|
|||||||
| Notka |
|
| Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
Ja dzisiaj kupiłam już prezent na mikołajki
z racji,że TŻ lubi sobie bazgrać jakieś graffitti to kupiłam mu 2 profesjonalne markery do mazania,taki fajny metalowy ołówek,gumkę rozciągliwą jak guma do żucia i rysownik mam nadzieję,że się ucieszy
|
|
#1802 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: prezent na swieta
Cytat:
na mikolajki przeznacze jakies 20-30 zł na boze narodzenie + rocznica 60-70 zł interesuje się ksiązkami, fantasy, anime, manga, hentai, gry komputerowe (myślałam o zakupie World of Warcraft, bo ja uwielbia, orginalnej nie ma, a wiem, że by chciał), piłka nożna także...
|
|
|
|
|
#1803 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
Ja pozbieralam swoje zdjecia,z roznych por roku i w roznych miejscach,tak,aby Moj Misio mial w pamieci rozne moje obrazy(czesc zdjec on sam mi robil) kupilam antyrame i powkladalam,ale nie tak rowniotko,tylko tak porozrzucane,ale tak,zeby nie zaslaniac nigdzie mojej twarzy,a na srodku ladnie i prosto polozylam nasze zdjecie.Przewiazalam to duza czerwona wstazka i naprawde ladnie mi to wyszlo.a Misio powiesil na scianie,obok lozka i przynajmniej zawsze o mnie mysli jak sie kladzie i jak rano wstaje.Uwazam,ze to lepszy pomysl niz jakas ramka z jednym zdjeciem.
Oprocz tego teraz na swieta zastanawiam sie nad kupnem kieliszkow do wodki,badz kufla do piwa,ktore wklada sie do zamrazalnika przed podaniem.tutaj jest adres tej strony,na ktorej to znalazlam: http://gadzeter.pl/35-nietopniejace-...ki-lodowe.html Pozdrawiam
|
|
|
|
#1804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wg mnie prezent na rocznicę i na walentynki ma być jak naajbardziej romantyczny. Na kupowanie praktycznych prezentów są wszystkie inne okazje. Zrezztą wydaje mi się, że na 5 rocznicę może być coś innego, co wyróżni się spośród innych prezentów. Kiedyś zrobiłam mojemu prezentację multimedialną- był zachwycony i często jak mamy gorsze dni to do niej wraca, dzięki temu co tam pisałam nie traci wiary w to, że będziemy zawsze razem. A do romantyków nie należy napewno, chociaż jak go nieraz natknie to potrafi być bardzo romantyczny. |
|
|
|
|
#1805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() |
|
|
|
|
#1806 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Prezenty dla TŻa- Towarzysza Życia
Witam wszystkie poszukujące tego jedynego prezentu dla tego jedynego TZ-ta Wizażanki. Niesamowite macie pomysły
Verzara, świetna sprawa z tymi spinkami! tylko pogratulować inwencji twórczej! pękna sprawa z tymi podarkami, obdarowywanie ma słodki smak widok tych szczęśliwych ukochanych oczu, bezcenne! ja w tym roku stawiam na portfel i grę call of duty 5, tak żeby miał jeszcze smaczek dzieciństwa. Pozdrawiam Was wszystkie
|
#1807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj np jest informatykiem i on ogromnie sie cieszy z jakichs gadżetów itp. Kiedys nawet mi powiedzial, zebym mu zdjec nie dawała, bo on ma wszystko w pamieci, z reszta ja tez nie lubie dostawac zdjec wspolnych czy cos, starcza tapeta na pulpicie :PJa jeszcze dorzuce pare aukcji ![]() 1. http://www.allegro.pl/item480928601_...8_vegacom.html 2. http://www.allegro.pl/item481379290_..._w_jednym.html 3. http://www.allegro.pl/item485467388_...ka_laptop.html
|
|
#1808 |
|
Zadomowienie
|
a ja wpadłam na ciekawy handmade
kupię w empiku wielkie serducho ze styropianu i okleję je całe łakociami tak, żeby zachowało to oczywiście kształt serca, a jak już wszystko odklei/zje, to znajdzie kartkę Ciekawe czy mi się uda to wykonać
|
|
|
|
#1809 |
|
Raczkowanie
|
a ja mam pomysł prezebtu na szwagra zeby kupic najnowsza płyte METALLICI i do tego ksiazka biografia tego zespołu . Przyznam ze słucha on taego zespołu nie jest natomiast mocnym zapaleńcem wiec myślicie ze to dobry pomysł.
|
#1810 |
|
Przyczajenie
|
Droga ''martarr'' hmmm jesli nie jest zagorzalym fanem to chyba nie bardzo trafisz. Moja rada taka ze kup plyte a ksiazke zamien na cos innego np jesli jest lasuchem to moze jakis slodki kosz pyszosci? Albo jakas bluzka...
|
|
|
|
#1811 |
|
Przyczajenie
|
Kochana ''muchahahaha'' a lubi slodkosci? no i czy ty masz zdolnosci kulinarne?
Edytowane przez QBridgeQ Czas edycji: 2008-11-25 o 17:26 |
|
|
|
#1812 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli mogę ci coś poradzić to ostatnio widziałam na merlinie ( szukałam pomysłu na prezent dla brata ) , że mają dużo komiksów anime i w całkiem rozsądnej cenie. Podpytaj się jeśli nie wiesz którą anime/mange lubi najbardziej i zastanów się nad kupnem A do tego coś jeszcze .Martarr - dobry pomysł
There's only one way to soothe my soul. Edytowane przez inwencja Czas edycji: 2008-11-25 o 17:28 |
|
|
|
|
#1813 |
|
Raczkowanie
|
mój TŻ jest fanem motocykli, jeszcze niedawno miał honde i był naprawdę szybki i dobry
niestety musiał sprzedac motor i teraz szybko nie kupi bo zaczął studia graficzne i nie ma takich funduszy (ja zresztą też nie więc kupienie motoru odpada). interesuje się jeszcze komputerami, grafiką i nowinkami technicznymi. Myslałam o jakimś modelu motoru ale nie wiem co wybrać by nie wyglądał na kiczowaty, bo jeden juz ma. Ostatnio kupił sobie laptop więc może coś do tego, ale profesjonalna myszkę graficzną juz ma ![]() wiele prezentów juz przerabiałam, innym niz wszystkie była poduszka, która dostał na pierwszy prezent, poprosiłam sąsiadkę ze specjalną maszyną o wyszycie na poszewce od poduszki napisu Kocham Cię ...(tu imię) i podpis - to było moje pierwsze wyznanie miłosci dla niego- niby oklepane, ale sama doszyłam jeszcze misia . moze macie coś ciekawego dla fana motocykli bez motocyklu ???
Edytowane przez BlueAngel85 Czas edycji: 2008-11-25 o 17:48 |
|
|
|
#1814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1815 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dołączam sie do pytania
|
|
|
#1816 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez gemma* Czas edycji: 2008-11-25 o 21:30 |
|
|
|
|
#1817 |
|
żona
|
Ejj dziewczyny chłopakowi roze kupowac?
strasznie mnie zdziwilo![]() a wlasnie to z rozami i jedna sztuczna i z tym napisem dostalam od swojego Tżta ![]() a mozecie mi podac link na allegro do tego szkicu zdjecia o ktorym była mowa
|
|
|
|
#1818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
są w empiku takie serducha? i w jakiej cenie? ![]() najlepeij okleić czekoladkami z alkoholem mniam
|
|
|
|
|
#1819 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
również i ja mam problem z prezentem dla chłopaka nie mam zielonego pojęcia co kupić, zrobić... Problem leży głównie w tym, że jesteśmy razem od niedawna, nawet miesiąca nie będzie w jego urodziny. Nie chcę, żeby to było coś takiego, że się 'wystraszy', odpadają raczej jakieś strasznie romantyczne albo poważne prezenty. Niemniej jednak chciałabym, żeby to było coś miłego, twórczego, żeby pomyślał o mnie oboje mamy po 18 lat, funduszy też jakichś ogromnych nie mam no i w sumie jeszcze tak dużo o nim nie wiem... To będzie pierwszy prezent
|
|
|
|
#1820 |
|
MUSEarka
|
Boże, dzisiaj dokupiłam jeszcze do prezentu dla Menszczyzny płytę Nightwisha
|
#1821 |
|
Wtajemniczenie
|
BlueAngel moj Tz tez własnie miał honde ale był wypadek ;( ... Naszczesice skonczylo się dobrze ale przejd do rzeczy . Ja mojemu Tz kiedys poprotu narysowalam motor taki jak chcial ucieszyl se bardzo
W sumie to dobree ale naprezencik bez okazji . Hmm a jesli nie jezdzi to wlasnie na allegro widzialam tablice z najnowszymi modelami . A same modele motocykli są dosc drogie ;/ . Jesli zamierza jezdzic to tez mozna kupic rekawice tylko ze to tez dosc duzy wydatek . Hmm są tez ładne nakleiki na laptopy mozesz mu zamowic . Nie wiem co jescze ;]Kurcze tak sie podjarałam tym moim prezentem dla niego ze nie moge sie doczekac az mu dam i zoacze jego reakcje Napewno u sie spodobają spikni
Edytowane przez verzara Czas edycji: 2008-11-26 o 00:23 |
|
|
|
#1822 |
|
Raczkowanie
|
A ja poszukuję czegoś z dziedziny lotnictwa, paralotniarstwa i już sama nie wiem. Kiedyś w empiku widziałam taki album o lotnictwie w j. ang. ale niestety nie pamiętam tytułu
Albumu w empikach już raczej nie ma, a ja nie mogę go zidentyfikować ![]() A najgorsze jest to, że w grudniu TŻ ma i urodziny, i gwiazdka
|
|
|
|
#1823 |
|
Raczkowanie
|
Ja mojemu mężowi zrobiłam z okazji imienin kolację. Byłam chora i nie mogłam wyjść z domu po prezent a na zakupy na allegro było juz za późno więc żeby nie wyszło że w ogóle zapomniałam to zrobiłam kolację
Miałam w zamrażarce krewetki frosty (mąż jest fanem owoców morza), podsmażyłam je na oliwie z odrobiną czosnku (ale odrobiną) i to była przystawka. a danie główne to był makaron z pesto i z kurczakiem. winko też się znalazło i wyszło na prawdę fajnie
|
|
|
|
#1824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1825 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Fajne macie propozycje prezentów jednak ja postanowilam pojsc na latwizne i podaruje mu nagrode jaka wybrałam z katalogu Marzen kiedy zakladałam Netie-lot szybowcem...mam nadzieje ze bedzie szczesliwy ;-)
|
|
|
|
#1826 |
|
Zadomowienie
|
Najgorsze? toż to sama przyjemność obdarowywać bliskich prezentami
|
|
|
|
#1827 |
|
Zadomowienie
|
bardzo ciekawe pomysly na prezent..moj ukochany kupil sobie niedawno samochod i chcialabym cos mu dokupic do niego.. macie jakies pomysly? sklepy oferujace jakies gadzety samochodowe?
|
|
|
|
#1828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i coś do tego?
|
|
|
|
|
#1829 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ogolnie to super super super pomysl z tym
![]() |
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:41.

z racji,że TŻ lubi sobie bazgrać jakieś graffitti to kupiłam mu 2 profesjonalne markery do mazania,taki fajny metalowy ołówek,gumkę rozciągliwą jak guma do żucia i rysownik
mam nadzieję,że się ucieszy 

a zna ktos jakis podobny? moze ten inny bedzie na rapidzie...