|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#391 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy :)
Cytat:
ja miałam serum na końcówki Avonu,jedwab Biosilk Farouka i akualnie już druga buteleczkę kryształków Alfaparfu-te mi najbardziej odpowiadają. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Raczkowanie
|
co do Odżywkek bez spłukiwania, Pantene Pro-V to przeczytałam tylko o nich artykuł, ale jak narazie w żadnym sklepie ich nie widziłam.
nigdy nie przepadałam za Pantene ( oprócz maseczki na włosy z aminokwasami ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny macie tak,że jak zaczynacie używać jakiejś nowej odżywki,maski to na początku jesteście zadowolone i widać efekty na włoskach,a po pewnym czasie(niedługim)nie ma takiego efektu już...zauważyłam,że ja tak często mam,dlatego nie zdażyło mi się jeszcze kupić kolejnego opakowania maski gdy pierwsze się skończy-ale może to dlatego też,że uwielbiam próbować nowych kosmetyków
![]() Obawiam się,że Rigenol też coś słabiej już się spisuje na moich włoskach..nie tak jak na początku. Aha-Beliczku jak tam maska Semi di Lino z karitexem? |
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Raczkowanie
|
A ja mam dokladnie na odwrot
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Raczkowanie
|
Czy ktoś używał tego oleju??
Opis produktu: Włosy: * Odżywia i wzmacnia cebulki włosowe * Hamuje wypadanie i przyspiesza wzrost włosów * Odnawia słabą i uszkodzoną strukturę włosów * Regeneruje włosy po trwałych ondulacjach chemicznych i farbowaniu * Działa korzystnie przy łupieżu, suchości, podrażnieniach i swędzeniu skóry głowy |
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Zakorzenienie
|
nigdzie go nie widzialam
|
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Raczkowanie
|
napisz gdzie można go kupić i ile kosztuje
![]()
![]() |
#398 |
lipiec na maksa!!! :)
|
ja go kiedys widzialam w jakims sklepie internetowym i nawet myslalam nad zakupem
![]()
![]() |
#399 |
Raczkowanie
|
Widziałam go właśnie w sklepie internetowym i kosztuje 35zł...nie uważam by to było mało za jakiś nieznany specyfik chociaż jeżeli naprawdę przyspiesza porost włosów itp. to chyba się skuszę
|
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
Rozeznanie
|
Dziewczynki, czy możecie mi powiedzieć, czy ta maska Semi do lino 250 ml: http://amstar.bazarek.pl/opis.php/tid,9839/ i 500 ml: http://amstar.bazarek.pl/opis.php/tid,41715/ to te same maski, bo przy tej mniejszej jest napisane, że jest z Karitexem, a przy tej dużej nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#401 | |
|
niby w opisie tej dużej jest :
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#402 |
Rozeznanie
|
Chyba tak zrobię
![]() Edit: dostalam już odpowiedź: "Jest to ten sam produkt. W większym opakowaniu jest przewidziany dla fryzjerów do pracy w salonie, a mniejsza pojemność do odsprzedaży dla klientów" ![]() Zamawiam dużą ![]() Edytowane przez Ślicznotka;) Czas edycji: 2006-07-12 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Wtajemniczenie
|
A stosowała moze któraś z was mleczko L'oreala Absolut Repair? może to by pomogło zregenerować moje suche i zniszczone końce...
|
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Raczkowanie
|
Ja uzywalam Absolut Repair i naprawde moje wlosy staly sie mocniejsze po tym, wygladzone, takie jak po wyjsciu od fryzjera
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Konto usunięte
|
no to tak.. już się spowiadam czego używam:
- szampon Head&Shoulders oceans energy (bo ładnie pachnie ![]() - odżywka hipermarketowa loreala różowa (co prawda nie odżywia ale fajnie mi się włosy po niej rozczesują) - serum na końcówki zero frizz (polecam, nie rozdwajają się, nie puszą, są mięciutkie) - płynny jedwab gliss kura (bo muszę to w końcu zuży ale jest fatalny do moich włosów, bardzo przetłuszcza) ![]() poza tym ostatnio staram się nie prostowa i włoski wracają do normy ![]() ![]() od dłuższego czasu poluję na reconstructor Lanzy ale niestety nic z tego, po 3 mailach wysłanych do firmy otrzymałam odpowiedź że nie mogą się dogadac z amerykańskim producentem, bo ten chce wprowadzic sprzedaż wyłącznie przez konsultantki co w polsce raczej nei wypali. to tyle by było z lanzy ![]() a joico kusił mnie jeszcze wczesniej tylko ta cena.. ale widze na allegro jeden za 86, drugi za 45 ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#406 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Zadomowienie
|
"Wpraszam się" do wątku
![]() ![]() Mój fryzjerski obłęd ![]() ![]() Do tej pory używałam WAXu, Rigenolu, OSIS Flatliner do prostownic, ostatnio szamponu i odżywki CHI (czerwonej) do włosów prostowanych, a teraz czekam na przesyłkę od Grabci z szamponem i odżywką Smoothing z Farouk'a i z Silk Strate do prostowania. Uff, to by było na tyle. Jeśli chodzi o moje wrażenia, to WAXa kocham, co do Rigenolu, to wydaje mi się, że efekt jest "do następnego mycia". Flatliner zostawia włosy takie trochę ...szorstkie. CHI jest suuuper ![]()
#408 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Rozeznanie
|
A ja już zamówiłam Maskę Semi di Lino z Karitexem - tę większą oczywiście
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#410 |
Raczkowanie
|
Ślicznotka koniecznie napisz jakie wrazenia po tej masce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Rozeznanie
|
Oki, oki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Raczkowanie
|
Dopisze sie bardzo chetnie dziewczyny, bo tez marza mi sie zdrowe i lsniace wlosy. Odkad odstawilam pigulki anty nie moge sobie poradzic z sianem jakie mi sie zrobilo na glowie. Zwlaszcza grzywka - nie do ujarzmienia
![]() ![]() Zakupilam szampon Intense Repair (cuti liss system) firmy L'oreal professionel (na e-bayu) i do tego maske (tej samej firmy - która pachnie po prostu niebiansko ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#413 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#414 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
Przyczajenie
|
halo!!! przepraszam, a mogłabyś powiedzieć gdzie można kupić wax?? i wiesz może gdzie mogę znaleźć olejek rycynowy??
|
![]() ![]() |
![]() |
#416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
|
Wunia, ja też właśnie kupiłam profesjonalną prostownicę, powinna już jutro u mnie być, tak obiecała grabcia
![]()
![]() |
#418 |
Raczkowanie
|
Wlasnie zakupilam sobie maske Alfaparf z karitexem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Raczkowanie
|
Noseknosek widze ze uzywalas matrixa sleek look- jakie wrazenia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Rozeznanie
|
ja myje włosy co 2 czasem co 3 dni szamponem pantene pro v gęste i mocne, pozniej nakladam odzywke z tej samej serii. Jak mam czas to trzymam ją na włosach godzine z workiem i ręcznikiem na głowie
![]() ![]() ![]() Nie polecam: Seboradin przeciwłupieżowy - nie działa, wysusza, wypadaja po nim włosy mleczko wygładzając Sunsilk (fioletowe) - przetłuszcza straszliwie szampon do włosów przetłuszczajacych się elseve - jak wyzej... (w ogole nie polecam szamponów elseve) farba do włosów Garnier 100% color - zamarzyło mi się zrobić wakacyjne pasemka a'la muśnięcie słońca, więc kupiłam kolor jaśniejszy od moich włosów (jestem ciemną blondynką) efekt był taki że.... efektu nie było.... farba nawt nie tknęła moich włosów w dodatku śmierdzi. szampon rumiankowy timotei - producent obiecuje delikatne rozjaśnienie i niestety jest to pic na wodę
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.