![]() |
#151 |
Rozeznanie
|
Dot.: Guerlain-kolorówka
A ja sobie dzisiaj sprawiłam brązer z nowej kolekcji African Rythm oraz dwa linery Diviniory: czarny i brązowy, zastanawiałam się nad kholami zamiast linerów ale stwierdziłam że są dla mnie zbyt skomplikowane
![]() AR użyję dzisiaj na wieczór i zobaczymy jak się spisze... jutro zdam relację |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
Soulie powiedz czy nowy khol dobrze się trzyma? konkretnie chodzi mi o wew. część oka.
oglądałam dziś przy okazji i spodobał mi się kolor. mam tylko dylemat, bo np. czarny i brązowy trzyma się na oku cały dzień, a biały i turkus są trochę lipne. |
![]() ![]() |
![]() |
#153 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
kochane Wizażanki czy któraś umiałaby porównać podkłady Fleur de Teint SPF 15 i Fleur de Teint Ultra Mat?
mam próbkę tego drugiego i jego matowienie jest dla mnie w zasadzie niezauważalne - mimo to podoba mi się ![]() zastanawiam się zatem, że skoro nie widzę matowienia w Ultra Mat, to może ten nawilżający dawałby podobny efekt przy lepszym nawilżaniu? który byłby lepszy dla mieszanej cery? |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
też jestem ciekawa tych podkładów, używałam bardzo długo podkładu nawilżającego i nie wiem, czy to nie lepsze od tych matujących.
![]() Słuchajcie, tak się zastanawiam nad meteorytami. Czy warto zakupić beige chic, wiem, temat wałkowany setki razy. Tylko często piszecie, że jakby zwykły puder, nic nie widać, ale jakby jednak uszlachetnia. Zawsze mam brązer i róż i tak się zastanawiam, czy jest tam w ogóle miejsce na meteorki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja meteorki Beige Chic kładę na policzki na róż albo brązer i jest bardzo ładnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
tak, one właśnie one nie dają koloru tylko rozświetlenie
![]() ale nie takie metaliczne tylko takie delikatniutkie drobinki w zasadzie nie wiem do czego mam to porównać, bo do tej pory wszystkie rozświetlacze, które próbowałam dawały taki metaliczny połysk ![]() niektórzy piszą, że wcale nie widzą ich na twarzy, więc najlepiej wypróbować chyba - ja widzę te drobinki ![]() ale właśnie ten Ultra Mat tez jest niby nawilżający i zastanawiam się czym się różni od tego czysto nawilżającego? |
![]() ![]() |
![]() |
#160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#161 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
Ja mam Meteoryty Mythic i Beige Chic. Właściwie nie wiem, jak się do nich ustosunkować... Mam mieszane uczucia...
Po jakimś czasie te kuleczki zaczynają delikatnie się sypać i tworzyć pyłek. Jeśli używam kulek, efekt jest faktycznie niedostrzegalny. Jeśli użyję tego pyłku-jest bardzo wyraźny. Kulek można uzywać na całą twarz-wtedy rozświetlenie jest bardzo delikatne. Pyłek nadaje się moim zdaniem tylko na policzki, bo efekt jest bardzo świetlisty, migoczący. Ale nie jest to efekt świetlistej tafli-tylko pojedynczych, świetlistych drobinek. (w przypadku Mythic i Beige Chic). Zapach-kontrowersyjny-ja wręcz uwielbiam. Pierwsze kupiłam z ciekawości, drugie...pod wpływem Wizażu,bo akurat były tu "modne" (o zgrozo, już nie raz żałowałam takich zakupów pod wpływem "wizażowego pędu"). Mythic właściwie mnie rozczarowały (chyba za jasne dla mnie). Beige Chic...fajne, ale teraz myślę, że może...zbędne? ![]()
#163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kolor lekki, naturalny - niby ich nie ma, a są ![]() Nie można powiedzieć, że to kosmetyk niezbędny.. zwolenniczki mocnego błysku powinny kupić raczej normalny puder i dobry rozświetlacz Jak ktoś nie wie, nie zauważy obecności meteorytów na czyjejś twarzy ![]()
![]() |
#164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale nie muszę Wam chyba mówić, że to co nie jest niezbędne najbardziej cieszy - przynajmniej ja tak mam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Wtajemniczenie
|
Ja należę do wielbicielek meteorytów, mam 6 sztuk (Beige Chic x 2). Przeszkadza mi jedynie trochę zapach tego kosmetyku - zbyt mdły i intensywny - ale efekty na twarzy pozwalają zapomnieć o woni
![]() ![]() ![]() ![]()
#166 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tak samo ![]() Mam 7 rodzajów i wiem, że będą kupować dalsze, jak tylko pojawią sie jakieś nowości. Tak samo najmniej jestem zadowolona z Welurów, Winter Radiance zato bardzo lubię, ale najrzadziej używam. Pozostałe: praktycznie cały czas, w zależności od nastroju. Pink Fresh używam jako róż. Z Pucci wyjęłam wszystkie różowe kulki i teraz fantastycznie rozjaśniają twarz. Przy okazji jestem wielbicielką ich zapachu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
ja miałam Beige Chic i ich efekt bardzo mi się podobał, ale niestety mam bardzo tłusta cerę i szybciej się świeciłam więc oddałam w dobre ręce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#168 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cieszę się, że nie jestem sama w swej manii ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
I tego będziemy się trzymać ![]() ![]()
![]() |
#169 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() słuchajcie a propos zbędności i radości chciałabym dokupić pędzel Guerlain do meteorytów, czytałam gdzieś na W. że niespecjalny, macie może? próbowałyście? |
![]() ![]() |
![]() |
#170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dostępny też na tru
![]() |
#171 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja jestem z nich bardzo zadowolona ![]() Amen ![]() Cytat:
Nie kupuj, naprawdę nie warto. Miałam go i się pozbyłam. Jest śliczny, owszem, ale jako pędzel nie spisuje się dobrze: taki przeciętny drapak. Pędzle Inglota biją go na głowę ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie wiem jakim cudem on ma takie dobre oceny. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#172 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#173 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() właśnie ten na Tru kusi, czarny z etui, na ebayu są bez etui, ale za to dużo tańsze |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() edit: pliss, połączycie mi posty? przepraszam |
||
![]() ![]() |
![]() |
#175 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() EDIT: Drapie jak wściekły... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Rozeznanie
|
Ja ma pędzel do Terracotty ten brązowy i jestem z niego bardzo zadowolona. Odkąd go mam i używam do bronzera dla blondynek, puder mi nie kamienieje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#177 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja miałam taki jak na zdjęciu w KWC: z białą perłową rączką i o takim cały czas piszę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, czy w Polskich perfumeriach z kolekcja brązująca pojawiła się nowa mozaika?
U mnie tak ![]() ![]() http://www.guerlain.com/ Edytowane przez 13ryjek Czas edycji: 2008-04-06 o 18:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#180 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie widziałam jej jeszcze u nas. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:01.