| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |      | 10 | 32,26% | 
| Kraków |      | 15 | 48,39% | 
| Warszawa |      | 6 | 19,35% | 
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-06-13, 21:33 | #1591 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................ 
				 | 

Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III

smutno ci po 18-tce córciowej ?  Może zrób sobie domowe spa? 
				__________________  | 
|     | 
|  2009-06-13, 21:41 | #1592 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

nie, to nie to   spa sobie zrobiłam rano ale trochę przygnębiło mnie dbanie o takie niefajne ciało no już przestaję marudzić obiecuję  otwieram jakieś wino musujące, bo to jedyny alkohol, jaki się ostał w domu po osiemnastkowej imprezie nie lubię szampana ( a miałam nie marudzić  ) a Ty Mamo też trochę smętna dziś jesteś i Tereska, i Joasiak i Tymenie ledwo przeszło (dzięki pończochom  ) | 
|     | 
|  2009-06-13, 21:48 | #1593 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................ 
				 | 

Cytat: 
 inaczej sie udusi . Uuhhh ...   Ja tyż mam niefajne  jezeli to Cię w jakiś sposób pocieszy    Ale pomyśl - fajoskie z nas babki, a jakbyśmy do tego jeszcze ciałka w wersji lux posiadały to by nam chłopy, z racji wieku, na zawał mogły zejść A tak, to jeszcze pożyjom   
				__________________  | |
|     | 
|  2009-06-13, 21:53 | #1594 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-06-13, 21:57 | #1595 | |
| rude jest piękne:) Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: nad jeziorem 
				 | 

Cytat: 
   jestes najlepszym poprawiaczem humoru   
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | |
|     | 
|  2009-06-13, 22:14 | #1596 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-06-13, 22:22 | #1597 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-06-13, 23:37 | #1598 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Hej, defetystki.  Dobranoc. | 
|     | 
|  2009-06-13, 23:50 | #1599 | 
				 | 

branoc 
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | 
|     | 
|  2009-06-14, 00:09 | #1600 | 
				 | 

jaka tam dobra   ale niech Wam będzie, że dobra     | 
|     | 
|  2009-06-14, 07:50 | #1601 | 
| RENTGEN RZĄDZI! | 

Lecem do domku,miłego dzionka.

__________________ Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom   Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby     | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-06-14, 09:11 | #1602 | 
| Zakorzenienie | 

Dzień dobry   Miłej niedzieli   | 
|     | 
|  2009-06-14, 09:24 | #1603 | 
				 | 

Witajcie, Wątkowicze   alle luja za oknem, potomstwo smarkate, pogoda smętna, a mię dusza swędzi  wypachnię się Arpege , bo mi bardzo podpasowało   
				__________________  Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-06-14 o 09:25 Powód: pomięszanie | 
|     | 
|  2009-06-14, 09:36 | #1604 | 
				 | 

zamiast swinskiej grypy przywialo chyba wirusa nostalgii  kawe se pije   
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | 
|     | 
|  2009-06-14, 09:52 | #1605 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Miłego dnia. | 
|     | 
|  2009-06-14, 10:05 | #1606 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Dzien dobry i milej niedzieli    | 
|     | 
|  2009-06-14, 10:31 | #1607 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

Dzień dobry! Faktycznie, nieco nostalgicznie było na forum wczoraj   Muszę przyznać, że mnie też spojrzenie na fałdy strasznie przygnębia, zwłaszcza tuż po zjedzeniu czegoś słodkiego. Ale dzisiaj jestem załamana raczej efektem moich marnych wypocin ostatnich trzech dni. Artykuł muszę wysłać dzisiaj a ciągle daleko do końca i generalnie, jak zwykle, jestem niezadowolona. Już chyba wolę się zadręczać zmarszczkami niż własną niezbornością. Pończoszki Tymeny bardzo mi się podobają i chyba sobie sprawię, bo z kokardką jeszcze nie mam  W ogóle uwielbiam pończochy i nigdy, poza siarczystym mrozem, nie chodzę w rajtkach. Najbardziej lubię takie do pasa, tyle że trochę niewygodne. | 
|     | 
|  2009-06-14, 10:33 | #1608 | 
				 | 

I żeby przypadkiem nie zaszły w tym stanie jakieś zmiany pożeram na śniadanie piernik posmarowany masełkiem i obłożony świeżymi truskawkami. I mam takie kanapeczki dwie i nie zawaham się ich zużyć  A w piekarniku siedzi sobie beza na pavlovą   A jak uda mi się kupić białą czekoladę, to zrobię jeszcze negatyw brownies, będzie mi w tygodniu umilać pracę   Miłej niedzieli   | 
|     | 
|  2009-06-14, 10:44 | #1609 | |
				 | 

Cytat: 
  kusicielka   
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | |
|     | 
|  2009-06-14, 10:52 | #1610 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-06-14, 11:14 | #1611 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-02 Lokalizacja: Down Under 
				 | 

Witojcież! A jak fujała na ten Arpege  , a nie miała racji, widzi sama, że zapach galanty?  Ale odlewką już nie poratuję  , bo cała flaszka poleciała już do Takiej Jednej Cudownie Wymiatającej, ale ciiiii, bo to niespodzianka jest Cytat: 
  . Już się umówiłam z komputerowo sprawną koleżanką, coby popełnić jakąś stronkę  .  Jeśli nie spróbuję, to nie będę wiedzieć, czy to moje decoudłubanie ma sens, tzn. czy może się komuś podobać...  I jak tam, Joaśku trucie otoczenia plastikLouLou? Po wizycie Asidła musiałam zedrzeć z siebie wszystkie ciuchy i natychmiast wrzucić je do pralki!Tak strasznie capiłam gumo-plastikiem, że nie mogłam sama ze sobą wytrzymać! Po jednym psiku, do którego zostałam zmuszona  . U mnie dziś wieje tak, że głowę urywa przy samej d..., przepraszam szyi.   
				__________________ Edytowane przez sasia73 Czas edycji: 2009-06-14 o 11:15 | |
|     | 
|  2009-06-14, 11:40 | #1612 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-05 
				 | 

Czesc niedzielne   Znow kusza, slodycze na tapecie; nie dam sie, spodnie mam zbyt ciasne, wygladam jak... baleron. Nie skusze sie, nie skusze sie, nie skusze sieeeeeeeeee. a przynajmniej sie postaram  Sasino, jak juz strona bedzie dzialac, to ja nam ujawnisz, prawda?  Wczoraj wybralam sie na zakupy 'twarzowe' bo nie moglam na siebie patrzec ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) bylam w macu i wyszlam z podkladem i rozem. Roz jest niesamowity, kolor strada, wyglada w opakowaniu jak ziemisto-bure-byle-co a na twarzy robi cos pieknego  To moje pierwsze macowe zakupy i czuje, ze nie ostatnie. | 
|     | 
|  2009-06-14, 11:42 | #1613 | 
				 | 

Mskladaczku poka-poka  Sasino u mnie dzis w koncu nie wieje...   
|     | 
|  2009-06-14, 11:51 | #1614 | |||||||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Cytat: 
    Cytat: 
    Mnie pomogło, bawiłam się wczoraj za cały wątek chyba  Cytat: 
  Cytat: 
 Ja już nie kcem, nie lubiem  Cytat: 
  Cytat: 
  Ja to mam jednak pomysły. Wymiatam normalnie  Pamiętaj, że ja będę Twoja pierwszą klientką  A Lou Lou jednak morduje w teście globalnym  Morduje, zabija bezlitośnie, wywraca głowę... No niestety. A testy naręczne takie obiecujące były. Jakoś dziwna sprawa z tym zapachem, bo długo go nie czułam, tylko słabą poświatę, a pod wieczór zaczęła mnie boleć głowa. Więc zapsikałam Hypnotic Poison, bo nie miałam w domu tabletki przeciwbólowej  U mnie dziś letko zgonowo, a znajomi z racji pieknego słońca wloką na grilla, ech. Czy ja podołam. Zdecydowanie za bujne życie towarzyskie prowadzę na swoją wydolność fizyczną  Ach, jak cudnie wczoraj było - nie schodziłam z parkietu przez 4 godziny  Lubię takie szaleństwo raz na jakiś czas. Resetuje jak nic. Miłej niedzieli, odganiam nostalgię, co to się do niej wczoraj dołożyłam, a kysz. ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Mskladaczku, a róż to jakiej firmy? Poka-poka  Matkoicórko, jakiego posta wyprodukowałam koszmarnie długiego  Coś mi to przypomina  Nie bijcie, już nie bendem. 
				__________________ | |||||||
|     | 
|  2009-06-14, 12:32 | #1615 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Witajcie, zresetowane.   U nas pogoda się też zresetowała- słońce, ale wieje tak, że urywa i głowę , i d... Widziałam Asiowe pudełko z irysem na próbi- autorstwa Sasi- i chciałabym zobaczyć więcej, Sasiu, byłabym wiernym gościem i klientem na twojej stronie. Na temat jedzenia- robię teraz fasolkę po bretońsku, z duza ilością majeranku. | 
|     | 
|  2009-06-14, 12:36 | #1616 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-05 
				 | 

Oki, robie poka-poka   (zdj nie oddaje koloru dobrze, to w ''realu' bardziej bure i ziemiste jest) a tu link do makeupalley- swietne ma recenzje http://www.makeupalley.com/product/s...ada/MAC/Blush/ najdziwniejsze, ze strasznie niepozorne toto. Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2009-06-14 o 12:57 | 
|     | 
|  2009-06-14, 12:57 | #1617 | 
				 | 

w ramach walki ze swoim brakiem formy i humoru zapisałam się do klubu fitness podpisałam cyrograf na dwa lata  a że nie jest to za darmo  , mam nadzieję, że nie zmarnuję wydanych pieniędzy mam zamiar korzystać głównie z siłowni i sprzętu do ćwiczeń cardio, ale jest też cała masa zajęć typu: joga, pilates, step, salsa, capoeira, aerobx, TBC ... i inne (w tym dużo zajęć związanych z tańcem), w których nawet nie wiem o co chodzi   | 
|     | 
|  2009-06-14, 12:58 | #1618 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 
				 | 

Czesc   Pokusilam sie o przepis z Vesenkowego bloga i przygotowuje wlasnie dla moich chlopakow "piekielnie ostre ziemniczki" Jak mnie natknie, to zrobie jeszcze to cos, co sie nazywa Povlova wedlug przepisu podanego przez Tereske. Pieknie ta Pavlova wyglada na zdjeciu, tak apetycznie, od razu chce sie to miec i jesc. Magdo, gratuluje nabytkow mackowych i potwierdzam, ze to swietna kolorowka - ogromny wybor i roznorodnosc barw, doskonale napigmentowane kolory, trwalosc, cenie tez prostote opakowan. | 
|     | 
|  2009-06-14, 13:30 | #1619 | |
				 | 

Cytat: 
  Pavlova też wyszła pyszna. Nie taka ładna jak Tereski, ale ważne,że smaczna   | |
|     | 
|  2009-06-14, 13:34 | #1620 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Jaki to efekt daje na Twojej skórze? Zainteresowałaś mnie różami Mac'a  Cytat: 
 Ja chętnie oprócz jogi pochodziłabym na pilates, ale jakoś nie mogę znaleźć nic sensownego w Łodzi - a niby takie duże miasto. Aerobiki nie dla mnie, niestety. U nas słońce, ale wieje. Wybywam na grilla ze znajomymi, miłego popołudnia - zostawcie dla mnie kawałek pavlovy   
				__________________ | ||
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.