![]() |
#4351 |
Zadomowienie
|
Dot.: Inglot
Coś jak Club z Mac'a?Cień generalnie wygląda na zgniłą zieleń ale przy rozcieraniu zaczynają wyłazić z niego bordowawo-rudawe tony
![]() ![]()
#4352 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=y9KlbFEQwpo
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4353 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4354 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() No przydałoby się to wkleić do pierwszego posta ![]() Teraz jakoś w miarę logiczny ten cennik ![]() Edytowane przez anonyme Czas edycji: 2011-01-13 o 07:22 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4355 |
Zadomowienie
|
Ja dziś jadę dokupić drugą paletę pustą bez przegródek być może coś do niej dokupię, ale z tego co mnie poinformowano to przy minimum jednym dowolnym wkładzie paleta kosztuje 10 zł
![]() Dziewczyny macie jakiś taki cieniowy must have z Inglota?
#4356 |
Rozeznanie
|
na pewno niektore cienie sypkie daja taki efekt
|
![]() ![]() |
![]() |
#4357 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Dzięki bardzo ![]()
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4358 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4359 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny czy Inglot ma matowy czekoladowy (ciemna czekolada, ale ciepła) cień do powiek?
Szukam go do zestawienia z czerwienią nr 366 i beżem matowym. Edytowane przez 201605090956 Czas edycji: 2011-01-13 o 12:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4360 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4361 |
Wtajemniczenie
|
A ja dziś nabyłam 2 cienie wkłady do paletki w kolorze 449 pearl i 119 amc shine oraz pędzelek 29 PO do cieniowania, zobaczymy jak się będzie sprawował
![]() ![]() ![]()
#4362 |
Wtajemniczenie
|
Pewnie tak. I to by był nasz mały Inglotowy Świat. Moje kosmetyki aż rwą się do tego, żeby ktoś mi pomógł je zużywać
![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Dzięki bardzo. Już zapisuję. Panie w Inglocie będą miały ze mną fajnie jak uzbieram pieniądze na większą ilość ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4363 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4364 |
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o cienie duochrome to ja polecam 110 amc shine. Kupiłam go parę dni temu i byłam święcie przekonana, że wybrałam jaśniutką perłową zieleń. Kiedy wyszłam ze sklepu zobaczyłam, że trzymam w dłoni dwa podobne kolory 365 i 110. Aż wróciłam się do sklepu, żeby zobaczyć czy pani dała mi dobry numer, i faktycznie, to był 110. A kiedy w domu roztarłam go na ręce okazało się, że to bardzo efektowny cień, zmieniający barwy w zależności od kąta patrzenia. Raz jest to jaśniutka zieleń, z różowym połyskiem, raz delikatny róż ze złotymi drobinkami a potem ładne złoto na całkiem zwyczajnej beżowej bazie. Kolor w świetle dziennym wygląda zupełnie inaczej niż w sklepie (nie wiem co oni tam mają za żarówki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Swoją drogą nie wiedziałam, że tyle można napisać na temat jednego cienia ![]() ![]() Edytowane przez eiko Czas edycji: 2011-01-13 o 16:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4365 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, co to jest to AMC
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4366 |
Zadomowienie
|
AMC to jest taka seria/linia w Inglocie (np cienie w takich przezroczystych pudeleczkach są z AMC) na stronie Inglota można sobie zobaczyc co jest AMC a co nie
![]() Dziewczyny to jak to w koncu jest z tymi duzymi paletami bez przegródek? Bo teraz piszecie, że normlanie można je kupić a w grudniu ktoś pisal że wycofują. I jak byłam w Inglocie w grudniu to faktycznie pani mi poiedziala że nie ma bo wycofali. To są w koncu? |
![]() ![]() |
![]() |
#4367 |
po prostu Em :)
|
Wycofali te większe i ich już nie będzie. Ktoś tu pisał, że zamiast nich wprowadzają inne i dziś dopytywałam, owszem, wprowadzają, ale tamte będą już z przegródkami. Więc bez przegródek zostają tylko te mniejsze za 15 zł.
![]() |
#4368 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4369 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chyba jak pisałyście o mniejszych bez przegródek wzięłam je za wieksze bez przegrodek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4370 |
Rozeznanie
|
No tak, ale gabyrsi chyba chodziło konkretnie czym jest seria AMC.
Tak jak YSM to young skin makeup dla młodych. Mi się wydaje, że AMC to taka seria bardziej pro, bo z tego co kojarzę to produkty z tej serii są troszkę droższe, a i pigmenty też chyba są z AMC. |
![]() ![]() |
![]() |
#4371 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tak, pigmenty są z AMC ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4372 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4373 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4374 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Proponuję Artist Makeup Collection ![]() Dziewczyny, czy znacie może jakieś zamienniki inglotowskie dla MACa? Z tego co wiem to np. 423=patina, 417 pearl=symptuous olive Jeśli macie jakieś "dupes" to piszcie i swatch'ujcie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4375 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Sumptous Olive z MAC kupiłam sobie ostatnio i po wyprobowaniu na oku stierdziłam ,że mialam kiedys prawie identyczny cień z Inglota! Tylko nie wiem co się z tym Inglotowskim stalo, zgubiłam, dalam jakiejs kolezance ![]() Ja zamienników innych nie znam, ale też chętnie poznam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4376 |
Zadomowienie
|
AMC to coś tam że z dodatkiem akrylu czyli niby bardziej professional i automatycznie droższe, ja dziś dokupowałam 2 paletkę i 2 cienie i zapłaciłam 10 zł,poza tym wczoraj jak kupowałam 1 z palet to tylko powiedziałam że w innym punkcie kupiłam wkłady a po paletę przysłano mnie do głównego sklepu i zapłaciłam za obie 10 zł
![]()
#4377 |
Raczkowanie
|
Na niektórych kosmetykach jest rozwinięcie skrótu AMC = Advanced Makeup Components
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4378 |
Zadomowienie
|
A propos cieni które mają "drugie dno" to kupiłam dziś cień 142 amc shine i wygląda na taki beżyko brzoskwiniowy odcień z lekką drobiną a po roztarciu pięknie się mieni takim księżycowym różem,jestem bardzo zadowolona z niego był też podobny baza jakby beżowawa a po roztarciu takie złoto ale nie żółte tylko takie bardziej hmm zielonkawe wychodzi
#4379 |
Zakorzenienie
|
dzięki za wszystkie odpowiedzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4380 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze 407 to duochrome. Kolor brzoskwiniowy mieniący się na złoto.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:21.