![]() |
#241 |
Raczkowanie
|
Dot.: L'oreal Prof Absolut Repair
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Raczkowanie
|
Absolut Repair uzywam od tygodnia, moze nawet i krocej, wloski mialam ogolnie b.zniszczone rozjasnianiem, prostowaniem i innymi zabiegami, musze przyznac, ze po tak niedlugim czasie widze duza poprawe.
Uzywam szamponu i maski, wlosy maja piekny polysk, o co zazwyczaj ciezko u b.jasnych blondynek, do tego stosuje odrobinke biosilku na koncowki i juz slyszalam, ze wygladaja super zdrowo, sa swietne w dotyku, kolega porownal blask do polysku na wlosach u Barbie (chociaz moze to po prostu powiedziane z glupoty, bo jak dlugie blond to moze tylko tak mu sie kojarza...) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Rozeznanie
|
Ja użyuwałam wszystkich kosmetyków z tej serii, fakt, że nie jednocześnie (maska z szamponem, a teraz odżywka) i jestem bardzo rozczarowana. Nie są to złe kosmetyki, ale żadnej regeneracji nie zauważyłam. Włosy niszczą się jak po zastosowaniu drogeryjnych kosmetyków. Fakt, włosy ładnie się błyszczą i są miłe w dotyku, ale to wszystko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Ja dziś kupiłam szampon i dwie ampułki Power Dose, regenerującą i wygładzającą chyba
![]() Oczywiście na Allegro więc czekam na przesyłkę. Mi tą serię Loreal'a poleciła fryzjerka, która pracowała na różnych kosmetykach i twierdzi, że tylko Absolut Repair jest wstanie zregenerować uwrażliwione, rozjaśnione włosy. Opinie wizażanek tylko to potwierdziły więc się zdecydowałam ![]()
![]() |
#246 |
Wtajemniczenie
|
Miałam wszystkie kosmetyki z serii Absolut Repair i za najbardziej udany uwazam szumpon, jest świetny i naprawde regeneruje,odzywka tez jest dość dobra. Ale maska i mleczko u mnie sie nie sprawdziły, a wrecz zaszkodziły
![]()
![]() |
![]() |
#247 |
Raczkowanie
|
Mam do Was, Użytkowniczki Absoluta, pytanie - czy ta seria pomogłaby w regeneracji włosów bardzo długich, czyli nadwyrężonych/zniszczonych przez czas, w dodatku z tendencją do strzępienia/łamania się w połowie i rozdwajania na końcach?
Szukam czegoś, co wzmocni włosy i zatrzyma ich kruszenie i noszę się z zamiarem kupna produktów Absoluta, chociaż jeszcze nie do końca jestem przekonana, czy to seria właściwa dla mnie... A nie mam zbyt dużego doświadczenia w stosowaniu kosmetyków profesjonalnych ![]() Może mi coś polecicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Raczkowanie
|
DeathDealer mysle, ze z pewnoscia Ci pomoze, bo ja tez mam dlugie wlosy, prawie biale(blond), wiec to oczywiste, ze porozdwajane i zniszczone, ale uzylam Absolut Repair juz pare razy i widze poprawe, co prawda uzywam tez kropelki Biosilku po szuszeniu, ale jak dla mnie roznica jest wielka.
Musisz sprobowac, jak to dziewczyny mowily, kazdy wlos jest inny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Raczkowanie
|
marika_lol dzięki
![]() Mam nadzieję, że i na moich włosach się spisze, bo nie mogę jz patrzeć na to, jak się kruszą i łamią ![]() Do jedwabiu też się przymierzam, chcę go stosować najbardziej na końcówki, które już podcięłam i chcę zabezpieczyć przed rozdwajaniem... Mam nadzieję, że to poskutkuje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
DeathDealer wsztstko zależy od tego jakie masz włosy. Jeśli nie mają tendencji do przetłuszczania się to śmiało możesz spróbować. Jeżeli zauważysz, że Absolut nadmiernie obciąża Ci włosy stosuj go raz na jakiś czas - nie przy każdym myciu włosów. Możesz ewentualnie na początek wypróbować serię Intense - też do zniszczonych włosów ale jest lżejsza.
Acha i maskę czy odżywkę nakładaj od połowy długości, nie na całośc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Raczkowanie
|
Angel@ ma racje, a co do obciazania, zapomnialam, szampon mam Absolut Repair, a maske Vitamino Color L'oreala do wlosow wrazliwych z pasemkami, tak mi polecila fryzjerka. Powiedziala, ze tak najlepiej bedzie do wlosow dlugich i rozjasnianych, zeby ich nie obciazac. Podkreslila tez, ze mozna uzywac ich codziennie, ale zeby nie klasc zbyt duzo, bo te szampony i maski sa jak koncentrat, wiec niewielka ilosc w zupelnosci wystarczy.
Zycze powodzienia i mysle, ze napewno ich stan sie poprawi. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#252 |
Raczkowanie
|
Wielkie dzięki, dziewczyny
![]() Myję włosy raz na kilka dni, więc chyba nie przetłuszczają się aż tak szybko, jakby Absolut przyspieszył ten proces, to najwyżej wspomogę skórę głowy jakimś szamponem do przetłuszczających się [np. na drugie mycie], chyba można tak zrobić? A resztę włosów umyję normalnie ![]() Odżywkę oczywiście już po długości, bez nakładania na skórę głowy, bo faktycznie później wygląda to nieciekawie ![]() A używałyście może mleczka na końcówki? Na KWC ma średnie opinie i nie wiem czy decydować się na jego kupno, żeby mieć całą serię, czy też można je zastąpić jakimś innym serum do końcówek - może znacie jakieś dobre i wypróbowane? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
Mam to mleczko i jako jedyne z tej serii mnie nie zachwyca. Koncówki mam po nim jakieś sztywne. Kupiłam, użyłam 2 czy 3 razy i stoi na półce. Osobiście na końcówki wolę oleki np. Liss extreme (też z Loreala prof.)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Raczkowanie
|
witam serdecznie od środy jestem szczęsliwą posiadaczką odżywki z tej serii. Kupiłam na allegro u loreal-pl
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#255 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny blagam pomóżcie mi z doborem szamponu i odzywki z seri loreal profesionall.Mam włosy troche suche,najbardzie przy końcach,bo końcówki rozdwajają mi sie okropnie!i nadodatek łamią.Przy skórze glowy włosy są nawet do wytrzymania ale już mniej więcej od ucha robią się okropne,puszą sie ,nie chcą się rozczesac!!Dodam ze jestem brunetką,włoski nie rozjaśniam lecz farbuję na zbliżony kolor do naturalnego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Przyczajenie
|
używałam całego zestawu i szczerze mówiąc nie powalił mnie na kolana. Mam grube, dość sztywne włosy z tendncją do puszenia, a kosmetyki te w zasadzie im nie pomogły. Zawiodłam się niestety, za tą cenę, na szczęście kupiłam na allegro, mogłyby być lepsze.
Wciąż szukam tego idealnego szamponu i reszty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Raczkowanie
|
ja osobiście polecam absolut repair. przy czestym stosowaniu moze nieco obciążac włosy (ja uzywam odzywki przy kazdym myciu, a raz na czas maski i czasami okazuje sie to lekka przesadą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
monia3731 A włoski przy skórze bardzo Ci się przetłuszczają czy nie? Jeśli tak nie kupuj szamponu absoluta tylko np. liss exterme a do tego maska absolut na tę część włosów, która jest sucha i zniszczona. Jeśli nie masz problemu z przetłuszczaniem śmiało możesz spróbować szmponu i maski absoluta ( ewentualnie sposób, który poleca electra)
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#260 | |
kosmitka
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
Mi nie obciążał włosów (ale ja mam takie włosy, że mało co je obciąża). Po Absolucie zauważałam lekkie przetłuszczanie przy samej skórze głowy a po Liss extreme tego nie miałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 | |
kosmitka
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Zadomowienie
|
a ja po tym absolut repair mam wlosy jakie mialam czyli suche, puszace sie, po prostu tragedia.
![]() ![]()
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Raczkowanie
|
Cześc Dziewczyny
![]() od roku używam odżywki, maski i szamponu absolut repair i jak na razie jestem zadowolona. fakt, trzymam odżywkę przez 30-60 min na głowie (a jak zapomnę że ją mam to dłużej...), do tego mam długie kręcone mocno rozjaśniane włosy i daje radę ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziewczyny poradźcie mam zniszczone włosy i potrzebuja one regeneracji, co polecacie ABSOLUT REPAIR CZY INTENSE REPAIR??? Chodzi mi o maske i szampon...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
Absolut jest silniejszy, stosuje się go w przypadku bardzo suchych i bardzo zniszczonyc włosów. Produkty Intense są troszeczkę lżejsze - tzn mniej obciążają włosy. Tak więc zależy to od rodzaju i statnu Twoich włosów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Raczkowanie
|
Moje włosy bardzo się przetłuszczają, musze je myc codziennie. A stan.. hmm.... raczej BARDZO kiepski, codzienne pianka, lakier, czasem żel... co miesięczne farbowanie... wiec raczej nie sa w najlepszej kondycji...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.