Walka o zdrowe i piękne włosy :) - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-09-11, 10:48   #3151
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125
Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy :)

Dziuniaaa, niemożliwe. Tobie się kończą kosmetyki? Z Twoich wpisów wynika, że miałaś ich cały arsenał, pół pensji Ci teraz pójdzie na odnowienie zapasów

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-11, 13:30   #3152
dziuniaaa
Zakorzenienie

Ale się wykańczają wszystkie, szampon nowy już kupiłam, Wax się skończył, żadnej maski do włosów nie mam i odżywka do spłukiwania się kończy, a inna mi nie podpasowała jednak, więc szukam czegoś lepszego.

włosy - zapuszczanie i dbanie
dziuniaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-11, 16:27   #3153
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dziuniaaa Pokaż wiadomość
Kończą mi się kosmetyki i szukam czegoś nowego, jakiejś odżywki, maski coś co nawilży, wygładzi. Na razie zastanawiam się nad granatową Dove i tą do rozjaśnianych i nad taką maską Dove nawilżającą. Polecicie coś dziewczyny?
To może ta maska Dave do zniszczonych granatowa? Ja ją mialam kiedys i musze przyznac ze byla calkiem spoko Wtedy jak jej uzywalam to mialam jeszcze zdrowe wlosy wiec zabardzo nie miala co regenerowac ale pamietam ze wlosy byly takie mieciutkie i milutkie Kupila bym ja jeszcze raz ale boje sie ze mi obciazy wlosy, bo nie pamietam czy wtedy czasem nie obciazala No i z tego co wiem w KWC ma dobre oceny

Cytat:
Ale się wykańczają wszystkie, szampon nowy już kupiłam, Wax się skończył, żadnej maski do włosów nie mam i odżywka do spłukiwania się kończy, a inna mi nie podpasowała jednak, więc szukam czegoś lepszego.
A ja szukam szamponu dodającego objętości i regenerujacego jednoczesnie i jeszcze moze byc dotego do przetluszczających sie włosow. Znacie coś takiego? Myslalam nad shamtu ale oceny nie zabardzo
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-11, 16:52   #3154
Kachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Selebrim 1992 Pokaż wiadomość
Mam kolejne pytanie...Chciałabym zapuścić włosy(mam w tym momencie takie za ramiona)...z tym że mam dość przesuszone włosy od prostownicy ale od czubka głowy gzie odrastają nowe ... mam już z 15 cm już ładnych włosków znaczy takich no "żywych".... i teraz moje pytanie czy lepiej najpierw ścinać końcówki aż zetną sie całe zniszczone włosy czy lepiej zapuścić najpierw a potem podcinać? jak ktoś czai o co mi chodzi to niech odpowie z góry dziękuję; (już nie prostuje włosów)
Cytat:
Napisane przez Klementynka Pokaż wiadomość
zdecydowanie doradzam podcinać końcówki.
kiedyś poradziłam się w tej sprawie fryzjerki, i ta powiedziała, że nie ma się nad czym zastanawiać. zniszczone końcówki znacznie osłabiają całą strukturę włosa. podcinanie, choćby minimalne ożywia włosy, poprawia ich kondycję i sprawia, że nie są one obciążone nadmiernie przez te przesuszone końcówki.
Warto podcinać,bo rozdwojone końcówki nie podcinane będą się coraz bardziej rozdwajać, aż mogą dojść do tej zdrowszej części,która jednak bedzie juz osłabiona. Zapuszczać podcinając

Cytat:
Napisane przez adulka.p Pokaż wiadomość
a MUSISZ rozczesywac wlosy przed myciem?? moja przyjaciolka ma krecone wlosy i wlosy rozczesuje raz na 3-4 miesiace<jej siostra tez> i obie ciesza sie slicznymi loczkami..a kiedys jak rozczesywaly to taaaaaaka szopa
Moja kumpela już rok nie rozczesuje włosów. Ewentualnie palcami,gdy układa sobie jakąś fryzurę tego wymagającą Wcześniej nie miała żadnych loków, tylko wielką szope na głowie, ni to fale, ni to loki.

Nieprzyzwoicie uparta i troszkę złośliwa

Kachulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-11, 16:55   #3155
karla_92
Zakorzenienie

Mozecie mi powiedziec na ile trzeba nakładac olej kokosowy razem z rycynowym? Wystarcza tak ze 2h czy dluzej trzeba?
Stary 2007-09-11, 16:57   #3156
Kachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
A ja szukam szamponu dodającego objętości i regenerujacego jednoczesnie i jeszcze moze byc dotego do przetluszczających sie włosow. Znacie coś takiego? Myslalam nad shamtu ale oceny nie zabardzo
Hmmm, nie ma czegoś takiego Choć wszystkie szampony Fructis i Herbal Esencess świetnie wpływają na kondycje moich włosów nawet bez asysty odżywek (czasem zapomni sie uzupełnić zapas ) Ja zazwyczaj stosuje właśnie szampon dodający objętości, a odżwkę o właściwościach regeneracyjnych

Stary 2007-09-11, 16:59   #3157
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kachulec Pokaż wiadomość
Hmmm, nie ma czegoś takiego Choć wszystkie szampony Fructis i Herbal Esencess świetnie wpływają na kondycje moich włosów nawet bez asysty odżywek (czasem zapomni sie uzupełnić zapas ) Ja zazwyczaj stosuje właśnie szampon dodający objętości, a odżwkę o właściwościach regeneracyjnych
Ja tez tak robie bo innej możliwości nie widze A szkoda ze nie ma szamponow np. 3 w 1

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-09-11, 17:06   #3158
Kachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez tak robie bo innej możliwości nie widze A szkoda ze nie ma szamponow np. 3 w 1
Chodzi Ci o szampon o 3ech właściwościach rozumiem Bo szampon 2w1 to najwieksze swinstwo dla włosów. Ta odżywka w nim zawarta słabo działa.
Zawsze możesz umyć głowe szamponem do włosów przetłuszczających się, nałożyć odżywke do słukiwania dodającą objętości, a po umyciu nałożyć na końcówki serum silnie odżywiające

Stary 2007-09-11, 17:14   #3159
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Chodzi Ci o szampon o 3ech właściwościach rozumiem Bo szampon 2w1 to najwieksze swinstwo dla włosów. Ta odżywka w nim zawarta słabo działa.
Zawsze możesz umyć głowe szamponem do włosów przetłuszczających się, nałożyć odżywke do słukiwania dodającą objętości, a po umyciu nałożyć na końcówki serum silnie odżywiające
No albo nawet o 4 Ja uzywam szamponu albo dodajcego objetosc albo do przetluszczajacych i maseczki takiej 2w1 (niby regeneruje i dodaje objetosci). Raczej nie kupie samej odzywki dodajacej objetosci bo musze wlosy mocno odzywiac (prawiec codziennie prostuje) wiec wydaje mi sie ze to troche zamało. Takie wyjscie było by dobre gdybym miala zdrowe wlosy a niestety takimi nie moge sie pochwalic Ale czytalam tez ze mozna dac taka odzywke u nasady, a regenerujaca od polowy wlosow tylko ja nie wiem czy to nie bedzie za duze obciazenie i czy wogóle ta odżywka coś zrobi (mam cienkie włosy)

Ponawiam pytanie o olej kokosowy: ile trzeba go trzymac zeby dobrze zadziałał?:P
Stary 2007-09-11, 17:29   #3160
Kachulec
Zakorzenienie

Cytat:
No albo nawet o 4 Ja uzywam szamponu albo dodajcego objetosc albo do przetluszczajacych i maseczki takiej 2w1 (niby regeneruje i dodaje objetosci). Raczej nie kupie samej odzywki dodajacej objetosci bo musze wlosy mocno odzywiac (prawiec codziennie prostuje) wiec wydaje mi sie ze to troche zamało. Takie wyjscie było by dobre gdybym miala zdrowe wlosy a niestety takimi nie moge sie pochwalic Ale czytalam tez ze mozna dac taka odzywke u nasady, a regenerujaca od polowy wlosow tylko ja nie wiem czy to nie bedzie za duze obciazenie i czy wogóle ta odżywka coś zrobi (mam cienkie włosy)

Ponawiam pytanie o olej kokosowy: ile trzeba go trzymac zeby dobrze zadziałał?:P
Wszystko zależy ile tej odżywki nałożysz. Ale wiesz co, proponuje właśnie postawić na odżywke dodającą objętość a po spłukaniu spryskać odżywka gliss kur'a (są rewelacyjne-odżywiaja i nie obciązają). A do prostowania używać specjalnego prearatu który utrwala 'prasowanie' ' odżywia i chroni. Taki spray jest w schwartzkopf'ie z serii got2b

Stary 2007-09-11, 17:51   #3161
dziuniaaa
Zakorzenienie

Fajne włosy są po Gliss Kur, szampony mi akurat pasują ich. Teraz mam Radicala i też są puszyste. Kiedyś był taki szampon, dalej w sumie jest Szamptu czy jakoś tak, może ktoś zajarzy:P. Chwaliło go dużo osób.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-11, 18:14   #3162
Kachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Fajne włosy są po Gliss Kur, szampony mi akurat pasują ich. Teraz mam Radicala i też są puszyste. Kiedyś był taki szampon, dalej w sumie jest Szamptu czy jakoś tak, może ktoś zajarzy:P. Chwaliło go dużo osób.
ten szampon to shamtu. ja osobiscie za nim nie przepadam,ale moj wujek sobie go chwalił

Stary 2007-09-11, 22:22   #3163
kiaa1
Raczkowanie

widzę dziewczynki że macie obcykaną całą drogerię więc mam jedno pytanie czy któraś z Was trafiła na szampon//odżywke która samoistnie prostuje włosy...? po niektórych jest taki efekt sypkiego i prostego włosa.. a np wax zupełnie odwrotnie, mocno podkręca mi falowanie

kojarzy mi się jak zza mgły że daawno temu pomarańczowy loreal ceramidy chyba mi tak robił czy zna go któraś z Was?

a co myślicie o sposobie np mleczko hot liss (itp) na wilgotne włosy i tylko szczotką probowac podprostowac wlosy ktos juz na to wpadł? idealnie wyprostowane na pewno nie beda ale chcicalabym chociaz je podprostowac, a suszarce i prostownicy mowie glosne NIE bo to dzieki nim mam teraz wiechec na ktory wydaje fortune

heeeelp

kiaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-12, 10:40   #3164
kosmita77
Zakorzenienie

Cytat:
ja trzymam cala noc i rano myje wlosy
kosmita77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-12, 14:02   #3165
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystko zależy ile tej odżywki nałożysz. Ale wiesz co, proponuje właśnie postawić na odżywke dodającą objętość a po spłukaniu spryskać odżywka gliss kur'a (są rewelacyjne-odżywiaja i nie obciązają). A do prostowania używać specjalnego prearatu który utrwala 'prasowanie' ' odżywia i chroni. Taki spray jest w schwartzkopf'ie z serii got2b
Jakoś te odżywki w sprayu wydaja mi sie słabe. A juz mam do prostowania matrixa zapewne chroni i nawet całkiem całkiem utrwala a nie wiem tylko czy odzywia. Na allegro pisalo ze wszystkie kosmetyki z tej serii zawieraja jakies tam sladniki odzywcze ale na ile temu wierzyc?

Cytat:
Napisane przez kiaa1 Pokaż wiadomość
widzę dziewczynki że macie obcykaną całą drogerię więc mam jedno pytanie czy któraś z Was trafiła na szampon//odżywke która samoistnie prostuje włosy...? po niektórych jest taki efekt sypkiego i prostego włosa.. a np wax zupełnie odwrotnie, mocno podkręca mi falowanie

kojarzy mi się jak zza mgły że daawno temu pomarańczowy loreal ceramidy chyba mi tak robił czy zna go któraś z Was?

a co myślicie o sposobie np mleczko hot liss (itp) na wilgotne włosy i tylko szczotką probowac podprostowac wlosy ktos juz na to wpadł? idealnie wyprostowane na pewno nie beda ale chcicalabym chociaz je podprostowac, a suszarce i prostownicy mowie glosne NIE bo to dzieki nim mam teraz wiechec na ktory wydaje fortune

heeeelp
Ja tam nie sadze ze taki szampon/odzywka istnieją, jesli juz to tylko wygladzające ktore zapobiegaja puszeniu włosow i je ulizują Jest niby taka "prostujaca" seria z nivei http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=19998 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=19999 ale ja nie wierze ze to cos prostuje zwlaszcza jak sie nie wysuszy włosow. Zawsze takie szampony kojarza mi sie z efektem przyklapnietych strąków na głowie przynajmniej u mnie bo mam cienkie wlosy. A tego hotlissa mozesz sprobowac zwlaszcza jak masz w domu

Cytat:
Napisane przez kosmita77 Pokaż wiadomość
ja trzymam cala noc i rano myje wlosy
A ja wlasnie nie moge cała noc zostawic A jak czesto go uzywasz?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-09-12, 14:22   #3166
Justin Timberlake
Zakorzenienie

Wygodnie Ci się śpi z tym olejkiem na głowie? No i czy to jest zdrowe dla włosów, jednak we śnie się wiercisz chcąc nie chcąc, a włosy są sklejone..
Tak pytam, bo na noc jeszcze nie miałam, a zamierzam spróbować
Justin Timberlake jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-12, 14:35   #3167
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Justin Timberlake Pokaż wiadomość
Wygodnie Ci się śpi z tym olejkiem na głowie? No i czy to jest zdrowe dla włosów, jednak we śnie się wiercisz chcąc nie chcąc, a włosy są sklejone..
No wlasnie ja sobie nie wyobrazam pojscia z tym spac Jak nalozylam wczoraj to olej natychmiast zasechł i wlosy zrobily sie strasznie twarde i sztywne, wiec nie wiem czy przez to nie sa podatniejsze na kruszenie i łamanie?
Stary 2007-09-12, 14:42   #3168
kosmita77
Zakorzenienie

Cytat:
A ja wlasnie nie moge cała noc zostawic A jak czesto go uzywasz?
przed kazdym myciem, a przynajmniej sie staram. czasami rzadziej.
Cytat:
Napisane przez Justin Timberlake Pokaż wiadomość
heh, ja nakladam ten olejek od polowy wlosow a nie w skore. zawijam koczka, na to folia i gumka zwiazuje. zaden problem ze spaniem, poszewka sie nie brudzi, wlosy sa w jednym miejscu.
Cytat:
No wlasnie ja sobie nie wyobrazam pojscia z tym spac Jak nalozylam wczoraj to olej natychmiast zasechł i wlosy zrobily sie strasznie twarde i sztywne, wiec nie wiem czy przez to nie sa podatniejsze na kruszenie i łamanie?
olej mi w ogole nie zasycha na wlosach. tworzy taka tlusta otoczke na wlosach, ale nie zasycha... jaki masz ten olejek? ma w sobie cos jeszcze oprocz kokosa? u mnie nawet rano nie zasycha, odwijam z folii i sa dalej tluste, a co mialo wsiaknac to weszlo we wlosy myje szamponem 2 razy i jest oki nic nie zasycha i sie nie kruszy... pierwszy raz slysze o takim dzialaniu...
Stary 2007-09-12, 15:04   #3169
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
przed kazdym myciem, a przynajmniej sie staram. czasami rzadziej.

olej mi w ogole nie zasycha na wlosach. tworzy taka tlusta otoczke na wlosach, ale nie zasycha... jaki masz ten olejek? ma w sobie cos jeszcze oprocz kokosa? u mnie nawet rano nie zasycha, odwijam z folii i sa dalej tluste, a co mialo wsiaknac to weszlo we wlosy myje szamponem 2 razy i jest oki nic nie zasycha i sie nie kruszy... pierwszy raz slysze o takim dzialaniu...
Czyli co ile dni go uzywasz?

Ale mi zasechl pierwszy raz moze dlatego ze uzylam go razem z rycynowym, bo wczesniej na wlosy dawalam sam kokosowy a rycynowy tylko na skore A olej taki zwyczainy w słoiku i nie pisze zeby był z jakimis dodatkami, zreszta pisze tylko "olej kokosowy zimnotloczny"
Stary 2007-09-12, 15:38   #3170
kosmita77
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli co ile dni go uzywasz?

Ale mi zasechl pierwszy raz moze dlatego ze uzylam go razem z rycynowym, bo wczesniej na wlosy dawalam sam kokosowy a rycynowy tylko na skore A olej taki zwyczainy w słoiku i nie pisze zeby był z jakimis dodatkami, zreszta pisze tylko "olej kokosowy zimnotloczny"
co 2 ja tez czasami uzywam go z rycynowym, mieszam na lyzce takie cieple i nakladam nigdy mi sie nie zdarzylo zeby zasechl. moze za malo tego nalozylas? ja to tak 2-3 lyzki cieklego. to mamy ten sam olej z takim wiatrakiem na etykietce?
Stary 2007-09-12, 18:01   #3171
dziuniaaa
Zakorzenienie

Cytat:

heeeelp

Ja o tym już gdzieś pisałam, ja mam taki efekt dzięki serum Radicala.

Stary 2007-09-12, 18:09   #3172
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
Najpierw podetnij. Doszczętnie zniszczonej końcówki włosa nie zregenerujesz. Przytnij końcówki i dbaj o nie od tej chwili.
Oj...
Podcinam końcówki, ale po kilku dniach odrastając znowu zaczynają się puszyć i kruszyć.
Jeszcze są takie na których są pozostałości po rozjaśnianiu, może więc jak całkiem zetnę będzie lepiej

...And I need you now somehow, And I need you now somehow.
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-12, 18:22   #3173
izia17
Zadomowienie

GG do izia17

Ja byłam dziś u fryzjerki na podcięciu końcówek

Jestem naprawdę bardzo zadowolona Powiedziałam, że włosy zapuszczam i chce podciąć tylko dla zdrowia, zaproponowała mi 1 cm ścięcia, odpowiedziałam, że mogą być 2 i tyle dokładnie ścięła

bardzo miła i słuchała co się do niej mówi na pewno tam wrócę, byłam z mamą i ona też ma fryzurkę dokładnie taką jak chciała

Pierwszy raz fryzjerka ścięła tyle ile chciałam i potwierdziła, że płukanie chłodną wodą jest dobre, że zaleca suplementy i odżywki i że obie z mamą dobrze dbamy o włosy

A właśnie, ma ktoś jeszcze odżywkę wzmacjaniącą Dove hair fall control na łamliwe włosy? Bardzo fajna jest, pomogła komuś przy łamliwości?
izia17 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-09-12, 18:28   #3174
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
co 2 ja tez czasami uzywam go z rycynowym, mieszam na lyzce takie cieple i nakladam nigdy mi sie nie zdarzylo zeby zasechl. moze za malo tego nalozylas? ja to tak 2-3 lyzki cieklego. to mamy ten sam olej z takim wiatrakiem na etykietce?
A ja uzywam co tydzien Myslalam ze wystarczy... Nie wiem czy jest wiatrak ale chyba nie tylko taka zwykla niebiesko-zielona etykietka
Stary 2007-09-12, 22:25   #3175
kiaa1
Raczkowanie

dziękuję za odpowiedzi a serum radicala rzeczywiście sobie sprawię! bo też byłam dziś u fryzjera na scieciu wiechcia i wypadałoby zadbać teraz o końcówki

wiecie do dziewczyny, fryzjerka powiedziała mi że głupot sobie nakładłam - że mam zniszczone włosy, bo mam zdrowe i że niepotrzebnie obciazam sobie włosy kosmetykami regenerującymi to teraz mi zabiła ćwieka aaa i podobnie podsumowała moje mega urojone wypadanie włosów, powiedziała, że wypadają tylko trochę jesoo to może żadna z nas nie ma sie czym martwić i martwi się niepotrzebnie

to jest chyba jakieś takie spaczenie, wieczne udoskonalanie tych biednych kłaczków

a jeszcze jedno, chyba muszę przeprosić Waxa, bo chociaz nie wstrzymał mi wypadania i efekt estetyczny taki sobie, to fryzjerka pokazała mi dziś ile mam dzięki niemu nowych włosów, na razie takich krotkich, kilkucentymetrowych, ale jak urosną to będzie gęstośśśśśść

Stary 2007-09-13, 06:18   #3176
emememsss
Raczkowanie

Cytat:
dziękuję za odpowiedzi a serum radicala rzeczywiście sobie sprawię! bo też byłam dziś u fryzjera na scieciu wiechcia i wypadałoby zadbać teraz o końcówki

wiecie do dziewczyny, fryzjerka powiedziała mi że głupot sobie nakładłam - że mam zniszczone włosy, bo mam zdrowe i że niepotrzebnie obciazam sobie włosy kosmetykami regenerującymi to teraz mi zabiła ćwieka aaa i podobnie podsumowała moje mega urojone wypadanie włosów, powiedziała, że wypadają tylko trochę jesoo to może żadna z nas nie ma sie czym martwić i martwi się niepotrzebnie

to jest chyba jakieś takie spaczenie, wieczne udoskonalanie tych biednych kłaczków

a jeszcze jedno, chyba muszę przeprosić Waxa, bo chociaz nie wstrzymał mi wypadania i efekt estetyczny taki sobie, to fryzjerka pokazała mi dziś ile mam dzięki niemu nowych włosów, na razie takich krotkich, kilkucentymetrowych, ale jak urosną to będzie gęstośśśśśść

No prosze, wiec jednak ten wax dziala Szczerze mowiac bez wskazania problemu przez fryzjerke doszlam do wniosku, ze u mnie tez to sie przerodzilo w manie. Nigdy nie liczylam sobie wypadajaychc wlosow. Czasem wypadaly bardziej, czasem w ogole. Teraz potrafie je liczyc... Nie wspominajac juz o tym jak w ciagu tygodnia urosla moja kolekcja kosmetykow do wlosow, bo pisalam o tym w innym watku
emememsss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-13, 08:56   #3177
kiaa1
Raczkowanie

emememsss tez mnie juz kilka razy korcilo zeby policzyc wlosy w sitku hmmm a wiesz jakie ilości oznaczają nadmierne wypadanie a jakie w normie? na pewno jest ich kilkanaście tych moich kłaczków w sitku! ale jak fryzjerka umyła mi delikatnie głowe nie trzymając jej tak jak ja w dół, tylko w tym swoim zlewie, to powiedziała ze nie wypadło praktycznie nic..

a co kupiłaś w tydzień? ja wygrałam sprzet rtv ktory wlasnie zamierzam sprzedac i juz zaczynam kombinowac jak by tu utopic te pieniadze we wlosach strasznie korci mnie na jakas serie kerastese ale kurcze, to jest Z$%&* drogie

może seria welli sp

Stary 2007-09-13, 09:10   #3178
emememsss
Raczkowanie

Cytat:
emememsss tez mnie juz kilka razy korcilo zeby policzyc wlosy w sitku hmmm a wiesz jakie ilości oznaczają nadmierne wypadanie a jakie w normie? na pewno jest ich kilkanaście tych moich kłaczków w sitku! ale jak fryzjerka umyła mi delikatnie głowe nie trzymając jej tak jak ja w dół, tylko w tym swoim zlewie, to powiedziała ze nie wypadło praktycznie nic..

a co kupiłaś w tydzień? ja wygrałam sprzet rtv ktory wlasnie zamierzam sprzedac i juz zaczynam kombinowac jak by tu utopic te pieniadze we wlosach strasznie korci mnie na jakas serie kerastese ale kurcze, to jest Z$%&* drogie

może seria welli sp
poza tym, ze zrobilam zapas szamponow i odzywek w sell grosie: wax polski i zagraniczny, l'oreal hair repair(maseczka), jedwab do wlosow w ilosci 2 buteleczek, spryskiwacz dove do ochrony koloru, zwykle witaminy, zeby organizmowi niczego nie zabraklo. ponadto bylam w salonie fryzjerskim zafarbowac u profesjonalisty, zeby mi popielaty braz nie zamienil sie w rudy po 2 tygodniach. ufff. dziennie powinno wypadac od 40-100 wlosow mysle ze 40 to maksimum, ktore mi wypada, tylko po prostu po tych farbowaniach zaczelam miec na tym punkcie obsesje. gratuluje wygranego sprzetu i zycze zakupu najkorzystniejszego dla wlosow
emememsss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-13, 10:30   #3179
kosmita77
Zakorzenienie

Cytat:
A ja uzywam co tydzien Myslalam ze wystarczy... Nie wiem czy jest wiatrak ale chyba nie tylko taka zwykla niebiesko-zielona etykietka
moze sprobuj czesciej i zobacz co sie bedzie dzialo kazda z nas musi to sobie sama poukladac
Stary 2007-09-13, 10:52   #3180
magrest
Zakorzenienie

GG do magrest

Kiaa1 a którego waxa używałaś?
magrest jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości