|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1231 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy :)
Mandarynko a który szampon według Ciebie mniej obciąża włoski,lepiej się pieni,i bardziej nabłyszcza?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1232 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1233 |
Raczkowanie
|
Ponawiam pytanie o jakies maski (np. domowej roboty) ktore mozna nalozyc na wloski na cala noc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1234 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1235 |
Raczkowanie
|
![]()
![]() |
#1236 |
Raczkowanie
|
Madlaine nie przesadzaj
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1237 |
Zakorzenienie
|
nie wyśpię się, po prostu nie umiem
![]() wracając do tematu dostałam ostatnio kilkanaście próbek szamponu i balsamu naphera z naftą kosmetyczna, własnie ide umyc włosy i nałożyć balsam, jestem ciekawa pierwszego efektu, jesli będzie ok, to zuzyje resztę próbek i może zdecyduję się na zakup pełnowymiaroach opakowań, bo próbki starcza mi na jakieś 3-4 razy, czyli zdanie mozna sobie jako tako wyrobić ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1238 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny pocieszcie mnie!!przyszły moje zakupy: spray do prostownic CHi i jedwab CHI,oczywiscie wszystko od razu wypróbowałam...ten jedwab nawet OK,ale ten spray jakiś taki dziwny-podobno stosuje sie go na suche włosy,ale przez to robią sie takie klejące się,sztywniejsze..niewiem czy mi sie to podoba
![]() moze wy macie większe doświadczenie z tego typu sprayami? |
![]() ![]() |
![]() |
#1239 |
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny!
Dawno mnie tu nie było, tyle nowych postów do przeczytania. We Włoszech kupiłam sobie szampon "Ultra Dolce" waniliowy Garniera, uwielabima jego zapach. Moja córeczka również. Kiedyś ten szampon był dostępny w Polsce ale niestety zrezygnowano z jego dystrybucji, zkoda, bo to dobry, delikatny szampon. Zapłaciłam za niego 2 euro.Nigdzie natomiast nie widziałam Johna Friedy, co mnie zdziwiło. |
![]() ![]() |
![]() |
#1240 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do szamponu Ultra Dolce to ja go uwielbiałam!!w sumie tylko dla zapachu,bo nic innego nie robił...ale ten pyszny waniliowy zapach...jak mogli go wycofać? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1241 |
Raczkowanie
|
hej Beliczku
![]() Dzis przyszły moje zakupy - maska 750 bonacure repair rescue -odżywka 2 fazowa bonacure w sprayu 400 ml - serum loreal liss extreme Już się nie mogę doczekać az jutro to wszystko wypróbuję ![]()
![]() |
#1242 |
Raczkowanie
|
Nosku , napisz co sądzisz o maskach, które dostałaś
![]()
#1243 |
Zakorzenienie
|
Tripka
![]() ![]() Szampon ultra dolce (w Polsce nazywał się Ultra Doux) w zasadzie poza pięknym zapachem nic nie robi. Ale przyznam się, że spotkałam profesjonalne szampony, które bardziej kołtuniły włosy i wysuszały niż on, np. Pearl Shampoo z Nutri Seduction jest bardziej "żrący". Daisydee, ja nie mogę siędoczeką,c kiedy użyjesz tych wszystkich cudeniek i opowiesz jak zareagowały na nie Twoje włosy. Mamy dość podobny rodzaj włosów, więc Twoje uwagi są dla mnie zawsze bardz ocenne ![]() ... Nie sądzicie dziewczyny, że mogłybyśmy poprosić moderatora o zamknięcie tego wątku i otwarcie jego drugiej części. Dziewczyny, któe dopiero zaczynają z nami tu pisać mogą się czuć przerażone ilością postów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1244 |
Raczkowanie
|
Daisydee a mialas moze maske Loreala liss extreme
![]() ![]() ![]() ![]() Witaj Beliczku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1245 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=beliczek;2649939]
Daisydee, ja nie mogę siędoczeką,c kiedy użyjesz tych wszystkich cudeniek i opowiesz jak zareagowały na nie Twoje włosy. Mamy dość podobny rodzaj włosów, więc Twoje uwagi są dla mnie zawsze bardz ocenne ![]() QUOTE] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Iwona, nie mam jej niestety, ale jak bonacure mi nie pomoże to kupię właśnie liss extreme
#1246 |
lipiec na maksa!!! :)
|
![]()
Dziewczyny, ja niestety do końca tygodnia nie będę miała dostępu do tych nowych masek, ani całego arsenału
![]() ![]() tripko, ja mam szampon absolut i jestem z niego naprawdę zadowolona ![]()
![]() |
#1247 |
Raczkowanie
|
Pozwole sobie odpowiedziec na Twoje pytania dot. Liss Extreme. Maska rzeczywsice spelnia wszystkie zapewnienia producenta. Wlosy sa wygladzone i nie skrecaja sie w niesforne fale. Do tego ten polysk... Ehh, zapach tez niczego sobie, choc wole zapaszek Absolut'a
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1248 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=daisydee;2650354]
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1249 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jakie włoski są po tym szamponie?czy aby ich nie obciąża?czy nabłyszcza?po ja się waham między nim a Matrixem Sleek look... |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1250 |
kosmitka
|
Ja mam odżywkę sleek.look, używam jej już od listopada (kupiłam 1,5 l opakowanie, masakra). Włosy wygładza, już podczas mycia czuć, że są dobrze nawilżone. Ale to koniec efektów tej odzywki, po wysuszeniu jest trochę sianka na głowie. Nabłyszcza, ale bez spektakularnych efektów. Stosowałam ją wraz z szamponem absoluta i ta kombinacja powodowała obciążenie włosa.
![]() |
#1251 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja właśnie poeksperymentowałam i zastosowałam szampon absoluta + maske matrixa ![]() ![]() Tripko - jeśli ja miałabym wybierać to kupiłabym szampon absoluta i maskę matrixa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1252 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1253 |
Raczkowanie
|
U Goldwell
![]()
#1254 | |
kosmitka
|
Cytat:
![]() Poza tym 1,5 l to zdecydowanie za duże opakowanie jak na odżywkę. Włos się przyzwyczaja i nie reaguje tak jak na początku. Wcześniej zdecyowanie łos był bardziej miękki, teraz nie ma w sumie żadnego efektu. Nie polecam aż takich opakowań.
![]() ![]() |
![]() |
#1255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() napisz jak wrażenia po tym spray'u - - - - - - - - - używałyście może tej odzywki w spray'u? http://www.allegro.pl/item125355157_...dzialaniu.html
![]() ![]() |
![]() |
#1256 |
Wtajemniczenie
|
mandarynka7 no chyba skuszę się jednak na tego Absoluta,bo wydaje mi się,że przynajmniej coś zregeneruje włoski,bo u Matrixa chyba z tym ciężko-od raczej wygładza za sprawą silikonów,prawda?
anciaahk zgadzam się z tobą-ta pojemność jest za dużo jak na odżywke,włosy sie przyzwyczają,a poza może sie znudzic... Dolly wczoraj trochę spróbowałam na szybko tego sprayu i narazie niewiem co o nim myśleć-dziwnie mi tak na suche włosy nim psikać,ale z innymi sprayami też sie chyba tak robi?ogólnie jakby lekko usztywania włosy,bardzo utrwala...dziś wypróbuje tak porządnie i dam znać co i jak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1257 |
Raczkowanie
|
Wydaje mi się, że Matrix też regeneruje włoski, ja stosuje go od zeszlych wakacji i przez pół roku to była jedyna maska jaką stosowałam. Biorąc pod uwagę fakt, że zapuszczałam włosy i przez 1,5 roku ich nawet nie podcięłam i używałam prostownicę codziennie to chyba moje włosy są w super stanie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1258 |
Wtajemniczenie
|
Ależ tu się ciekawych rzeczy można o włosach dowiedzieć
![]() Beliczku - ![]() ![]() To ja teraz wymienię kosmetyki, których używam do włosów: 1. Szampon fryzjerski EKS (czyli Ekinos) do suchych/zniszczonych 2. Odżywka - ostatnio sporo zmieniam. -Power Care L'Oreal w sprayu - dopiero zamówiona -SexyHair prostująca - dopiero zamówiona na allegro -Avon maseczka do blond fioletowa -Wax do blondu 3. Stylizacja: -jedwab Farouk -jedwab Chi Farouk -serum Zero Frizz -nabłyszczacz Loreal tecni.art -nabłyszczacz salonowy Intercosmo Lucifer -serum Redken salonowe-czekam na dostawę. Z przeszłości mogę polecić serię Kerasilk Goldwell-szczególnie fluid. Kosmetyki z allegro-jak tylko je dostanę, na pewno tu zrecenzuję. |
![]() ![]() |
![]() |
#1259 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny kiedys marudzilam ze moje wlosy szybko traca zwiewnosc swiezosc i w ogole, teraz sobie tak mysle ze ja moze za duzo na nie nakladam odzywek, co myslicie o HE jako szampon i jakas dobra fryzjerska odzywka, a raz w tygodniu maska????
#1260 | |
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() Poza tym mialas ode mnie odlewke matrixa sleek look maski i sama najlepiej wiesz czy sie sprawdzila czy nie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:14.