|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |
|
10 | 32,26% |
| Kraków |
|
15 | 48,39% |
| Warszawa |
|
6 | 19,35% |
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III
Witam wieczornie
W związku z zaległościami, co następuje: Joaś Tymeno gratulacje pończoch ![]() Mskladaczku gratuluję zakupów twarzowych ![]() Sasiu czekam na stronkę z Twoimi wyrobami Taka gratuluję patrzenia w przyszłość i karnetu ![]() ![]() Magdulenko - witaj powrotnie Shachownico Witaj Katt .Nasturcjo kot wymiata ![]() SpanishMyszka Homyku BigeM uściski dla Milusi ![]() Hej Córko Powitać pourlopowo Kasiu-Contax Przyłączam się do peanów na temat urody Córki Powitać Kijankę Rachela witaj Kolu Aniele gratuluę sukienek (ładnie się prezentują na Tobie Tymeno ładna torebka ![]() Witaj Kasiu-San Mirro gratulacje własnego M Mariolu wspaniale, że wszystko z Antonim i Tobą jest ok ![]() Anuschko - lakonicznie bom już na wykończeniu i remont też ![]() Taka kciuki trzymałem i gratuluję zdanego egzaminu Tereso dużo pozytywnej energii przesyłam ![]() Aniele gratulacje zdanej sesji ![]() Kasiu-Contax ładne zdjęcia kota E Tulipanko piękny av i modelka w nim uffff i to chyba tyle mam nadzieję, że nikogo nie minąłem i ściskam wszystkich pachnąc stareńkim Pour Monsieur piękny zapach na lato, tylko gdzie ono
|
|
|
|
#1862 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez sie krępowałam ale teraz po 9ciu miesiącach jest ok
---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Tomku Dawno nie pisałeś czy to my wymiatamy w takim tempie
|
|
|
|
#1863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z lekkim poślizgiem: Takuśnej gratuluję zdania egzaminu na prawko! Ja nie przewiduję jakichkolwiek kursów, póki mnie los nie zmusi - samochodu nie mamy, środowiska mi szkoda; poza tym przytomność życiowa, koordynacja ruchów i współpraca na linii oko-ręka są u mnie fatalne.. Wolę być wożona XTZ-tą K. ;] I jeszcze mam perfumowe informacje przed-spotkaniowe dla warszawianek: gdyby któraś z Was miała ochotę na odlewkę Watch, Must, Tea Rose lub pragnęła przygarnąć 12ml Ouarzazate, to proszę o PW. Tradycyjnie ściskam
|
|
#1864 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc.
Poczytałam sobie to, coście napisały i za słowa wspierające dziękuję. Pomyślałam sobie nad tym, co napisała Anuszka i Renia, oglądnęłam Samojłową ( ta to miała twarz... i nie tylko) pooglądałam sobie też fragmenty z kina zajatyckiego- Maggie Cheung i Michelle Yeoh ( te to też mają niezrównane twarze). Pooglądałam sobie avek Tulipanki ( zalicza sie też do tych niezrównanych Idąc za ciosem klasyki rosyjskiej ogladnęłam też fragmenty Wojny i Pokoju z Audrey Hepburn. I choć ona też miała wyjątkowa twarz, to niestety Wojna i pokoj w holiłodzkim wykonaniu trochę rozśmieszyła mnie. No nijak mi nie pasuje. Macham do wszystkich, Tako, strzel kiedyś w moim imieniu łiskacza- za zdanyTwój egzamin! A czy Wy wiecie- Tulip pewni wie- że Wizaż sprzedany jest? Agaz Z i Złoś mają już tylko 35% udziałów... Mam nadzieję, ze niewiele to zmieni w funkcjonowaniu forum. Edytowane przez Kota Czas edycji: 2009-06-16 o 23:26 |
|
|
|
#1865 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1866 |
|
Zakorzenienie
|
Tomku Tharonie szacun
![]() niezawodny jestes! |
|
|
|
#1867 | |
|
Zakorzenienie
|
Dawno nie pisałem bo czasu brak, a Wy tak wymiatacie, że .......
![]() Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1868 | |
|
Zakorzenienie
|
Tigerze, szaaacun
![]() Za remont Na pocieszenie - każdy do przeżycia Naprawdę wiem coś o tym ![]() Podpisano: Odwieczna Remontowiczka (kilka mieszkań od "zera"). Cytat:
Szczególnie gratulacje dla Mirry ![]() I dziękuję
Poglądy trzeba mieć tak ciasne, By cenić zdanie tylko własne. ![]() Na ciasne łby. Jan Sztaudynger Edytowane przez E Czas edycji: 2009-06-17 o 00:22 |
|
|
|
|
#1869 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A mnie Tygrys pominął
Spadam do norki,jak takową znajdę w szpitalu
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-06-17 o 00:20 |
|
|
|
#1870 |
|
Zakorzenienie
|
Winterko, a co Ci?
|
#1871 |
|
Zakorzenienie
|
To tylko przez nieuwagę
i wyłaź z norki.
|
|
|
|
#1872 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Musiałam wyleźć,bo ludzie spać nie mogą i się szwendają po szpitalu w nocy
![]() E-za mało się pojawiam ostatnio i bywam pomijana Ale siem nie gniewam ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-06-17 o 00:50 |
|
|
|
#1873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też mało bywam, nad czym ubolewam
|
|
#1874 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Witam
Tharoon mnie też pominął Ale w sumie nic ciekawego nie pisałam, to się nie dziwię.Miłego dnia. |
|
|
|
#1875 |
|
Zakorzenienie
|
Też czuję się pominięta
.Nie wiem, czy bedzie to następny dzień nornicy, chyba tak. Ale oby nie. Dlaczego u nas rano jest ciagle tak zimno- dzisiaj teraz zaledwie11 stopni? |
|
|
|
#1876 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powalił mnie ten film. Brakuje mi słów. To taki film, który chciałoby się jak najszybciej zapomnieć, a powinno się go oglądać raz na jakiś czas, ku pamięci... Jedyne co mnie pociesza, że nie jestem sama z moimi obsesjami i lękami, że ktoś też o tym myśli ![]() Cytat:
Tomku, mnie też rozczuliła Twoja lista Pachnieć będę Jaisalmerem. Lewa noga podejrzanie boli mnie po wczorajszej jodze, a w planach miałam kolejny poranek z jogą, już jutro - może powinnam odpuścić. Poza tym po południu idę do kina na Jeszcze nie wieczór, a prawdziwym wieczorem mam nadzieję na miłe spotkanie Swoja drogą, już mam dość tego, że nie mogę usiedzieć na miejscu i na doopie w domu i ciągle mnie nosi, brakuje mi takiego zwykłego domowego dnia.
Edytowane przez joasiak1 Czas edycji: 2009-06-17 o 06:37 |
||
|
|
|
#1877 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A zimno jest Tęsknię za parnymi nocami, zapachami letniej nocy, świerszczami. Ech, a tu zaraz dzień bedzie krótszy.
|
||
|
|
|
#1878 |
|
czyli Endżi
|
Raz jeszcze śliczne dzięki za gratulacje i miłe słowa na temat kiecki i domniemanego sexappealu
Tharoonie, na pewno powtarzają Ci to codziennie i już słuchanie o tym Cię nudzi, ale jesteś wspaniały Wymiatacz do kwadratu ![]() Rachelciu, XTZ... ?Bardzo mi się podoba ten motocykl. Ma takie fajny ogon Ale pasażerowi to się z tyłu chyba nienajwygodniej siedzi? Mirruniu, a jak Twoja przejażdżka ze speedingującym kolegą ? Doszła do skutku ?Mi siniaki mniej więcej poschodziły, uporałam się z sesją więc w tym tygodniu wracam do nauki jazdy na motocyklu. Cholera, mam taką blokadę przed wyjazdem na miasto, że masakra. Ostatnio wypieprzyłam się centralnie na wyjeździe przed trójpasmówkę z zapierdzielającymi na całej długości i szerokości samochodami ![]() Oczywiście największym bólem było to że narobiłam sobie siary a nie to że coś mogło mnie przejechać albo się potłukłam
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-06-17 o 08:48 |
|
|
|
#1879 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkim dziękuję za ciepłe słowa, uściski i pozdrowienia. Wszystkich odcałowuję ![]() Gratulacje ogromne dla Taki! Katt, przesyłam moc pozytywnej energii i czekam cierpliwie Zmykam do norki, z dzidziem wszystko ok, tylko ja się sypię emocjonalnie ![]() , mieszkanie w szpitalu od ponad miesiąca, brak snu i permanentne zmęczenie widać daje się we znaki.
O książkach Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2009-06-17 o 08:52 |
|
|
|
#1880 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Koto wyłaź z norki ![]() Miłego dnia Wymiatające |
||
|
|
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
miłej środy ![]() Tharoon popełnił tak długaśnego posta, że czuję się w obowiązku streszczać ![]() poza tym nie mam nic ciekawego do napisania ![]() może tylko to, że zbieram komplementy za wygląd, co jest zasługą Teresy i Sasi
|
#1882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1883 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mskladaczku, Reniu, Fenris, Kasiu – Tymenowa, Tomku
E, przytulam mocno niestety dzisiaj coraz więcej jest oszustów jadą całe swoje życie na koszt innych ![]() Cytat:
Oooo, a o tym nic nie słyszałam idę na techniczny ... Edit: znalazłam wątek dotyczący tej kwestii => ttp://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=340014 Cytat:
Mariolu, trzymaj się mimo wszystko dzielnie ten stan jest tylko przejściowy A ja dzisiaj po południu lecę do fryzjera i robię się na bóstwo W razie co na spotkanie sabatowe przybędę w kapeluszu Edytowane przez Contax Czas edycji: 2009-06-17 o 09:20 |
||
|
|
|
#1884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To z pewnością stan przejściowy ![]() Nie dam się ![]()
|
|
#1885 |
|
Zakorzenienie
|
Mariolciu nie daj
|
|
#1886 |
|
Piers do przodu
|
I tak trzymać
Jakby co - to my tu wszystkie staniem murem i nie damy wykopać żadnego dołka ![]() A przy okazji witam wszystkich w kolejny szary dzień
|
#1887 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Mariolu, nie daj się, na pewno teraz jest Ci ciężko, ale to przejsciowe ![]() Wiecie co? Mam dosć. To nawet nie to, ze siedzę w norce i nie wyłażę, po prostu jestem już tak wściekła i zniechęcona, a niekompetencja ludzka doprowadza mnie do szału. Idę sobie. Kiedyś wróce. Tzn. i tak Was podglądam, tylko na pisanie nie mam nastroju
|
|
#1888 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Joasiu, myślę, że mogę napisać, że Chomik Teodor to honorowy "rezydent" i maskotka tego wątku. Wraz ze swoim kółkiem
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kasiu-Contax - kot, ach kot Uściski dla wszystkich pozostających w norkach. Może czasem po prostu tak trzeba... Dzisiaj udało mi się wreszcie dostać do lekarza tak zwanego rodzinnego Zawsze uderza mnie jak wielu ludzi, szczególnie starszych, czekając na wizytę u lekarza, szuka kontaktu z drugim człowiekiem, jak są tego spragnieni. Wielki deficyt takich kontaktów występuje na tym naszym świecie. Bardzo to smutne... No a teraz pochłaniam wielki talerz tortellini z roztopionym masełkiem na baaaardzo wczesny obiad i pachnę Kocim Szalikiem. Cudny jest
Edytowane przez Anuschka Czas edycji: 2009-06-17 o 11:14 |
||
|
|
|
#1889 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
, piękna lista Witam wzajemnie Cytat:
, dasz radę, co masz nie dać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
I zazdroszczę tortellini ![]() (zwłaszcza, że u nas dziś jajka w sosie chrzanowym - na życzenie syna )Witam się ze Wszystkimi przedpołudniowo i słonecznie |
||||||||
|
|
|
#1890 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
ale jak widze, co siędzieje za oknem (czyli wieje i leje - a w każdym razie mocno się chmurzy) to zakopuję się jeszcze głębiej.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.

i remont też

Na pocieszenie - każdy do przeżycia
Spadam do norki,jak takową znajdę w szpitalu