|
|
#1771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Inglot
Mam ważne pytanie: Jaką średnicę ma wkład-cień do paletki Pro5 z 'Nowej Formuły'?
|
|
|
|
#1772 |
|
Raczkowanie
|
Ma taką samą średnicę jak te ze starej formuły
Czyli 2,5 cm.
|
|
|
|
#1773 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Ci wielkie
Bardzo mi się to przydało ![]() Myślałam, że może troszkę coś pozmieniali w wymiarach, żeby przy okazji więcej zarobić na wymianie starych paletek
Edytowane przez tuRmaNIA Czas edycji: 2009-08-19 o 19:37 |
|
|
|
#1774 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1775 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny! nie orientujecie się może czy możliwe jest kupienie samych wkładów do paletki, bez zakupu paletki????
|
|
|
|
#1776 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież wkłady wymienne i tak są droższe od tych, które składają się na premierową paletkę... |
|
|
|
|
#1778 |
|
Zakorzenienie
|
jak to z jakiej, BO TAK
|
|
|
|
#1779 |
|
Zadomowienie
|
Pytanie do zorientowanych dziewczyn. Czy liner zelowy w sloiczku mozna aplikowac na wewnetrzna strone powieki(waterline)? Czy to jest bezpieczne?
Jesli nie to moze polecicie jaksa dobra kredke do oczu wlasnie w tym celu. Zazwyczaj kredki po godzinie mi splywaja i chcialam czegos trwalszego. |
|
|
|
#1780 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1781 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
podkłady z maybellina raczej sobie daruję bo jakieś suche skorki miałam po nich, czyli szukam dalej...
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1782 |
|
Konto usunięte
|
Witam.
Ale kupiłam ostatnio pędzle Inglot i Gosh i chciałam zapytać ile kosztuje płyn do czyszczenia pędzli z Inglota, bo się nie orientuję?
|
|
|
|
#1783 |
|
Raczkowanie
|
15 zł
|
|
|
|
#1784 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sama nie próbowałam bo zwykle używam białej kredki.
|
|
#1785 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1786 |
|
Zakorzenienie
|
Trochę absurdalne według mnie
![]() Chyba się 'zabezpieczyli' w ten sposób przed osobami, które kupują ich wkłady do palet MAC... Może się skuszę na skomponowanie Pro5, ale to w październiku na moje urodzinki
|
|
|
|
#1788 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Ja jutro wybieram się do salonu Inglota po paletkę, więc może przy okazji skuszę się na coś jeszcze.
|
|
|
|
|
#1789 | |
|
Crazy turtle lady
|
Cytat:
Szybko sie wchlania, pozostawia taka powloke. Jak ktos ma bardzo sucha skore rak i skorek to wydaje mi sie ze bedzie za slabe. Raczej jako gadzet wg mnie. Placilam 9 zł w promocji jak cos kupisz to krem jest za 9
|
|
#1790 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1791 |
|
Raczkowanie
|
gdyby jeszcze kogos interesował zakup samych wkładów do paletki, to faktycznie trzeba miec ze sobą paletkę i wtedy wkład kosztuje 10zł...
a wczoraj w inglocie dopiero sie dowiedziałam, ze jest możliwość złożenia paletki z pomadek...piękne kolory do wyboru...chyba się skuszę
|
|
|
|
#1792 |
|
Zakorzenienie
|
A ja kupilam jakis czas temu pomadke zelowa w odcieniu jasnego bezu (nr 50) i nie zachwycila mnie. Wysusza mi usta i ma okropny zapach, mi sie kojarzy z zaschnieta krwia
. O niebo lepsza jest zwykla pudrowa, 262: wieksza pojemnosc, przyjemny zapach i nie wysusza tak bardzo.
|
|
#1793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1794 |
|
Raczkowanie
|
hej czy któraś z dziewczyn ma porównanie pomiedzy odcieniemi podkładu YSM a AMC? Konkretnie chodzi mi o to ktory z nich ma jaśniejszy odcień najjaśniejszy?
|
|
|
|
#1795 |
|
Raczkowanie
|
Najjasniejszy jest amc bodajze nr 100, rewelacyjny, polplynna konsystencja- polecam
podobny jasny kolor to nr 21 z podkladow rownowazacych inglota, ma jednak gęstrzą konsystencje i raczej polecałabtm go na zimie
|
|
|
|
#1796 |
|
Raczkowanie
|
Z tym, że podkłady AMC są raczej dla starszych kobiet i dla tych, które mają normalną lub suchą skórę. Ja mam tłustą i gdy zastosuje podkład AMC to się momentalnie świecę. On nie daje żadnego matu.
Ale fakt faktem LC 100 jest jaśniutki. A równoważący nr 21 jest jasny, ale nie tak biały jak ten powyżej Niemniej ja wolę równoważący, matuje, ładnie kryje.A podkłąd YSM - najjaśniejszy to 41. Ja się w nim dobrze czuję, ale ma w sobie nutę szarości, no i nie jest specjalnie jasny. Tzn jest jasny, ale nie w stylu Revlona Ivory, raczej kilka tonów ciemniejszy. Jeżeli miałabym doradzić to proponuję podkład równoważący, ewentualnie porównać sobie te 3 podkłady i wybrać.
Edytowane przez Borys Klinga Czas edycji: 2009-08-27 o 19:53 |
|
|
|
#1797 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny. Chyba jednak wybiorę amc bo chciałam możliwie najjaśniejszy a równoważący miałam nr22 troche za ciemny pozatym chciałabym wyprobowac cos nowego. A nie wiecie jak z kryciem obu tych podkładów?
|
|
|
|
#1798 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Amc jest także kryjący, ale lżej. Ma w sobie drobinki rozświetlające. Jeżeli nie masz problematycznej cery to będzie ok. A najlepiej to idź do Inglota i ładnie poproś o próbki. Tylko zaopatrz się we własne pojemniczki, my ich niestety nie mamy.
|
|
|
#1799 |
|
Zadomowienie
|
an jakie sa u was ceny cieni Inglot?
U mnie w mieście niestety jest tylko jedno miejsce gdzie można dostac kosmetyki tej marki, 1 cien kosztuje 20 zl. Mowie o tym najzwyklejszym
|
|
#1800 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pojedyncze NF - 19zł Vertigo - 12zł Sprint - 11zł Sypkie - 26zł
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:29.

Czyli 2,5 cm.

Zapraszam
Ale kupiłam ostatnio pędzle

przechodzilam kolo inglota..i ponad 50 zł nie moje...czy ktos mnie moze rozgrzeszyc?
Szybko sie wchlania, pozostawia taka powloke. Jak ktos ma bardzo sucha skore rak i skorek to wydaje mi sie ze bedzie za slabe. Raczej jako gadzet wg mnie. Placilam 9 zł w promocji jak cos kupisz to krem jest za 9
. O niebo lepsza jest zwykla pudrowa, 262: wieksza pojemnosc, przyjemny zapach i nie wysusza tak bardzo.