| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |      | 10 | 32,26% | 
| Kraków |      | 15 | 48,39% | 
| Warszawa |      | 6 | 19,35% | 
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-06-23, 20:07 | #2371 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III

Tymenko, byłam zdeterminowana, rzesy wypadały, kruszyły sie... były słabe z milimetrowymi wyrwami, łyso to wygladało, teraz widze,że cos ruszyło z kopyta, zauwazyłam, ze rzęsy sa ciut dłuższe, podwinięte i ciemniejsze, w moim przypadku to bardzo duzo, bardzo sie cieszę i chciałabym podziekowac Kasi Contax  za zwrócenie mi uwagi na ten produkt. Nie wierzyłam,ze mi cos pomoze na porost rzęs  ... | 
|     | 
|  2009-06-23, 20:12 | #2372 | 
| Zakorzenienie | 

Dobrze wiedzieć, że pomaga   Ja nie mam póki co problemów z rzęsami aczkolwiek zauważam, że ich stan pogarsza się z wiekiem  Szczególnie w prawym oku - sa nierówne i pogięte i nigdy nie mogę ich ładnie umalować. To przez to, że śpię bardziej na prawo. | 
|     | 
|  2009-06-23, 20:17 | #2373 | 
| rude jest piękne:) Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: nad jeziorem 
				 | 

Apropo Taliki ,to ja na jednym oku nawet jak podkrece zalotka to sie prostuja ,na drugim sa zawiniete . Napewno nie wypadaja i sa mocniejsze ,dzis wezme lupe i sprawdze czy mam drugi mniejsze  ..hm... stosuje tyle samo co BigeM wiec moze tez zaczne nakladac tylko na noc   
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | 
|     | 
|  2009-06-23, 20:24 | #2374 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................ 
				 | 

Cytat: 
  ...bo nasze Taliki są z jednego miotu   Zalotka - czy to jest coś, co powinna posiadać BigMama ?   
				__________________  | |
|     | 
|  2009-06-23, 20:27 | #2375 | 
| Zakorzenienie | 

| 
|     | 
|  2009-06-23, 20:27 | #2376 | |
				 | 

Cytat: 
  a jeszcze BigeM nie posiada?  niedopatrzenie szybko trza nadrobic ,niezbednich dla Mam   
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | |
|     | 
|  2009-06-23, 20:39 | #2377 | 
				 | 

Na szczęście nie potrzebuje zalotki  ... mam za krótkie rzęsy  a w ogóle  to bałabym sie majstrowac przy oku taką machiną   | 
|     | 
|  2009-06-23, 20:53 | #2378 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................ 
				 | 

Cytat: 
  czy toto nie łamie rzęs ? 
				__________________  | |
|     | 
|  2009-06-23, 20:53 | #2379 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Powitać wieczornie    Mimo żem nie kobieta biżu piękne  Alem facet i potwierdzam, że na podstawie okazanego zdjęcia koleżanka Margot posiada dłuuuugie i zgrabne nogi  i dodam, że od momentu jak "pokazała się" w avku ma dłuższe włosy  Doroto-Coco udanego wypoczynku   | 
|     | 
|  2009-06-23, 20:54 | #2380 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: B-awaria ;) 
				 | 

Witam wieczornie   Nie nadążam z życiem... Ale jestem z Wami (duchem bardziej niż ciałem  ) Macham z rozpędu i chwalę zbiorowo... Wszystko pokazane macie piękne i plany zakupowe też piękne i nogi Margot też piękne i biżuteria też piękna biżuterii jakieś kilogramy poniewierają mi się po szufladach... ale przez Skarba mego rocznego Jubilerem zdrobniale przez rodzinę zwanego nosić nic nie mogę  i czarnieją srebrne wisiory, kolczyki... marnieją... To się pożaliłam  I idę dziecię wykąpać wreszcie! | 
|     | 
|  2009-06-23, 20:54 | #2381 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Cytat: 
  i młot z kruczym łbem też piękny. Ja mam takie jak na dole. Cytat: 
  Cytat: 
   od tych zachwytów to mi jeszcze taki serduszkowy wytrzeszcz na stałe zostanie  Cytat: 
  a na oku nadal mam pokracznie rosnące we wszystkich kierunkach orzęski   Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-06-23 o 20:58 | ||||
|     | 
|  2009-06-23, 20:57 | #2382 | 
				 | 

Reniu genialny podpis ,Baranska,Fijalkowski ...   Eeee Dziewczyny zalotka ladnie podkreca i nic nie lamie ,poddkrecac trzeba przed pomalowaniem  ....no dobra raz wybrakowana zalotka obcielam sobie na srodku rzesy  dlatego teraz sprawdzam jak na siebie zachodza   
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2009-06-23 o 21:00 | 
|     | 
|  2009-06-23, 21:13 | #2383 | 
				 | 

Córko, przytaknę Teresce   obejrzałam, uśmiałam się i zaraz drugi raz obejrzę  a ten wątek to ZŁO już Taliki zaczęłam na allegro szukać biżuterię oglądać pieniądze liczyć .... buntuję się  wszystko co kupiłyście i kupować będziecie nawet jeśli jest piękne, jest mi niepotrzebne i tego się będę trzymać   Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2009-06-23 o 21:14 | 
|     | 
|  2009-06-23, 21:16 | #2384 | 
				 | 

Ktoś ma doświadczenia z melatoniną? Faktycznie pomaga w zasypianiu?

| 
|     | 
|  2009-06-23, 21:19 | #2385 | 
				 | 

Vesenko pomaga   
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-06-23, 21:21 | #2386 | 
				 | 

no mówię, że obcinacz do paznokci przypomina  nie kupię i tak się ledwo wyrabiam rano ... Właściwie to wieczorem myje sie ostatnia, żeby mnie nikt nie poganiał ... a i tak, zanim zmyję makijaż, wezmę prysznic i powcieram kremy, seruma, odżywki, balsamy (inne w głowe, inne we włosy, inne pod oczy, inne na rzęsy, inne na usta, inne na resztę twarzy, inne na dekolt i niżej  , inne na brzuch, inne na uda, inne na stopy, inne na dłonie, inne na resztę ciała, inne na paznokcie) to robi się rano i trzeba brać prysznic i się szykować do pracy  
				__________________  | 
|     | 
|  2009-06-23, 21:24 | #2387 | |
				 | 

Takus  ten watek to ZLO ale to co kupujemy ,bedziemy kupowac  jest potrzebne ,Tobie tez  to taki niezbednik Wymiatacza  licz pieniadze licz.. bo nie wiadomo co jeszcze trzeba bedzie kupic....oczywiscie niezbednego  ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat: 

__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | |
|     | 
|  2009-06-23, 21:28 | #2388 | |||
| Zakorzenienie | 

Piękne, Tymeno   Kffiecie, macham do Cię też  Cytat: 
 Dziewczyny dobrze mówią, zawiadom właściciela  Cytat: 
 Cytat: 
 W Łodzi już po burzy   
				__________________ | |||
|     | 
|  2009-06-23, 21:28 | #2389 | |
				 | 

Cytat: 
  przypomniała mi się TA scena BigM, chyba musisz zacząć kombinować jak Nalberczak  edit o Joasiak się znalazł   Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2009-06-23 o 21:31 | |
|     | 
|  2009-06-23, 21:30 | #2390 | |
				 | 

kupiłam niedawno i cały czas zastanawiałam się czy brać. Bo jakby nie działała to po co brać  Łyknęłam jedną i zobaczymy. Regularnie trzeba jeść żeby była skuteczna? Działa toto od razu czy po kilku dniach używania? Cytat: 
  Ja mam inaczej-wielkie plany co to i gdzie sobie powklepuję i powcieram, a jak przychodzi wieczór to jest najczęściej myju-myju,a potem nie-chce-mi-się-niczym-smarować-idę-spać-gorzej-przecież-nie-będzie   | |
|     | 
|  2009-06-23, 21:35 | #2391 | |
				 | 

Cytat: 
 ... jeszcze kremu na skórki nie mam ... to juz na pewno sie spóźnie do pracy   
				__________________  | |
|     | 
|  2009-06-23, 21:37 | #2392 | 
				 | 

JOas   Vesenko juz po pierwszym razie powinno zadzialac ,jak wezmiesz i poczujesz ,ze ma sie na spanie to zmykaj zeby nie przesiedziec . Mozesz brac przez jakis czas ,nie uzaleznia   
|     | 
|  2009-06-23, 21:43 | #2393 | |
				 | 

Cytat: 
  właśnie mi się zachciewa spać, zmykam się kąpać i się kładę, bo mi się palce na klawiaturze plączą. | |
|     | 
|  2009-06-23, 21:52 | #2394 | |
				 | 

Cytat: 

|     | 
|  2009-06-23, 21:59 | #2395 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
   Ja kupiłam pisaka alessandro jak mi cioteczka Kijanka przykazała  Smyram nim naokoło pazurków i odgarniam skórki w dół. Powinnam to robić codziennie ale robię co trzy dni  Nie wycinam skubańców już dwa tygodnie i okazuje się , że da się żyć  Są niemal niewidoczne, jestem w szoku bo myslałam, że mi pół paznokcia zarośnie. Muszę się jeszcze zmobilizować do codziennego smarowania odżywka paznokci  A jak reklamacja w sephorze?  Cytat: 
  W planowaniu i wydawaniu kasy jestem dobra. Gorzej ze zużywaniem. | ||
|     | 
|  2009-06-23, 22:04 | #2396 | |
				 | 

Cytat: 

__________________  | |
|     | 
|  2009-06-23, 22:08 | #2397 | 
| Zakorzenienie | 

Mami    Cuticle Nourishing Pen Ma taką szpatułkę nasączoną olejkiem, który pieknie pachnie i pielęgnuje skórki i paznokcie   | 
|     | 
|  2009-06-23, 22:10 | #2398 | |||||
				 | 

Cytat: 
  oczywiscie nie ta zaostrzoną stroną, ale i tak widok był mrożący krew w zyłach.Powiedziałam sobie wtedy,ze nigdy w zyciu! Cytat: 
  ... tez zwróciłam uwage na dłuższe włosy Margot  Cytat: 
    ...za prezesiura Sokorskiego Teatr TVP uwazany był za jeden z najlepszych teatrów tego typu na swiecie  ... genialne aktorstwo, mistrzowskie wykonanie, rezyseria, to widac i słychać  Cytat: 
  Tako, Margot wkleiła kiedyś link z odżywką. Dzieki niej Talikę kupiłam na Esentii. O TU  Cytat: 
  ...cos mi to przypomina, czy kogoś nawet   Edytowane przez Córka D'artagnana Czas edycji: 2009-06-23 o 22:19 Powód: ;)literówka | |||||
|     | 
|  2009-06-23, 22:15 | #2399 | 
| Zakorzenienie | 

Teraz zmienili mu szatę i wyglada tak klik i ma wymienne końcówki   ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Moja mama jak smarowała rzęsy tuszem w kamieniu to potem rozdzielałą je igłą  Ale nigdy nożem nie zakręcała   | 
|     | 
|  2009-06-23, 22:24 | #2400 | 
				 | 

Tymeno, oj pamietam,że i igły szły w ruch  ...tusz w kamieniu czyżby plujka?   | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:39.

blada, zapominam
 blada, zapominam