![]() |
#2191 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Inglot
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2192 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a jakie są wasze ulubione róże z Inglota? jestem ciepłym typem mieszanym wiosna/jesień i szukam jakiegoś fajnego, naturalnego różu który utrzyma się na twarzy cały dzień. Znajdę coś w inglocie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2193 | |
Crazy turtle lady
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2194 |
Raczkowanie
|
Ja się przywiązałam do róży w kremie. Na początku byłam sceptycznie nastawiona, ale są naprawdę dobre. Długo się utrzymują przede wszystkim, a mam tłustą cerę więc to cud. Trzeba jedynie nauczyć się go nakładać malutką ilość, bo to na początku może stanowić problem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2195 |
Raczkowanie
|
witam!
jak dla mnie cienie z Inglota biją na głowe wszystkie inne, nawet te bardzo drogie i "bardzo firmowe"!!! jestem zakochana w perłowych cieniach INGLOT i naprawdę polecam! dla trwałości cienia nakładam wczesniej baze pod cienie- ARTDECO- rewelacja ![]()
#2196 |
Crazy turtle lady
|
![]() ![]() Jak link był to warto jeszcze popatrzec ![]() A na sutki tej Pani tyz widze Inglota ![]() http://www.designestablished.com/por...nt-inglot.html Niezle opisane fotki :d No..dobre po Polskie ![]() Artykuł o marce, ciekawy ![]() http://www.strefabiznesu.nowiny24.pl...221;-8089.html Jeszcze jedno ![]() www.inglotmalta.com
Edytowane przez Ishikawa Czas edycji: 2009-11-03 o 19:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2197 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2198 | |
Crazy turtle lady
|
Cytat:
wlasnie to "po prostu" jest żenujące...troche polskie klientki traktuje sie hmm..z góry ;/ Kasdem, thx za info ![]()
![]() |
#2199 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny jakie są teraz ceny poszczególnych róży w inglocie? Jakie róże polecacie? I jakie są ceny pudrów sypkich i pudrów transparentnych?
#2200 |
Zakorzenienie
|
Puder sypki (az 30g) - 30 zl
Puder transparentny (1,5g) - 25zl ( u mnie teraz w promocji za 18zl). Mialam oba i zdecydowanie bardziej przypadl mi do gustu transparentny.
![]() |
#2201 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2202 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2203 |
Zakorzenienie
|
Róże są po 18 i 25zł (prasowane). Poza tym są jeszcze róże w kremie za 23zl i w płynie (coś jak podkład) za 32zl
![]()
#2204 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Pan Inglot podobno stwierdził, że w Polsce nie ma takiego wzięcia na jego kosmetyki, wystarczy mu, że robią furorę w Stanach i tak ciągnie niezły zysk z tego... więc tu po co ma się wysilać... ![]() tak to już u nas jest ![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat:
ja mam ten róż za 25zł, rewelacja! nie utlenia się, idealnie się rozprowadza i efekt jest super! ![]() co do pudrów sypkich ja używam tylko TRANSPARENTNYCH- nie zmienia koloru podkładu i idelanie wygładzi i zmatuje twarz- miałam z inglota, ale nie byłam do końca zadowolona- teraz używam krolanowski i to dopiero jest REWELACJA!!! ![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- ja z INGLOTA polecam cienie do oczu- kocham je wszystkie, szczególnie perłowe! ![]() ![]() ![]() lakiery do paznokci- mi utrzymują się do 2 tygodni (bez żadnych utrwalaczy!) puder prasowany z lustereczkiem- do poprawek w ciągu dnia! ![]() Pędzle!!! ehh- rewelacja!!! no i słyszałam, że mają kredki bardzo dobre, ale tego jeszcze nie sprawdziłam! ![]() kredki mam Gosh`owskie i też są super ![]()
by Katii ![]() Edytowane przez kasdem Czas edycji: 2009-11-05 o 08:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2205 | |
Crazy turtle lady
|
Cytat:
![]() Ja mam kredke do ust i do oczu. Do ust jest ok, nie jakas super rewelka, ale daje rade i kolor mi bardzo pasuje ![]() Natomiast mam perłowa kredke do oczy i jest srednia. Ma piekny kolor, transparentna..perła ![]() Koszt 1 to 15 zł (do ust i do oczu) Kasdem, dałabys rade swoj zbiorek obfocic i wrzucic na swatche ? ![]()
![]() |
#2206 |
Raczkowanie
|
z chęcia, ale chwilowo nie mam aparatu!
![]() ale co do moich zbiorów to nie ma się czym chwalić! ![]()
#2207 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2208 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2209 |
Raczkowanie
|
pędzle z inglota jak dla mnie są rewelacyjne!
oczywiście znam takie, które kosztują 300zł za sztukę i wtedy można powiedzieć, że lepszych już nie ma! ![]() ale INGLOT naprawdę ma spory wybór i jakościowo są bardzo dobre, do oczu mam 4 pędzle- skośny (bazowy), wąski ukośny do kresek i brwi, kulka- do cieniowania i modelowania oraz płaski do nakładania cieni... cenowo to koszt jest dość spory- te 4 pędzle kosztowały mnie ponad 100zł. ale jak dla mnie warto! ![]() no i cienie tylko INGLOTA ![]() efekt końcowy- rewelacja ![]()
#2210 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny jutro wybieram się do Inglota po czarne cień, który jest warty polecenia?
![]()
#2211 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2212 | |
Crazy turtle lady
|
Cytat:
a po 2 watek swatche, post # 17 , #20 tam widze czernie....
Edytowane przez Ishikawa Czas edycji: 2009-11-05 o 15:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2214 |
Zadomowienie
|
Zestaw podstawowych pedzelkow do cieni z inglota podawalam(i nie tylko ja) kilka stron wczesniej wiec wystarczy przejrzec watek.
Co do asortymentu to oba salony sa duze i asortyment podstawowy jest taki sam. Jedyna roznica to dostawy promocyjnych produktow - czyli w tym wypadku rozny wybor paletek promocyjnych. Pedzle na pewno beda - chociaz przed swietami jak bylam w magnolii byly braki jesli chodzi o pedzle do linera(i skosny i lamany byl w brakach). P.S. Linery zelowe nie sa sobie rowne - kupilam ostatnio liner nr 89(chlodny braz) jest miekki i latwo sie rozprowadza, nie to co moja wczesniejsza sliwka nr 75, ktorej bez duraline nie da sie uzywac. Nie wiem czy to kwestia swiezosci czy formuly, ale brazowy jest o wiele lepszy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2215 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2216 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2217 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2218 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2219 |
Raczkowanie
|
blendowanie to dosłownie rozmazywanie, a po naszemu to cieniowanie ;-)
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.