|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Inglot
A więc na prośbę wrzucam swatche. Zdjecia nie są powalającej jakosci bo to na szybko
![]() Na 4 i 5 zdjeciu sa porownania na bazie i bez bazy Art Deco. Na 4 fotce po prawej stronie jest BEZ bazy a po lewej na bazie. Na 5 zdjeciu na gorze są BEZ bazy a na dole na bazie ![]() Mam nadzieje, ze sie przyda
Edytowane przez Immolation Czas edycji: 2009-11-14 o 12:02 |
|
|
|
#2342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2343 |
|
Zakorzenienie
|
Immolation, jak oceniasz te mapki pod względem opakowania? jesteś juz w stanie stwierdzić czy kolory bedą się mieszały po jakimś czasie ze sobą?
|
|
|
|
#2344 |
|
Zakorzenienie
|
Ciezko powiedziec, bo jeszcze sie nimi nie malowalam.Mysle ze moga sie odrobinke pomieszac bo w koncu nie są niczym oddzielone
Ale przeciez nigdy nie macha sie pedzelkiem po calosci ![]() Dla mnie to na pewno nie bedzie problemem
|
|
|
|
#2345 | ||
|
Crazy turtle lady
|
Cytat:
Link do swatchy mam w podpisie, jakby co ;D ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Cytat:
Luzia, po tym jak czasem wygladaja testery w salonach to mozna stwierdzic ,ze sie mieszaja. Ale jak ktos dba..to sie nie beda mieszaly
|
|
#2346 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.Są 4 nowe kolory róży do policzków ale bardzo intensywne. |
|
|
|
|
#2347 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny czy inglot ma bialy, matowy, dobrze napigmetntowany cien? Juz, ktorys raz lapie sie na tym ze brakuje mi tego koloru i zawsze zapominam o nim jak jestem w inglocie.
|
|
|
|
#2348 | |
|
Crazy turtle lady
|
Cytat:
|
|
#2349 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2350 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja bym mogła ale nie mam dostępu do aparatu przez najbliższy tydzień
|
|
#2351 |
|
Raczkowanie
|
Odcień korektora powinno się dobierać w zależności od problemów pod oczami, karnacji. Zasada jest taka, że na sińce sine (fioletowe) stosuje sie korektor żółtawy, a na takie zbrązowiałe lepszy jest różowy. Musi być też nieco jaśniejszy niż np. podkład, ciemny pogłębi tylko zasinienia :P
|
|
|
|
#2352 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2353 |
|
Raczkowanie
|
ja mieszam go z takim beżem i używam do rozświetlenia pod łukiem brwiowym przy dziennym makijażu i mi schodzi dość szybko
mam wersję do paletki, pro 3 ( one chyba są płytsze niż te do pro5)
|
|
|
|
#2354 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() na czerwone naczynka- korektor zielony! a dla palaczy korektor fioletowy na jakieś szare plamki na twarzy! ![]() a na trądzik- korektor niebieski! ![]() żeby efekt korektora był lepszy można zmieszać go z odrobiną "zerowego" podkładu i nakładać gąbeczką! ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Cytat:
chodzi o to, że nie nakładamy TYLKO żadnych ciemnych korektorów z nadzieją, że lepiej przykryją... kolory dobiera się właściwie do problemu i defektu... ale ostatecznie korektor, jeśli skóra nie ma żadnych problemów, używamy jaśniejszy od podkładu nakładanego na twarz! dlatego w większtości przypadków będzie to jaśniutki odcień!
|
|
|
#2355 |
|
Zakorzenienie
|
no nie do końca, wiele osób używając ciut nawet jaśniejszego korektora mają efekt jeszcze większych cieni pod oczami. Czasami lepiej nałożyć o ton/pół tonu ciemniejszy korektor. Najlepiej samemu dojść do tego co się lepiej u nas sprawdza.
Niespodzianek to już tym bardziej się nie przykrywa jaśniejszym bo jeszcze bardziej je widać. |
|
|
|
#2356 | |
|
Crazy turtle lady
|
Cytat:
Tutaj MakeupBrock wsyztsko wyjasnia. plików jest 3, daje linka do pierwszego ![]() http://www.youtube.com/watch?v=uYzYl1BUv0U
|
|
#2357 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale na swoim przykladzie wiem ze lepiej o ton za jasny niz ton za ciemny. Nie wiem jakim cuden, ale zrobila mi sie jeszcze jasniejsza skora, albo moj inglot AMC rozswietlajacy nr 54 zciemnial. Wyglada jakbym miala zolte plamy pod oczami. Troche za jasny rozswietlajacy korektor jesndk wyglada lepiej. |
||
|
|
|
#2358 | |
|
Crazy turtle lady
|
Cytat:
Mi tam nie pasuje jasniejszy korektor btw
|
|
#2359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2360 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj pomalowalam sie moimi nowymi cieniami Inglota i musze wam napisac, ze jestem bardzo ale to bardzo zadowolona. Stwierdzam, ze Inglotem o wiele latwiej sie cieniuje niz MACiem. Cienie sa o wiele bardziej miekkie. Swietnie dobrane sa kolory. Moje smokey wygladalo idealnie
No i sa bardzo wydajne
|
|
|
|
#2361 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jakby dobrze czytały dziewczyny to wyczytałyby, ze ma to być CIUT jasniejszy od podkładu kolor, a nie 3 tony czy 5, jak ktos używa podkład HONEY- to nie moze wziac korektora SAND! mysle ze logiczne to jest i w ogole nie trzeba się znac... ![]() a ten ciut jaśniejszy korektor ma na celu rozjaśnić oko, wtedy na to puder a na kosci brazer badz roz i twarz wygląda idealnie! na pewno bez zadnym WIDOCZNYCH przejsc! ale tez napisalam ze ten ciut jasniejszy korektor uzywamy kiedy twarz nie ma defektów - jezeli ma najpierw trzeba to zneutralizowac odpowiednimi kolorami korktorów- wczesniej wymionionymi przeze mnie i jeszcze przez kogoś (nie pamietam) więc... czytajcie uważnie ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
znam dużo osob, która maja np. stanowczo za ciemny dla siebie podkład (wrecz pomaranczowy) i nie przeszkadza im to!
|
|
|
#2362 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśłi będziesz tak miła i zrobisz dla mnie te zdjęcia później, to poczekam
Aż tak się ani mnie, ani mamie nie pali z tym różem Będziesz pamiętać, czy mam się przypomnieć w przyszłym tygodniu?
Edytowane przez anntab Czas edycji: 2009-11-16 o 12:52 |
|
|
|
#2363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mozesz pw napisać jakoś po weekendzie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2364 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzis pomalowałam sie nia na linii oka około 10 rano i mam ja tam do teraz. Oczywiscie nie jest juz tak biała, bo podczas mrugania zawsze sie cos rozmarze ale dalej oko jest rozjasnione i wyglada na wypoczete. No i to by było na tyle
|
|
#2365 |
|
Zadomowienie
|
Jakby któraś z Poznanianek byla zainteresowana to w Browarze są te paletki za 30 zł - 6 kolorów kołka w odcieniach niebieskich, szarości fiolety - takie pomieszane zimne kolory
|
#2367 |
|
Raczkowanie
|
a ja dzis zakupilam "na szybko" jeden pedzel: 6SS i plyn do "mycia" pedzli .. Mam nadzieje, ze jakos mi sie bd sprawowal przyzwoiscie (tzn pedzel
)
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2368 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
?
|
|
#2369 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2370 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Masz go już przetestowanego?
Cena kusząca Ja do tej pory myłam w szamponie oczyszczającym... Ale wciąż mam wątpliwości, czy to aby potem mojej cerze nie szkodzi
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:10.

Jedynie mogłam te kolory, które wybrałam, na ręce sfotografować... I w związku z tym mam prośbę: czy któraś z pracujących w Inglocie Wizażanek mogłaby dla mnie zrobić zdjęcia róży nr 79, 84, 85...I jeśli by się dało, to również na ręce, ponieważ w domu się okazało, że te zdjęcia, które zrobiłam, niezbyt wyraźne wyszły...Będę "dźwięczna"

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Zapraszam