|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#841 |
Zadomowienie
|
![]()
Dziewczyny może znacie coś fajnego co chroni włoski podczas suszenia suszarką?
jakaś odżywka, spray, olejek (może bez spłukiwania?) - cokolwiek co mocno regeneruje i nawilża włosy a jednocześnie chroni podczas częstego suszenia .. planuję niedługo trochę basenu więc zacznie się to straszne suszenie ![]() ![]() mam włoski farbowane, trochę kręcone, suche ale czasem zauważam skłonnośc do przetłuszczania ( trudno mi je dokładnie określić) |
![]() ![]() |
![]() |
#842 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy :)
Dziewczyny a ja mam takie pytanko w sprawie odżywek i szamponów nieprofejonalnych-drogeryjnych -planuje kupić szampon i odżywke z jednej serii,i mysle nad: Pantene lśniący kolor-szczególnie ze względu na filtry UV
Dove do włosów rozjaśnianych,Nivea ta nowość ryż i lotos chyba...?poradzcie które będzie najlepsza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#843 |
Raczkowanie
|
z nieprofesjonalnych super się sprawuje taki duet: odżywka garnier nutri gładka (6 zł) i maska dove do rozjaśnianych. Stosuje je jednocześnie włosy są serio fajne, nawet lepsze niż podczas ciągłego stosowania prof. kosmetyków, bo są takie bardziej żywe i mniej obciążone.
#844 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ta odżywka: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...hp?produkt=870 Sama zastanawiam się czy jej znowu nie kupić. Jest naprawdę fajna i moim zdaniem niczym nie rózni się w działaniu od ampułek power B. Mniej obciąża ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#846 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#847 | |
kosmitka
|
Cytat:
![]() ![]() Niestety nie ma tego porduktu na allegro. Czy mogłabyś mi podpowiedzieć, gdzie jeszcze można się w niego zaopatrzyć? Na pewno kupię po niedzieli maskę alfaparf, zastanawiam się nad szamponem i albo intense repair albo lumino, do tego żel dermeny, no i pozostaje odzywka. Jak się nie zdecyduję to kupię i goldwell ultra care i ten spray, który polecasz. Dziekuję za pomoc ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#848 |
lipiec na maksa!!! :)
|
tu jest na allegro:
http://allegro.pl/item121424682_l_or...ryzowane_.html ja kupowalam u tego goscia pianke matrix, wszystko ok.
![]() |
#849 |
Raczkowanie
|
Tak Beliczku, mieszam je razem i trzymam jako maskę ( jak mam czas). Ta fructis jest na prawde super, aż się sama dziwię. Jedna dziewczyna na kwc napisała, że jest ona nawet lepsza oc cementu kerastes
![]() Beliczku napisz czy miałaś kiedyś maskę loreal liss extreme, bo jak w końcu przestaną mi wypadać garściami włosy to chcę kupić całą serię, ale tak w ciemno to się trochę boję
#850 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tripka - mam zamiar jednak wystawic ten reconstructor joico na targowisku. Wczoraj moja mama odebrała i zapłaciła za przesyłkę z tego sklep internetowego , w którym zamowiłam recinstructor jakieś 2 miesiąc temu. Ja sobie go w końcu kupilam u fryzjera, napisałam do tej firmy ,że nie chce tak długo czekać i anukuje zamówienie. A oni go i tak wysłali 2 miesiące po zamówieniu ![]() ![]() Więc, jak chcesz to go wystawię w poniedziałek . Może bedziez miała coś fajnego na wymianę?? P.S. Po tych wszystkich , nienajtańszych kuracjach moje włosy wygladają tak jak na początku - są sianowate,suche i się nie ukladają. Chyba jednak je zetnę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#851 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny wtrące swoją myśl. Mozecie sie ze mna nie zgadzac, chcecie skrytykujcie. Ale dziwi mnie podejscie niektórych. Chcemy miec zdrowe i piekne włosy, mamy problemy z wypadaniem,wiec po co malujecie ? ja jak stracha miałam ze lysieje odstawiłam koloryzjacje i dziekuje, za nic w swiecie bym teraz nie umalowała,tyle kasy wsadzilam w ratowanie moich włosow,tyle sie nerw zjadłam,a jak sie troszke uspokoiło od nowa paćkać,nie.
Podziwiam niektorych albo im nie zalezy,byla na mazurach,dziewczyna miala androgenne, przeswity, łysy czubek głowy ale włosy umalowane.Po co wiec pielegnowac jak te koloryzjacje niszczą wlosy. Raz czytałam wątek dziewczyny ze odmówiła jej fryjzerka balejazu bo takie miała przeswity z tyłu glowy, to po co szla je malowac ? Oczywiscie,jak ktos ma normalne ilości wypadania i wlos pod okiem frzyjerki, to co innego.
![]() |
#852 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a to mój kramik: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...j+pierwszy+raz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#853 |
Rozeznanie
|
a ja dzisiaj dostalam moj zestaw kerastase. Jak zobaczyłam te maleńkie "pikusie" to malo ze smiechu nie padłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#854 |
Zadomowienie
|
Jestem poprostu zalamana, uzylam 2 dni temu maski seek look matrixa i moje wlosy wygladaly fatalnie. NO ale ok, rozumiem po uzyciu maski, ktora nie dziala na twoje wlosy dobrze moze tak sie zdarzyc, ale dzisiaj tez takie sa!!! Nie wiem co mam robic? Wczoraj jeszcze jakos przebolalam ale jutro moje wlosy musza wygladac dobrze, powiedzcie mi prosze co polecacie. Chociazbym miala wykupic wszystkie kosmetyki fryzjerskie swiata poprostu musze miec cos zeby jutro moje wlosy wygladaly dobrze, nie musza super, ale poprostu dzisiaj jest tragedia, na gorze przyklapniete, a na dole napuszone. Mylam je od czasu uzywania tej przekletej maski 2 razy, nakladalam odpowiedznie odzywki i nic! Mialyscie kiedys sytuacje ze jakis kosmetyk tak wam zniszczyl wlosy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#855 |
Raczkowanie
|
The cute one
Ja mam tak po absolucie loreala, masakrę mi robi na włosach. Matrix był dla mnie świetny, ale jeśli Tobie nie pasuje a chcesz szybko uratować włosy, to może wetrzyj w suche końce olejek rycynowy, potem umyj włosy, a na koniec użyj odżywki fructis nutri gładkie(6zł) na same końce i potrzymaj jakies 10 min (nawet jakbyś miała jakieś problemy ze zmyciem olejku, to ta mask ajest na tyle "śliska", że od razu po jej użyciu zejdzie)
#856 |
kosmitka
|
nosek nosek - ta, której link wkleiłaś to power color, a beliczek poleca mi Power Care Energy Spray - obawiam się, że to dwie różne odżywki o:.
Przez weekend będę miała więcej czasu, to przejrzę jeszcze raz Wasze opinie i wtedy dokonam zakupów. ![]()
![]() |
#857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#858 |
|
a ja dzis idąc tropem beliczka kupilam w sklepie fryzjerskim jedna ampulke alfaparf fioletowa! i liczę na megaobjetosc
![]()
![]() |
#859 |
kosmitka
|
Czy są jeszcze inne miejsca oprócz allegro, gdzie kupujecie profesjonalne kosmetyki? Beliczek wymieniała amstar, tam jest spora gama kosmetyków alfaparf (w poniedziałek zamawiam
![]()
![]() |
#860 |
Przyczajenie
|
mam pytanko! jaka jest róznica między zelem a szamponem dermena? To dwa te same produkty czy nie? ja kupiłam sobie szampon i mam po nim łupież...chyba nie jest dla mnie. Proponujecie coś w zamian za dermene?
|
![]() ![]() |
![]() |
#861 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#862 |
Raczkowanie
|
same widzicie jak to jest, kupuje sie cos w aptece niby naklepeij a tu łupiez i to od dermeny, tak jak umnie łojotok od Radical bo wysuszył skóre a Seboradin doprawił. Ja to juz nzawe wode gotuje do mycia, zaraza jakas
![]()
![]() |
#863 | |
|
Cytat:
sklad na pewno maja rozny, ale dzialanie powinno byc zblizone.. zel mi nie spowodowal lupiezu, ale nie wiem czy Tobie tez nie bo ja po szamponie tez nie mialam problemu ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#864 |
Raczkowanie
|
![]()
ostatnio przeczytałam, że jedzenie słodyczy sprawia iż włosy staja się matowe i szorstkie,
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#865 |
|
nie wiedzialam
![]() a ja dostalam dzis przesylke od newstyling2 - ampulki i odzywke l'oreala!! ![]()
![]() |
#866 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja mam takie pytanie do was
![]() Ile około kosztuje u was u fryzjera regeneracja/odżywianie włosów? Dzięki.
#867 |
kosmitka
|
Mało że wypadają i mało że są połamane to dzisiaj odkryłam, że mam łupież
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#868 |
|
jest szampon dermena+ ktory dziala tez przeciwlupiezowo.
![]() |
#869 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#870 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiesz co, nasmarowalam skore dwa razy tym locoid crelo i nigdy juz tego nie nałoze ![]() ![]() Zakupilam szampon Ocerin OPX na lojotok/lupiez i zobacze. Wez sie cackaj z gotowaniem wody, ale jak tzreba to trzeba. Wybiore sie jeszcze raz do dermatologa ale prywatnie.Poprosze o badanie włosa.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.