| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |      | 10 | 32,26% | 
| Kraków |      | 15 | 48,39% | 
| Warszawa |      | 6 | 19,35% | 
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-05-31, 19:41 | #241 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III

Cytat: 
  Nasturcjo ładna toaletka sprawna inaczej  Sasiu a jak ten brzydal od szturchania ?? nie Masz za dużo siniaków ??   KomEwo nie miętowe, choć jak widzę miętowe z kawałeczkami czekolady to pewnie tak wyglądam     | |
|     | 
|  2009-05-31, 20:00 | #242 | 
| Zakorzenienie | 

Tygrysie i inni z listy zdjęciowej   o maile na PW proszeni są. 
				__________________ | 
|     | 
|  2009-05-31, 20:07 | #243 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-05 
				 | 

witam, jestem, powiem brzydko, obżarta. obiadki u teściów są przepyszne  i jak tu trzymać linie  . pobierznie przeczytałam wątek i: Irenko, ach te nogi  przyćmiły piekno butów  Joasiu, również prosze o fotki. Masz mojego @? Nasturcjo, piękny fragment toaletki  . | 
|     | 
|  2009-05-31, 20:07 | #244 | 
| rude jest piękne:) Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: nad jeziorem 
				 | 

Joas moj masz ?  czy slac ? 
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | 
|     | 
|  2009-05-31, 20:21 | #245 | 
| Zakorzenienie | 

Pewnikiem gdzieś mam   Słać na wypadek wszelki, chociaż nie wiem, czy ze zdjęć coś będzie, bo Taka orzekła, że na wszystkich wyszłam paskudnie   
				__________________ | 
|     | 
|  2009-05-31, 20:23 | #246 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-01 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-05-31, 20:23 | #247 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................ 
				 | 

Nadrobiłam wątek (ale nie całkiem) od swojego ostatniego posta. Już pisząc go czułam, że jest za długi. No to teraz wiem, o która część za długi. Czuję się ...yyy ... nie czuję się dobrze. Idę myśleć. Jak co wymyślę, to napiszę. Albo i nie napiszę ... bo jak się znam, to będę myśleć kilka dni, a potem to będzie po ptokach. Acha ... jedno napiszę - do niczego nie nawiązywałam pisząc, że warto trzymać nerwy na wodzy ... to znaczy nawiązywałam, ale do własnych doświadczeń na "perfumach". Lubię Was  edit : Narozrabiałam jak pijany zając w kapuście   
				__________________  Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-05-31 o 20:26 | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-05-31, 20:32 | #248 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  BigM. co Ty bredzisz? Post jest w porządku, nie wiem w którym miejscu miałabyś narozrabiać  A jeżeli ktoś ma problemy z interpretacją no to trudno   | |
|     | 
|  2009-05-31, 20:35 | #249 | |
				 | 

Cytat: 
 Kawal dobrej literatury napisalas    
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | |
|     | 
|  2009-05-31, 20:37 | #250 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-01 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-05-31, 20:38 | #251 | 
| Zakorzenienie | 

Aż go jeszcze raz przeczytałam ( ło jezuniu, ilesmy dzisiaj nakrobały   ) i nie widze w nim nic niewłaściwego   | 
|     | 
|  2009-05-31, 20:43 | #252 | 
| Zakorzenienie | 

MamoBigowa, nic nie narozrabiałaś   Post wyjątkowo dorzeczny  , a na odbiór rzadko mamy wpływ. Informuję, że maili chętnych do oglądania mam już 5, a zdjęcia ani jednego   
				__________________ | 
|     | 
|  2009-05-31, 20:45 | #253 | 
| Zakorzenienie | 

| 
|     | 
|  2009-05-31, 20:46 | #254 | 
				 | 

A gdzie jeste kijanka ? hop,hop.......    nie pokazuje sie cos......... 
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | 
|     | 
|  2009-05-31, 21:05 | #255 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

Wątek pędzi jak Teleexpress   Katty  ...Otello  Joasiu, masz jeszcze mego maila, czy mam słać? Cytat: 
  BigMamo,a gdzie rzekomo narozrabiałaś,bo czytam Twojego przedostatniego posta i pojąc nie mogę  dziewczyno   | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-05-31, 21:26 | #256 | |
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2006-07 
				 | 

Cytat: 
  Odezwę się jutro i odpowiem na wszystkie PW i wiadomości w profilu. Dziś też mam gości, tyle że w domu.  Dlatego wpadłam tu tylko na chwilę. Takula, dziś zjadłam aż trzy truskawki na śniadanie  ;-))) Koto, Joasiu, Tako to było wspaniałe spotkanie, cieszę się , że ja i Mikołaj K. mogliśmy Was gościć  Do jutra   | |
|     | 
|  2009-05-31, 21:27 | #257 | 
| Zakorzenienie | 

Ślij, co masz nie słać  [1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;12552466]Pozdrawiam serdecznie wszystkich bez wyjątku  Odezwę się jutro i odpowiem na wszystkie PW i wiadomości w profilu. Dziś też mam gości, tyle że w domu.  Dlatego wpadłam tu tylko na chwilę. Takula, dziś zjadłam aż trzy truskawki na śniadanie  ;-))) Koto, Joasiu, Tako to było wspaniałe spotkanie, cieszę się , że ja i Mikołaj K. mogliśmy Was gościć  Do jutra  [/quote] Kijanko, zaszalałaś z tymi truskawkami, no no     
				__________________ | 
|     | 
|  2009-05-31, 21:50 | #258 | 
| niecnotliwa dziewica | 

Bolą mnie przez Was żebra. Nie wiem, przez co bardziej - Otello, Wezno czy rozmazane (rozmnażające się?) krasnoludki   BigMam, nic nie narozrabiałas, bardzo z sensem piszesz    A ja podtrzymuję to, co napisałam pod koniec poprzedniej cześci wątku   
				__________________ I wanna hurt you just to hear you screaming my name | 
|     | 
|  2009-05-31, 22:17 | #259 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Cytat: 
 Oglądnęłam stary film- Anonimo Venetiano. Fabuła ckliwa. Ale Wenecja- moja miłość. Strasznie tesknię, żeby tam powócić. Widzę, że Kijanka szaleje z truskawkami. Na śniadanie. Ja z kolei dzisiaj wrzucłam w siebie całą ich miseczkę- ba, miskę- ze śmietaną oczywście. I z masą cukru. | |
|     | 
|  2009-05-31, 22:41 | #260 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

obejrzałam Vici Cristina Barcelona i podobało mi się  nic wielkiego, ani nawet nic specjalnie ciekawego, ale urokliwe miejsca, piękni aktorzy, fajna muzyka - niczego więcej mi dziś nie było potrzeba  Koto, serca nie masz  , żeby tak Kijance opowiadać o misce truskawek   | 
|     | 
|  2009-05-31, 22:46 | #261 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-10 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Witajcie Wymiataczki i Wymiataczu w nowym wątku   Ten wątek zawsze poprawia mi humor  , a  w III części wątku muszę, po prostu muszę to powiedzieć - BigM i Nasturcjo - uwielbiam Was  Może być w tygodniu, byle nie w poniedziałek i nie we wtorek  Cytat: 
  Nasturcjo, moje kotki przyzwyczajane do smyczy i szelek nie chodziły po ścianach, w zasadzie w ogóle nie chodziły  . Głównie robiły kulaski po podłodze, ewentualnie czołgały się w przód i w tył usiłując pozbyć się szelek. Teraz już chodzą normalnie, ale i tak szelek nie kochają. Mam za to teraz inny problem z moimi pannami. Byliśmy ostatnio z nimi na działce i gdy przyszło do powrotu, czarnula Fili nie chciała wpuścić Balbinki do transporterka, tak jakby syczała na nią (nie potrafię określić tego dźwięku- trochę jakby syczenie, trochę odgłos wypuszczanego powietrza, a do tego wyszczerzone zęby) i wykorzystując ogólne zamieszanie uciekła z transporterka. Oczywiście już bez smyczy, więc nie zdążyłam jej złapać. Już myślałam, że będę musiała szukać jej po wszystkich ogródkach działkowych, ale na szczęście siedziała pod krzaczkiem i dała się wziąć na ręce. Kolejna próba włożenia do transporterka i to samo - kot syczy i zapiera się łapami. Wzięłam więc ją na smyczy na kolana (a Balbinkę w transporterku) i tak pojechaliśmy. A w samochodzie kot oszalał - zaczęła najpierw znowu syczeć na tę drugą, a potem latać po całym samochodzie i miauczeć. A wcześniej wszelkie podróże nosiła dobrze (tyle że w transporterku). Uspokoiła się dopiero, jak się zatrzymaliśmy po domem. A w domu nie pozwoliła Balbince podejść do miski, znów syczała na nią i tak ją pacnęła w łeb, że aż huknęło. Przez parę dni był spokój, a dzisiaj wyjazd na działkę i znów to samo - nie chciała w domu dać się wpakować do transporterka, wydawała znów te same odgłosy, a w trakcie drogi miauczała. Na działce był w zasadzie spokój, poza tym, że gdy Balbinka chciała zająć jej miejsce po krzaczkiem, znowu na nią syczała. Przy pakowaniu do transporterka też ta sama historia i w domu też nie dopuściła Balbiny do miski i nie chciała pozwolić jej wyjść na balkon. Nie mam pojęcia, co się stało z moim kotem  . Może to mieć związek ze sterylką? Wiem, że to się nadaje na Wizooż  , ale może ktoś z Was miał taki problem... | |
|     | 
|  2009-05-31, 22:47 | #262 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-05-31, 22:57 | #263 | 
				 | 

Koto   Magnetico ze sterylka to nie ma zwiazku ,raczej podejrzewalabym ,ze panienka broni swojego terytorium do ,ktorego nalezy miejsce pod krzakiem,miska ,transporterek . Ile Twoje kocianny maja miesiecy? mimo,ze chowane razem ,sa juz dorosle hm..... nie wiem czy nie bedziesz musiala miec drugiego transporterka ,osobnych misek ,tak zeby kazda miala swoje miejsce   
|     | 
|  2009-05-31, 23:18 | #264 | 
| RENTGEN RZĄDZI! | 

Widzę,że dobry humor nadal Was się trzyma   A mnie boli kręgosłup i chce mi się spać i chcem do domu  Joasiu-mojego maila nie masz,więc Ci wyślę  A co masz nie mieć   
				__________________ Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom   Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby     | 
|     | 
|  2009-05-31, 23:37 | #265 | 
				 | 

A co ,z majatku rodowego  pozostal mi  tylko humor    
|     | 
|  2009-05-31, 23:41 | #266 | 
| RENTGEN RZĄDZI! | 

Mój aktualny majątek to jeszcze mniejszy jest    
				__________________ Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom   Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby     | 
|     | 
|  2009-06-01, 00:01 | #267 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-02 Lokalizacja: Down Under 
				 | 

No... ja widziałam, ostatnio dwa razy w tygodniu widywałam  Cytat: 
  Tharoonie, ten od szturchania to rządzi nami, krasnoludkami. To Mędrek, a Mędrkowi się nie podskakuje.  Cytat: 
  Wróciłam z próby, przedstawienie jutro, a my oczywiście nie znamy swoich kwestii, więc improwizujemy, zaśmiewając się do łez. Królewicz stoi na środku, bidok, zapomniał roli i bezradnie pyta: "i co teraz?" Na to któryś krasnal drze się z końca sali: "Całuj, ją, całuj i bierz ją... nawet za żonę, ale lepiej nie"  . Trochę szkoda, że nie będzie już więcej prób. Spodobało mi się...  Śpicie? 
				__________________ | ||
|     | 
|  2009-06-01, 00:08 | #268 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-02 Lokalizacja: gród Kraka 
				 | 

Cytat: 
  a wydawałoby się, że głodem można zmusić do jedzenia ona wolała się zagłodzić i stąd anoreksja, PEG i strzykawa  Cytat: 
   | ||
|     | 
|  2009-06-01, 05:22 | #269 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Witajcie   Miłego dnia. | 
|     | 
|  2009-06-01, 06:08 | #270 | 
| Czekam na Ragnarok Zarejestrowany: 2006-05 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Witam również. Wzięłam wolne w pracy, bo źle się czuję. Wracam do łóżka. Miłego dnia. | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.