![]() |
#2371 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Guerlain-kolorówka
haha podoba mi się ten apel
![]() ![]()
#2372 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2373 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2374 |
Zakorzenienie
|
hmmm... ja nie w pl a u mnie ceny kolorwki tez nie sa najnizsze niestety... tak sam jak i iphone mozna kupic tylko w polaczaniu z umowa z jedna z sieci... gdzie cena za abonament po prostu powala
![]() poza EU mamy cla... w strefie EU rozne wyskosci podatkow... a jak sie do tego doliczy urocze marze ![]() ![]()
#2375 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2376 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hmm w paski i w muszelkę ![]() Cytat:
![]() zastanawiam się, czemu w Niemczech nie jest taniej? bo ceny rzeczywiście są porównywalne z Polską, przynajmniej w Berlinie, miałam okazję być ![]()
![]() |
#2377 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2378 | |
BAN stały
|
Cytat:
To źle strzelałam, bo w Chanel ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2379 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a mnie tez nosi jak widze u mnie cene na kulki okolo 50 euro a na brytyjskim ebayu od sprzedawcy, ktory ma je regularnie w ofercie moge kupic na 23 euro i podejrzewam, ze jakis zysk to on i tak musi na tym miec... nie robi niskich cen zeby uszczesliwic maniaczki kolorowki ![]()
![]() |
#2380 | |
Zakorzenienie
|
no zgadza się, ja akurat odwiedzam siostrę, z resztą po raz ostatni, bo wraca do Polski we wrześniu. mam nadzieję, że ta kolekcja wejdzie do wyspiarskich sklepów! nasza cena jak zwykle powala na kolana..
---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- a mi nokia n97, ale obawiam się, że cena będzie zaporowa ;p Cytat:
![]() swoją drogą wiecie, że kulaski 01 są za 143 PLN na truskawie? http://pl.strawberrynet.com/makeup/g.../13842/#DETAIL strasznie kusi ;p nie ten wątek ![]()
![]() |
#2381 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Evenstar
Dzięki za odpowiedź ![]() Słyszałam, że muszelka wpada w pomarańcz... Szukam kogoś, kto testował Princess, dlatego zapytałam ![]() Ja mam Iphonka i nie zamienię na żaden inny ![]() Edytowane przez -mimbla- Czas edycji: 2009-08-20 o 12:21 Powód: poprawka |
![]() ![]() |
![]() |
#2382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2383 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Podobno z tego
![]() Szukam czegoś zbliżonego do Africa Rythm - brąz ze złotą poświatą i wg opisów właśnie taki ma być Princess. Ale kurcze, boję się zaryzykować w ciemno, no i ta pojemność ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2384 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Tu swatch i przepraszam jeśli był już. Edytowane przez kkknnn Czas edycji: 2009-08-20 o 12:55 Powód: zdjęcia princess |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2386 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2387 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a no właśnie szkoda , bo na pastele bym się pewnie skusiła. a mythic to mi teraz nie po drodze kupować, mimo, że super cena.. może dorwę ten super zestaw 3 miniatur + pędzel ![]() no i z tym pudrem brązującym mi tu wszystkie dziewczyny namieszały! ![]() ![]()
![]() |
#2389 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2390 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
1. Bobbi Brown Illuminating Bronzing Powder Laguna Bronze
2. Guerlain Terracotta Princess Powder 3. Guerlain Terracotta Pearly Sun Powder in Orient Sun 4. Giorgio Armani Bronzing Powder #5 5. MAC Mineralize Skinfinish Gold Deposit 6. MAC Mineralize Skinfinish So Ceylon (this was the original one released with the High Tea Collection in 2004) |
![]() ![]() |
![]() |
#2391 |
BAN stały
|
A to musze sprawdzić na stronie gdzie są te zdjęcia bo one oczywiście nie są moje te brązery
![]() http://thebeautylookbook.blogspot.com/ Edytowane przez kkknnn Czas edycji: 2009-08-20 o 13:58 Powód: dodaję link |
![]() ![]() |
![]() |
#2392 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuję ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2393 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam pytanie, czy któraś może wie ile kulek powinno być w pełnowymiarowym opakowaniu Mythic?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2394 |
Zakorzenienie
|
Kiedyś policzyłam z ciekawości - w swoich (kupione w Tagomago) mam 87 czy 88 ( nie pamiętam aż tak dokładnie).
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2395 |
Zakorzenienie
|
Ooo to duzo. Bo często spotykam na Allegro odyspki i ostatnio dziewczyna sprzedawala Mythic odsypke okolo 52 kulek za 70-80zł
![]() Szkoda, ze wczesniej nie wiedzialam ile jest kuleczek w pełnowymiarowym opakowaniu to bym go wtedy łyknęła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tzn. nadal nie wiem tak na 100% ile powinno tych kuleczek być ![]() Z ciekawości policzę kiedyś jeszcze moje Beige Chic ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() w tagomago bywaja starocie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2398 |
Zakorzenienie
|
Wiem, wiem o tych starociach. Na szczęście jeden puder jest wyprodukowany w zeszłym roku, drugi w tym - kody sprawdzone zaraz po przybyciu
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2399 |
Rozeznanie
|
Też zamawiałam z Tagomago, meteoryty i sypki puder- oba świeże, jak położę dzieci spać, to policzę w Mytic kulki...
---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Policzyłam, jest ich gdzieś około 85. |
![]() ![]() |
![]() |
#2400 |
Zakorzenienie
|
Spojrzcie jak dziewczna zniszczyla kulki...
"PUDER W KULKACH GUERLAIN POZOSTAŁO KILKANAŚCIE SZT , DO KTÓRYCH NIESTETY DOSYPAŁAM PASTELOWEGO PUDRU, MOŻNA SIĘ POBAWIĆ W PRZESYPYWANIE ABY ZOSTAŁY SAME KULKI, JA NIE MIAŁAM SIŁY ![]() http://www.allegro.pl/item723109066_...arden_itp.html Po prostu szok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:49.