|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: INGLOT - bede komponowac paletki, wasze "must have" kolorystyczne??!!
Dzięki dziewczyny - mogłam zajrzeć do środka i od razu się upomnieć, też raczej pacynek nie używam ale jednym pędzelkiem dużo nie zwojuję ;D trzeba będzie znowu zapolować. Strasznie mnie te paletki wciągnęły, tłumaczę sobie że wcale nie potrzebuję tyle kolorów ale... no, wiecie jak to jest
|
|
|
|
|
#2102 |
|
Konto usunięte
|
Chciałam się dołączyć do wątku, wczoraj zrobiłam swoja pierwszą paletkę, trochę na szybkiego, ale jestem z niej bardzo zadowolona.
Zdjęcie wkleję później, gdyż teraz nie mam za bardzo czasu, ale chciałam zapytać się Was czy do paletek zawsze dołączane są dwie pacynki? I czy oferują jeden pędzelek do cieni po tańszej cenie, czyli chyba jakieś 11 zł? Moja koleżanka gdy robiła paletkę dostała te dwie pacynki i o sprzedawczyni mówiła jej o tym pędzelku taniej do cieni? Ja nie dostałam nawet pacynek. Nie wiem być może dlatego, że obsługiwał mnie facet i nie wiedział, że powinien je dołączyć albo to ja nie mam racji? Nie chciało mi się tam wracać, późno się zorientowałam.
|
|
|
|
|
#2103 |
|
Zakorzenienie
|
ja dostaje zawsze dwie pacyki do piątek. ale u nas pędzli nie mają :/
|
|
|
|
|
#2104 |
|
Konto usunięte
|
W takim razie mam wybrakowaną paletkę.
Ale dobrze, ze mam dwie pacynki z Inglota z innych cieni. Przełożę je sobie. ![]() Zapomniałam napisać, u mnie pędzle są, cała masa i koleżance oferowali pędzelek za 11 zł, który normalnie kosztował 20 kilka.
|
|
|
|
|
#2105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jak kupowałam paletke cieni to dostałam 5 granatowych pacynek !! |
|
|
|
|
|
#2106 |
|
Zakorzenienie
|
25 zł- 3 miejsca 35zł- 5 miejsc, sama dobierasz woski i cienie
|
|
#2107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W Inglocie sama dobrałam sobie kolory i jestem zachwycona cieniami do brwi. Teraz codziennie ich używam. Zamieszczam fotki mojej paletki zaraz po zakupie - w chwili obecnej nie wygląda już tak pięknie Napisałam też numerki cieni i numer wosku bo kiedyś któraś wizażanka mnie o to prosiła a teraz mi o tym nieświadomie przypomniałaś
|
|
|
|
|
|
#2108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestes blondynka czy brunetką?Wybieram sie do Inglota i mysle sobie sprawic taka paletke.Teraz mam Sephory, ale Inglot kusi strasznie.
|
|
|
|
|
|
#2109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w chwili obecnej brunetka z pasemkami https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1217161788
|
|
|
|
|
|
#2110 |
|
Zakorzenienie
|
jestem hmm ciemną blondynka ,wydaje mi się że te kolory które Ty masz będą dla mnie za ciemne
![]() paletka piękna !! Jutro po nią idę !! czy kupie ją "od ręki" czy trzeba czekać na zamówienie kilka dni tak jak palete cieni ?? oo i jeszcze pojde do Nature po essence mam taką ochote na zakupy.... tak korci ....
|
|
|
|
|
#2111 |
|
Zakorzenienie
|
Susanno a ile dałaś za pędzelek?
Czy to już nie Inglotowy?
|
|
#2112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Paletkę komponujesz i dostajesz "od ręki", nie trzeba na nią na szczęście czekać ![]() Pędzelek jest z Sephory, płaciłam chyba 15 zł. Polecam, bardzo przydatny, fajnie się nim rozciera cienie |
|
|
|
|
|
#2113 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=Susanna;8437151]U to pokusiłam koleżankę
Paletkę komponujesz i dostajesz "od ręki", nie trzeba na nią na szczęście czekać ![]() Ojj pokusiłaś muszę ją mieć
|
|
|
|
|
#2114 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To ja prosilam o kolorki z tego zdjecia,ale teraz nie wiem czy to sa te kolorki 568 i 560 bo tak w paletce ciemno wygladaja a na oku tak jak widze na zdjeciu to wygladaja jasniutko.Zdjecie zamiescilas 2 strony wczesniej.Dziekuje |
|
|
|
|
|
#2115 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;8429151]Chciałam się dołączyć do wątku, wczoraj zrobiłam swoja pierwszą paletkę, trochę na szybkiego, ale jestem z niej bardzo zadowolona.
Zdjęcie wkleję później, gdyż teraz nie mam za bardzo czasu, ale chciałam zapytać się Was czy do paletek zawsze dołączane są dwie pacynki? I czy oferują jeden pędzelek do cieni po tańszej cenie, czyli chyba jakieś 11 zł? Moja koleżanka gdy robiła paletkę dostała te dwie pacynki i o sprzedawczyni mówiła jej o tym pędzelku taniej do cieni? Ja nie dostałam nawet pacynek. Nie wiem być może dlatego, że obsługiwał mnie facet i nie wiedział, że powinien je dołączyć albo to ja nie mam racji? Nie chciało mi się tam wracać, późno się zorientowałam.[/quote]To zalezy od sprzedawcy, ja przewaznie daje tyle aplikatorow ile jest cieni w kasetce, albo tyle ile sie miesci, czyli do pro3 - 2, do pro5 - 3. O promocji na pedzelki szczerze mowiac nic nie wiem, mamy tylko pedzelki do kasetek 20P i 26P, po 16 i 17zl, jest to pedzel 13P na krotszej raczce, dopasowany do kasetki
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2116 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2117 |
|
Konto usunięte
|
Zapomniałabym o paletce.
![]() Zdjęcie robione w świetle dziennym przy oknie. Kolory mniej więcej takie jak na zdjęciu. Niebieski i szary są bardziej połyskujące, na zdjęciu tego nie widać.
|
|
|
|
|
#2118 |
|
Zadomowienie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;8442927]Zapomniałabym o paletce.
![]() Zdjęcie robione w świetle dziennym przy oknie. Kolory mniej więcej takie jak na zdjęciu. Niebieski i szary są bardziej połyskujące, na zdjęciu tego nie widać.[/quote]Mamy te same kolorki tylko w innej tonacji Ja ten niebieski mam wręcz granat, a brąz jaśniejszy. Tak to praktycznie taka sama paletka.
|
|
#2119 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jasny niebieski wpada mi w taki zielonkawy, jasny morski kolor, taki śmieszny jest. A ten brązowy to właściwie czarny jest tylko ma dużo mieniących się drobinek, teraz się przyjrzałam i na zdjęciu faktycznie wygląda jak brązowy. Nawet w słońcu zaczęłam się przypatrywać czy to oby na pewno czarny, troszkę się wystraszyłam, bo chciałam nim zrobić bardziej błyszczącą wersję smoky eyes, nałożyłam więc na rękę, ale na szczęście jest czarny. ![]() Co do podobnej paletki, czyżby ten sam gust?? Albo chwilowy apetyt na te właśnie kolory. :P |
|
|
|
|
|
#2120 |
|
Raczkowanie
|
pacynkę ;/ ja nie dostałam ani razu właśnie miałam sie pytać was skąd wy je macie ;p ostatnio musiałam kupić sama u nich
|
|
#2121 |
|
Zakorzenienie
|
ja do pro5 dostałam 2 a do pro3 ani jednej Oo
|
|
#2122 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny, chce któraś z Was w prezencie tak lubiany przez Nas ciemny granat AMC 67 - wkład do pro3? Przez przypadek mam dwa :P Dwa razy dostałam w prezencie! A biorąc pod uwagę ilość cieni, jaką posiadam, nawet jednego nie zużyję do końca życia
|
|
|
|
|
#2123 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2124 |
|
Wtajemniczenie
|
Zerkinj do mojeg watku,moze znadziesz co na wymiane za cien?
|
|
|
|
|
#2125 |
|
Raczkowanie
|
no i co ja mam teraz zrobić :| Myszka była minimalnie szybsza, przepraszam, Angi
|
|
|
|
|
#2126 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny przebrnełam przez cały watek ufff
i mam jeszcze pytanie co do pedzli do cieni..używacie? jakie są ceny? |
|
|
|
|
#2127 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2128 |
|
Zakorzenienie
|
ja czekam z paleta az sie sklep inglota u nas otworzy. Na razie za malo mamy mozliwosci do ukladania.
|
|
|
|
|
#2129 |
|
Zakorzenienie
|
ojej alez szkoda ze z tych zdjec nie mozna wybierac
|
|
|
|
|
#2130 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sama czaję się na podobną, ale nie jestem w stanie dobrać kolorów. ![]() Mogę zapytać, ile kosztuje taka paletka jak Twoja??
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.

Nie wiem być może dlatego, że obsługiwał mnie facet i nie wiedział, że powinien je dołączyć albo to ja nie mam racji? Nie chciało mi się tam wracać, późno się zorientowałam.
Zapraszam
Ale dobrze, ze mam dwie pacynki z Inglota z innych cieni. Przełożę je sobie.

Napisałam też numerki cieni i numer wosku bo kiedyś któraś wizażanka mnie o to prosiła a teraz mi o tym nieświadomie przypomniałaś