![]() |
#4771 |
Zadomowienie
|
Dot.: Inglot
Czy ciągle są w sprzedaży palety magnetyczne ? W jakiej są cenie ? Ta największa i średnia ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4772 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Piękne. Brązowy mi się bardzo podoba. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4773 |
Wtajemniczenie
|
Hmmm. Wycofują i tą dużą i mała. W sumie to dużą wycofali już przed nowym rokiem, uz jej nie znajdziesz. Co do średnich to nie dochodzą w dostawach, ale niektóre salony jeszcze mają je na stanie
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4774 |
Rozeznanie
|
Tą na 12 cieni z lusterkiem też wycofują ?!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4775 |
Raczkowanie
|
Ja właśnie skompletowałam swoją pierwszą paletkę freedom z pasków i się w niej zakochałam! Też mi się wydawało że będą je wycofywać, bo skoro już nie ma pasków to ciężko uzupełnić ją tak żeby była cała. Dlatego spytałam w dwóch miejsach i babki mi powiedziały że one zostają...tzn te mniejsze. Ale może jakieś niedoinformowane były.
Kurcze właśnie się zminusiłam zupełnie a już czuję żądzę kupna następnej, póki jeszcze są... To wszystko przez Was i ten wątek!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4776 |
Konto usunięte
|
Testuję lakier nr 36 - ciemna czerwień. Nie wstawię zdjęcia, bo to moje pierwsze malowanie, więc nie wygląda to za ładnie
![]() ![]() Edytowane przez 201605090956 Czas edycji: 2011-01-28 o 19:25 Powód: pomyłka numeru mea culpa |
![]() ![]() |
![]() |
#4777 |
Rozeznanie
|
Do tych 12 przecież pasuje wszystko, nawet kółeczka tylko, że wtedy są przerwy, a wszystkie prostokąty pasują idealnie(pudry, róże, cienie). Ja w mojej mam 4 paski i 8 kwadratów. Mam nadzieje, że zostaną bo bardzo odpowiada mi ich wielkość, forma i możliwości aranżacji...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4778 |
po prostu Em :)
|
Ja ostatnio pytałam i mówili, że nie mają zamiaru wycofać tych paletek.
![]() |
#4779 |
Wtajemniczenie
|
A mi Pani w salonie powiedziała, że wycofują wszystkie i wprowadzają na ich miejsce te z przegródkami. Tzn, że wycofują 0 i te na 12 okrągłych cieni
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4780 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny a po ile sa pigmenty i pedzelki do cieni w inglocie tak mniej wiecej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4781 |
Konto usunięte
|
Wieści z frontu - lakier się trzyma. Praktycznie nie odprysł. Zobaczymy co będzie w niedzielę jak będę zmywać. Wysychał z 3 minutki.
Pingwinku - użyj wyszukiwarki, to nie boli - ona jest przyjazna i nie gryzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4782 |
Zakorzenienie
|
mnie tam czasem gryzie :P dlatego pytam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4783 |
Wtajemniczenie
|
Pigmenty po 27zł, a co do pędzelków to gdzieś wcześniej był cały cennik
![]() ![]() |
![]() |
#4784 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, szukam dobrego pędzla do nakładania podkładu.
Czy z Inglota wam pasuje? Podkład za bardzo nie wsiąka w pędzelek?
#4785 |
Wtajemniczenie
|
mnie bardzo pasuje, ale ja mam porównanie tylko z palcami i gąbeczką
![]() Ogólnie bardzo chwalę sobie zakup ![]()
#4786 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, korzystając z weekendu, zrobiłam wreszcie zdjęcia w dziennym świetle. Dopisałam o każdym kilka słów od siebie, może się komuś przyda.
Pearl 414 - perłowy. Bardzo łady kolor, na zdjęciu wygląda jak szary, mieniący się na niebiesko ale w rzeczywistości jest to ładna ciemna zieleń. AMC Shine 137 - jaśniejszy zielony. Na zdjęciu wygląda jakby wpadał w niebieski, ale bliżej mu zdecydowanie do zielonego. bardzo ładnie wygląda z kolorem powyżej. Double Sp 477 - to jest nasycona, piękna zieleń ze złotymi drobinkami. Kolor...hm... świeżej wiosennej trawki. Użyłam tego i opisanego niżej żółtego do tego makijażu- może będzie coś więcej widać: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=501780 AMC Shine 133 - w palecie ma jasnozielony kolor, na skórze pięknie się mieni wpadając w żółto-złoty. AMC Shine 141 - jaśniutki mieniący się żółty cień. Nie jest moim ulubionym kolorem, ale bardzo pasuje do pozostałych. Double Sp 474 - fantastyczny, nasycony, piękny żółty kolor ze złotymi drobinkami, choć na zdjęciu wygląda jak mat ![]() Matte 388 - trudno mi opisać ten kolor, coś między granatem i fioletem Matte 371 - piękny niebieski, nasycony kolor Matte 372 - soczysty turkus AMC Shine 101 - na zdjęciu wygląda słabiutko, w rzeczywistości wygląda zdecydowanie lepiej. Szukałam koloru miętowego i temu było najbliżej. AMC Shine 128 - w zależności od światła wpada w brąz lub fiolet. Piękny cień. Pearl 420 - szaro-fioletowy, fantastyczny kolor. Bardzo dobrze wygląda jego połączenie z dwoma poniższymi. Pearl 399 - mieniący się brudny róż. Przepiękny kolor, jeden z moich ulubionych. Pearl 397 - kolejny cudowny kolor, ulubiony z piątki ze zdjęcia. Piękny, perłowy róż ![]() Matte 352 - pudrowy róż, bardzo fajny kolor, idealny "pod spód". Double Sp 463 - kolejny kolor, który wprost uwielbiam ![]() Pearl 407 - przepiękny, bardzo ciekawy kolor: różowo-pomarańczowo-złoty. Cudownie pracuje ze światłem. Zdjęcie mu sporo ujmuje, niestety. AMC 84 - bardzo intensywny pomarańczowy kolor z drobinkami. Do akcentów lub odważnego makijażu. Rzadko przeze mnie używany ale nie mogłam się oprzeć tej marchewie ![]() Double Sp 465 - brązowy cień ze złotymi drobinkami. Na zdjęciu wygląda nieco chłodniej niż w rzeczywistości. AMC 64 - klasyczna czerń ze złotymi drobinkami. matt 02 - klasyczny, biały mat; idealny na bazę matt 735 - matowa ładna, butelkowa zieleń integra 22L - bardzo ciekawy kolor - żółto-złoto-brązowy matrix 805 - bardzo naturalny brąz, idealny do dziennego makijażu matt 40 - bardzo mi przypomina Double Sp, tyle, że nie zawiera złotych drobinek pearl 652 - klasyczna szara perła, dość ciemna AMC 63 - matowa czerń, bez drobinek matrix 326 - śliczny fiolet, lila-lawenda matt 766 - matowy piękny, głęboki fiolet integra 43S - bardzo ciekawy kolor, niebieski metalik, zdjęcie mocno zdejmuje mu błysk. pearl 49 - zdjęcie zupełnie nie oddaje jego koloru, ale i ja się nim szczególnie nie zachwycam. Perłowy granat, choć jego kolor mocno zależy od światła. Mam wrażenie, że na moim oku szybko zmienia się w szarą plamę. Myślę, że bez trudu można znaleźć ładniejszy granat. róż 72 - często udaje cień ![]() Uff, to tyle na razie. Jestem dopiero na początku makijażowej drogi, więc może te opisy nie są jakieś super profesjonalne, ale uznałam, że nie zaszkodzi ![]() Edytowane przez Aleetzya Czas edycji: 2011-01-29 o 14:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4787 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A czy z pędzelka nie wypada za bardzo włosie? Czy jest on taki płaski bardziej? Takiego poszukuję. Czy masz z włosiem syntetycznym? Dużo kosztował? Pozdrawiam
![]() |
#4788 |
Wtajemniczenie
|
Ala - wspaniałe! chylę czoła i dziękuję bardzo
![]() A co do pędzla, to nie widziałam nawet wersji syntetycznej, a mam przy sobie ten cennik... jest płaski, nie wypadł mi z niego ani jeden włosek (ani przed praniem, ani w trakcie, ani po : ) ) kosztował mnie 39.90 ale nie wiem, czy po nowym roku nie zmieniły się ceny, może ten cennik na wątku jest aktualniejszy ; )
Nie istnieje nic poza tym, co czujesz -7kg ![]() Edytowane przez NattiTt Czas edycji: 2011-01-29 o 20:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4789 |
Zadomowienie
|
ja chciałam ostatnio kupić pustą paletkę na cienie w Olsztynie w alfie. pani mi powiedziała, że kasetek bez przegródek nie sprzedają... zwątpiłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4790 |
Zakorzenienie
|
ja ostatnio kupiłam bez problemu kasetkę bez przegródek- zapłaciłam 15 zł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4791 |
Wtajemniczenie
|
Nio mi babka tez powiedziała, że bez przegródek są wszystkie wycofane.
![]() ![]() |
![]() |
#4792 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4793 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4794 |
Zadomowienie
|
Dzięki wielkie Werka
![]() Niestety apetyt rośnie w miarę jedzenia...już jestem głodna kolejnej paletki ![]() Słyszałam, że niektóre wizażanki stosują duraline jako bazę pod zwykłe cienie i ładnie podbija kolor. Zastanawiam się nad jego zakupem, choć nie używam sypkich cieni. Czy będzie lepszy niż zwykła baza ArtDeco albo Kobo? |
![]() ![]() |
![]() |
#4795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4796 |
Zadomowienie
|
A jak trzyma cienie? Ja mam niestety trudne powieki i bez bazy cienie szybko zmieniają kolor, spływają i zbierają się w załamaniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4797 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4798 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy któraś ma może doświadczenia z tymi pudrami prasowanymi do paletek freedom? Czy one są trwałe? Nie zalezy mi na jakimś wielkim matowieniu, bo akurat mam skórę raczej suchą, ale czy one nie schodzą z buzi za szybko? Bo mam już w paletce róż i mimo że kolor świetnie dobrany to znika z mojej twarzy w przeciągu godziny...
Chciałam jeszcze się skusić na jakiś brązer ale pewnie z ich trwałością jest podobnie... A na Kwc nie ma chyba żadnych recenzji tych prasowańców, albo nie potrafię znaleźć. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4800 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- U mnie wczoraj, bo robiłam po raz pierwszy eksperyment. Wytrzymał 9 godzin bez zmian, a też mama wymagające powieki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:46.