|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3721 |
Raczkowanie
|
Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy :)
A ja polecam maske do wlosow Dove-Dla wypadających i osłabionych Jest swietna. Wloski mam bardziej geste i faktycznie mniej wypadaja,ale nie wiem czy to zasluga maseczki czy takze szamponu czarna rzepa Evy.
Swietnym szamponem i odzywka jest takze szampon i odzywka firmy TIGI Bad Head Brunette Goddess. Pachnie jak toffi starcza na dlugo ma fajna konsystencje i faktycznie wloski blyszcza i maja sliczny kolor i sa zregenerowane,naprawde cudo. Kupilam je w salonie fryzjerskim. A to szampon: ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3722 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3723 |
Rozeznanie
|
kupuje w sephorze.. niestety jest dosc droga, ale czesto sa promocje w sephorze na te produkty np. kupienie 1 po zwyklej cenie a drugi za 1 zl czy 2 w cenie 1, wtedy dostajemy drugi kosmetyk za darmo , ktory normalnie wart jest ok 90 zl.
Srednio wszystkie produkty f.fekkai kosztuja od 90 zl do 120.. ta odzywke jakis tydz. temu kupilam za 90 zl.- to juz moje drugie opakowanie, pierwsze starczylo na b. dlugo. Paniw Sephorze powiedziala, ze jest to wrecz leczniczy produkt, ktory sie uzywa do poprawienia stanu wlosow, a potem nalezy zrobic przerwe.
#3724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo, zainteresowalas mnie...Musze napisac list do sw. mikolaja... A swoja droga, wlasnie czekam na zestawy szamponow i odzywek matrixa do kreconych wlosow. Postanowilam w koncu przerzucic sie na profesjonalne kosmetyki, a jedna z wizazanek nakierowala mnie na wlasciwy trop. Dalej nie farbuje, mialam przygody z szamponetkami i w koncu stwierdzilam, ze lepiej wlosow nie naruszac nawet czyms tak lekkim...Moja ulubiona linia herbal essences laduje u TZ, ktory uwielbia ich zapach, a na jego zdrowych wlosach swietnie sie spisuja...Co do efektow. Chyba jest lepiej. Chyba? 1,5 miesiaca to przeciez malo czasu dla zniszczonych wlosow zmeczonych farbowaniami...Na pewno kuracja przynosi efekty, a ja oswoilam sie juz z mysla, ze nie od razu Rzym zbudowano i staram sie byc w stosunku do swoich wlosow cierpliwa, dobra i lagodna...Mam nadzieje, ze moja walka w koncu przyniesie efekty, ktorymi bede mogla sie pochwalic. Niestety w tej chwili bez solidnego przygotowania sa miejscami krecone, a miejscami nastroszona szopą... Edytowane przez tulipanna. Czas edycji: 2007-11-29 o 21:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3725 |
Raczkowanie
|
też slyszałam,ze kosmetyki f.fekkai są super,koleznka uzywa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3727 |
Zakorzenienie
|
I jeszcze nie wiadomo czy to zadziała...
Jakbym pracowała to pewnie i tak bym sobie kupiła ![]() ![]()
![]() |
#3728 |
Przyczajenie
|
Do włosów wypadających rewelacyjne są ampułki pobudzajace wzrost włosa i zapobiegajace wypadaniu z firmy Bacchara. Mało popularna firma w Polsce, a kosmetyki rewelacyjne i jeszcze włosy pięknie błyszczą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3729 |
Raczkowanie
|
Cześć troche nie na temat, ale założyłam forum dotyczące nerwicy i depresji. Jeśli dotyczy to Was lub Waszych bliskich to zapraszam. Jeśli ktoś ma podobne problemy to proszę o polecenie tego forum. Chciałabym na nim rozwiązywać problemy związane ze stresem i różnymi objawami nerwicy czy depresji a także dzielić się przeżyciami i doświadczeniami. Oto adres: http://nerwicy.nie.xx.pl/
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3730 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3733 |
Rozeznanie
|
tiaaa
![]() a jakby sie przyjrzec swojemu zyciu: tu pośpiech, tam załamanie, tu brak snu, tam zdenerwowanie.... ostatnio inwestuje w moj dobry stan umyslowy i staram sie zwolnic. zaprocentuje w przyszlosci ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3734 |
Przyczajenie
|
![]()
Wiec jeśli mozna
![]() JA mam strasznie suche koncówki ...... z którymi nie moge sobie poradzic ![]() ![]() Ale jeśli chodzi o ogol to polecam taka bloto afrykańskie do wlosów z bielendy ,,powitanie z afryka,, jest dobre i nie kosztuje za duzo ładnie pachne odzywia i nawilza polecam ![]() Pozatym caly czas testuje to nowe odzywki i szmpony:0 Teraz mam avon odzywke i szampon i sa niezle ale teraz szykuje sie na kupno gliss kur: ![]() duzo osób chwali czas nawyzssy wyprobowac:0 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3737 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3738 |
Zakorzenienie
|
nawet niekiedy wcale nie wychodzi dużo drożej, bo np. jeśli za buteleczke jakiegoś szamponu 200ml (np. Nivea hair care) płacisz 8zł, a na allegro za butle L'oreala 1500ml płacisz 60-70 zł to wychodzi na dobrą sprawę bardzo podobna cena (nawet doliczając koszty przesyłki). Sama planuję kupić taki szampon, ale jak znam życie kupiłabym go za swoje pieniądze a mama z siostrą używałyby go zamiast swoich szamponów
![]() ![]()
![]() |
#3739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To prawda. Te 1,5 litra to 6 zwyklych szamponow. Tez taki zamowilam za 49zl (1,5l). 6x13 = znaczna roznica. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3740 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3741 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3742 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3744 |
Rozeznanie
|
naila.. wielu produktow uzywalam tej firmy. Zalezy czego szukasz i jakie masz wlosy.
Do jakich wlosow szukasz odzywek/produktów??? sa rozne serie.. nablyszczajaca do wlosow normalnych, do zniszczonych protein RX, full volume, mocno nawilzajace z maslem shea, teraz pojawila sie nowa seria chyba more i do koloryzowanych- ale nie uzywalam jej. Widzialam w sephorze ostatnio ta maskare do rozjasnienia wlosow.. i mnie zaciekawilo i Pan sprzedajacy pomalowal sobie jedno czarne pasemko wlosow i zostaly mu jasne. Efekt trwaly, nie splukuje sie.. nie wiem jak to dziala, ze rojasnilo mu tak bardzo wlosy czarne.. ![]() ![]() Napisz mi czego potrzebujesz to postaram sie pomoc. Ja sobie cenie ta marke, podpasowala mi.
#3745 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
kilka dni temu specjalnie weszłam do sephory obejrzeć fekkai ale nie widziałam żadnych oznaczen promocji przy fekkaim
![]() |
#3746 |
Konto usunięte
|
dzisiaj znalazlam w tubce serum na koncowki joanny, za 5 zl na razie dobrze sie sprawuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3747 |
Rozeznanie
|
kiaa1 zazwyczaj na półkach nie ma ze w promocji.. przynajmiej u mnie w Bydgoszczy od czasu do czasu widnieje nalepka. Promocje do mnie przychodza smsem lub poczta, a zeby tak bylo musisz sobie zalozyc karte stalego klienta w sephorze. Podejrzewam, ze te promocje obecnie ktore wymienilam sa wylacznie dla tych co maja ta karte, chociaz uprzedzam, ze na 100 % nie jestem pewna i mozesz sie spokojnie zapytac czy sa jakies promocje na fekkai
![]()
![]() |
#3748 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A może wiesz czy aktualnie jest promocja fekkai w Bydgoszczy? Jeśli chodzi o tę kartę - pewnie dostaje się ją za zakupy? ehh nie wiem czy ja kiedykolwiek skusze się na Sephorę ![]() Szczerze mówiąc teraz jestem zachwycona z działania kompletu joanna rzepa i seboradin - łacznie około 20 żł ![]() ![]()
![]() |
#3749 |
Rozeznanie
|
Teraz nie wiem czy sa.. bo w tygodniu jestem w toruniu na studiach
![]() Ja zazwyczaj Fekkai dostaje w prezencie, bo mi szkoda swoich pieniedzy:P A ze sie zbliza gwiazdka.. to zawsze mozna cos zasugerowac gwiazdorowi... i wlasnie dzieki jakiejs gwiazdce odkrylam te kosmetyki. Przy zakupie(jesli sprzedawca nie zaproponuje zalozenia karty) mozna poprosic o jej wyrobienie ![]()
#3750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:46.