|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |
|
10 | 32,26% |
| Kraków |
|
15 | 48,39% |
| Warszawa |
|
6 | 19,35% |
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III
Dal wszystkich zanorkowanych przesyłam słoneczną pogodę
Tygrysie, dziękuję, i potwierdzam to wszystko co juz przede mna napisały dziewczyny, wymiatasz, ze hej! ![]() A może by tak w niedzielę wybrac się na wystawę róż? propozycja dla Warszawianek i pozostałych OkoliczanekDzień Róż |
|
|
|
#1892 | |
|
Zakorzenienie
|
Mariolu, i tak trzymaj Cytat:
Anuschko, Rozumiem Twoją radość z bliskiego kontaktu z lekarzem rodzinnym Mój lekarz przyjmuje po południu tylko raz w tygodniu i zapisanie się na ten właśnie termin graniczy niemal z cudem ale jak już się uda to w gabinecie ful wypas przebada gruntwonie Magdulenko, w albumie mam ich więcej
|
|
|
|
|
#1893 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Córko - ja bym bardzo chciała się wybrać, porobić zdjęcia róż, ale to troszkę za daleko
Szkoda ![]() Ale nudny dzień. |
|
|
|
#1894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajna propozycja już wolałabym szarpnąć się na podróż do Krakowa ![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Ej, jest tam kto czy wszyscy się zanorkowali
|
|
|
|
|
#1895 |
|
Wtajemniczenie
|
Jam jest Kasiu, ale jakaś popołudniowa senność mnie ogarnia...
|
|
|
|
#1896 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1897 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ja też jestem, ale głowa mnie nie tyle boli, co nasuwa
dlatego się nie odzywam.Do Powsina jest całkiem blisko, w każdym razie z Centrum dojazd dobry, a róze w pełnym rozkwicie muszą byc piękne. Na dodatek od zapachu własnych perfum chyba mnie zaraz zemdli, a prysznica w pracy niet..... ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Zabiłam wątek czarną Coco...?
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2009-06-17 o 15:09 Powód: cenzura ;) |
|
|
|
#1898 |
|
Zakorzenienie
|
z cicha, cichutka wymacham z moja glowa tez dzis nie w porzadku ( co niby nowoscia nie jest, ale... ) siedze na podlodze, z laptopem na kolanach i odrabiam pisemne zadanie pracowe( wlasciwych mebli na salonach poki co brak ) a kot-a rozparty wychrapuje serenady z mojego szezlonga ot zycie podlosc ludzka nie zna granic |
|
|
|
#1899 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Chyba raczej, podłość kocia, w tym kontekście...?
![]()
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu-Contax, jaka nasiadówka, co robisz z głową?
Margocie a dlaczego Cie nie wykropkowało, hee? ![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Czy kosmetyki do włosów Alfaparf sa dobre? Czy to kolejne sylikonowe fuje? |
|
|
|
#1901 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkim pięknie dziękuję za miłe słowa o moim av
dołączam do grona walczących z sennością... ale widok książki i skryptu, które powinnam teraz czytać zdecydowanie mi w tym nie pomagają
|
|
|
|
#1902 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ciii - na biało napisałam, dlatego
. Może ja to jednak wyedytuję na bardziej cenzuralną wersje, zwłaszcza, ze wzięłam proszek i jakby ciut-ciut przechodzi.....
|
#1903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit: wklejam zdjecie "podglądniętego" synka w słoneczku Edytowane przez magdulenka Czas edycji: 2009-06-17 o 15:38 Powód: dodatek |
|
|
|
|
#1904 | |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkie bolące głowy
Cytat:
Kot-a niebywale fotogeniczna będę robić odrosty na refleksach, podcinać i modelować, czyli w moim wypadku ok. 4 godziny
|
|
|
|
|
#1905 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Kasia, ja wiem, ze się czepiam słówek, ale jak się robi odrosty na refleksach?
![]() Magdulenko, dziękuję za zaproszenie
|
#1906 |
|
Zakorzenienie
|
Ło jesuuu, w życiu tyle czasu nie spedziłam u fryca
|
|
|
|
#1907 |
|
Zakorzenienie
|
Efekt piękny?
Zostanę niedługo "wykopana" z domu ![]() Właśnie zamówiłam kolejną porcję próbek z AusLiebeZumDuft ![]() Przygarniecie bezdomną, jakby co??
|
|
|
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
Dla lubiących lawendę podsyłam popołudniu zdjęte kwiatki. Nieostre trochę, ale robiłam bez okularów
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-06-18 o 12:44 |
|
|
|
#1909 | |
|
Konto usunięte
|
Witam Wszystkich Wymiatających
Cytat:
![]() Cieszy mnie bardzo, że podoba się Wam Toruń . To prawda, że nocą wydaje się być jeszcze piękniejszy.Teraz to już zupełnie inne miasto niż jeszcze kilkanaście, czy nawet kilka lat temu. Wiele kamieniczek i innych zabytkowych budowli odrestaurowano. Starówka prezentuję się naprawdę bardzo dobrze. Anuschko, nadal jest Gospoda pod Modrym Fartuchem czasach szkoły średniej. Nadal pamiętam smak kawy po turecku podawanej w małych filiżankach żeby było śmiesznie. Wypłoszyli mnie tą kawą na dobre . Także zjadłabym talerz tortellini ![]() Tulipanko, i ja jestem pod wrażeniem dziewczyny w avku. Takuli, gratuluję zdanego egzaminu Wymachuję ![]() Oraz do Winterki, która czuje się pomijana, ale siem nie gniewa ;-)) Odnotowałam, że wczoraj nornikowała się BigMama i Kota a migrenowała Zuzia zwana Czarną. Mam nadzieję, że dziś już to jest nieaktualne. Contax, piękna Twoja Kota E, Tygrysie, Joasiu, pozdrów od Kijanki chomika Teodora i nie naciskaj go zbytnio na zwierzenia;-)). Jak przyjdzie czas, może sam Ci powie dlaczego ma stresa i tak się ciągle kręci na swoim kółku. Kota Nasturcjowa , to prawdziwa arystokratka Macham także do Kattariny, która zawsze pamięta o kociej niedoli |
|
|
|
|
#1910 |
|
rude jest piękne:)
|
A ja se przyszlam pomachac do Wszystkich
czuje sie z letka wypompowana po pustym lbie lata glupota jak sie rusze zwawiej ,ale zyc bedem ![]() Vesenko ale jaja
|
#1911 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie wiem, czy mogiem, nie wiem, czy wypada , ale siem pośmiejemNa wszelki wypadek zostawię całusa jeszcze dla Zuzika Edytowane przez 2fc115705b804dd24ceafb6c62ae2b078a3b7407_5febc32a8749f Czas edycji: 2009-06-17 o 19:40 |
|
|
|
|
#1912 |
|
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;12806708]
![]() Nie wiem, czy mogiem, nie wiem, czy wypada , ale siem pośmiejemNa wszelki wypadek zostawię całusa jeszcze dala Zuzika Kijaneczko smiej sie ,smiej wypada ,toz to prawda cala jak bum cyk cyk ,wiatry wiejace wywialy wsio co jeszcze sie ostalo ![]() a calusa przyjmuje i sie ciesze ogromniascie ![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- ogladam pogode i nie moge sie powstrzymac ze smiechu ,Pani pogodynka ,informuje,ze nadciaga ochlodzenie ,to ja sie pytam co sie ma ochlodzic ,skoro chodzimy w dlugich rekawach i kurtkach? a w domku siedze w polarze i ocieplaczu br.... ta temperatura w nocy 3 stp, czy ta w dzien gdzie jest 15 stp w najcieplejszym momencie dnia? ![]()
|
#1913 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-06-17 o 20:18 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1914 | |
|
Zakorzenienie
|
Ach, to m.in. dla mnie... Uwielbiam lawendę... Pieknie, Ves, pięknie. Na balkonie tak Ci cudnie zakwitła? Cytat:
Hm, trafnie powiedziane. Piszę, patrząc jednym okiem (w związku z tym długo mi się pisze , bo niedokładnie trafiam w klawisze ), drugie jest czerwone, piekące i boli jak cholera. Wydawało mi się, że pod górną powiekę przykleił się topolowy puch, ale sąsiad ginekolog (! ) pogrzebawszy w oku, stwierdził, że paprocha żadnego nie widzi (hm, nie wiem, czy jest wiarygodny, w sumie to nie w oczach on grzebie na co dzień .Przytulam Prężnie działającą (niestety) Sekcję Norkowców
|
|
#1915 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;12806216]
Magdulenko , mogiem przygarnąć , ale tylko z próbkami ![]() [/QUOTE] Ja mogiem nawet całą kolekcyjem przytargać mit (pewnie nic innego mi nie pozostanie )Cytat:
Napompuj się powrotnie Cytat:
a jeszcze w styczniu czytałam jakiegoś przepowiadacza jasnowidzenia o lecie stulecia ![]() Macham wieczornie, dobrej nocy Wymiatacze płci wszelakich |
||
|
|
|
#1916 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a nie wpadło ci ziarenko piasku i nie zatarłaś? Koleżanka tak sobie kiedyś zrobiła rankę na białku (nie było widać gołym okiem, ale bolało mocno). Po dwóch dniach całkiem minęło. A przepłukanie oka nie pomaga? |
||
|
|
|
#1917 | ||
|
|
Cytat:
Sasina ,wybacz a na co liczylas dajac se grzebac w oku Cytat:
![]() dobrej nocy Ves wybacz tak sie skupilam na jajach ,ze zapomnialam napisac ,ze piekne lawendowe kwiatki
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2009-06-17 o 20:38 |
||
|
|
|
#1918 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Magdulenko - oczywiście, że przygarniemy - co mamy nie przygarnąć ![]() Szezlong zdaje się być stworzony dla Kot-y, a Kot-a dla szezlonga ![]() Kijanko - nie pamiętam, czy to zalewajka była ta kawa z goździkami, ale bardzo być może Dla Sasiny
Edytowane przez Anuschka Czas edycji: 2009-06-17 o 21:06 |
||
|
|
|
#1919 |
|
Zakorzenienie
|
Salvete!
Dzis pojawiam sie tylko przelotem A! jeszcze musze napisac, ze obrazek na gorze strony zawiodl mnie do recenzji Baby Doll, w KWC, gdzie przeczytalam tez kilka poprzednich opisow i natknelam sie na powalajaca, mhrroczna recke autorstwa Porzeczki,(Porzeczek?): klik!
Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2009-06-17 o 20:51 |
|
|
|
#1920 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A co do szczerości, to bardziej do mnie przemawia widoczna na przykład w oczach |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.

ale jak już się uda to w gabinecie ful wypas przebada gruntwonie
Szkoda 

siedzę nad kawą i kiwam się

.