| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |      | 10 | 32,26% | 
| Kraków |      | 15 | 48,39% | 
| Warszawa |      | 6 | 19,35% | 
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-06-23, 14:15 | #2341 | |
| rude jest piękne:) Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: nad jeziorem 
				 | 

Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III

Cytat: 
  lepiej nie biegaj do Sephory ,to ja juz wole wyslac ,bo nie daj panieboze cos wypatrzysz i bedzie trza zanabyc  zaraz sprawdze czy mam adres Kriss widze Ciebie  ....zakochana w Gustawie  
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2009-06-23 o 14:17 Powód: zobaczylam Kriss i Margot i duuuzo innych nie zidentyfikowanych :))) | |
|     | 
|  2009-06-23, 14:22 | #2342 | 
| niecnotliwa dziewica | 

Ad edycja Tereski - to ja niby mam być za niezidentyfikowany obiekt latajacy (na obcasach)...?     
				__________________ I wanna hurt you just to hear you screaming my name | 
|     | 
|  2009-06-23, 14:33 | #2343 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | |
|     | 
|  2009-06-23, 14:35 | #2344 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-05 
				 | 

witam, łasnie wrociłam z zakupów. kupiłam sobie na wyprzedazach kilka bluzeczek, jedna koszulowa z mysla o pracy oraz marynarko-kurtke. do tego kupiłam sobie zołty pasek. i wiecie co, oprocz marynarko-kurtki wszystko jest kolorowe( czytaj nie czarne lub szare). bardzo sie ciesze. do tego jeszcze wczoraj kupiłam sobie 2 bransoletki - jedna srebrno- turkusowa a druga rózowo- biała- brazowo-kawowa. Katt, dziekuje za dokładny opis. ja mam Verte violette i jestem tym zapachem zachwycona. kusiała mnie violetta di parma ale po Twoim opisie chyba zrezygnuje z zakupu. Koluś, przepiękna fotka. jak tylko zobaczylam to zaraz i sobie zaparzyłam Lady Grey. w filirzance, of course. a w ogóle, chyba sie powtarzam,ale uwielbiam pic kawe i herbate w pieknych filizankach. macham do wszystkich i zycze miłego dnia. musze głebiej sie wczytac jakie polecacie fluidy. mnie sie mój konczy i musze zakupić sobie coś...... Edytowane przez agaa13 Czas edycji: 2009-06-23 o 14:38 Powód: bład | 
|     | 
|  2009-06-23, 14:44 | #2345 | |
| niecnotliwa dziewica | 

Cytat: 
  To a propos obcasów to ja się bezczelnie pochwalę fotką z niedzielnej wycieczki, moge? 
				__________________ I wanna hurt you just to hear you screaming my name | |
|     | 
|  2009-06-23, 14:50 | #2346 | 
| Piers do przodu Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Margot - tylko mi nie wpieraj, że to był jakiś offroad w tych niebotycznych czółenkach    A sexy jak zwykle   
				__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  | 
|     | 
|  2009-06-23, 14:52 | #2347 | 
| Czekam na Ragnarok Zarejestrowany: 2006-05 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Margot - bardzo ładne buty. Lecę w końcu z tej pracy. Ufff... | 
|     | 
|  2009-06-23, 14:54 | #2348 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-06 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Kasiu San, dobrze, że wiem iż o pojemniczek sie rozchodzi, bo tak wyrwane z kontekstu słowa Twoje brzmią bardzo groźnie       Cytat: 
  Bardzo ładnie   | |
|     | 
|  2009-06-23, 14:56 | #2349 | |
				 | 

Cytat: 
  wygladasz  Ago sie pochwal co kupilas ,poka-poka  Homyku   
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | |
|     | 
|  2009-06-23, 14:57 | #2350 | 
				 | 

Margot, ja wiedziałam,ze jestes piękna kobietą...... ...........a miałysmy buty podziwiać -bardzo ładne   Edytowane przez agaa13 Czas edycji: 2009-06-23 o 14:59 | 
|     | 
|  2009-06-23, 15:00 | #2351 | |
| niecnotliwa dziewica | 

Cytat: 
  A w ogóle to przepraszam za narcystyczne uzewnętrznianie się, ale to Tereski wina, ona zaczęla o obcasach  I dziękuję za komplementy  Katty-San to niezły ten rykoszet jak z Wawy az do Tereski doleci   
				__________________ I wanna hurt you just to hear you screaming my name | |
|     | 
|  2009-06-23, 15:20 | #2352 | 
				 | 

Margot, fotek nie wstawie, poniewaz coś nie tak jest z moim kablem, który łaczy laptop z komorką. chyba sie jakies zwarcie robi -jak tylko podłacze kabelek to wyłacza sie laptop  . a juz tak sie cieszyłam,że kabelek znalazłam   | 
|     | 
|  2009-06-23, 15:38 | #2353 | 
| Piers do przodu Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Ha, wymiatający rykoszet    
				__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  | 
|     | 
|  2009-06-23, 15:40 | #2354 | 
				 | 

zabiłam wątek moim kabelkiem   | 
|     | 
|  2009-06-23, 15:42 | #2355 | 
| niecnotliwa dziewica | 

Wątek się nie podda tak łatwo - jak ja nie zabiłam obcasem a Nasturcja kamionką bolesławiecką,  znaczy - będzie żyć (i wymiatać)!    
				__________________ I wanna hurt you just to hear you screaming my name | 
|     | 
|  2009-06-23, 16:01 | #2356 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

jezusicku, mam taki sajgon, że postanowiłam pieprząć wszystko na 10 min i zawitać do Was..bo inaczej zwariuję   Dzisiaj znowu szykuje się siedzenie po godzinach  Cytat: 
  Tak się zastanawiam co by pasowało do tych kryształów.. myślę, że jakiś minerał o regularnych kształtach, najlepiej kule duże? Kurcze, nie mam weny  Cytat: 
 Jak będę mieć siłę po pracy, to się przejadę do galerii, a nuż coś upoluję  Cytat: 
  Szpilki oczywiście wymiatajom   
				__________________ | |||
|     | 
|  2009-06-23, 16:38 | #2357 | |
				 | 

Cytat: 
 Ja polaczyla bym z karneolem szronionym lyb surowym agatem. Beda swietnie sie prezentowaly   
|     | 
|  2009-06-23, 16:41 | #2358 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................ 
				 | 

__________________  | 
|     | 
|  2009-06-23, 16:44 | #2359 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 
				 | 

Wyruszam sie urlopowac, wiec przyszlam pomachac do Was lapa na do wiedzenia   Nasturcjo, ales gromniaste krysztaly zanabyla. Wedlug mnie, to nie bardzo pasuja do nich te guziki z szarej muszli. Szara muszla wydaje mi sie byc bardziej w strone etno, a krysztaly juz raczej nie, tak sadze. Co dobrac do takich krysztalow, to pojecia nie mam, bo ja nie gustuje w krysztalach niestety, stad i moj leb ograniczony wyobraznia. Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2009-06-23 o 16:49 | 
|     | 
|  2009-06-23, 16:50 | #2360 | |
				 | 

lo matko znowu   jakie sole trzezwiace dla naszej BigeM trza  Cytat: 

|     | 
|  2009-06-23, 17:41 | #2361 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-05 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-06-23, 18:05 | #2362 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Witam, popodziwiałam sobie szczegółowo srebra Fenrisa- drzewa, skorpiony.. .ech, wszystko mi się podoba.  Popodziwiałam sobie też Margot. Ubiłam wątek kocia łapą? Nie chciałam... 
				__________________ Kot najgorszego sortu Edytowane przez Kota Czas edycji: 2009-06-23 o 18:30 | 
|     | 
|  2009-06-23, 18:58 | #2363 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-01 
				 | 

Cytat: 
   Bigus, a co Tak mdlejesz    Nie damy siem   
				__________________ | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-06-23, 19:18 | #2364 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................ 
				 | 

Wicie co , kumy (i kumie) ? Może ta Talika i dobra jest , ale ... po jej zastosowaniu mam na prawym oku rzęsy dłuższe niż na lewym  i w dodatku na prawym się podkręcają letko, a nalewym som proste jak druty  ponadto na dolnych powiekach wydłużyły się rzęsy na środku i w okolicy zewnętrznych kącików oka, a między tymi odcinkami są króciutkie  goopio to wygląda  czy ja nie mogie mieć nic normalnie ? (pytanie retoryczne - proszę nie odpowiadać ! ) A tak wogle to jest ona OK 
				__________________  Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-06-23 o 19:21 Powód: a tak wogle to ona jest OK | 
|     | 
|  2009-06-23, 19:19 | #2365 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

Cytat: 
  ...szpilki extra! Cytat: 
 Doroto, wypoczywaj zdrowo  edit. O BigMama przypomniała mi o odzywce, miałam cos o niej napisac. Dopiero teraz po prawie trzytygodniowym uzywaniu widzę zarysowujacy się drugi rząd rzęs    Talika działa, działa! Edytowane przez Córka D'artagnana Czas edycji: 2009-06-23 o 19:26 | ||
|     | 
|  2009-06-23, 19:24 | #2366 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-01 
				 | 

Cytat: 
 Czy Ty, aby nie za bardzo czepialska jestes     
				__________________ | |
|     | 
|  2009-06-23, 19:29 | #2367 | |
				 | 

Cytat: 
  u nasady rzęs już nie wytuszuję, bo mi tam szczoteczka nie włazi  nie za bardzo  jak nałożę tusz wydłużający, to się wszystkie robią proste i równe  w miarę  ale przestałam już stosować ją dwa razy dziennie, teraz tylko na noc   
				__________________  Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-06-23 o 19:31 | |
|     | 
|  2009-06-23, 19:40 | #2368 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

Cytat: 
   Ile trzeba je tuszowac dwa razy dziennie, by miec tyle rzęsów krzywo rośnietych niesymetrycznie   | |
|     | 
|  2009-06-23, 19:54 | #2369 | 
| Zakorzenienie | 

Małgoś, takie nogi to skarb   Doroto, wypoczywajcie  Dziewczyny z ta Taliką to prawda?? Wzmacniają się rzęsy? Warta swojej ceny? Ach, ja jestem taka niesystematyczna  Nawet odżywki do paznokci nie potrafię stosować regularnie a zainwestowałam ostatnio sporo w preparaty przeróżne i  blada, zapominam   | 
|     | 
|  2009-06-23, 20:03 | #2370 | 
				 | 

Jakoś tak od połowy maja ją użytkuję ... ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Tymeno - wzmacnia na pewno  wcześniej gubiłam rzęsy, teraz mi nie wypadają. ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- a czy ceny swojej warta, to Ci napiszę, jak mi się skończy   
				__________________  | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:15.