![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: L'oreal Prof Absolut Repair
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ils&itemid=870
To ta odżywka. O ile komuś nie przeszkadza ten melonowo-bananowy zapach maski intense to bedzie zachwycony tym spray'em. polecam go |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
kosmitka
|
Ja używam odzywki Matrix Sleek.Look, nawilża i prostuje, fajny efekt, włoski takie cięższe. Jestem z niej zadowolona, ale boję się, że nie będzie dobra dla Ciebie skoro włosy mocno Ci się przetłuszczają ... Stosowana jest do włosów szorstkich, które wygładza, włosy są po niej mięciutkie. No i pięknie pachnie ....
![]() Ale myślę, że jeśli się ją dobrze spłucze, to może nie będzie obciążać włosków. Ale lepiej poczytaj jeszcze inne opinie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
kosmitka
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
A możecie mi powiedzieć, jak jest z wydajnością poszczególnych kosmetyków z serii Absolut Repair? Na ile czasu starcza Wam ten mniejszy zestaw (szampon 250 ml, odżywka 150 ml i maska 200 ml)? I czy 150 ml odżywki starcza do końca szamponu, cze lepiej od razu odżywkż zamówić większą? Ja mam prawie zawsze taki problem, że mi się odżywka kończy, a szampon jeszcze zostaje...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Zamówiłam szampon
![]()
![]() |
#97 |
Rozeznanie
|
Ok, przyszła maska Absolut Repair - jeszcze nie używałam, ale na dzięń dobry mogę powiedzieć:
- ma o wiel gęstszą komsystencję niż Intense - wląściwie przypomina bardzo gęsty krem - masło - ma słabiej wyczuwalny zapach niż Intense - zapach rzeczywiście to L`eau par Kenzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Beliczku,oj wydaje mi się że absolut rapair ma silniejsza dawke witamin i wygladzaczy i nawilzaczy itd.Napewno ewenementem na skale produktów prof.fryzjerskich jest produkt serum w tubeczce. Produkt ten wnika bezposrednio w rdzen włosa a nie tylko w osłonke włosa jak inne odżywki tzn.że regeneruje od środka.Rzadkość!!!!
Co do wydajności tych kosmetyków to uważam że gestość szamponu i wydajność odżywki oraz maski napewno zadowoli kazda użytkowniczke.Prosze tylko pamietac aby za dużo nie nakładac maseczek i nie za często-mogą włosy się obciążyć!!!!A co do zapachu..no cóż moim zdaniem wszystkie produkty Loreal pachna niesamowicie:Vitamino color-jabłko z wiśnią,perm energy-bergamotka,intensive-moim zdaniem bananem a np.gum do wlosow (preparat do modelowania który trzeba "rozklaskac" nad włosami klientki)pachnie kokosowo,clay-pachnie anyzkiem,a najbardziej niespoy=tykany zapach to szamponu post color-po koloryzacji nazywany przeze mnie technicznym-pachnie kwiatami i landrynkami.Kazda klientka uspokaja się w trakcie mycia tym szamponem.Okey nie rozpisuje sie ..mniamusnego używania i lśniacych włosków Wam życze-BUZKA!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
kosmitka
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
dziewczyny dzisiaj użyłam pierwszy raz maski absolut repair i jestem w szoku
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Gizelko,wklejam link do serum o którym wspomniałam:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=72160702 Co do Twoich włosków i problemow..trudno tak doradzic ale napewno poleciłabym ci szampon vitamino color.Są dwa rodzaje do wł.cienkich i normalnych.Nie wiem też w jakiej kolorystyce sa Twoje włosy?? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 | |
kosmitka
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Nic nie słyszałam o tym serum, tzn. widziałam ten produkt, ale nie myślałam, że to serum! I to o takich rewelacyjnych właściowościach! Do jakiech włosków jest polecany? A pytanie o włoski jest do mnie ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
Juz chyba od miesiaca zastanawiam sie nad maseczka Absoluta to 50zl:O jakby nie patrzec a przejechalam sie juz na mleczku absoluta:-(nie wiem dlaczego sklejal i obciazal mi bardzo włosy:/ Mam pytanko do dziewczyn ktore uzywały absoluta i sa w nim "obeznane";-) po jakim czasie widac efekty??I czy do moich włosków sie on nadaje??I ile razy w tyg trzeba stosowac ta maseczke.Zalaczam zdjecie moich kudełków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Neonko, w sprawie wydajności to mi bardziej chodziło o to, czy jednego opakowania odżywki 150 ml starczy do końca szamponu 250 ml? Muszę używać po każdym myciu, włosy mam ciut dłuższe niż do podbródka (czyli mniej więcej do połowy szyi). No i nie wiem, czy zamówić te 150 ml odżywki, czy od razu 500, ale 500 to znów chyba będzie za dużo...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
kosmitka
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
Zdrowe są one ale tyłko do połowy dłuzgości;/ale reszta to nie bardzo...nie chce obcinać bo zapuszczam tak wiec chce je regenerwoac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
kosmitka
|
Takie tu były opinie na forum, że jest to seria mocno regenerująca. Może na zniszczone końcówki lepsze było by serum?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, czy mozecie mi podac adres fryzpolu? nie potrafię ich odnalezc w sieci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
Adres z przedmiotami FRYZPOLA: http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=3636322
dzieki dziewczyny, ale one naprawde wcale nie sa takie pikne od ucha :-( Mysle, ze chyba nie zaszkodzi jak nałoze tego Absoluta np tylko na te zniszczone włoski....bo katuje je roznymi odzywkami ciagle i cigale nowymi...efekty sa jakies, ale nie wiem czy nie lepiej uzyc jednej a lepszej odzywki i potem juz je tylko pielegnowac.To co one orzezyły to o dziwo ze wogole nie wypadły;-): rozjasnione przez fryzjerke do białosci ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Dzieki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Przyczajenie
|
A ja jestem zadowolona średnio. Mam szampon intensiv i odżywkę do cienkich farbowanych-efekt dla mnei wcal nie fajny. Włosy sie elektryzują, sa bardzo sypkie-aż za . Sama juz nie wiem. Bardziej byłam zadowolona z szamponu Avon do farobwanych, odżywki Glis Kurr do farbowanych i serum krystaliczne go Rene .
Ale co dalej?Taka duza butla szamponu! Może cos mi poradzicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
no niestety tak to jest z tymi wielkimi pojemnościami :-(
ja kupiłam ogromną butlę Proffessionela do włosów przetłuszczających się - Sebo Control. Dostałam od niego uczulenia, swędziała mnie koszmarnie głowa :-( a sam szampon wcale nie jest fajny, włosy przetłuszczają się tak jak się przetłuszczały i do tego plączą niemiłosiernie :-( kupiłam tez małą butelkę Liss Extreme, no i dobrze, że małą, bo troszką za bardzo "przylizuje" moje cieniutkie włoski. Ale duet Sebo Contol + Liss Extreme nie wypadają tak źle, ale to nie jest to, co tygryski lubią najbardziej, niestety ;-) poszukuję więc nadal - czegoś co nie za bardzo obciąży włosy, ale też nie będą po nim fruwać, sypać się i elektryzować. Na zmniejszenie przetłuszczania nie liczę :-( i aby nawilżało włosy oraz regenerowało postrzępienie od połowy włosów. Potrzebuję takiego cudu ![]() Co Wy na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
Pestka, a może by tak mała wymianka
![]() ja Ci 250 ml Sebo Control, a TY mi 250 ml Intensive do spróbowania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Przyczajenie
|
Nie ma problemu-tylko troche namieszałam ja mam Absoluta. Mozesz mi cos napisac o Sebo Control?
A zamienie sie chętnie.Trzeba próbowac i jakso sie wspierac.Gdzie mieszkasz?Ja w Gdańsku. pozdrawiam ach-moje gg:2475390 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
jak masz Absoluta to jeszcze lepiej!!!!
![]() Sebo mogę Ci wysłać w butelce po Liss Extreme, bo właśnie skończył mi sie ten szampon, butelki jeszcze nie wyrzuciłam, to przeleję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
![]()
Po pierwszym myciu szamponem widzialam wyraźną zmianę... włosy stały się delikatniejsze, bardziej puszyste... ale tym samy zaczęły sie elektryzować...
![]() Zapach L'oreal Prof Absolut Repair jest przyjemny... ![]()
![]() |
#120 |
Przyczajenie
|
ja niestety jestem na gg tylko do 15.
Słuchja ja poszukam w domu jakas butelke 250 ml-chyba po Avonie-moze być? Maske tez bardzo chętnei wypróbuje.Ja używam raz w tygodniu Wax-a ale czy ja wiem jakie te efekty mizerne. A dziśte włsoy to juz w ogóle katastrofa-wąłsnei je spięlam klamra i chociaż sie nei elektryzują. Jestem bardzo rozczarowana-pieniadze wydała ma efekt kiepski. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.