![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lancome HYPNOSE
no
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Raczkowanie
|
Ja Hypnose nie lubię
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Rozeznanie
|
Lubię Hypnose i Hypnose Elixir.
Pierwszy podoba mi się odrobinę bardziej, choć Elixir na początku jest wstrząsająco piękny. A Hypnose Różowa Świnka ![]()
![]() |
#154 |
perfumowy zawrót głowy
|
Lubię Hypnose, choć przyznam kiedyś wydawało mi się mdłe.
Potem przyszła faza testów, zakup zgrabnej 30-tki, faza zachwytów, komplementów i sama się nim zachwyciłam. Dziś niestety nosiłam go na sobie i przyznaję zemdlił mnie. Zdecydowanie nie na ciepłe, duszne dni Najlepszy na wieczorne wyjścia choć mało killerowaty. A Senses to porażka ![]()
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
a ktory lancom wedlug Was jest najpiękniejszy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Rozeznanie
|
Elixir <mniam> .....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Zadomowienie
|
Nadal zaliczam się do zdeklarowanych miłośniczek Hypnose EdP
![]() ![]() ![]() ![]() Butelka, kolor perfum i same perfumy... dla mnie niczym ptasie mleczko w ustach ![]() Niestety nie znam Elixiru. Tak się zastanawiam czy nie jest to taki trochę "przedobrzony pierwowzór"? Wiem, że E. ma dużo zwolenniczek, ale gdy czytam recenzje nachodzą mnie myśli że może to taka waniliowo-ciepła pulpa pozbawona tego czegoś co ma EdP.... Tak tylko domniemam ![]()
Edytowane przez piroksena Czas edycji: 2009-11-13 o 23:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
spin doctor
|
Cytat:
![]() Generalnie podobają mi się w takiej kolejności, a miałam przyjemność posiadać wszystkie wersje, trzy pierwsze zostały u mnie, pozostałe dwie poleciały w świat: Hypnose edp ![]() Hypnose Senses-uwielbiam, mimo, iż nie ma nic wspólnego z pozostałymi ![]() Hypnose Elixir-tylko ładne ![]() Hypnose eau legere-takie sobie ![]() Hypnose edt-mdłe okropieństwo ![]()
![]() |
![]() |
#160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Senses uważam za straszny niewypał ![]() Edt też nie powala... ale za edp już, teraz, natychmiast daję się pochlastać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Dobrze, że nie kupiłam w ciemno całej flaszki jakiś czas temu. Czyli najmocniejsze jest edp? a może są jakieś perfumy Hypnose?
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 | |
spin doctor
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#163 |
Raczkowanie
|
Witam, mam takie pytanie co można kupić do psikania czy mgiełkę jakąś z nutami Lancome, Hypnose ?
bardzo podoba mi się zapach ,ale chciałabym coś taniego taki zamiennik albo chociaż z innej firmy z droższych czy jets coś podobnego z takim podobnym składem z wyższej półki bym chiałabym się dowiedzieć o dwie wersje i z zamienników i z wyższej półki czy coś podobnego jest ps. nie w tym wątku ,ale kupiłam saszetkę do torebki pachnącej szafy "purpura granatu" i chciałabym też coś do psikania pod postacią wody lub mgiełki lub nawet np. olejku do pokoju bo strasznie mi się podoba |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Zadomowienie
|
Ach, Hypnose, bajeczny zapach... sama go uwielbiam ale niektórym wydaje się ciężki i mocny. Ostatnio zauroczyło mnie łososiowe Hypnose (Senses), zapach w przeciwieństwie do pierwowzoru pospolity i słaby, ale jakże słodki i śliczny. Szkoda tylko że nie jest bardzo trwały...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Wtajemniczenie
|
ja tez uwielbiam Hypnose, Senses mialam ,ale sie pozbylam... wogole go nie czulam bylam bardzo zawiedziona, najslabszy zapach jaki mialam
![]() za to Hypnose edp to piekny zapach ![]() ![]() na mnie zdecydowanie ogoniasty ![]()
Moje zapachy ![]() "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me." ![]() Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Przyczajenie
|
bardzo lubię Hypnose edp...
magiczny, intrygujący i ciekawy zapach..
![]() |
#167 |
Szef ds. Wymianek
|
Klasyka poznalam u przyjaciolki, nie zachwycil mnie, ale to byly czasy, kiedy kazda z Lolit pobijala mnie swa waniliowoscia^^
dzis odbior moglby byc bardziej przychylny, tak ze czas chyba na kolejne testy ![]() a, jestem posiadaczka elixiru - zjadliwy, jak najbardziej, acz milosci szalonej i nieodpartej z tego nie bedzie ![]()
![]() |
![]() |
#168 |
perfumowy zawrót głowy
|
Siarko daj mu szansę
![]() mi się marzy kolejna flaszka Hypnose, na all się obawiam bo full podróbek chyba kupię jednak w stacjonarnej jak będzie jakaś promocja albo na duty free. W międzyczasie nie posłuchałam i kupiłam Hypnose Elixir, po kilku tygodniach pozbyłam się go, to nie to co edp ![]()
![]() |
#169 |
Raczkowanie
|
Ja muszę przyznać, że facetom bardzo się ten zapach podoba. Zwłaszcza oni mnie chwalą kiedy mam na sobie te perfumy, chociaż to przecież kobiety (tak mi się wydaje) są bardziej wyczulone na zapach damskich perfum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.