![]() |
#331 |
Przyczajenie
|
Dot.: przewodnik po ... -> IKEA
Elektrasaga,
bardzo podoba mi sie podloga w przedpokoju. Odwaznie i nietuzinkowo! Czy salon to to pomieszczenie z zielonymi scianami?[/quote] Dziękuję ![]() ![]() Ten zielony to pokój, hmm?, multimedialny? ![]() ![]() ![]() Jako salon służy nam inny pokój (takiej samej wielkości co zielony), gdzie przyjmujemy gości (wielki, czerwony narożnik ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Wtajemniczenie
|
Elektrasaga,
z checia bym zobaczyla zdjecia calego Twojego mieszkania. Poki co wydaje sie, ze wszystko ze soba sie laczy stylistycznie. Gratuluje. Havana, kiedy jest na nim laptop, to jest stabilny ![]() ![]() ![]()
![]() |
#334 |
Przyczajenie
|
[quote=lilithin;8173925]Elektrasaga,
z checia bym zobaczyla zdjecia calego Twojego mieszkania. Poki co wydaje sie, ze wszystko ze soba sie laczy stylistycznie. Gratuluje. Jeszcze raz dziękuję za komplement! I to jest właśnie kolejna zaleta IKEA: w jednym sklepie, bez latania po całym mieście, kupi się wszystko od łyżeczki do..... idealnie do siebie pasujące ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 | |
Zakorzenienie
|
[quote=elektrasaga;8174113]
Cytat:
mają meble dla małego i dużego mieszkania, po prostu jest wspaniała. kupuję sobie tam wszystko do domu, po kolei. ostatnio mnie wzięło na kwiatki i ciągle je kupuję ![]() ![]() ![]() no wiadomo, że łóżka i szafy są droższe i drogie, chociaż u mnie naprawdę długo już żyją ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Przyczajenie
|
dla wielu moich znajomych wolny czas to naprawdę luksus i u nich też min. dlatego wygrała IKEA. Pomijając, że nie każdy ma dryg do urządzania wnętrz, a tam znajdzie się gotowce
![]() Mi się niesamowicie podoba to, że IKEA uczy, jak typowe meble wykorzystać nietypowo, np.: szafkę na buty jako szafkę na papiery itp. Ja mam zamiar kupić kiedyś kuchenne szafki wiszące i powiesić je w ciągu nisko nad podłogą w... salonie, jako szafki do trzymania zastawy i papieruchów! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Zadomowienie
|
ekstrasaga, masz świetnie urządzone mieszkanko
![]() również chętnie obejrzałabym inne pomieszczenia jedna rzecz która mi się bardzo nie podoba - ta podłoga w przedpokoju, w sumie nie mój styl, ale chyba czułabym się jak w jakiejś fabryce :p poza tym: super |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Przyczajenie
|
hehe! a dla mnie idealnym miejscem byłby chyba właśnie jakiś pofabryczny loft
![]() Ta podłoga to gumolit imitujący blachę. Imituje tak skutecznie, że nawet jak ktoś po nim stąpa to często daje się nabrać ![]() ![]() ![]() Załączam dodatkowo 2 zdjęcia przedpokoju. Nad szarymi kaflami, żeby je "zamknąć" puścimy jeszcze wypustkę z regipsu, i umieścimy tam halogeny (jak mężowi się w końcu zachce za to zabrać ![]() Edytowane przez elektrasaga Czas edycji: 2008-07-11 o 19:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Przyczajenie
|
do sypialni jeszcze jesteśmy w trakcie kompletowania mebli, więc pokarzę tylko moje ulubione miejsce tzn.... moją garderobę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak widać sypialnia jest już w przyjaźniejszych klimatach ![]() ![]() P.S. Wielkie dzięki producentom za panele dąb biały!!, bo to jedyne, jakie są dla mnie do strawienia (są prawie białe, co pasuje do kafli w zielonym pokoju). Lampa wisząca oraz podłogowa do kompletu - oczywiście IKEA ![]() ![]() Edytowane przez elektrasaga Czas edycji: 2008-07-11 o 19:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wracając jeszcze do wcześniejszej dyskusji mebli z PRLu, to fakt, stylu techno raczej wówczas nie spotykałam. Zwracam honor, myślałam bardziej o meblach nowoczesnych, ale nie aż tak skonkretyzowanych. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
Raczkowanie
|
czy ktoś z was może orientuje się kiedy będą w ikei jakieś wyprzedaże ( o ile wg będą)?
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z tego co wiem już były ale naprawe z ręką na sercu tam nigdy nic nie ma! zawsze przecenią jakieś dwa tanie produkty w tym roku slomki i coś w tym stylu jakiś jeden mebel tak po za tym nic raz z okazji urodzin przecenili stolik z 350zl na 50zl udało mi się go upolować ale tak jak juz napisalam to z okazji urodzin
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Raczkowanie
|
hej wam mam do was pytanko czy któraś w was może ma z ikea fotel
POÄNG mam na niego chrapkę tym bardziej że jest na niego gwarancja 25 lat ale nigdzie nie mogę znaleźć o nic jakiejś recenzji |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Zadomowienie
|
ja mam dwa fotele
![]() ![]()
![]() |
#346 |
Raczkowanie
|
kaolinait dziemx Ci bo nie byłam pewna co to jest a co sadzisz o ramie nie wygina sie lub coś takiego i czy ta pianka sie nie ubija ??/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Przyczajenie
|
ja mam pomaranczowy fotel Poang od pol roku i bardzo go sobie chwale. mimo intensywnego uztkowania material jeszcze sie nie pobrudzil. bardzo wygodny i solidny. polecam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Raczkowanie
|
a ma ktos może kolor alme naturlany bo wąłsnie ten sobie chce kupic..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Zadomowienie
|
ja mam rame czarna, nie wygina sie i pianka sie nie ubija
![]()
![]() |
#350 |
Raczkowanie
|
to super...widziałam na ikea jak fajnie sie na nim buja jeszcze sprawdze w sklepie no to super i jescze mam pytanko czy talampa do tego koloru alme naturalny pasuje hmm i ten odcień aluminium?? http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00110640
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Wtajemniczenie
|
Jesli masz jakies inne rzeczy w pokoju w tym kolorze, co lampa, to bedzie pasowac. Choc ja bym wziela biala lampe.
![]() |
#352 |
Raczkowanie
|
tylko mi biały bardzooo nie odpowiada takie .... no nie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Raczkowanie
|
bo ja mam remonti planuje miec stalowe ramy to wystrzy mi się wydaje raczej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy któras z was posiada łóżko Meldal?Warto kupic?Ogromnie mi się podoba i chciałabym je kupic, tylko zastanawiam się, czy jest wytrzymałe.
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10073977 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Wtajemniczenie
|
Nie mam tego łóżka, ale bardzo ładnie się prezentuje
![]()
![]() |
#356 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
BAN stały
|
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S19849960
Też fajne ![]() Na Allegro jest dużo podobnych fajnych łóżek np http://www.allegro.pl/item405591952_...dnosobowa.html Wyatarczy wpisać np. kute łóżka albo metaloplastyka i wybrać odp kategorię ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
BAN stały
|
to łóżeczk co Niuniaczek pokazała, o to troche podobne do tego, co stoi w mikrosypialence jako wystawa w Warszawie przed domami centrum. powiem szczerze, że wygląda fantastycznie już razem z kołderką, szafkami i całym sprzętem sypialnianym
![]() ja tam wolę w ikea kupować. na allegro to nie wiadomo potem jeśli chciałoby się reklamacje złożyć czy coś.. albo nawet samo skladanie jest najprostsze ze wszystkich mi znanych firm meblowych ![]() ostatnio nabyłam taki stoliczek. jest tak lekki, że mogę go przenieść wszędzie i czasem razem z lapkiem śmigam z nim na balkon czy do drugiego pokoju. spoko |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Wtajemniczenie
|
Czy to stolik LACK? Na czym siedzisz pracując na laptopie na nim? Chyba jest dość niski.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:30.