| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |      | 10 | 32,26% | 
| Kraków |      | 15 | 48,39% | 
| Warszawa |      | 6 | 19,35% | 
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-06-25, 21:10 | #2551 | 
| rude jest piękne:) Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: nad jeziorem 
				 | 

Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III

Kurna u mnie co 10-15 min burze z piorunami przechodza ,koniec swiata czy co? i prognozy na noc i najblizsze dni malo zachecajace to ponarzekalam. Katt dziekuje slicznie za wiesci   
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | 
|     | 
|  2009-06-25, 21:28 | #2552 | 
| Zakorzenienie | 

Katt   Ja również dziękuję za wieści   | 
|     | 
|  2009-06-25, 21:33 | #2553 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-02 Lokalizacja: here in my head 
				 | 

Katt   i dzieki za wiesci od Marioli, dla ktorej posylam mnostwo sily i  Tuuulip, a nie mowilam?     Teresko, chyba i do nas idzie jakis dziwny front, morze nie wyglada dobrze, jakby juz nad nim sie cos zaczelo dziac  A ja walcze z lodowka  Porobilam gruntowne porzadki z jedzeniem, teraz 2 gary goracej wody roztapiaja lod, w sobote przyjedzie juz nowy sprzet. W sumie na dobre wyszlo, mam nadzieje, ze wspolczesne duze sprzety ciagna mniej pradu i sa bardziej eko   Poza tym w pracy kolezanki odkrywaja dziki, cwany ląd, jakim sa perfumy FM. I niestety, nie sa to perfumy pana Malle. Pozwolcie, ze zacytuje: Pachna tak samo- a nawet intensywniej! Do konca dnia trzymaly mi sie na reku i w ogole nie czuc, ze to jakas imitacja. Nawet nie oponowalam, nie powiedzialam wlasciwie nic, bo co tu mowic.. Tak jak w podpisie Irenki, nic dodac, nic ujac   Dzis pachnialam Alienem i to byl fajny pomysl, na ten monsunowy dzien. Teraz pachne Kenzo Amour Le Parfum  I odkrylam dzis cos dziwnego - mianowicie wpadlam na chwilke do Sephory i psiknelam Midnight Poison na blotterek - wiecie, ze przez moment czulam Le Feu klasyczne? Przeanalizowalam nuty i wlasciwie, gdyby dodac troche cedru, kokosa, drzewka rozanego, pizma..  W kazdym razie cos jest na rzeczy   
				__________________ "Mrs.Dalloway said she would buy the flowers herself." --- 'and with the way they talk, and with the way they smile' http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho | 
|     | 
|  2009-06-25, 21:56 | #2554 | 
| Czekam na Ragnarok Zarejestrowany: 2006-05 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Ale burza. W sumie po cichu na nią liczyłam, bo było taaaak duszno dzisiaj. I jest w końcu zimniej. Widziałyście może nowe żele pod prysznic Ziaji, te 500ml (podobne jak z serii kakaowej i kokosowej)? Jest jagoda-porzeczka, jabłko-agrest, brzoskwinia-gruszka i poziomka-żurawina. Nabyłam dzisiaj ten pierwszy, bo jest promocja w Super Pharmie (4,50zł)  Pachnie ślicznie, a z doświadczenia wiem, że Ziaja mnie nie wysusza. Już mam zamówienie na te żele u babci i mamy  A tymczasem chyba pójdę spać, dobrej nocy Wymiataczki. | 
|     | 
|  2009-06-25, 22:10 | #2555 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

BigMamo,masz rację,czas sprawić sobie (może) czerwoną szminkę  Katt i Marioli,  Trzymajcie się dziewczyny  Fenris ziajkowe żele są świetne  Mam AZS i oczywiście ogromny problem z przesuszeniem skóry,a ziajkowe żele są tanie i dobre  Pięknie pachną  Dobranoc   
				__________________ Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę   www.facebook.com/FigarroScentStories https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam  Wymieniam się    | 
|     | 
|  2009-06-25, 22:51 | #2556 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

Tulipanko   ja wiedziałam, że tak będzie  Mariolu, Antku  Dziewczyny kochane, mam strasznego stresa, w nocy chyba nie usnę jutro rano odbieram prawo jazdy i postanowiłam wrócić do domu samochodem (teraz stoi na parkingu przed pracownią) umieram ze strachu  i radości  , że wreszcie trzymajcie kciuki i jeśli wam życie miłe nie zbliżajcie się do trasy Żoliborz - Ochota   | 
|     | 
|  2009-06-26, 02:24 | #2557 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-05 
				 | 

Dziewczyny i Tygrrysie-   , takze w imieniu Marioli i Antonia  Watek spi, zatem tylko po cichutku zostawie piosenke Michaela [*], ktorej teledysk oczarowal mnie lata temu i wciaz mi sie podoba, (choc w video wystapil akurat sobowtor); | 
|     | 
|  2009-06-26, 02:33 | #2558 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-02 Lokalizacja: here in my head 
				 | 

Kasiu, tez lubie ten klip/piosenke, jak i wiele, wiele innych.. Szkoda. Michael [*] 
				__________________ "Mrs.Dalloway said she would buy the flowers herself." --- 'and with the way they talk, and with the way they smile' http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho | 
|     | 
|  2009-06-26, 02:43 | #2559 | 
				 | 

Wypalil sie przez te pol wieku, ktore przezyl i mam nadzieje, ze media pozwola mu odejsc w spokoju.....

| 
|     | 
|  2009-06-26, 02:44 | #2560 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-06 
				 | 

Tulipko  Takuśna  Z MJ szok  Z Farrah Fawcett spodziewane, acz smutne   
				__________________ Poglądy trzeba mieć tak ciasne, By cenić zdanie tylko własne.  Na ciasne łby. Jan Sztaudynger | 
|     | 
|  2009-06-26, 02:48 | #2561 | 
				 | 

Dziewczyny, widze, ze tez nie mozecie spac.    | 
|     | 
|  2009-06-26, 03:15 | #2562 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-06 
				 | 

Ja prowadzę życie nocne   Tym razem nie tylko z wyboru  Wracam do domu tak późno, że niewiele czasu na "życie" zostaje   
				__________________ Poglądy trzeba mieć tak ciasne, By cenić zdanie tylko własne.  Na ciasne łby. Jan Sztaudynger | 
|     | 
|  2009-06-26, 05:20 | #2563 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Cytat: 
   ale kciuki będę trzymał  Witajcie o poranku  Miłego dnia. | |
|     | 
|  2009-06-26, 06:47 | #2564 | 
| Zakorzenienie | 

Powitać piątkowo-deszczowo. Katt, dzięki za wieści o Marioli i fajnie, że Ty też jesteś znowu  E,  Zszokowała mnie informacja o śmierci Micheala. Jeszcze przedwczoraj rozmawiałam o nim ze znajomymi, o jego fenomenie... Norkowa ciąg dalszy, chociaż nie jest źle, cały czas widzę, że świat się kręci - a ja z nim, choć bez większego przekonania dziś. Czy ktoś może coś zrobić z tym deszczem...?   
				__________________ | 
|     | 
|  2009-06-26, 07:42 | #2565 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

Taka  -      Miłego dnia  Edit: Michael Jackson  ...... 
				__________________ Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę   www.facebook.com/FigarroScentStories https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam  Wymieniam się    Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2009-06-26 o 07:56 | 
|     | 
|  2009-06-26, 08:07 | #2566 | 
| Czekam na Ragnarok Zarejestrowany: 2006-05 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Dzień dobry    | 
|     | 
|  2009-06-26, 08:12 | #2567 | 
| rude jest piękne:) Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: nad jeziorem 
				 | 

Taka    Witajcie o poranku  nic nie wiedzilam o Michaelu [*] dowiedzilam sie dopiero na watku 
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | 
|     | 
|  2009-06-26, 08:17 | #2568 | 
| Zakorzenienie | 

Witajcie   Taka, trzymam kciuki za pierwszą samodzielną jazdę   | 
|     | 
|  2009-06-26, 08:48 | #2569 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-01 
				 | 

Witajcie    Co jest z tą pogodą  znowu jest pochmurnie i zbiera się na deszcz  Tulipku, superancka wiadomość   Cieszę się, że u Marioli i Antosia wszystko w porządku  bo już się bałam, że stało się coś złego z maluszkiem. Katt,   Dzisiejsza wiadomość o śmierci M. Jacksona wprawiła mnie w osłupienie, później stwierdziłam, że to jakiś żart. Szkoda faceta  Cytat: 
 Takula, trzymam  i nie umieraj, bo kto będzie przychodził na sabaty   
				__________________ Edytowane przez Contax Czas edycji: 2009-06-26 o 09:21 | |
|     | 
|  2009-06-26, 09:03 | #2570 | 
| niecnotliwa dziewica | 

Dzień dobry wszystkim   Też nic nie wiedziałam o śmierci Jacksona, przeczytałam dopiero tutaj. Takuś, dojedziesz, co masz nie dojechać  (ja na wszelki wypadek zostanę na Mokotowie  ) Kattarino    jak dobrze wiedzieć, ze u Marioli i Antosia wszystko odbrze  przekaż jej przy okazji seredeczne pozdrowienia i dużo  Pogoda jest koszmarna, co wczoraj właczyłam komputer to grzmiało, błyskało i brakowało prądu - w zwiazku z czym dałam spokój i poszłam spać.A to juz koniec czerwca - będzie w ogóle lato w tym roku?   
				__________________ I wanna hurt you just to hear you screaming my name | 
|     | 
|  2009-06-26, 09:14 | #2571 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: B-awaria ;) 
				 | 

Dzień dobry!  Macham tylko w przelocie, bo od tygodnia zajęta bardzo jestem....  Muszę prowadzić pojazd  domowy... | 
|     | 
|  2009-06-26, 09:18 | #2572 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-03 Lokalizacja: Shallow Grave 
				 | 

Cóż za urokliwe portki   Cytat: 
  Jak ja bym chciała zobaczyć tę wystawę  Ja też, a poza plakatem moglabym przygarnąć kilka modeli torebek  Cytat: 
 Cytat: 

__________________ "It's been so long... Feels like pins and needles in my heart... So long... I can feel it tearing me apart..." ♥ | |||
|     | 
|  2009-06-26, 09:19 | #2573 | 
| Piers do przodu Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Witam piątkowo   nie wiecie, jak się cieszę, że dotrwałam do piątku bez wizyty u psychiatry  Margot - lato się przesunęło do mojego urlopu - czyli drugiej połowy sierpnia ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) O MJ [*] dowiedziałam się dziś z mojej ulubionej stacji radiowej - i przyznam szczerze, że nie spodziewałam się aż tego ale czegoś, co uniemożliwiłoby MJ zagranie tych 50-ciu koncertów. Fenomen to był - w latach 90-tych, potem to była tylko żałość i żenada. Czytałam o tym, jak spanikował przed występem na żywo w jakimś TV show amerykańskim i wiedziałam, że koncert to duuużo większy stres. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że borykając się ze swoimi fobiami nie spotkał kogoś, kto b mu pomógł w walce z nimi  Magdulenko  co za kierowca pojazdu .... 
				__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-06-26 o 09:24 | 
|     | 
|  2009-06-26, 09:24 | #2574 | |
| niecnotliwa dziewica | 

Cytat: 

__________________ I wanna hurt you just to hear you screaming my name | |
|     | 
|  2009-06-26, 09:26 | #2575 | 
| Zakorzenienie | 

Magdulenko, słodki Smyk   Kasiu, ja też się urlopuję w II poł. sierpnia     | 
|     | 
|  2009-06-26, 09:28 | #2576 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-01 
				 | 

Dziewczyny, właśnie na sierpień zapowiadają upalne i suche lato    
				__________________ | 
|     | 
|  2009-06-26, 10:14 | #2577 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-06 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Cytat: 
  Billie Jean Jacksona wymiata  Cytat: 
      Bedzie dobrze, Takuśna  Miłego piątku  ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------  Kasiu-Contax, ja jakoś już przestałam w te zapowiedzi wierzyć   Edytowane przez homyk Czas edycji: 2009-06-26 o 09:34 | ||
|     | 
|  2009-06-26, 10:51 | #2578 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

Tymeno, jak mi sie uda zdobyc ten plakat(zerwac ze słupa  ) to bedziesz miała  Cytat: 
  ___________ Tulipance gratuluje zdania egazminu, trzymam kciuki za Takulę ( jak było za kierownicą bez instruktora?) i przesyłam Marioli i oseskowi  A Magdulence rosnie nastepca Niki Laudy  Tez coś nie moglam spać i słuchałam radia... Miłego słonecznego dnia. | |
|     | 
|  2009-06-26, 11:04 | #2579 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-06 Lokalizacja: z kamerą wśród zwierząt 
				 | 

Witajcie Wszystkie i Wszycy Naj   u nas nadal upalnie termometr za oknem wskazuje juz 36 stopni w nocy slonce zaszlo po polnocy, po czem w ciaglej jasnosci dnia o trzeciej zaczelo wstawac  z calym swiatem swiergoczacej przyrody z kot-ami takze Kot-a wskoczyl wczoraj do wanny z zimna woda zaczyna sie nowa era udomowionego bobra  Tulipku, gratulacje  Mariolu, Antosku niech moc bedzie z Wami  Magdulenko, dobra rada, zacznij juz zbierac na czerwone Porche  Takulu, prosimy o dokladna relacje z uskokow pieszych spode kol prowadzonego przez Cie pojadzu  Wszystkom macham, bo znowu sie zaciukalam i nie wiem co zacz mialam pisac. | 
|     | 
|  2009-06-26, 11:06 | #2580 | |
| niecnotliwa dziewica | 

Cytat: 

__________________ I wanna hurt you just to hear you screaming my name | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.