ja zamierzałam pozbyć się paru kilo. Zrobiłam dzisiaj biszkopt z kremem i truskawkami z przepisu podanego przez Joasię. A że coś mnie zaćmiło w sklepie i kupiłam nie ten serek, co potrzeba (i w dodatku zorientowałam się, jak już go rozkręciłam z cukrem), to teraz mam ciasta dwa  i oba truskawkowe. Poleciałam po właściwy serek do biszkpota, a z tego pierwszego zrobiłam sernik na zimno. ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- Cytat: 
 Kusicie tą Pavlovą. Jest gdzieś w wątku przepis? Edytowane przez magnetica Czas edycji: 2009-06-10 o 23:49 | ||
|     | 
|  2009-06-11, 00:03 | #1457 | 
				 | 

Dziękuję Wszystkim Dziewczynom i Chłopakowi  za życzenia dla mnie  i mojej dorosłej już córki   impreza się udała  Mskładaczku, u mnie dziś był deser z pokruszonej bezy ze śmietaną i truskawkami potwierdzam, że zawsze wychodzi  Kolu, przytulam i rozumiem, namawiam do zmiany a tymczasem zapomnij o pracy i się relaksuj  Koto, chusty bardzo Kocie i mieć mogłabyś, ale kup sobie lepiej bikini, w końcu lato idzie, a lato to czas na bikini  jestem strasznie zmęczona dzisiejszym dniem mcham na dobranoc  chyba jeszcze pochłonę miskę truskawek ze śmietaną i bezą   | 
|     | 
|  2009-06-11, 00:45 | #1458 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-04 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Koluś, ściskam mocno   składam też zażalenie, bo ja kocham bezy i bitą śmietanę i truskawki/maliny, a jutro żadnego z tych produktów sobie nie kupię  nie piszcie o takich rzeczach, jak ich człowiek nie może zjeść, noooo   | 
|     | 
|  2009-06-11, 09:02 | #1459 | ||
				 | 

Cytat: 
 Na Hel- tylko tak jak pisała Magnetica- tramwaj wodny z Gdyni. Z Gdańska też jest, ale płynie około godzinę dłużej- bo przebija sie wolno przez port. Cytat: 
 A ja truskawki moge zjeść, bo mam, ha! Edytowane przez Kota Czas edycji: 2009-06-11 o 09:14 | ||
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-06-11, 09:28 | #1460 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-06 Lokalizacja: z kamerą wśród zwierząt 
				 | 

Dzien i ( chyba ) Dobry choc u nas pracujacy wypoczynku latem pachnacego zycze wszystkim ( i tym w plenerach, i tym na balkonach, i tym przy otwartych jeno oknach ) Grilujcie zdrowo ( a syto ) Kasiu Sanno gratuluje butow, z tego co pamietam idealne beda do Twej torebki ( z tych, co to tu na nie choroba przeszla  i pomor posiadania ) Kocie rzeeklabym, kupuj ale bedzie to sprzeczne z moja nowa ideologia nie-mania, nie-kupowania, nie-potrzebowania ( zaczynam powoli przejmowac cechy Oblubienca, to jest ten typ mezczyzny, ktory wszystko ma  ) ponadto czuje sie zobowiazania do udowodnienia popelnionych pyzow z wygladu moze malo spektakularne ( i wymagajace uzycia wyobrazni ) w zamian za to smaczne  dzis odpoczne kulinarnie a jutro sie wyzepelinuje z litewska ( dostalam pyszny przepis na kwas kminkowy, moze sie do jutrzejrzej strawy uwarzy ) | 
|     | 
|  2009-06-11, 09:33 | #1461 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Witajcie   Agoo gratulacje zegarka  Kolu   . Miłego dnia | 
|     | 
|  2009-06-11, 09:41 | #1462 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

Przeczytałam wczorajszy wątek. Ja też chcę bezę   Dołączam się do, spóźnionych już życzeń dla córki Taki. Chustki Koty bardzo mi się podobają. Najbardziej te w odcieniach czerwonawych. Ale ja bym raczej poczekała do jesieni a teraz kupiła coś letniego   Kolu nie warto się godzić ze stresem w pracy. Jednak zbyt dużą część życia spędzamy w niej. Pamiętam taką sytuację we własnym życiu i ulgę, kiedy rzuciłam robotę z hukiem  Ale dużo można też załatwić asertywnością i negocjacjami. | 
|     | 
|  2009-06-11, 09:47 | #1463 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-05 
				 | 

witam, Tako, sto lat dla córki. Kolu, buziaczki. Koto, mnie się najbardziej podoba 1 i ostatnia. Tharoon, Koto dziękuje. chodził za mna srebrny zegarek już od dłuższego czasu. stary był juz wysłużony ( a ze wzglądu na moja alergię nie moge miec skórzanych czy innych zegarków). zycze miłego dnia jak i długiego weekendu. | 
|     | 
|  2009-06-11, 10:43 | #1464 | 
				 | 

Czesc  prosze dalszy ciag jedzenia bezy  nima rady trza do kuchni i robic. Kffiatku pyzy pysznie wygladaja jednak zrobilas  Agoo gratuluje zegarka i poka-poka. Kolus Kota ma racje i Rawita jesli mozesz cos zmienic to dzialaj w trosce o swoje zdrowie  Tulip zazalen nie pisz tylko upiec beze  Magnetico prosze bardzo przepis na Pavlova  PAVLOWA    
|     | 
|  2009-06-11, 10:56 | #1465 | 
				 | 

uważaj, bo przyjadę po te truskawki  edit - okryłam malutkie złoża truskawek w lodówce  przyszła mi ta szalona myśl do głowy  jak będę mieć czas, to może spróbuję, bo nigdy jeszcze nie robiłam. ale takiej bitej śmietany, to już nie mam szans sobie zrobić   Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2009-06-11 o 11:04 | 
|     | 
|  2009-06-11, 10:59 | #1466 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Cytat: 
  ja też kcem  Muszę przyznać, że bardzo się polubiliśmy, ja i moje meteorki. Dziewczyny miały rację  Cytat: 
  życzę duuuuużo weny przy pisaniu  Dziękuję  a właśnie właśnie, czy mi się wydaje czy Tomek jeszcze nie głosował w sondzie?  Tomku chyba nie zmarnujesz okazji poznania współwymiataczek?  dzięki Reniu  TŻ jest trochę chory, co rzuciło się cieniem na naszym wyjeździe..ale mam nadzieję, że mimo wszystko wypoczynek uda się choć trochę. Cytat: 
 W poprzedniej pracy długo się miotałam zanim podjęłam ostateczną decyzję. I nie żałuję. Odetchnęłam wtedy. Ale takie decyzje nigdy nie są proste. Dlatego trzymam za Ciebie kciuki  Koto - doczytałam, że byłaś na rozmowie, za Ciebie też trzymam kciuki, żeby wyniki były dobre   
				__________________ | |||
|     | 
|  2009-06-11, 11:12 | #1467 | 
				 | 

Tulip to proste zrobic taka beze serio ,tylko musisz ustawic piekarnik po swojemu ,bo ja sugerujac sie tym co w przepisie przypieklam spod ,i zjedlismy bez niczego   Sklep napewno bedzie jakis otwarty nie te duze tylko taki gdzie pracuje sam wlasciciel  No dawno u mnie nie padalo ,rano malutki deszczyk ,a teraz leje  ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- O nie deszczem zabilam watek  w takim razie ide robic spagetti przynajmie jedzeniem zabije ,a nie pogoda   
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2009-06-11 o 11:13 | 
|     | 
|  2009-06-11, 11:17 | #1468 | |
				 | 

Cytat: 
  nie mam tylko octu winnego... da się bez niego zrobić? edit - doczytałam, że ewentualnie może być sok z cytryny  edit 2 - korzystając z tego, że zabiłam wątek jedzeniem, to będę to zabijanie kontynuować  wpatruję się zahipnotyzowana w kolejne strony tego bloga i znalazłam przepis na cebulowe bułeczki... wytłumaczcie mi, że skoro zostałam sama w domu na 3 dni, to pieczenie nie ma sensu, bo i tak ich nie ma kto jeść...   Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2009-06-11 o 11:34 | |
|     | 
|  2009-06-11, 11:32 | #1469 | 
				 | 

Tak ,ja dawalam sok z cytryny i  moze byc maka ziemniaczana  i normalny cukier   
|     | 
|  2009-06-11, 11:50 | #1470 | |||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  ps też ma taką burzę loków jak Ty? Cytat: 
 Tej drugiej ze zdjęcia    Bo resztę to już tak  Cytat: 
  Ja tak miałam w tej poprzedniej pracy, z której byłam zmuszona odejść ze względu na redukcję etatów. Kiedy sie dowiedziałam o tym, byłam załamana, a teraz cieszę się, że to mnie zmusiło do odejścia, bo mam fajną pracę, do której chodzę  przyjemnością i która daje mi dużo energii, a nie stresu. Ta poprzednia truła mi nie tylko sam czas pracy, ale i odpoczynek, bo nie byłam w stanie oderwać się od myślenia o niej  Pavlova boska, Vesenko, wymiatasz. Nie patrzę na te zdjęcia, bo przecież cały czas się odchudzam ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Pyzy Nasturcji też smakowite  A ja jestem już po weekendowych szalenństwach. Najpierw były szaleństwa zakupowe - kupiłam japonkosandałki i czerwoną szminkę  Nie kupiłam w końcu tego odcienia 09 Lover, bo okazało się, że jest tak jaskarwy, że nie miałabym odwagi pomalować się nią do ludzi. Na moich ustach był taki Staniszkisowy - przypominał Tymenowy błyszczyk Party Red. Za to przypadkiem wpadł mi w oczy odcień 18 Sexy  Nieco ciemniejszy, nie taki krzykliwy, ale nadal czerwony i bardzo wyrazisty, z lekkim połyskiem - piękny  I zdecydowanie do noszenia - tak mi się wydawałow  sklepie, bo kiedy pomalowałam sie tą szminką na wieczorne wyjście na koncert i szłam do klubu, to tylko 1 (słownie: jeden) facet nie popatrzył na mnie... Nieco mnie to przeraziło  Stwierziłam, że wybrałam może jednak nieco zbyt odważny odcień, szczególnie, że ja mam duże usta. Ale postanowiłam się tym nie przejmować i malować tą szminką, bo pięeekna jest  A potem byłam na koncercie Janerki. Znam tylko jedna jego płytę, ale i tak bardzo mi się podobało, lubię jego głos. Potem piwko, znajomi i wieczór skończyłam o 4:30...Czy muszę dodawać, że jestem dziś nieprzytomna? ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) A dzis też jakieś wyjście. Nie wiem, czy przetrwam ten weekend, jak tak dalej pójdzie, hm. 
				__________________ | |||
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:51.

zwykle ale leżą na nóżce "malinowo"
 zwykle ale leżą na nóżce "malinowo"