| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |      | 10 | 32,26% | 
| Kraków |      | 15 | 48,39% | 
| Warszawa |      | 6 | 19,35% | 
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-06-30, 14:32 | #2911 | 
| RENTGEN RZĄDZI! | 

Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III

Piękne buty,piękna sukienka,marudzenia łydkowo-wzrostowo-udowe pomijam milczeniem,bo głupoty pewnie piszecie   W 3mieście w końcu lato,a my jak to kobiety marudzimy,że za gorąco  Trudno nam dogodzić   
				__________________ Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom   Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby     | 
|     | 
|  2009-06-30, 15:11 | #2912 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Dziewczyny, gdzie w Warszawie kupic Molekuly? jak sie nazywa ta perfumeria? ona jest gdzies w okolicach Krakowskiego Przedmiescia?  sie mnie zapomnialo    Edytowane przez mirra77 Czas edycji: 2009-06-30 o 15:12 | 
|     | 
|  2009-06-30, 15:14 | #2913 | |
| niecnotliwa dziewica | 

Cytat: 
 ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Oooo, jaki śliczny zestaw Tam Dao 3 x 12ml   
				__________________ I wanna hurt you just to hear you screaming my name | |
|     | 
|  2009-06-30, 15:14 | #2914 | |
				 | 

Cytat: 
    | |
|     | 
|  2009-06-30, 15:15 | #2915 | 
| niecnotliwa dziewica | 

Iii tam, nie tępa, tylko ta duchota człowieka wykańcza    
				__________________ I wanna hurt you just to hear you screaming my name | 
|     | 
|  2009-06-30, 15:26 | #2916 | 
				 | 

no, duchota i braki w snie. ale dzis sobie zamierzam odbic. i pospac jak bejbik    | 
|     | 
|  2009-06-30, 15:33 | #2917 | |
| niecnotliwa dziewica | 

Cytat: 
  Rany, już grzmi  a ja bez parasolki...   
				__________________ I wanna hurt you just to hear you screaming my name | |
|     | 
|  2009-06-30, 15:48 | #2918 | 
				 | 

ja mam parasolke. ale mam tez sandalki i sukienke tak krotka ze prawie siku widac   moze nie zmarzne   | 
|     | 
|  2009-06-30, 15:57 | #2919 | |
| rude jest piękne:) Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: nad jeziorem 
				 | 

Cytat: 

__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | |
|     | 
|  2009-06-30, 16:16 | #2920 | ||
| czyli Endżi Zarejestrowany: 2007-07 Lokalizacja: Home is where the heart is 
				 | 

Jezuuu, ale piękne! Bosko się prezentują   W sczególności podobią mi się te czarne - Zara robi piękne szpile. Jak zwykle skutrecznie wzoruje się na tych wybiegowych  Zazdraszczam, bo ja takich nie noszę....  Cytat: 
  Hihi, kiedyś zlejemy się nim w jakiś lipcowy upał, co nie  ? Cytat: 
  Dzisiaj byłam na motocyklu po miesięcznej przerwie i jestem zadowolona, bo okazuje się, że moje ciało nie zapomniało jak to się robi  A to wiele dla mnie znaczy i naprawdę mnie to cieszy. Aż tak różowo jednak nie było, bo po półgodzinie znalazłam się na ziemi...  Stłukłam lusterko, łokieć i nogę - jestem po prostu boską motocyklistką  Noga mnie bolała, ale myślałam że się stłukła po prostu a ta ciemna plama pod kolanem to od przeszorowania podłoża. Zaintrygował mnie jednak jej kolor, podciągnęłam nogawkę i moim oczom ukazała się spływająca z dziury w nodze struga ciemnoczerwonej krwi...  Normalnie mam głęboką dziurę jakby mi ktoś skalpelem przejechał. Ale nakleiłam sobie w domu duży plaster z Hello Kitty na nogę i łokieć i jest spoko  Tylko tego lusterka mi szkoda  Prawda że to bujda, że stłuczenie lusterka to 7 lat nieszczęścia i nie tyczy się to prawego lusterka w motocyklu? Nie powiem nic nikomu w domu, bo w końcu zabronią mi na amen tego motocykla i tyle będę miała z tego mojego żalenia się  Pozazdrościłam Tymence i Koli majtek z Oysho i dzisiaj się odkułam. Kupiłam dziś 4 pary  Oraz push-up z H&M', komplet Waxów L'biotica dla blondynek i cukierkowo różowy lakier do paznoski. Wydałam dosłownie wszystko co do grosza i mega poprawiłam sobie humor po kompromitującym upadku  . 
				__________________ pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-06-30 o 16:36 | ||
|     | 
|  2009-06-30, 16:21 | #2921 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-06 Lokalizacja: z kamerą wśród zwierząt 
				 | 

siku widac   mirrrooo  Margocie kot-a plywa, oczywiscie w wodzie po brode, nie ma niestety tendencji szusow pod-wodnych a pozniej zaczyna sie akcja wycieranie kot-y wycieranie lazienki wycieranie przedpokoju ( po trzepaniu kot-y ) wycieranie wanny ( z klakow kot-y ) sama radosc  Kattko, Aggi-sko poki co odstawilam od piersi mej nie-watlej  Penhaligonsy ale kto wie idzie ku dobremu trzy kolejne sa na liscie "nie konieczne"  dzielna jezdem nieslychanie Zuzik Tobie jest zakaz Ty oszczedzasz  na cuda i dziwy z innej bajki jako i ja   | 
|     | 
|  2009-06-30, 17:16 | #2922 | 
| RENTGEN RZĄDZI! | 

Właśnie dostałam przesyłkę z Yoskine-kosmetyczkę i opaskę z podziękowaniem za testowanie i opinię o kremach.Też do Was wysłali? Tak tu piszecie o Oysho,że chyba podrzucę jutro małego dziadkom i tam się przejdę   
				__________________ Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom   Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby     | 
|     | 
|  2009-06-30, 17:28 | #2923 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | |
|     | 
|  2009-06-30, 17:34 | #2924 | 
| RENTGEN RZĄDZI! | 

Nie spodziewałam się,mój Małż zobaczył kopertę i mówi do mnie,że rachunek za kremy pewnie mi przysłali    
|     | 
|  2009-06-30, 17:45 | #2925 | |
				 | 

Cytat: 

|     | 
|  2009-06-30, 17:49 | #2926 | |
| RENTGEN RZĄDZI! | 

Cytat: 
   Miło z ich strony,kosmetyczka się przyda  Chociaż nowe  buty bym wolała     
				__________________ Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom   Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby     | |
|     | 
|  2009-06-30, 18:18 | #2927 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................ 
				 | 

w końcu udało mi się dorwać do neta chyba muszę założyć w domu sieć  wyczyn dnia : obcięcie włosów Milce       na swoje usprawiedliwienie dodam, że uciekała idę Was nadrabiać (jak burza pozwoli) 
				__________________  | 
|     | 
|  2009-06-30, 18:20 | #2928 | |
| RENTGEN RZĄDZI! | 

Cytat: 

__________________ Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom   Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby     | |
|     | 
|  2009-06-30, 18:24 | #2929 | 
				 | 

A u mnie nadciaga burza ,mruczy juz z daleka    
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | 
|     | 
|  2009-06-30, 18:25 | #2930 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-04 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Chciałam zacytować wszystkich zachwycających się moimi butami, ale jak otworzyłam okno odpowiedzi, to aż mi się głupio zrobiło, że tak opanowałam wątek komplementami, że teraz po ciuchu tylko podziękuję pięknie za wszystkie miłe słowa. Jest mi ogromnie miło   jak dobrze czasem tak coś fajnego usłyszeć  Cytat: 
  13 cm minus platforma  dam radę, co mam nie dać. a jak trzeba będzie, to zacisnę zęby i dalej będę dawać radę. jeśli idzie o piękne buty, to dużo mogę przecierpieć     | |
|     | 
|  2009-06-30, 18:27 | #2931 | |
| RENTGEN RZĄDZI! | 

Cytat: 

|     | 
|  2009-06-30, 18:38 | #2932 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

ale się stęskniłam za Wami   zrobiliśmy sobie z M wypad na południe Polski, połączone z wizytą u znajomych i odebraniem mojej Mamy z sanatorium w Busku po niedzielnej siłowni jestem wrakiem człowieka ale to nic, tego się spodziewałam gorzej, że wczoraj spuchły mi nogi, myślałam, że dziś rano po nocy mi zejdzie ta opuchlizna, a jest jeszcze gorzej martwię się, bo nie wygląda to dobrze stopy mam jak nadmuchane baloniki, a palce jak serdelki poczytam na wstecznym i chyba udam się do łóżka, bo czuję się coraz gorzej   | 
|     | 
|  2009-06-30, 18:39 | #2933 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-04 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Cytat: 
 ja skręciłam nogę raz, ale zawsze się strasznie boję, że to się powtórzy i zamieni właśnie w nawykowe... | |
|     | 
|  2009-06-30, 18:53 | #2934 | |
				 | 

Cytat: 
 Martwilismy sie o Ciebie i brakuje nam opowiesci jak sie jezdzilo w ciagu dnia   
|     | 
|  2009-06-30, 19:40 | #2935 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Cytat: 
  Tulipku, szpile cudne  Pod wpływem Tymenowej tarty pomaszerowałam do lodówki i zmajstrowałam tartę z kurkami. Wygląda całkiem zjadliwie  Rany, ale grzmi   | |
|     | 
|  2009-06-30, 19:56 | #2936 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  a wolałabym być na plaży na Górkach Zachodnich  Cytat: 
  Cudnie  Takula, to na pewno od tych upałów. A powadziłaś sama na to południe Polski? ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Vesenko, bardzo mi miło, że moja tarta byla inspiracją  Zrobisz poka-poka? | ||
|     | 
|  2009-06-30, 19:58 | #2937 | 
				 | 

Vesenko dawaj poka-poka   Tymeno nic nie jedz ,zdjecia rob   
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-06-30, 20:12 | #2938 | 
| Zakorzenienie | 

Za późno Teresko   zjadłam całego kalafiora   | 
|     | 
|  2009-06-30, 20:16 | #2939 | 
				 | 

|     | 
|  2009-06-30, 20:35 | #2940 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Cytat: 
  Jak ktoś lubi to proszę się częstować bajaderkami, wyszła ich góra, zastanawiam się czy nietaktem będzie wzięcie całego pudła do pracy i wmuszanie we współpracowników  A na deser kwiatek. Wyciąg robi dobrze na urodę    | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:02.