|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#691 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy :)
Dziewczyny a moim końcówkom przydałoby się znów podcięcie....ale jak ja nie lubie chodzić do fryzjera!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#692 | |
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#693 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#694 |
Wtajemniczenie
|
no ja ostatnio zaniedbałam te nieszczęsne końcówki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie podcinałam końcówek 10 miesiecy!! ![]() ![]() ![]() Ja tak naprawde mam mocne i zdrowe włosy z natury.....tylko sama je zniszczylam rozjasnianiem i przyciemnianiem ![]() Ehhh gdyby nie te głupie farbowanie!! Zapuszczam, zapuszczam ale i tak chce obciac z 5 cm bo jednak nie da sie inaczej........ Buziaki!! p.s. nie farbujcie wlosów........... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#697 |
|
ja też wychodzę z odrostów
![]() ![]() bo teraz mam krótki przód i długi a marzy mi się na odwrót ![]() okropna perspektywa zapuszczania ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#698 |
Zakorzenienie
|
Noseknosek rozumie Cie bo mam tez włosy kazdy innej dlugosci, wiec ciezko mi je podcinac
![]() Rzeczywiscie bedziesz miala sporo prawy by je wyrownac i zapuscic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#699 |
Raczkowanie
|
Za maskę SCHWARZKOPF BC dalam 60 zł w salonie ale na allgro duzo taniej(nie chcialo mi sie czekac po prostu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#700 |
Wtajemniczenie
|
iwanatom a nie chcesz przypadkiem wystawić alfaparf na targowisku?ja bym chetnie choć odlewki spróbowała...
A co do podcianania to u mnie to konieczne bo robię co jakis czas jasne pasemka+ codzienne prostowanie...przez co końcówki się mają kiepsko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#701 |
|
a ja dzisiaj siedzialam z waxem na glowie.... ale nie wiem co moge powiedziec o efektach
![]() ![]() mialam przez 15 dni ciagnac waxowa kuracje,ale mam straszna ochote wyprobowac alfaparf ![]()
![]() |
#702 |
Zakorzenienie
|
60 zł, tak wlasnie myslalam, ze cos około tego bedzie kosztowała
![]() Ale dziewczyny mam dla Was wiadomosc ![]() Jak pisalam wczesniej kupilam szampon Lanza i odzywke z drogerii Douglas. Uzyłam go 3 razy, w tym dwa razy z ta nieszczesna odzywka:/ Ale wczoraj tak mi przeszkadzała ona na włosach ze poszlam ja zmyc ![]() Umyłam wloski tylko tym szamponem!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Zaznaczam, ze nie uzyłam do tego szamponu zadnej odzywki! ![]() ![]() ![]() ![]() Ehh gdybym miala odzywke z Lanzy.........ale nie ma szans jej dostac juz chyba:/ Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#703 |
Wtajemniczenie
|
Eh, przylaczam sie do waszej akcji
![]() Zawsze mialam idealnie proste, lsniace wlosy (dlugie, daleko za lopatki) dopoki nie strzelily mi do glowy najpierw trwała a pozniej dziesiatki farbowan ![]() A przy okazji polecam te specyfiki, ktore najlepiej u mnie dzialaja.. ![]() 1. Schwarzkopf, Gliss Kur odzywka 3-minutowa: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=7500 bardzo dobre recenzje : )) 2. Szampon L'oreal Proteina Perły 3. Do modelowania: Loreal Hot Liss - wiadomo, ladnie wygladza 4. I na koncowki: Joanna, Nutri System, Serum regenerujaco - wygladzajace - jw. ladnie wygladza wlosy. Nie inwestuje juz w kosmetyki "profesjonalne" bo oprocz wydaych pieniedzy nic nie zyskalam ![]() Najnowszy cel: odzywki bez splukiwania Pantene ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#704 |
Raczkowanie
|
Na ciemne włosy moge polecic Elseve zółta odbuduwujaca,bardzo dobra,niegdys jak miałam czarny kolor bardzo poprawiła stan moich włosów,były lśniące,mocne i bardzo zadbane.
Polecam też Joanna Czarna Rzepa,włosy sie ładnie układały bez modelowania,puszyste ale nie podziałała na wypadajace włosy. Trudno jest mi dobrac cos na włosy,kilka razy zawiodłam sie na produkcie,a miał byc zbawienny. Teraz uzywam Serii Seboradin, po balsamie moje włosy wygladają jakbym ich wcale nie myła,zero zycia ale dam mu szanse,najwyzej odstawie. Staram sie nie zmieniac czesto szamponów,nie maluje włosow,walcze z odrostami a moje włoski nic nie chcą sie odwdzieczyc ![]()
![]() |
#705 |
|
Dziewczyny, poszlam podciac koncowki
![]() ![]() Uff, a za całość 10 zł ![]() I już z myciem i suszeniem, normalnie w szoku jestem ![]()
![]() |
#706 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#707 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny pomóżcie mi !!!!
Jestem załamana, moje włosy wygladaja koszmarnie i nie wiem co mam z nimi zrobic, nie chce isch scinac, choc chyba koncówek juz nic nie uratuje... ![]() Po pierwsze włosy sa przesuszone choc odrosty sie przetłuszczaja, ale koncówki masakratycznie suche... Po drugie pusza sie koszmarnie, poprostu siano... Po trzecie kreca i wywijaja na wszystkie strony... Po czwarte troche za duzo ich ostatnio wypada... Po piate łamia sie i krusza i kazdy ma inna długosc (pełno króciutkich, pokreconych włosków sterczy mi na czubku głowy)... Po szóste koncówki sie rozdwajaja... Po siódme poprostu wygladaja koszmarnie ![]() ![]() ![]() Jak je uratowac ![]() Uzywałam juz wielu kosmetyków, ostatnio kerastese kapiel i cement ale to jakis wielki shit... ![]() Prosze, pomózcie mi, chciałabym miec ładne miekkie, lsniace i gładkie włosy, jak po wyjsciu od fryzjera. *(zapomniałam jeszcze dodac ze one od około 8 lat sa zawsze tej samej długosci, co urosna to sie skrusza itd... czy jest szansa na to by były kiedys dłuzsze niz do ramion???) |
![]() ![]() |
![]() |
#708 |
Zadomowienie
|
Hmm, kiedys ktos (bardzo mily
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#709 |
|
Dotii, my tu wszystkie walczymy o ładne włosy
![]() Próbowałaś już maski Absolut Repair L'oreala? Ja mogę ją polecić ![]() Jeśli masz az tak ekstremalnie zniszczone jak opisujesz to może jakaś kuracja ampułkami? Renew C albo Repair B?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#710 |
Przyczajenie
|
A gdzie taki olejek rycynowy sie kupuje???
|
![]() ![]() |
![]() |
#711 |
Zakorzenienie
|
W kazdej aptece po 2-3zl.
|
![]() ![]() |
![]() |
#712 |
Przyczajenie
|
Dzieki
![]() ![]() A z profesjonalnych kosmetyków mogłybyscie mi cos polecic? Duzo czytałam tu o jedwabiu itp, co wg. Was jest najlepsze? * a czy ktos z Was słyszał o kosmetykach seishin??? Dzis skontaktowałam sie z pania która zajmuje sie ich dystrybucja i powiedziała mi ze zestaw do rekonstrukcji kosztuje 300 zł i nie wie mczy warto to kupic czy nie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#713 |
|
ja pisałam Ci o absolucie
![]() ![]()
![]() |
#714 |
Zadomowienie
|
Chcicałabym zamówić sobie Jedwab Farouk, ale nie wiem czy on za bardzo nie obiąży moich nigdy nie farbowanych włosów? Tym bardziej, że nigdy nie używałam jakichkolwiek odżywek i właśnie chciałabym zacząć czegoś używać, aby nie mieć "siana" i poprawić kondycje moich włosów
![]() ![]()
#715 |
Przyczajenie
|
Tak, absolut repair Loreala miałam maske+ szampon, niestety moje włosy chyba potrzebuja czegos mocniejszego albo nozyczek
![]() ![]() ![]() Ja walcze z tymi włosami, walcze i zawsze z nimi przegrywam i juz nie wiem co mam zrobic ![]() ![]() ![]() Dziekuje dziewczyny za rady, chyba je poprostu musze sciac i nie rozjasniac, ale wogóle nie wyobrazam sobie siebie w krótkich, mysich włosach ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#716 |
Rozeznanie
|
ja ostatnio stale czatujue na forum fryzjerskim i jak widze ze jest nowa wiadomosc w tym wątku to aż mi się oczka świecą
![]() ![]() ![]()
#717 |
|
marycha, jedwab na pewno nie obciazy wlosow!
![]() ![]()
![]() |
#718 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, wstyd mi sie przyznac, ale nie wiem co to jest ten wax...
Mozecie m ito jakos przyblizyc??? ![]() A o seishin cos wieceie? (to dla mnie takie wazne, bo ta pani powiedizała mi ze najmocniej zniszczone włosy beda jak nowe, ale mi trudno w to uwierzyc choc bym chciała i nie chce byc znów taka naiwna jak w przypadku kerastese...) |
![]() ![]() |
![]() |
#719 |
|
Wax to taka maseczka do włosów zniszczonych, można ją kupić w aptece:
http://www.wax.com.pl/wax.html i tu wizażowy wątek o niej: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=9730
![]() |
#720 |
Zadomowienie
|
Dzięki noseknosek
![]() http://www.allegro.pl/item118173572_...sylka_24h.html http://www.allegro.pl/item119942304_...sylka_24h.html A moze jeszcze jakiś inny?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:16.