|
|
#151 |
|
🦄
|
Dot.: Najlepsze horrory i thrillery ...!!!
No ma, więc pisze na PW.
|
#152 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem czy padł ten tytuł ale ja polecam Gotike
Najlepszy jaki oglądałam w ostatnim czasie. Ja jestem troche nienormalna bo lubie horrory i trillery a Gotike oglądałam bez głosu - tak mnie doprowadzałam do obłędu muzyka w tym filmie i głosy Moze troche przesadzam ale polecam do obejrzenia
|
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj na polsacie lecial fajny horrorek "13 duchów"
patrzalam z siorką, ale sie bałysmy, hihi. patrzalysmy przez palce
|
#154 |
|
Zadomowienie
|
wlasnie na tvn'ie leci the ring
|
#155 |
|
Rozeznanie
|
ja obejrzałam ring i sie rozczarowałam. wiele osób go poleca a jak dla mnie to zwykły gniot. nie wiadomo o co chodzi, a scen strasznych (ale ze straszniejszymi miałam do czynienia, choćby we własnym życiu
)naliczyłam w sumie 3 i nawet mi sie w trakcie filmu zachciało spać a na ring 2 nawet nie bede marnować czasu.
|
|
|
|
#156 |
|
Zadomowienie
|
ja ogladalam the ring dawno, gdy byl w kinach, i wtedy bylam przerazona, szczegolnie ze wyszlam z kina dosc pozno wieczorem, bylo ciemno itd. nie chcialam juz drugi raz ogladac tego filmu nigdy, bo zapamietalam go dosyc strasznie. ale wczoraj obejzalam go z mama i w sumie, z perspektywy czasu, jak rowniez roznicy miedzy kinem a telewizorem, stwierdzam, ze teraz wcale nie byl straszny.
jednak drugi raz egzorcysty nie obejze nigdy NAPEWNO
|
#157 |
|
Wtajemniczenie
|
ja nie lubie horrorów i thillerów, ale z tego co oglądałam to podobały mi się "szósty zmysł" i "lśnienie". ewentualnie ujdzie "dziecko rosemary" wczoraj zaczelam ogladac ring, ale nie skonczylam, bo sie za bardzo balam
. z horrorów ktore absolutnie mi sie nie podobaly to stygmaty.
|
|
|
|
#158 |
|
Raczkowanie
|
The Ring straszny???chyba żartujecie !może ja jestem mało bojaźliwa ale ten film mnie nie przeraził...co innego już Teksańska Masakra
a inne filmy które mnie nie przeraziły też to:www.strach.com klątwa egzorcysta siła starachu....i jak sobie jeszcze przypomne to dopisze
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wczoraj obejrzalam ring i bardzo mi sie podobal
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
Z thillerów, horrorów i innych pomieszanych filmów;>
* "The Gathering" *Co kryje prawda * "Cursed" - oglądam dzis ;> |
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
-Egzorcyzmy Emily Rose -Amityville -KlątwaPolecam też Zły skręt |
|
|
|
#162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie the Ring też nie przeraził...
|
|
|
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
z ostatnich- bo oglądam chyba wszystkie horrory, które wychodzą - spodobał mi się "The Descent"
|
|
#164 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moze "taniec diabła"? (evil deat) film o studentach ktorzy w wynajentym domku znajduja ksiege oprawiona w ludzka skore i cos jakby zaklecie i zabijaja sie pokolei. Dobry jest film "droga bez powrotu" widzialam ten film jako dodatek do jakiegos czasopisma. |
|
|
|
|
#165 |
|
po prostu Em :)
|
jedyny horror, który mi się podobał to 'blair witch project'. całej reszty nienawidzę
|
|
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
Videll mówisz o "wrong turn"? Świetny
|
|
#167 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i po obejrzeniu balam sie przejsc z lozka do lazienki i jest jako dodoatek do czegos na samym dole listy http://republika.pl/jacky/
|
|
|
|
|
#168 |
|
Zadomowienie
|
Wrong Turn był rzeczywiście straszny. Najgorszy był moment kiedy strzała trafiła policjanta w oko...
|
|
|
|
#169 |
|
Gość
|
Jak dla mnie "The Ring" to najstraszniejszy film. Nie wiem dlaczego, ale w trakcie oglądania wcale się nie bałam, gorzej było w nocy pójść do toalety. I tak gdzieś przez tydzień. Wczoraj nie odważyłam się oglądnąc filmu, ale głównie dlatego, że byłam sama w domu. Co ciekawe byłam na "The Ring 2", i wcale nie był straszny. W jedynce jest cos przerażającego. Dla mnie chyba najbardziej ten film i ta muzyka. Straaasznie działają na wyobraźnię.
|
|
|
|
#170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na początku stycznia Wrong Turn bedzie dodatkiem do Kina Grozy |
|
|
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
Mój TŻ ostatnio wspomniał, że jak był młodszy to oglądał "Candyman" i tego się bał...
Ja tam nie mogę oglądać horrorów. Boję sie bo się boję, jednak zawsze wiem, że to tylko film... Chociaż po "the Ringu" który oglądałam w kinie, miałam nie złe jazdy ;- )
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
|
|
#172 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo jezeli tak to dla mnie jest to najstraszniejszy film na swiecie.obejrzalam go raz i tez mialam problemy ze spaniem przez jakis czas.najgorsze bylo to,ze zaczelam ogladac go przypadkiem ze znajomymi u mnie w mieszkaniu,w ktorym mieszkalam sama.po filmie blagalam znajomych zeby zostali u mnie na noc(cale szczescie sie zgodzili)mimo to i tak mialam nieprzespana noc.mam ochote obejrzec go jeszcze raz(teraz juz niemieszkam sama i mam sie do kogo przytulic w nocy))ale i tak sie boje,ze bede miala koszmary.
|
|
|
|
|
#173 |
|
Raczkowanie
|
balam sie jeszcze filmu"the grudge".ogladalam go w kinie i znowu bylam sama w mieszkaniu na noc .to byla chyba najgorsza noc w moim zyciu.
|
|
|
|
#174 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Polecam. |
|
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam najlepszego horroru, wszystkie są jednakowo denne i mają identyczną fabułę
i zamiast mnie wystraszyć to mnie rozśmieszają ![]() Z thrillerów b.dobra była Trauma i Obłęd.
|
#176 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najpierw obejrzalam Ring 2, potem R.1Najlepsze horrory: 1.Psychoza -the beściak, Egzorcysta też 2. Gothika - za***czy filmik, normlanie trzęsłam się jak galareta ![]() 3. Złodziej życia (zaskoczyl mnie) 4. Laleczka Chucky (ale kitrałam ze strachu )5. Koszmar z ul. Wiązów (brrrrrrrrrr )6. Klątwa - troszkę śmieszny dla mnie, ale może być
DLA NAS NAJWAŻNIEJSZE SĄ PSY Dla jednych ważne są wieloryby, dla innych drzewa, a dla nas Psy. Te duże i te małe. Obronne i bezbronne. Rasowe i kundelki. Dla nas ważne są psie drzwiczki, psie smutki i psie marzenia. |
|
|
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
no dobra...ja wczoraj obejrzałam drugą część Piły i musze stwierdzić ,ze to był dopiero film ,ktory zrobił na mnie wrazenie...Co do Ringu to jakoś na mnie nie zadziałał - przez dłużyszy czas raczej śmiałam się niż zamykalam oczy z przerazenia..
|
|
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
Ja "straszność" filmu oceniam po tym, jaką jego część spędziłam z głową pod kołdrą, najbardziej się bałam na filmie "Wrong turn"- po polsku jest chyba "Zły skręt" (ja większość filmów oglądam na komputerze, czasami nawet szybciej niż w kinach są, i czasani nie znam polskich tytułów, bo tłumaczone są jakoś inaczej niż to wynika z oryginalnego tytułu). O jeny, ten film był straszny, do tej pory jak go wspominam to aż mnie ciarki przechodzą
Dla porównania- na Ringu tylko raz przymknęłam oczy. |
|
|
|
#179 |
|
BAN stały
|
The ring 1 i 2 , the Grudge obydwie wersje moze byc , Boogyymen cienki ,Dark Water tez cienki .The Call dosyc mocny the Phone fajna historia ,Amytville tez byl fajny dosyc mocny,Gothica tez spoko fajna historia , Alta Tensione za duzo krwi i podcinania ,podobnie pila mechaniczna czy Wrong Turn ,Darkness taki sobie,, FINAL DESTINASION OKI , Ghost Schip fajniutki byl spodobal mi sie, Van Helsing fajniutka historyjka o wampirkach ,Swit Zywych Trupow fajne trupki tylko tym razem troche szybsze
|
|
|
|
#180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaciekawiłas mnie tym filmem musze skombinować ...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:20.

Najlepszy jaki oglądałam w ostatnim czasie. Ja jestem troche nienormalna bo lubie horrory i trillery a Gotike oglądałam bez głosu - tak mnie doprowadzałam do obłędu muzyka w tym filmie i głosy
Moze troche przesadzam ale polecam do obejrzenia

flejksy