| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |      | 10 | 32,26% | 
| Kraków |      | 15 | 48,39% | 
| Warszawa |      | 6 | 19,35% | 
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-06-11, 12:49 | #1471 | 
| czyli Endżi Zarejestrowany: 2007-07 Lokalizacja: Home is where the heart is 
				 | 

Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III

Joaśka, pokaż tą szminkę na ustach!   Skoro wywołała takie emocje w mężczyznach to i ja chcę naciszyć oko  Poka, poka   
				__________________ pachnę | 
|     | 
|  2009-06-11, 13:10 | #1472 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Szczególnie, że zabiłam nią wątek ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Właśnie niedawno umówiłam się z Sasiną na jutrzejszą huśtawkę u niej na wsi i bardzo się cieszę  Niestety, huśtać pewnie będziemy musiały się pod dachem, jeśli prognozy się sprawdzą, ale co tam  Dumam jeszcze nad dzisiejszym popołudniem... A Wy co robicie, gdzie wymiatacie, jak nie tu? ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- I też przed chwilą dowiedziałam się, że niestety lipcowy termin zlotu nie dla mnie - mam wtedy pod Poznaniem szkolenie, którego nie mogę opuścić. Strasznie żałuję   
				__________________ | |
|     | 
|  2009-06-11, 13:13 | #1473 | |
| rude jest piękne:) Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: nad jeziorem 
				 | 

Cytat: 
  pogoda fatalna ,poczytam polenie sie  dzis ,a jutro  i w sobote zajecia w firmie  Joasiu ,a gdzie pod Poznaniem? 
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | |
|     | 
|  2009-06-11, 13:21 | #1474 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Cytat: 
  , Tomek by chaciał tylko w każdą sobotę robi  ale może wykombinuje trochę wolnego. Joaś poka, nie wstydaj się  Dziś słodkie lenistwo, jutro powrót do remontu. | |
|     | 
|  2009-06-11, 13:24 | #1475 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-05 
				 | 

Konnichi wa   , (co wcale nie oznacza: skocz mi, ty ch....   ) Zamachuje do Wymiataczy-podjadaczy  i zycze milego dnia   | 
|     | 
|  2009-06-11, 13:36 | #1476 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Wstydam i basta  Katt,   
				__________________ | |
|     | 
|  2009-06-11, 13:47 | #1477 | 
				 | 

Joasia, wymiataczki nie mogą się wstydzić! Muszą być śmiałe i nieustraszone   A ten jeden pan który rzekomo "nie popatrzał" to na pewno popatrzał, ale wtedy kiedy Ty nie patrzałaś   
				__________________ pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-06-11 o 14:03 | 
|     | 
|  2009-06-11, 13:48 | #1478 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................ 
				 | 

Cytat: 
  usmiałam się z tłumaczenia  Wymiatam w domu i przed domem Odganiam żywioła od oczka wodnego Mądry tatuś wpuścił tam dwie ryby i Mil koniecznie chce "płiłać z libą" moje stwierdzenie, że nie może pływać, bo nie ma ogonka skwitowała "Mam. O tu" i pokazała duży palec u nogi  
				__________________  | |
|     | 
|  2009-06-11, 13:51 | #1479 | ||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 

__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | ||
|     | 
|  2009-06-11, 14:00 | #1480 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________ | |
|     | 
|  2009-06-11, 14:47 | #1481 | 
| Zakorzenienie | 

Ja wymiatam w terenie. Wczoraj przeżyliśmy burzę stulecia, na autostradzie, koszmar, pieruny waliły a woda tak się lałą, że nic nie było widać. Ale dzisiaj jest pieknie. Widzę, że Joasia ma nareszcie wymarzoną szmine  Cieszę się   | 
|     | 
|  2009-06-11, 14:52 | #1482 | 
				 | 

Joaś (gratuluje śminki), Tess, Mami-   BigMamino- wolalam zapewnic, ze nie przemycam tutaj niekulturalnego powitania, (jako czynila rezolutna Julcia, z fotki Nasturcyji    ) Milus wymiata na calego  , ma to po swojej Mamie, Big Mamie   | 
|     | 
|  2009-06-11, 15:18 | #1483 | 
				 | 

Przypomnialo mi sie BigeM ,ze przeciez Milus  jest syrenka wiec moze plywac   
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | 
|     | 
|  2009-06-11, 16:54 | #1484 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-06 Lokalizacja: z kamerą wśród zwierząt 
				 | 

Cytat: 
 ( widocznie nie mialam ) Joasia a nie mowilam  oni tak patrza, patrza, jakby te usta w czerwieni mialy im zaraz tetniczki namietnosci poprzegryzac  poka, poka usta obrane w czerwonosci | |
|     | 
|  2009-06-11, 17:00 | #1485 | 
				 | 

Kffiatku poka-poka   wczoraj nie mialam sie czym chwalic ,to chwale sie dzis  pavlova wyszla doskonala niebo w gebie   
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-06-11, 17:08 | #1486 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: UK 
				 | 

Koto, trzymam kciuki za rozmowę! Chusty piękne   Kolu  Cytat: 
  Cytat: 
 Mogę prosić o jakiś link do przepisu tutaj lub na PW?  (pewnie przeoczyłam w wątku, ale że oczy same mi się zamykają, to proszę o wybaczenie) 
				__________________ O książkach | ||
|     | 
|  2009-06-11, 18:57 | #1487 | |
				 | 

Przychodze w smutnej sprawie, ale wierze, ze zechcecie pomoc, w miare mozliwosci.  Bez wsparcia nie da rady uratowac kolejnych pokrzywdzonych stworzen.  Pozwole sobie zacytowac wstrzasajacy opis, pochadzacy z wczoraj: Cytat: 
 Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2009-06-11 o 19:00 | |
|     | 
|  2009-06-11, 20:57 | #1488 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

Cytat: 
 Straszne... Dobrze, że są ludzie, którzy mogą i chcą tym biedactwom pomagać. | |
|     | 
|  2009-06-11, 21:23 | #1489 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Straszne rzeczy, Kattarino...

| 
|     | 
|  2009-06-11, 21:28 | #1490 | 
				 | 

Katt-ko   dziekuje, ze przytomnie wskazjesz nam te miejsca gdzie warto ( i trzeba ) uruchomic i zaangazowac swoje "czucie" mysle, ze wszyscy zaniemowilismy z jednego powodu ze strachu, ze okrucienstwo i bezdusznosc wzgledem "braci przeciez najmniejszych" maja racje niezmaconego kara ( i chociazby publiczna chlosta ) bytu i ponownie, ze strachu, ze tacy ludzie, spokojnie egzystuja wsrod nas, wsrod naszych najblizszych, wsrod "naszych" zwierzat... | 
|     | 
|  2009-06-11, 21:50 | #1491 | 
				 | 

Boże, aż mnie fizycznie zabolało   Biedne maleństwa. Mam nadzieję, że wszystko dobrze się ułoży. Mam takie nieodparte wrażenie, że ostatnio przychodzę tu tylko żeby się pochwalić...  Ale wiecie jak to jest. Smutek dzielony z przyjaciółmi dwukrotnie maleje a dzielona z nimi radość dwukrotnie się powiększa  Czy jakoś tak...   W każdym razie jestem strasznie podekscytowana, bo mój tekst na zina właśnie się formatuje    Jak będzie gotowe i ktoś będzie zainteresowany to mogę zalinkować   
				__________________ pachnę | 
|     | 
|  2009-06-11, 22:27 | #1492 | 
| Czekam na Ragnarok Zarejestrowany: 2006-05 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Dobry wieczór. Przyszłam się przywitać po przemile spędzonym czwartku   Truskawki, maliny, ale tu się smakołyki przewijają... Kattarino - boli mnie serce jak oglądam te zdjęcia. Powinny być surowe kary za znęcanie się nad zwierzętami. Dobrej nocy. Ja jutro idę do pracy z własnej woli, a później znowu spędzę miły wieczór   | 
|     | 
|  2009-06-11, 22:49 | #1493 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-02 Lokalizacja: here in my head 
				 | 

Dziewczyny i Tomku, dzięki za Wasze wsparcie, przemyslalam sobie to i owo i dzis czuje sie juz lepiej (aczkolwiek poranek byl nabity myslami..)   Spedzilam mily dzien w rodzinnym towarzystwie, wygadalam sie i jest ok  Zuziu, Twoja pavlova  Kapie mi slina, poprosze o przepis  Katt, brak slow na to, co sie dzieje..  Pachnialam dzis Flowerbombka, ale troszke mnie zemdlila i pogryzla w gardlo, nie wiem co ja napadlo    
				__________________ "Mrs.Dalloway said she would buy the flowers herself." --- 'and with the way they talk, and with the way they smile' http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho | 
|     | 
|  2009-06-11, 22:52 | #1494 | 
				 | 

Dziewczyny- pieknie dziekuje za odzew i wsparcie  (wiedzialam, ze moge na Was liczyc) Spokojnej nocy   | 
|     | 
|  2009-06-12, 00:32 | #1495 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: UK 
				 | 

Cytat: 
   Dodałam link do podpisu, może to również coś da   
				__________________ O książkach | |
|     | 
|  2009-06-12, 09:07 | #1496 | |||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  A torebce zrób poka-poka  Cytat: 
 Teresko, ślinotok gwarantowany, ach, jak to pięknie wygląda - dlaczego ja mam nieczynny piecyk  Cytat: 
 ---------- Dopisano o 06:58 ---------- Poprzedni post napisano o 06:06 ---------- Dobijam wątek Midnight Poison i zbieram się na huśtawkę do Sasiny  ---------- Dopisano o 07:07 ---------- Poprzedni post napisano o 06:58 ---------- No nie, wątek dobijam jednak Amethystem Lalique, pani w Sephorze źle podpisała próbki   
				__________________ | |||
|     | 
|  2009-06-12, 09:13 | #1497 | 
| Zakorzenienie | 

Witajcie   Miłego piatku  To straszne Katt  U nas jesień  wieje, fale na jeziorze jak na morzu, sidzę sobie samiuteńka, wszycy pojechali do pracy. Ogień bucha kominku, popijam kawę, zaraz zrobię ciasto z rabarbarem. | 
|     | 
|  2009-06-12, 09:25 | #1498 | 
				 | 

Milego dzionka wszystkim razem i z osobna   ostawiam Wam bzowa wyspe ( bosmy tutaj nieco z zielenia zapoznieni sa ) i kawalek Uslanskiego morza | 
|     | 
|  2009-06-12, 09:28 | #1499 | 
				 | 

Zla Kobieta ze mnie, nie wypisalam peanu na czesc Terressitowej Pavlowy ( bo wszak to ona, i jej spodniczki staly sie natchnieniem dla tej bezy przebrzydlej, ktora u mnie zawsze bez halek, klapnieta i plaska ). Niniejszym wiec pisze piekna beza w Pavlowych spodniczkach   | 
|     | 
|  2009-06-12, 09:35 | #1500 | 
| Zakorzenienie | 

Właśnie, ja też nie pochwaliłam Tereskowej bezy. Jest przepiękna   Dziewczyny, na jakim programie pieczecie i w ilu stopniach? Ja już próbowałam kilka różnych i zawsze mi opada i pali sie od dołu   | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:01.

Nie kupiłam w końcu tego odcienia 09 Lover, bo okazało się, że jest tak jaskarwy, że nie miałabym odwagi pomalować się nią do ludzi. Na moich ustach był taki Staniszkisowy - przypominał Tymenowy błyszczyk Party Red. Za to przypadkiem wpadł mi w oczy odcień 18 Sexy
 Nie kupiłam w końcu tego odcienia 09 Lover, bo okazało się, że jest tak jaskarwy, że nie miałabym odwagi pomalować się nią do ludzi. Na moich ustach był taki Staniszkisowy - przypominał Tymenowy błyszczyk Party Red. Za to przypadkiem wpadł mi w oczy odcień 18 Sexy  Nieco ciemniejszy, nie taki krzykliwy, ale nadal czerwony i bardzo wyrazisty, z lekkim połyskiem - piękny
 Nieco ciemniejszy, nie taki krzykliwy, ale nadal czerwony i bardzo wyrazisty, z lekkim połyskiem - piękny