![]() |
#511 |
Rozeznanie
|
Dot.: Johnson's Holiday Skin - balsam brązujący
Mam pytanko,czy myslicie ze ten balsam jest w stanie jakos ladnie przykryc,zakryc zapalenie mieszkwoe skory tzn te krosteczki,ktore powstaja u mnie przynajmniej na ramionach.Nic na nie nie pomaga,oprocz solarium i wlasnie sie zastanawiam czy tym balsamem ich nie podraznie albo nie wywolam uczulenia.Uzywal ktos kto ma taki problem????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
Raczkowanie
|
Dot.: balsam brązujący Holiday Skin a inne
Ja też się skusiłam czytając wasze opinie na ten balsamik, już się wysmarowałam i będę czekać na efekty:P
![]()
![]() |
#513 |
Przyczajenie
|
Ja do twarzy mam Johnson's a do ciała z Garier i... szczerze to nie widze żadnej róznicy... z tej i tej firmy efekt widac na drugi dzień... kup ten który ci się bardziej opłaca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Rozeznanie
|
Anciaahk, jeśli peeling to TYLKO kawowy
![]() Jest o nim spory wątek ![]()
![]() |
#515 |
Raczkowanie
|
Kupiłam i się zawiodłam źle się wchłania i "kulkuje" to znaczy jak wcieram w ciało to po chwili złuszcza się nie bardzo ale tak jest używam tydzień i efektu nie widzę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Raczkowanie
|
![]()
Ja kupiłam holidaya na noc i teraz, kiedy mam porównanie z garnierem-zostanę przy tym drugim! Po holidayu skóra ładnie się przybrązowiła, ale balsam potwornie się wałkuje nawet na zwykłym balsamie nawilżającym. Poza tym opalenizna była jakaś brudna w plamy. Schodzi też nie ładnie.
![]() |
#517 |
Zakorzenienie
|
Od dwóch lat już używam Holiday Skin ale ostatnio strasznie rię wałkuje ;(
Nie wiem dlaczgo tak jest, ogólnie to chwalę sobie ten balsam, podoba mi się kolor skóry po nim i zapach, ale to rolowanie ![]()
![]() |
#518 |
Wtajemniczenie
|
Ja kupilam sobie Nivea i jest dobry i juz po pierwszym zastosowaniu widac efekt ale smierdzi samoopalaczem, ale ten zapach jest chyba raczej niedouniknienia , co?????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj nabyłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Zakorzenienie
|
Ja również kupiłam sobie J&J Skin Holiday do jasnej karnacji. Juz na drugi dzień jest lekko brązowa skórka
![]() ![]() J&J mogę śmiało polecić.
![]() |
#521 |
Zakorzenienie
|
A co z osobami, które masują się codziennie szorstką rekawicą?(jak ja
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#522 |
Zakorzenienie
|
Ja też tak robię. Tylko ostrą gąbką (rękawicy coś nie mogę sie dorobi hmmmm). Dzięki temu nie mam plam, zacieków, skóa lepiej przyjmuje kolor
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
Zakorzenienie
|
No nie powiem, z nóg te plamy mi zejść nie chciały
![]() ![]()
![]() |
#524 |
Raczkowanie
|
ja mam ten balsam zarówno do twarzy jak i do ciała ... Do twarzy - beznadziejny :/ byłam straaasznie żółta, aż moja mama pytała sie mnie co tak dziwnie wyglądam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Wtajemniczenie
|
dzisiaj go kupiłam. nałożyłam tylko na nogi i mam już lekką opaleniznę. chciałabym nałożyć go na całe ciało, ale nie wiem co zrobic z twarza, a tego do twarzy boje sie nałożyć chyba zdecyduje sie na te chusteczki brązujące LRP. a co do balsamu to jest w porządku-szybko sie wchłania, nie widze żadnych smug no i nie śmierdzi tak mocno jak sopot. jak go nakładałam to nawet ładnie pachniał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#526 |
Raczkowanie
|
no ja mam i balsam i krem i powiem szczerze ze balsam brazuje ale tak tyci tyci
![]() P.S. Zapomnialam o najwazniejszym : balsam ma ładny zapach i kompletnie nie rozumiem czemu on dla Was smierdzi ![]() ![]() ![]() A i kupiłam je za 12.9 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
Zadomowienie
|
ja w sumie kupilam weresje do ciemnej karnacji - mimo iz jestem blada, a w tym roku sie jeszcze nie opalalam i nie zamierzam tego robic
![]() Kupilam ja, bo nie wiedzialam ze sa dwie wersje, musialam szybko robic zakupy, wpadlam na moment do Rossmana, chwycilam butelke pierwsza lepsza, ktora sie nawinela i juz ![]() dopiero w domu odkrylam ze to wersja dla ciemnej karnacji i juz sobei wyobrazilam jak bede wstretnie pomaranczowo wygladac :/ tymczasem przy mojej jasnej skorze, efekt jest sliczny - to naprawde ladny brąz ![]() ![]() dziala jak samooplacz, bo od razu nastepnego dnia po zastosowaniu co mnie zaskoczylo, bo nawet tego nie oczekiwalam, ale to chyba dobrze ![]() Polecam ![]() dla porowania: mialam Sopot-beznadziejny smugi i istna pomarancza, ble :/ Garnier- dluzej trwalo zanim zaczelo byc widoczne, lżejszy kolor Ten chyba najlepszy - tyle ze faktycznie dziala bardziej jak samooplacz niz balsam brazujacy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Wtajemniczenie
|
nie jak jak możecie używać Johnson'a
![]() ![]() ![]() za to mam krem do buzi Garnier'a - skóra muśnięta słońcem i to był trafny zakup:tak: dlatego kupię też balsam, bo zapach jest świeżutki i lekko owocowy
![]() |
#529 |
Przyczajenie
|
Ja zakupiłam J&J , ostatnio w tesco za 9,9 zł .... I dziś bendzie pierwsza próba ...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#530 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny,zastanawia mnie ,czy rzeczywiscie miedzy J&J na dzien i wersja na noc jest taka różnica? wyczytałam,ze J&J na noc jest bardziej gesty i chyba mocniej brązuje...dlaczego więc na KWC J&J na dzien ma tyle dobrych recenzji,a na noc tyle złych!?aha dodam,ze ja mam wersje na dzien-choc i tak używam na noc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#531 |
Zakorzenienie
|
Ja mam wersję na dzień ale smaruję się zawsze na noc i to mi sie sprawdza bo nie mam żadnych smug, łatwo mi go rozsmarować.
![]() |
#532 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Przyczajenie
|
Ja po pierwszym smarowanku ... Dawałam go minimalnie z obawy przed plamami itp
![]() Jutro powtórka ... Po jakim czasie pojawiały się wmam ewentualne smugi , plamy itp ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#534 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Raczkowanie
|
Hej,
ja też się przyłączam do fanek tego balsamu. Używam go równiutko rok. Jestem zadowolona,chociaż przyznam,że troche sie przy nim męcze. otóż- jednak regularny peeling musi być, staranosc w rozprowadzaniu - koniecznie, zwracanie uwagi na okolice nagdarstkow i dloni i wszystkie zabiegi,by wyszlo tu dobrze - obowiązek.. ale efekt jest fajny, mam ciemniejsza karnacje, raczej nie mam plam.. Jedyny kłopot, jaki nadal mam :/ to w zgięciu łokci,po wewnetrznej stronie.. mam plamki,jakby piegi i jasny placek :/ nto jedyne,co mi przeszkadza.. macie na to sposób? pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Rozeznanie
|
Ja też jestem zadowolona, ale wypróuję teraz Garniera jak skończy mi się J&J
![]() Za to kremik do buźi b. lubię ![]() ![]()
![]() |
#537 |
Raczkowanie
|
bejbii odradzam Ci dove robi smugi straszne plamy moze moja siora sie nieumiala tym wysmarowac (ja osobiscie nieprobowalam ale na niej wygladalo strasznie) !! ale bardzo ladnie pachnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Raczkowanie
|
kurcze, zmartwiłaś mnie tym Dove, bo ja słyszałam o nim pochlebne opinie i bardzo się na niego napaliłam
![]() kupilam dziś w promocji i tylko czekam,aż wykończe hs i wyproboje Dove.. a teraz ,latem, jakby mi smugi wyskoczyly to nie było by zaciekawie :| Hm :/
![]() |
#539 |
Raczkowanie
|
niemiala takich bardzo widocznych tych smug ale były polecam J&J bardzo dobry . dawno temu uzywalam balsam brazujacy sopotu i tez mi pasowal tylko troche wpadal w pomaranczowy kolor chcialam go kupic ponownie ale zmienili opakowanie jest brazujacy ujedranijacy i jakis jeszcze (niepamietam) moze ktoras z was stosowala go? bo zastanawiam sie czy brazuje tak jak kiedys (rok temu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Raczkowanie
|
;P
też używałam sopotu,ale też dawno więc niewiem,czy się zmienił.. ale wiesz,te ulepszenia nie zawsze wychodzą na + ,szczerze mówiąc ![]() no,mozliwe,ze siostra źle rozsmarowala.. bo z tego co czytam na KWC to smug nie robi.. słuchaj,a masz jakiś sposob na wewnetrzna strone łokci? ja tam mam zawsze plame :/ jak używam tak z 3 dni pod rząd ;(
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.