|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy :)
Ok,to ja tez wklejam fotkę swoich włosków
![]() aha dodam,że zdjęcie było robione jakiś czas temu,teraz mam włoski troszkę jaśniejsze i dłuzsze Edytowane przez tripka Czas edycji: 2006-08-29 o 13:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#962 |
Raczkowanie
|
Beliczku i Tripko dzięki za komplementy
![]() Na zdjęciu z tego co pamiętam to mam biosilku troszkę, a maskę to wtedy miałam rb krem regeneracyjny. Zdjęcie było robione 1 sierpnia w moje urodziny i wtedy miałam już duże problemy z wypadaniem dlatego nie prostowałam ich ani nic, bo boję sie dotykać głowy- aż tak mi włosy lecą. Co do tego, że na zdjęciu nie wyglądają na zniszczone, to może rzeczywiście, ale w rzeczywistości to różnie bywa, ale staram się. Moja mama mówi, że jestem maniaczką kosmetyków do włosów (aż muszę je przed nią chować, wiadomo " czego oczy nie widzą... ![]()
#963 |
Raczkowanie
|
wklejaj Tripko!!!
Beliczku, ale Ci zazdroszczę tych Włoch ![]() ![]() ![]()
#964 |
Zakorzenienie
|
Tripko - masz śliczne włoski! Takie gładkie, wypielęgnowane!
Daisydee - dobry jest krem regenerujący Rene Blanche? |
![]() ![]() |
![]() |
#965 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tripka ja jestem uzależniona od prostownicy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#966 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Poza tym jak umyje i wysuszę włosy to nie wyglądają najlepiej..dopiero jak użyję prostownicy,wygładzę to wtedy jest już lepiej.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to może kupie taki zestaw na siłownie, bo chyba jak susze włoski to tez będzie to idealny zestaw ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#968 |
lipiec na maksa!!! :)
|
dziewczyny, normalnie padłam
![]() ![]() a korzystając z porady beliczka ![]() ![]()
![]() |
#969 |
Raczkowanie
|
Tripko, masz śliczne włosy, piękne i gładkie+ super kolor, widać, że też jesteś maniaczką
![]() Beliczku, krem rb jest bardzo fajny, 2 razy go już miałam i może jeszcze kupię, bo stosowany na zmiane z innymi prof kosmetykami daje fajne efekty- włosy są takie ciężkie, mięsiste.
#970 |
Przyczajenie
|
a co myślicie o kuracji żółtkiem, jak ją wykonać i czy dolewać mleka?
|
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
Zakorzenienie
|
Daisydee, skoro ten krem nadaje mięsistośc włosom to na pewo go kupię. Kupowałać go w estylu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#972 |
Raczkowanie
|
tak, na estylu. On ma już sam w sobie nawet taką konsystencję bardzo treściwą, inną niż inne maski. Jest tak jakby takie bardzo gęste gluty,które dokładnie oklejają włosy
![]() Beliczku mam do Ciebie ogromną prośbę- proszę napisz mi przed Twoim wyjazdem 3 rodzaje ampułek, które są Twoim zdaniem najlepsze (napisz koniecznie która jest na 1, 2 i 3 miejscu). W przyszłym tygodniu chcę zrobić włosowe zakupy, a nigdy nie miałam żadnych ampułek i zupełnie się nie znam Larusiu Ja kiedyś bawiłam się w te żółtka +olej rycynowy, ale więcej było smrodu niż efektu
#973 |
Raczkowanie
|
DZiewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#974 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() NOSKU zawsze na swoje włoski patrzy się bardziej krytycznie chyba.. WUNIA83 ja tez jestem uzależniona od prostownicy,a jeśli ta seria naprawde zabezpiecza włoski przed nią to może warto-tym bardziej,że ja nie używam raczej mleczek czy innych produktów chroniących przed gorącem prostownicy...więc może za jakiś czas choć odżywke sobie sprawię ![]() a czy rozczesują się dobrze po niej włoski? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#975 |
Raczkowanie
|
dorotaa
rb to renee blanche ![]()
#976 |
Raczkowanie
|
daisydee dzieki
![]() ![]() ![]() ![]() swoja droga powtarzm pytanie czy zadna z Was nie uzywala produktow.hypact ? sa n stronie www.sklepfryzjerski.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Raczkowanie
|
tripka Śliczne masz włosy!!!
![]() Zdradzisz mi czym je farbujesz? Piszesz o blond pasemkach, ale czy bazą jest Twój naturalny kolor? Ja też chcę takie mieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#978 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Aktualnie robię juz tylko blond pasemka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Zakorzenienie
|
Daisydee, moje ulubione ampułki to:
1 Cement kerastase 2. Renew C L'Oreal Professionnel (nakłądamy przed myciem włsoów, potem normalnie myjemy włosy i odżywkujemy) 3. Fioletowe ampułki Alfaparf bez spłukiwania. idealne do ukłądania włsoów, do nadania im pięknego wyglądu przed jakimś wyjściem. ... Teraz chcę spróbować ampułek Rich infusion z Alfaparf i tubeczek regenerujacych Biolage z MAtrixa (podobno są genialne). |
![]() ![]() |
![]() |
#980 |
lipiec na maksa!!! :)
|
dorotaa, to zacznę ja
![]() Moi faworyci jak narazie to: - seria absolut repair l'oreala (szampon - naprawde widac roznice, maska- super dla moich włosów) jestem w fazie testowania ampułek i odżywki - olejek oil sheen renee blanchee, nadaje ładnego blasku włosom, ładny zapach, wydajny - jedwab farouk chi, nie mam porownania z biosilkiem, ale jestem z niego b. zadowolona - na wypadanie żel i szampon dermena beliczku, mam jedną ampułkę fioletową alfaparf.. rozumiem, że nakładamy ją już po myciu i nie spłukujemy? Masz długie włosy, czy wykorzystujesz ja całą na raz? ![]()
![]() |
#981 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#982 |
Zakorzenienie
|
Nosku - nie wykorzystuję na raz całej ampułki, nie lubię nakąłdać zbyt wiele preparatu bez spłukiwania. Jedna starcza mi srednio na 2 razy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Raczkowanie
|
Noseknosek slicznie dziękuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#984 |
Wtajemniczenie
|
No więc wczoraj zrobiłam połączenie na włoskach Kallosa mlecznego+Fructis wygładzający=wyszło nawet nawet
![]() Dziś wypróbuję Rigenol+Fructis ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Przyczajenie
|
słuchajcie, czy gumka niszczy włosy? ja od niepamiętnych czasów związuje włosy w kucyk, a od pewnego czasu koleżanka wmawia mi że nie powinnam bo to nniszczy włosy. Czy mogę jakoś temu zapobiec nie zmieniając przyzwyczajeń?
|
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny wyczytałam tu gdzieś na forum,że dobrze jest raz na jakiś czas,np przed użyciem maski umyć włosy szamponem oczyszczającym,żeby lepiej składniki maski wniknęły we włosy,żeby usunąć nadmiar..co o tym sądzicie?używa któraś z was takiego szamponu?Bo pomyślałam,że może warto taki szamponik sobie kupić,choćby taki z drogerii,podobno Herbal Essence jest dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#987 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jako ciekawostke dodam, ze od dawna nie wiazalam wlosow w kucyk i jak niedawno zawiazalam je na caly dzien, wieczorem wypadlo mi ich dwa razy wiecej niz zazwyczaj! |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
ja myje włosy na noc i chodze spać w mokrych . myje je codziennie wieć np w roku szkolnym jak wstaje o 6.00 nie jetsme w stanie umyc włosków raniutko suszarki nie cierpie to mój wróg susze tylko jak musze chyba że tym końcem co skręca włoski są wtedy dużo ładniejsze ale to juz wole niszczyć włosy prostownicą no i tu moje pytanie czy mozliwe że od chodzenia spac w mokrych włosach mam je takie brzydkie że sie tak wyraże ?jeżlei pójde spać w suchych to mma wrazenie że sa tłuste
a i jeżlei macie jakieś fryzurki dla włosów średnich(do ramion) którch nie trzeba układać to podajcie linki please |
![]() ![]() |
![]() |
#989 |
Raczkowanie
|
Tak od chodzenia spac w mokrych włoskach osłabiasz je i poza tym nei wygladaja chyba za ciekawie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Raczkowanie
|
[quote=wunia83]
Każdemu, kto używa prostownicy serdecznie polecam szampon i odżywkę CHI Farouka do włosków katowanych żelazkiem. Ja niestety wydalam troche kasy na ta serie na allegro i nie jestem zadowolona:/ Nie widzę zadnej roznicy po tych kosmetykach i po ich tanszych odpowiednikach. Na razie uzywam ich od miesiaca, wiec pouzywam jeszcze troche, a nuz cos sie zmieni ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.