| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |      | 10 | 32,26% | 
| Kraków |      | 15 | 48,39% | 
| Warszawa |      | 6 | 19,35% | 
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-06-19, 21:45 | #2041 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III

| 
|     | 
|  2009-06-19, 21:47 | #2042 | ||
				 | 

Cytat: 
  ... Cytat: 
    | ||
|     | 
|  2009-06-19, 21:48 | #2043 | |
| czyli Endżi Zarejestrowany: 2007-07 Lokalizacja: Home is where the heart is 
				 | 

Cytat: 
  Pamiętam jak zwąchała na mnie Angela na gdańskim zlocie a ja bardzo się zdziwiłam, bo zaaplikowałam sobie tylko symbolicznego psika na kilka godzin przed wyjściem z domu. Byłam strasznie zdechła, rozpalona gorączką a w drodze na zlot myślałam że w trzęsącej się kolejce puszczę pawia  (trójmiejskie dziewczyny, pamiętacie jak głośno krzyczałam że nie chcę zdjęcia, bo mam czerwony dekolt i wyglądam jakbym była pijana a Wy mówiłyście, że jestem blada i nie mam wymyslać głupot?  ). Po tym jak Katt tak ładnie napisała o mnie pachnącej Angelem upewniłam się w przekonaniu, że to piękny wybór na SS  Pięknie pachnie nawet jak jestem chora a niektóre perfumy potrafią mi robić niemiłe niespodzianki  W każdym razie Angel to zdecydowanie mój najbardziej komplementogenny zapach. I JEST MÓJ JAKBY SIĘ KTOŚ PYTAŁ  ! Teresce, dwóm Kasiom i Dorocie gratuluję zdolnych pociech  Czego innego można się spodziewać skoro mają takie mądre, wymiatające mamy   KomEwo, posyłam dużo, dużo energii  Katt, zabieram się za czytanie recenzji   Ale mnie bolą uda po dancehallowej imprezie  Długo nie używałam moich ud w celu tańczenia dancehallu i teraz po treningu palą żywym ogniem  Haha, ale to było szaleństwo   
				__________________ pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-06-19 o 21:52 | |
|     | 
|  2009-06-19, 21:50 | #2044 | 
				 | 

KomEwo, myślami jestem z Wami     | 
|     | 
|  2009-06-19, 22:10 | #2045 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-03 Lokalizacja: Shallow Grave 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  jesteśmy z Tobą myślami  Wszystim gratuluje zdolnych dzieciaków   
				__________________ "It's been so long... Feels like pins and needles in my heart... So long... I can feel it tearing me apart..." ♥ | ||
|     | 
|  2009-06-19, 22:46 | #2046 | 
| Zakorzenienie | 

KomEwo   Reniu, Katt, Dagno, Myszko, dziękuje  Zmykam już, dobranoc   | 
|     | 
|  2009-06-19, 22:49 | #2047 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-05 
				 | 

Kom Ewo myślami jestem z Wami

| 
|     | 
|  2009-06-19, 23:06 | #2048 | 
| rude jest piękne:) Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: nad jeziorem 
				 | 

Kasie i Dorotko gratuluje  dzieciow   KomEwo    
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | 
|     | 
|  2009-06-19, 23:28 | #2049 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-05 
				 | 

Spicie juz? Ja sobie sacze piwko. Tak mi sie jakos smutno po poscie Ewy zrobilo. Choroby straszne sa. | 
|     | 
|  2009-06-19, 23:35 | #2050 | 
				 | 

spójrzcie na tę flaszkę Cristalle (Koto, Contax ,Dorot0 - macie chyba flaszki) ta gruba rurka jest ok? | 
|     | 
|  2009-06-19, 23:42 | #2051 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-04 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

uwaga, za takie pytania będę w najbliższym czasie banować   sesję mam, to nie śpię. przynajmniej w godzinach 23-5.00, bo wtedy się najlepiej uczy. okropnie zazdroszczę wszystkim, którzy wybierają się w najbliższym czasie do łóżka. bo ja idę do mojego skryptu z marketingu politycznego  KomEwo - ja również przesyłam wirtualne uściski i mam nadzieję, że diagnoza będzie pozytywna. | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-06-20, 00:05 | #2052 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-05 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-06-20, 00:53 | #2053 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: UK 
				 | 

Przyszłam wam pomachać     i pogratulować zdolnych pociech oraz przytulić Kom Ewę. Dużo zdrowia dla twojego męża! Staram się was czytać, tylko weny i sił mi brak, aby coś sensownego napisać  , bo mój świat kręci się wokół dwukilogramowego głodnego Antosia. I ja i on dajemy z siebie wszystko, aby wkrótce wrócić do domu  Ściskam was wszystkich!   
				__________________ O książkach | 
|     | 
|  2009-06-20, 08:22 | #2054 | 
				 | 

Aniołku   Mariolu, ściskam  Mskladaczku, świetny av  jak to czasami  skrajne przeciwieństwa łączą sie w pary  Tako, nie mam Cristalle, ale wydaje mi sie,ze rurki w Chanelach mogą byc różnej grubości, w mojej piątce rurka jest gruba( to jeszcze starszy model), a w dziewiętnastce jest juz cienka rureczka. pogodnej soboty wszystkim zyczę   | 
|     | 
|  2009-06-20, 08:28 | #2055 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Kom Ewo, bardzo współczuję... i też ściskam wirtualnie....

__________________ Kot najgorszego sortu | 
|     | 
|  2009-06-20, 09:16 | #2056 | 
| RENTGEN RZĄDZI! | 

Macham znad porannej kawki.Wczoraj grillowałam z przyjaciółmi,popiwkowałam sporo i troszkę mnie suszy  KomEwo-  dla Ciebie,dużo siły życzę.Chyba się domyślam o jakiej chorobie piszesz   
				__________________ Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom   Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby     | 
|     | 
|  2009-06-20, 09:33 | #2057 | 
				 | 

miłego dnia   u mnie będzie miły, ale dopiero od piętnastej  już cieszę się na warszawskie spotkanie a teraz do pracy   | 
|     | 
|  2009-06-20, 09:35 | #2058 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Kom Ewo, trzymajcie się, dużo sił życzę. I pomyślniejszej diagnozy   Zobaczcie jaka fajna pszczółka. Aż żałuję,że nie mam porządnego obiektywu. No bo przecież się nie przyznam,że coś nie umiem ostatnio zrobić ostrego zdjęcia bez okularów   Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-06-20 o 09:37 | 
|     | 
|  2009-06-20, 09:42 | #2059 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-02 Lokalizacja: here in my head 
				 | 

witajcie   Udalo mi sie troche nadrobic watek  Sciskam KomEwo i trzymam    Gratuluje Wymiataczkom wymiatających dzieciaków    Mariolu, to Antos juz 2 kg  Ciesze sie, ze idziecie jak burza  Magda, psiaki cudne, a Wega w lozku  Ale dobre truskawy sa w tym roku  Tzn chyba nie wszystkie, czasem sa jakies takie oklapniete, ale kolo mnie w pobliskim warzywniaku sa duze, slodkie  Oraz spotkalam sie ze stwierdzeniem TZ ze FdB pachnie starsza pania  (i natychmiast wyprowadzilam go z bledu  ) Z nowych nabytkow kosmetycznych - zakupilam mgielke keratynowa CHI, po 1 uzyciu (+wysuszeniu czego zwykle unikam) stwierdzam, ze wlosy sa w lepszej formie  (chyba ze to moje zludzenie  ) Czaje sie na maske Kerastase Chroma te rozowa, uzywala ktoras z Was?  Pedze wcinac muesli     
				__________________ "Mrs.Dalloway said she would buy the flowers herself." --- 'and with the way they talk, and with the way they smile' http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho | 
|     | 
|  2009-06-20, 09:52 | #2060 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Używała to za dużo powiedziane. Ale kilka razy nakładała mi ją moja fryzjerka. Wrażenia mam mieszane, bo 1. nie podoba mi się zapach 2. mam wrażenie,że z włosami nie robi właściwie nic 3. włosy po niej były jakieś dziwnie sztywnawe w dotyku.  Ale przy regularnym stosowaniu może dawać zupełnie inny efekt, tego nie wiem. | 
|     | 
|  2009-06-20, 10:00 | #2061 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-02 Lokalizacja: here in my head 
				 | 

dzieki Vesenko   czytalam rozne sprzeczne recenzje nt. tej maski, jedni chwala w niebiosa, inni wrecz przeciwnie.. jest na All. mala pojemnosc 30ml, wiec moze sprobuje taka  zamaskowalam watek  ale za to jak pieknie pachne - kropla boskiego Angela    edit: Zuziuuuu, jak Ty robisz te Pavlova ze taka piekna Ci wychodzi?   
				__________________ "Mrs.Dalloway said she would buy the flowers herself." --- 'and with the way they talk, and with the way they smile' http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho Edytowane przez kokakola Czas edycji: 2009-06-20 o 12:32 | 
|     | 
|  2009-06-20, 10:56 | #2062 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-06 Lokalizacja: dolny śląsk 
				 | 

witajcie, pozdrawiam wszystkie wymiataczki   nie miałam siły pisać ale czytałam na bieżąco, podziwiając najnowsze nabytki, trzymając kciuki i posyłając pozytywną energię, w razie potrzeby  u mnie powoli wychodziło na prostą, miałam napisać, że już lepiej ale kurcze przyszła kolejna sobota i mam powtórkę z rozrywki  czy ktoś ma pomysł jak się zachować przy rozpadzie związku przyjaciół? niby powinno się stać z boku ale jest w tym wszystkim mój chrześniak z którym jestem bardzo związana    | 
|     | 
|  2009-06-20, 11:37 | #2063 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 
				 | 

Dzien dobry   Dziekuje Wam dziewczyny za dobre slowo o dzieciowym swiadectwie. ( o ile srednia ocen mozna pochwalic, o tyle mocno obnizone zachowanie juz niestety nie ) Tako, moja flaszka Cristalle edt ma cienka, zakrzywiona do prawej strony rurke, sporo ciensza niz ta z aukcji, ktora wkleilas. milego dnia. | 
|     | 
|  2009-06-20, 11:52 | #2064 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................ 
				 | 

Dzień Dobry   Kom Ewo - dużo sił  dla Ciebie i Męza, oby diagnoza (ta pewna) okazała się duzo lepsza niz ta wstępna, niepewna  Mariolu  zięć mi rośnie jak na drożdżach    Warszawaianki zlotowe - uprasza się o foty  No dobra. Popełniłam wczoraj ptasie mleczko. Wygląda jak wygląda   - potomstwo bowiem uczestniczylo w procesie produkcyjnym, zaburzając jego tok co nieco  , ale też ma prawo uczcić powrót brata Ptasie mleczko - wersja podstawowa 6 galaretek 1 puszka skondensowanego niesłodzonego mleka mocno schłodzonego -mleko z puszki dzielimy na trzy równe części i trzymamy w lodówce galaretki rozpuszczamy: -trzy wg przepisu na opakowaniu -trzy w połowie zalecanej ilości wody i studzimy (najlepiej rozpuszczać je w metalowych miseczkach, które ew.można podgrzać, gdyby galaretki stężały za szybko) Wykonanie: ciasto (?) uskuteczniamy w ten sposób, że do formy wylewamy na przemian galaretkę czystą i galaretkę z ubitym mlekiem warstwa z mlekiem : po zastygnięciu poprzedniej warstwy ubić jedną porcję mleka na sztywną pianę, wlać jedną z tych rozpuszczonych w małej ilości wody galaretkę (ubija się najlepiej trzepaczką  , a galaretka musi być zimna) kolejna warstwę wylewamy po zastygnięciu poprzedniej W czym robić W czym się chce  wersja podstawowa na pewno nie zmieści sie w tortownicy - najlepiej robić w dużym rondlu (okrągłym prodiżu) wtedy na spód daje się to, co będzie na wierzchu po wyjęciu produktu na paterę z gara wyjmuje się tak, że okrawa się brzeg, a spód lekko podgrzewa nakrywa garnek paterą i odwraca całość jeśli robimy w tortownicy, to na spód musi iść warstwa z mlekiem, czysta galaretka wypłynie albowiem gdyż pieknie wychodzi ptasie mleczko w silikonowej formie do pieczenia bab ( wielkanocny przebój  ) wersje zwariowane mozna robic z biszkoptami , owocami, herbatnikami , bitą śmietaną na wierzchu  mozna robić z samych warstw z mlekiem (wersja ekspresowa) mozna robić na serniku na zimno (wersja zarzucona - znikały galaretki, ser zostawał  ) Swój torcik robiłyśmy z czterech galaretek (w tym wypadku mleko podzieliłam na dwie części), w tortownicy, z biszkoptami i truskawkami Foty (sorry za jakość, nie oswoję tego aparatu chiba  ) : 1. Ubite mleko (jeszcze bez dodanej galaretki) 2 i 3. Ukrojone 4. Ptasie mleczko 5. To co było ukrojone w 2 sekundy po zaserwowaniu potomstwu 
				__________________  Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-06-20 o 13:29 | 
|     | 
|  2009-06-20, 12:01 | #2065 | 
| czyli Endżi Zarejestrowany: 2007-07 Lokalizacja: Home is where the heart is 
				 | 

Miłego weekendu kochane Wymiataczki i kochany Wymiatający Winogronie   ! A ja spadam na paradę motorową   
				__________________ pachnę | 
|     | 
|  2009-06-20, 12:07 | #2066 | 
| RENTGEN RZĄDZI! | 

Ja chcę ptasie mleczko   
				__________________ Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom   Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby     | 
|     | 
|  2009-06-20, 12:20 | #2067 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-05 
				 | 

witam, Tako rurka rzeczywiscie grubasna. ja mam cristalle edt i rurka jest cieniutka natomiast w edp jest juz grubsza. wydaje mi sie,ze z tym flakonem( a dokładniej z ta rurka ) wszystko jest ok. Macham łapką do Antosia  /  pędze wybrać firany do sypialni..... miłego dnia | 
|     | 
|  2009-06-20, 13:05 | #2068 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

W sobotę widzę wymiatacie gdzieś indziej, parady motocyklowe, zakupy firanek   Mama wymiotła ptasim mleczkiem! A ja mam satysfakcję- umyłam dzisiaj wszystkie okna, zasyfione jeszcze z wiosny grubą warst żółtych pyłków z drzew - oj, było tego trochę. Lubię jak jest tak czysto. Podniosłam się na duchu świadomością, że też trochę wymiotłam. 
				__________________ Kot najgorszego sortu | 
|     | 
|  2009-06-20, 13:25 | #2069 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

Ewuniu - myślę o Was, życzę siły i posyłam dobre myśli. Mariolu - życzę żeby malutki Antoś jak najszybciej był już z Wami, w domu. I dużo siły dla Ciebie. Wymiatającym Mamom gratuluję zdolnych pociech  Zwizualizowała mi się Kola jak wyprowadza z błędu TŻ-ta odnośnie FdB  Ja wymiatam ledwo co, czyli tak jak lubię najbardziej w sobotę o tej porze - nad kawą i prasą, ale chyba zbliża się pora by się ogarnąć z lekka. Jeszcze tylko wezmę kawałek BigMaminego ptasiego mleczka  Miłego dnia   Edytowane przez Anuschka Czas edycji: 2009-06-20 o 17:06 Powód: gapa ze mnie co się zowie | 
|     | 
|  2009-06-20, 13:41 | #2070 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-03 Lokalizacja: Shallow Grave 
				 | 

Cytat: 

__________________ "It's been so long... Feels like pins and needles in my heart... So long... I can feel it tearing me apart..." ♥ | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)