|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#601 |
Raczkowanie
|
Dot.: Najskuteczniejsze tabletki, kapsułki, witaminki:)
Hej! Ja miałam straszne problemy z wypadającymi atowymi włosami łamliwymi paznokciami... Zakupiłam Inneov gęstość włosów i traz Wszyscy mi zazdroszcza fantastycznych lśniących i sprężystych kosmyków! Zmiana jest naprawde fenomenalna! Mam mocne , spręzżyste lśniące jak lustro włosy. Juz nie wypadają. Efekty zauważyłam po ok 2 tyg (lśniące i sprężyste włosy ) a po ok 3 msc. przestały wypadać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#602 |
Zadomowienie
|
ja łykam skrzypovite i jedyne efekty jakie zauwazylam to to ze mam mocniejsze i nie rozdwajaja mi sie paznokcie - narazie tylko tyle
![]()
![]() |
#603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Qrcze ja wlasnie wykanczam Skrzypowite ktora kupilam chyba w wakacje ![]() Bralam i przestalam bo jak zwykle-zapominalam Ale teraz ja koncze i musze sobie cos kupic. Dziewczyny pisaly o Humavicie, Vitapilu..? Qrcze sama nie wiem.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#604 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#605 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#606 | |
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#607 |
Zakorzenienie
|
Hej. Ja kupilam sobie dzisiaj 2 saszetki (2x10) tebletek Silica
Mam nadzieje, ze bdzie dobre. Mila pani w aptece powiedziala, ze powinna pomoc ![]() Aaa i powiedziala zeby sobie zrobila badanie na anemie, bo przy anemii podobno lubia wlosy wypadac. Ale robilam jakies 1,5 roku temu i badania byly ok.. ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#608 |
Wtajemniczenie
|
Dziś zakupiłam Revalid-kuracja potrwa 3 miesiące, czyli 3 opakowania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#609 |
Rozeznanie
|
Nie warto łykać tablet, bo nie są one obojętne dla organizmu. Świetnym suplementem jest świeży sok z pokrzywy, bądz napar z suszu. Cudownie wzmacnia włosy, skóre i paznokcie. Ja od dawana piję pokrzywę jeden, dwa razy dziennie, wcześniej brałam różnego rodzaju kapsułki, ale nic nie działało tak dobrze. Dzięki niej włosy stały się o wiele mocniejsze, a z twarzy znikneły wypryski. Pokrzywa poprawia obraz krwi i ogólnie wzmacnia organizm.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#610 |
Raczkowanie
|
Dot.: Silica kontra Skrzypovita?
Ja dopiero zaczęłam łykać Silice i poczekamy na efekty
![]()
![]() |
#611 |
Raczkowanie
|
Ja łykałam i jedne i drugie tabletki i z moich doświadczeń wynika że najlepszy jest... Vitapil
![]() Tylko po nimobcinanie mioch paznokci stało się nie lada wyzwaniem -takie mocne ze szok ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#612 |
Wtajemniczenie
|
biore silice od miesiaca, może dwóch. wczesniej bralam "wyciąg ze skrzypu polnego z iwtaminami" czy jakos tak. skrzypowity nie próbowałam. ale powiem wam, że nareszcie coś ruszyło
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Rozeznanie
|
ja zażywam skrzypovitę w sumie nie aż tak długo więc efektów oszałamiających nie ma ale muszę za to przyznać że z paznokciami mniejszy problem mam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
Zadomowienie
|
ja nie bralam Silicy wiec na jej temat nie moge sie wypowiedziec a jesli chodzi o skrzypovite to ja wlasnie obecnie biore ale niestety nie ma oszalamacych efektow
![]() ![]()
![]() |
#615 |
Raczkowanie
|
Łykałam Silice przez dwa miesiące i zdecydowanie bardziej wzmocniła mi paznokcie niż włosy. Przestały się łamać i rozdwajać. A co do włosów to jakoś nie zauważyłam różnicy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#616 |
Zadomowienie
|
Mi też paznokcie sie poprawiły, a włosy chyba tez (ale mniej). W każdym razie bardzo mi urosły (włosy).
![]() |
#617 |
Wtajemniczenie
|
Ja łykam 16 dzien skrzypowite, i musze powiedzieć, że na początku byłam troche zniechęcona a od paru dni zwróciłam uwage na to, że naprawde nie wypadają mi włosy
![]() ![]()
![]() |
#618 |
Zakorzenienie
|
Ja chyba sobie kupie tą Silice
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#619 |
Konto usunięte
|
Ja po Skrzypowicie widziałam efekty - kiedyś bo jak ostatnio zaczęłam brać to nic się we włosach nie zmieniło. Za 5 dni skończy mi sie 40 dniowa kuracja i chyba Silice kupię.
Mam pytanie. Silice nalezy brać 1 tabletke dziennie, ale niektóre z Was piszą, że biorą 2 - czy to nie zaszkodzi? Pytam sie bo teraz sama sie zastanawiam czy nie kupić Silicy i nie brac po 2 dziennie dla szybszego efektu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#620 |
Raczkowanie
|
Brałam dokładnie tak, jak pisało na opakowaniu i były efekty (mam na myśli paznokcie, bo kupiłam ją właśnie ze względu na nie). Najważniejsze jest systematyczne stosowanie. Trochę cierpliwości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#621 |
Zadomowienie
|
![]()
Szukam komentarzy na ten temat i nie mogę znaleźć;-( Więc może Wy mi pomożecie???Dziś kupiłam Silice...Ma ktoś może jakieś doświadczenia z tymi tabletkami???Prosiłabym o opinie na temat silici. Z góry dziękuje;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#622 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Silica
ja miałam, moja opinia - warto
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#623 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ghlight=silica - w tym wątku dziewczyny pisały o swoich opiniach nt. Silicy
![]()
![]() |
#624 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
Przyczajenie
|
hej
ja zauwazylam roznice... moje wlosy nabraly blasku i chyba mniej wypadaja... polecam silice ![]()
![]() |
#626 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
mała księżniczka
|
Ja tez zauważyłam efekty baaardzo szybko...
paznokcie o rącna mi w niebywałym tempie... nie zapuszczam ich więc obcinam cidziennie... co drugo dzień... a włosy?? w końcu nie są matowe i szorstkie... i czuc ze są duzo bardziej odżywione... przed silicą używałam inny6ch preparatów (np Skrzypovitę) ale róznicy nie ma, więc nie wime czy o właściwości akurat silici tak sie przyczynili do stanu moich włosów.. wydaje mi sie ze prawie kazdy zestaw witamin odbuduje co nieco nasze paznokcie i włosy
![]() |
![]() |
#628 |
Raczkowanie
|
a ja biore juz 1.5 miesiaca silice, a efekty hmmmmmmmmmmm... wlosy jak niby sie przetluszczaja tak nadal a czy szybciej urosly to sama juz nie wiem ale raczej oszalamiajacego efektu nie widac ze szybciej ale mam zamiar jeszcze wziasc z 3 listki moze wtedy cos bedzie lepiej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#630 |
Rozeznanie
|
hmm ja uzywalam silici głównie na paznokcie ale włosy tez sie poprawiły. Jakby troszke mniej wypadały i troszke grubsze się stały ale to takze kwestia odzywek zapewne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:56.