Walka o zdrowe i piękne włosy :) - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-09-13, 11:44   #3181
kiaa1
Raczkowanie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy :)

magrest uzywalam waxa richards & appleby, czyli zagranicznego, te nowe włosy wygladają jak połamane w połowie, takie odstajace antenki ale fryzjerka powiedziała ze to tylko złudzenie i to nowe zdrowe włosy zauwazylam ze nowe krociutkie włoski wyrastały mi tez po Garnier Neril ale uzywalam go okolo 2 miesiace temu, wiec te siegajace juz do pol glowy nie moga byc jego zasluga. a jesli nie jego - no to Waxa

w takim razie kupie 3 pudełko Waxa, jeśli zamierza zagescic mi włosy ale moze tym razem polskiego

emememsss zazdroszczę zakupów! ja jeszcze troche poczekam na przypływ finansów wtedy też kupię Wax, też jedwab i dobry suplement i jeszcze troche innych rzeczy

kiaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-13, 11:51   #3182
naila
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość
Oj...
Podcinam końcówki, ale po kilku dniach odrastając znowu zaczynają się puszyć i kruszyć.
Jeszcze są takie na których są pozostałości po rozjaśnianiu, może więc jak całkiem zetnę będzie lepiej
Mangilina, jak podetniesz końcówki, ale tak do zdrowszych włosów, to nie przesuszaj ich potem suszarką, a na suche lub lekko wilgotne, same końcówki, nałóż jedwab: albo Biosilk Farouka, albo serum ana zniszczone końcówki Avon.. Dbaj regularnie i będzie dobrze

Moje Impresje jestem również Zakosmetykowana
naila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-13, 12:42   #3183
benito_mruffkolini
BAN stały

a ja się chciałam z Wami podzielić moimi refleksjami na temat noości w naszych drogeriach

skończyła mi się odżywka Absoluta, a że nie miałam za bardzo czasu czekać na przesyłkę z Allegro to polazłam do Rossmana i capnęłam Pantene Restoratives i Dove Pro-Age

i obie są fajne

Pantene chyba naprawdę regeneruje (pierwszy raz coś mi się podoba z tej firmy), bo moje kudły przesuszone Nerilem dużo lepiej wyglądają - szczególnie końcówki z tej serii kupiłam też szampon - nie ma SLS (za to ma jakieś inne LSy, pieni się aż za dobrze, ale za to jest super wydajny)

a Dove Pro-Age - baaaaardzo miłe zaskoczenie po pierwsze nie śmierdzi mydłem, zapach jest przyjemny do tego lekka konsystencja (nie tak gęsta i treściwa jak Restoratives) - w sumie idealna odżywka "na szybko", bo łatwo się spłukuje i wygładza w kilka sekund właściwie

obu używam już jakiś 2-3 tydzień - i chyba będę po nie sięgać regularnie
Absolut już mi się jednak znudził i robił się za mocny (nie mam już zniszczonych włosów, nie prostuję, farbuję szamponami, porzuciłam suszarkę )

ale żem się rozpisała
benito_mruffkolini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-13, 13:36   #3184
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiaa1 Pokaż wiadomość
a jeszcze jedno, chyba muszę przeprosić Waxa, bo chociaz nie wstrzymał mi wypadania i efekt estetyczny taki sobie, to fryzjerka pokazała mi dziś ile mam dzięki niemu nowych włosów, na razie takich krotkich, kilkucentymetrowych, ale jak urosną to będzie gęstośśśśśść
O to super To mnie motywuje do regularnego używania waxa

Cytat:
Napisane przez benito_mruffkolini Pokaż wiadomość
a ja się chciałam z Wami podzielić moimi refleksjami na temat noości w naszych drogeriach

skończyła mi się odżywka Absoluta, a że nie miałam za bardzo czasu czekać na przesyłkę z Allegro to polazłam do Rossmana i capnęłam Pantene Restoratives i Dove Pro-Age

i obie są fajne

Pantene chyba naprawdę regeneruje (pierwszy raz coś mi się podoba z tej firmy), bo moje kudły przesuszone Nerilem dużo lepiej wyglądają - szczególnie końcówki z tej serii kupiłam też szampon - nie ma SLS (za to ma jakieś inne LSy, pieni się aż za dobrze, ale za to jest super wydajny)

a Dove Pro-Age - baaaaardzo miłe zaskoczenie po pierwsze nie śmierdzi mydłem, zapach jest przyjemny do tego lekka konsystencja (nie tak gęsta i treściwa jak Restoratives) - w sumie idealna odżywka "na szybko", bo łatwo się spłukuje i wygładza w kilka sekund właściwie

obu używam już jakiś 2-3 tydzień - i chyba będę po nie sięgać regularnie
Absolut już mi się jednak znudził i robił się za mocny (nie mam już zniszczonych włosów, nie prostuję, farbuję szamponami, porzuciłam suszarkę )

ale żem się rozpisała
A mozesz cos wiecej powiedziec o tej odzywce restoratives m.in jak dlugo juz jej uzywasz i czy nie obciąża wlosow i jeszcze cos dokladniej o efekcie jaki daje I masz ta zielona czy fioletową?
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-13, 13:40   #3185
benito_mruffkolini
BAN stały

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
A mozesz cos wiecej powiedziec o tej odzywce restoratives m.in jak dlugo juz jej uzywasz i czy nie obciąża wlosow i jeszcze cos dokladniej o efekcie jaki daje I masz ta zielona czy fioletową?
mam zieloną serię

efekt jest jak dla mnie porównywalny z odżywkami profesjonalnymi - Restoratives rzeczywiście regeneruje a do tego jest przecież przeznaczona
włosy są po niej gładkie i lśniące, końcówki się nie puszą - a to dla mnie najważniejsze
moim zdaniem nie obciąża, ale ja mam grube i gęste włosy które nawet lepiej wyglądają obciążone
Stary 2007-09-13, 13:45   #3186
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
mam zieloną serię

efekt jest jak dla mnie porównywalny z odżywkami profesjonalnymi - Restoratives rzeczywiście regeneruje a do tego jest przecież przeznaczona
włosy są po niej gładkie i lśniące, końcówki się nie puszą - a to dla mnie najważniejsze
moim zdaniem nie obciąża, ale ja mam grube i gęste włosy które nawet lepiej wyglądają obciążone
To może się na nią skusze A masz porownanie do tej "złotej lini" (obecnie intensywna regeneracja)? I jak dziala bez szamponu? Bo nie wiem czy sie opalaca kupowac sama odzywke?

Edit: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/szukaj...gdzie=produkty az miło sie robi jak sie patrzy na takie dobre oceny

Edytowane przez karla_92
Czas edycji: 2007-09-13 o 14:22
Stary 2007-09-13, 15:01   #3187
magrest
Zakorzenienie

GG do magrest

Cytat:
magrest uzywalam waxa richards & appleby, czyli zagranicznego, te nowe włosy wygladają jak połamane w połowie, takie odstajace antenki ale fryzjerka powiedziała ze to tylko złudzenie i to nowe zdrowe włosy zauwazylam ze nowe krociutkie włoski wyrastały mi tez po Garnier Neril ale uzywalam go okolo 2 miesiace temu, wiec te siegajace juz do pol glowy nie moga byc jego zasluga. a jesli nie jego - no to Waxa

w takim razie kupie 3 pudełko Waxa, jeśli zamierza zagescic mi włosy ale moze tym razem polskiego
Hmmm ja używam od jakiegoś czasu polskiego waxa. Zagranicznego nigdy nie używałam... Ciekawe czy po polskim tez rosną nowe włosy... Chciałabym.
magrest jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-13, 15:17   #3188
emememsss
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magrest Pokaż wiadomość
Hmmm ja używam od jakiegoś czasu polskiego waxa. Zagranicznego nigdy nie używałam... Ciekawe czy po polskim tez rosną nowe włosy... Chciałabym.
Po przeczytaniu wypowiedzi ktorejs z was o tym jak fryzjerka pokazala jej krotkie wloski, postanowilam sama u siebie sprawdzic. Raz uzylam waxa zagranicznego, okolo 4 razy polskiego. Mam strasznie duzo malych wloskow i takich, ktore wygladaja jak polamane. Przypuszczam wiec, ze polski rowniez tak na nie wplywa, bo raczej niemozliwe zeby jednokrotne zastosowanie zagranicznego dalo takie efekty. Strasznie smiesznie to wyglada. Moglabym sobie ulozyc na czole taka centymetrowa grzyweczke z tych "baby hair"
emememsss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-13, 17:10   #3189
kaja_1985r
Rozeznanie

A czy któraś z Was stosuje regularnie 'domowe sposoby' na włosy? Mam na mysli głównie miód, oliwe, zółtko itp. ale równiez ten olejek rycynowy (bo nie wiem jakie tak naprawde ma działanie) A jak tak to jakie przynosza efekty? Opłaca sie nakładac takie okorpieństwo?

A nie wiecie czy można jeszcze dostac stare wersje szamponow herbal esences np. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=3560 czy teraz sa juz tylko te owocowe?

Cytat:
Napisane przez Smile_Smile Pokaż wiadomość
hm... wydaje mi sie ze 25 pasemek to jakos bardzo malutko...... wlasciwie to nic.... chyba ze masz jakies grube te pasemka.....
Nie wiem jakie są te pasemka, tzn. nie wiem jakie powinny być grube czy cienkie Pani która będzie zakładać mi włosy zaproponowała tyle, bo to tylko na boki głowy. Skoro mówisz, że to mało to dobrze, bo mam cieniutkie włosy i bałam się, że jeśli przedłuże tylko boki to będzie widać znaczną różnicę w ilości włosów. A przedłużam tylko boki bo jedna z fryzjerek tak mnie "cudownie" wycieła, że z boków głowy prawie nie mam włosów, a z tyłu sięgają łopatek, więc trochę dziwnie to wygląda.
W każdym razie bardzo dziękuję za odpowiedź

dubel

Edytowane przez truskawkowawiosna
Czas edycji: 2007-10-03 o 12:21 Powód: dubelek;)
kaja_1985r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-13, 17:19   #3190
domi7ks
Zakorzenienie

Ja uzywam olejek rycynowy juz od tygodnia W innym wątku pisałam,ze nakładam go wmasowując w skórę na noc. Planuje taka kuracje robic dwa razy w tyg. Tylko martwi mnei to troszke, ze strasznie duzo włosów po nim wyłazi. Podobno to normalne na poczatku jego uzywania. Jednak fakt faktem- doskonale nawilża włosy i wyglądają po nim na takie zdrowe

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-13, 17:22   #3191
izia17
Zadomowienie

GG do izia17

Cytat:
A czy któraś z Was stosuje regularnie 'domowe sposoby' na włosy? Mam na mysli głównie miód, oliwe, zółtko itp. ale równiez ten olejek rycynowy (bo nie wiem jakie tak naprawde ma działanie) A jak tak to jakie przynosza efekty? Opłaca sie nakładac takie okorpieństwo?

A
Ja wprawdzie z miodem i oliwą się nie bawiłam ale mogę opowiedzieć o innych metodach

Olejek rycynowy bardzo przypadł mi do gustu uzywam go solo i jestem zadowolona, włosy po nim ma lśniące, wydaja się mocniejsze i grubsze - ale to ponoć dlatego, że olejek oblepia włosy czy coś takiego?

Nafta - uzywałam tylko raz, oczywiście kosmetyczną, mam taką z biopierwiastkami. Powiem, że na razie nie jestem zadowolona, chyba nie zmyłam jej dobrze bo włosy miałam przyklapniete i tłuste

Robiłam też płukanki do włosów z kory dębu by poprawic kolor włosów czyli jasny brąz ale nie polecam, straszne siano się robiło mi po tym.

Robiłam też płukankę z suchych łusek cebuli. To było fajne wprawdzie nie do końca podobały mi sie rudawe refleksy ale włosy po tym miałam ładne bardzo błyszczące i delikatne

Tyle moich doświadczeń
izia17 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-13, 17:28   #3192
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Ja uzywam olejek rycynowy juz od tygodnia W innym wątku pisałam,ze nakładam go wmasowując w skórę na noc. Planuje taka kuracje robic dwa razy w tyg. Tylko martwi mnei to troszke, ze strasznie duzo włosów po nim wyłazi. Podobno to normalne na poczatku jego uzywania. Jednak fakt faktem- doskonale nawilża włosy i wyglądają po nim na takie zdrowe
Cytat:
Napisane przez izia17 Pokaż wiadomość
Ja wprawdzie z miodem i oliwą się nie bawiłam ale mogę opowiedzieć o innych metodach

Olejek rycynowy bardzo przypadł mi do gustu uzywam go solo i jestem zadowolona, włosy po nim ma lśniące, wydaja się mocniejsze i grubsze - ale to ponoć dlatego, że olejek oblepia włosy czy coś takiego?

Nafta - uzywałam tylko raz, oczywiście kosmetyczną, mam taką z biopierwiastkami. Powiem, że na razie nie jestem zadowolona, chyba nie zmyłam jej dobrze bo włosy miałam przyklapniete i tłuste

Robiłam też płukanki do włosów z kory dębu by poprawic kolor włosów czyli jasny brąz ale nie polecam, straszne siano się robiło mi po tym.

Robiłam też płukankę z suchych łusek cebuli. To było fajne wprawdzie nie do końca podobały mi sie rudawe refleksy ale włosy po tym miałam ładne bardzo błyszczące i delikatne

Tyle moich doświadczeń
To ja tez bede uzywac tego olejku regularnie tylko ze nie wiem czy ok. 2h starcza zeby skladniki sie dobrze wchłonęly A ty izia ile go trzymasz? I czy wmasowujecie go i w skóre i we włosy?
Stary 2007-09-13, 17:33   #3193
domi7ks
Zakorzenienie

Ja wmasowuje głownie w skórę głowyAle straszne kluchy sa po tym olejku

Stary 2007-09-13, 17:40   #3194
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Ja wmasowuje głownie w skórę głowyAle straszne kluchy sa po tym olejku
No własnie tego sie obawiam bo jak uzylam o.kokosowego+rycynowego to mimo 2-krotnego mycia miałam nastepnego troszke brudne wlosy tylko ze z tyłu to nie było tak bardzo widac widocznie nie umylam dokladnie
Stary 2007-09-13, 22:29   #3195
kiaa1
Raczkowanie

no proszę... wax zaskoczył mnie samą i nie tylko chyba dodam mu gwiazdę na kwc efekt wizualny jak dla mie 6 moze 7 na 10 ale rzeczywiście COŚ robi z włosami...

Cytat:
Strasznie smiesznie to wyglada. Moglabym sobie ulozyc na czole taka centymetrowa grzyweczke z tych "baby hair"
hahah emememsss no dokładnie - to ten sam efekt co u mnie! baby hair, dobre i tez mam druga grzyweczke taka smieszniutka jak podniose wlosy, taka mieciutka jak u dzidziusia hah. tylko te odstajace dzidziusiowe włoski sa strasznie wkurzajace i puszace sie - mogłyby juz wydoroślec

(sie usmialam )

kiaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-09-13, 22:46   #3196
antoinettee
Zadomowienie

Dziewczyny 100-150 to jest norma dziennego wypadania włosów. Wiem, bo w rossmanie przy kasie byly ostatnio takie ulotki z dove i tam doktorek sie wypowiadal i wychwalal to maseczke
Stary 2007-09-13, 22:55   #3197
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
No własnie tego sie obawiam bo jak uzylam o.kokosowego+rycynowego to mimo 2-krotnego mycia miałam nastepnego troszke brudne wlosy tylko ze z tyłu to nie było tak bardzo widac widocznie nie umylam dokladnie

To widocznie zle umyłas:P ja wyszorowalam i mialam błysk, ani grama tłuszczu

Stary 2007-09-13, 23:15   #3198
benito_mruffkolini
BAN stały

Cytat:
To może się na nią skusze A masz porownanie do tej "złotej lini" (obecnie intensywna regeneracja)? I jak dziala bez szamponu? Bo nie wiem czy sie opalaca kupowac sama odzywke?

Edit: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/szukaj...gdzie=produkty az miło sie robi jak sie patrzy na takie dobre oceny
używałam złotej linii - nie byłam zadowolona
Restoratives jest dużo lepsza
myślę, że możesz zacząć od odżywki, po niej samej też są efekty
Stary 2007-09-14, 06:07   #3199
izia17
Zadomowienie

GG do izia17

Ja olejek daję na skórę i na włosy, wmasowuję na pół godzinki Nie śpię z tym ani żadne takie, myje dwa razy i włosy mam super
Stary 2007-09-14, 07:25   #3200
naila
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsss Pokaż wiadomość
Raz uzylam waxa zagranicznego, okolo 4 razy polskiego. Mam strasznie duzo malych wloskow i takich, ktore wygladaja jak polamane. Przypuszczam wiec, ze polski rowniez tak na nie wplywa, bo raczej niemozliwe zeby jednokrotne zastosowanie zagranicznego dalo takie efekty.
Czy oba waxy zagraniczny i polski różnią się składem, czy jest jakaś różnica w używaniu?? Ciekawe, który byłby lepszy

Cytat:

Zainteresowałaś mnie tymi płukankami.. Płukanka z kory dębu i z suchych łusek cebuli - jak się je robi i stosuje?

Moje Impresje jestem również Zakosmetykowana
naila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-14, 07:37   #3201
izia17
Zadomowienie

GG do izia17

Cytat:
Napisane przez naila Pokaż wiadomość

Zainteresowałaś mnie tymi płukankami.. Płukanka z kory dębu i z suchych łusek cebuli - jak się je robi i stosuje?

No gotuje się to, cedzi i odstawia do ostygnięcia a potem polewa głowę przy ostatnim płukaniu i zostawia do wyschnięcia tyle, że jest to dość kłopotliwe, bo obie mają kolor brązowy i brudzą wannę i ręczniki.
Stary 2007-09-14, 08:10   #3202
elianka
Zakorzenienie

izia- a jak wyglądają potem włosy? lśnią czy są sztywne i matowe?
Stary 2007-09-14, 09:01   #3203
izia17
Zadomowienie

GG do izia17

Po korze dębu sztywne i matowe - totalne siano.
Po cebulce włoski lśniły i miały rudzielcowe refleksy ale ich nie chciałam więc przestałam stosować.. już dawno się tym nie bawie :P takie rzeczy robiłam z włosami jak byłam w gimnazjum

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-09-14, 11:06   #3204
magrest
Zakorzenienie

GG do magrest

Cytat:
no proszę... wax zaskoczył mnie samą i nie tylko chyba dodam mu gwiazdę na kwc efekt wizualny jak dla mie 6 moze 7 na 10 ale rzeczywiście COŚ robi z włosami...

hahah emememsss no dokładnie - to ten sam efekt co u mnie! baby hair, dobre i tez mam druga grzyweczke taka smieszniutka jak podniose wlosy, taka mieciutka jak u dzidziusia hah. tylko te odstajace dzidziusiowe włoski sa strasznie wkurzajace i puszace sie - mogłyby juz wydoroślec

(sie usmialam )
Polski wax chyba tak samo nie działa na porost włosów Używam polskiego od jakiegoś czasu i żadnych małych włosków nie widzę A szkoda, bo zagraniczny to sama chemia i wolałabym go nie używać...
magrest jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-14, 13:05   #3205
benito_mruffkolini
BAN stały

Cytat:
no właśnie
bo ja mam jeszcze jedno pytanie
ile tych suchych łusek potrzeba na jedno płukanie - w sensie że z ilu cebul?

Cytat:
Ja olejek daję na skórę i na włosy, wmasowuję na pół godzinki Nie śpię z tym ani żadne takie, myje dwa razy i włosy mam super
też tak robię, efekty są super
Stary 2007-09-14, 17:03   #3206
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
używałam złotej linii - nie byłam zadowolona
Restoratives jest dużo lepsza
myślę, że możesz zacząć od odżywki, po niej samej też są efekty
Przekonałas mnie bo ja tez uzywalam tej złotej lini (szamon+odżywka) i dla mnie to kompletny badziew nie wiem czemu to tak każdy zachwala Ciekawe z ktorej strony to regeneruje?

Cytat:
Czy oba waxy zagraniczny i polski różnią się składem, czy jest jakaś różnica w używaniu?? Ciekawe, który byłby lepszy
Ja uzywyłam tego polskiego tylko ok 6 razy i już widzialam poprawe w stanie wlosow (regeneracja), ale to zeby zgestniały czy szybciej rosły to nie zabardzo Moze za krotko go stosowalam. Tego zagranicznego narazie uzylam 3 razy wiec za duzo sie nie moge wypowiedziec ale jokos ostatnio zauwazylam ze mam gęstsze wlosy nie wiem moze mi sie tylko wydaje albo moze zeczywiscie tak jest a przyczyniły sie tez do tego szampon i maseczka pantene "gęste i mocne" bo nie sadze ze 3 uzycia waxa zdziałały takie rzeczy

Cytat:
Napisane przez magrest Pokaż wiadomość
Polski wax chyba tak samo nie działa na porost włosów Używam polskiego od jakiegoś czasu i żadnych małych włosków nie widzę A szkoda, bo zagraniczny to sama chemia i wolałabym go nie używać...
Ja tez nie widzialam Ale jak sie przyjrzałam wlosom to zauwazylam takie krociotkie wlosy na czubku tylko ze wydaje mi sie ze to nie od waxa tylko od prostownicy
Stary 2007-09-16, 15:47   #3207
Wizazanka492
Zadomowienie

Kupilam odzywke z pantene "geste i mocne" i przyznam sie ze nie zorbila na mnie dobrego wrazenia. Włosy sa po niej oklapniete i bez objetosci (brrr).
I tak wpadlam dzis na pomysl zeby po stoknieciu odzywki umyc wlosy ponownie w szamponie (seboradinie) i czy wtedy efekt bylby lepszy? Moze robila tak ktoras z was? Prosze o odpowiedzi
Wizazanka492 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-16, 16:33   #3208
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wizazanka492 Pokaż wiadomość
Kupilam odzywke z pantene "geste i mocne" i przyznam sie ze nie zorbila na mnie dobrego wrazenia. Włosy sa po niej oklapniete i bez objetosci (brrr).
I tak wpadlam dzis na pomysl zeby po stoknieciu odzywki umyc wlosy ponownie w szamponie (seboradinie) i czy wtedy efekt bylby lepszy? Moze robila tak ktoras z was? Prosze o odpowiedzi
Możesz sprobowac ale nie wiem czy wtedy ta odzywka dobrze zadziala. Może potrzymaj ją troche dłużej niz pisze a potem dopiero umyj tylko musisz wiedziec ze podwojne mycie=2 razy wiecej chemi

A jak tam sie sprawuje maseczka?
Stary 2007-09-16, 16:59   #3209
Wizazanka492
Zadomowienie

Cytat:
Możesz sprobowac ale nie wiem czy wtedy ta odzywka dobrze zadziala. Może potrzymaj ją troche dłużej niz pisze a potem dopiero umyj tylko musisz wiedziec ze podwojne mycie=2 razy wiecej chemi

A jak tam sie sprawuje maseczka?
Maseczka tak jak mowilam 1 raz uzylam i troszke mnie zawiodla Włosy sa po niej obciazone, a ja lubie puszyste. Chcialabym jakos wzmocnic moje wlosy, bo sa cieniutkie, ale te odzywki powoduja ze na drugie dzien mam przetluszczone wlosy, tak samo bylo po waxie
Wizazanka492 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-16, 17:31   #3210
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wizazanka492 Pokaż wiadomość
Maseczka tak jak mowilam 1 raz uzylam i troszke mnie zawiodla Włosy sa po niej obciazone, a ja lubie puszyste. Chcialabym jakos wzmocnic moje wlosy, bo sa cieniutkie, ale te odzywki powoduja ze na drugie dzien mam przetluszczone wlosy, tak samo bylo po waxie
A ja myslalam ze masz zwykla odzywke w tubce Mnie ona obciaza tylko jak jej dam za duzo (od nasady i sporo nałoże) a tak to jest ok. Po niej i po szamponie z tej serii mam puszyste wlosy (odbite od glowy) ale to w głownej mierze (albo całkowitej) zasługa szamponu, wiec może powinnas go wyprobowac albo jakiegos innego dodajacego objetosci A ten Twój seboradnin to do jakich wlosow jest?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości