|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1261 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy :)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1262 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1263 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1264 |
kosmitka
|
Dziewczyny na pewno sleek nie daje efektów regeneracji, tylko tak jak pisze Tripka - daje ładny efekt, nabłyszcza troszkę i wygładza. Muszę przyznać, że dobrze sobie radzi z szopą jaką mam po umyciu nerilem. Przywraca natychmiast miękkość włosów, w dotyku włosy są delikatne i nawet się błyszczą.
Ale i tak po tym prawie roku używania wychodzi mi noseeem ![]()
![]() |
#1265 |
Raczkowanie
|
Nogala 1 tak mi powiedziala kiedys moja fryzjerka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1266 |
Zakorzenienie
|
Założyłam wątek o dobrych supermarketowych specyfikach do włosów.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143127 Dziewczyny wypowiedzcie się. ![]() ... Iwonko, a jak wyglądałao Twoje pierwsze podejście do kuracji enzymatycznej? Jestem strasznie ciekawa Twojej opinii. ... Chciałam Was zapytać dziewczyny, czy Wasze włosy też "przyzwyczajają się" do odżywek? czyli po kilkakrotnym użyciu nie są już tak fajne jak za pierwszym razem. Moje włosy niestety takie są i dlatego muszę mieć zawsze kilka zestawó szamponówi odzywek i za każdym razem myję w innym, wtedy włosy narpawdę fajniewygladają. |
![]() ![]() |
![]() |
#1267 |
Zakorzenienie
|
ja nigdy nie zwruciłam uwagi czy moje włosy 'przyzwyczajają się' do odżywek. Wiem że zawsze jak używam danej odżywki pierwszy raz to sie zachwycam a później już nie widze tych efektów- ja mam taki efekt kupionej nowości hihi
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1268 |
Raczkowanie
|
Beliczku moje wlosy tez sa takie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1269 |
Raczkowanie
|
A ha i chcialam Cie spytac Beliczku czy nakladasz jakas maske na noc bo niedawno przeczytalam w jakims watku ze dziewczyny tak robia i ponoc fajne rezultaty sa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1271 |
Raczkowanie
|
To trzeba reklamowke chyba na wloski nalozyc
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1272 |
Wtajemniczenie
|
beliczku wyczytałam w wątku "Czym karmicie swoje piórka",że też masz szampon Absolut Repair...a jaka jest twoja opinia o nim?poleciłabyś mi go czy raczej odradziła?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1273 |
kosmitka
|
Może to dobry pomysł z używaniem masekm i odżywek na zmianę. Tylko czy od tego nie podrażni się skóra głowy i nie spowoduje to np. łupieżu??
Czy ktoś może używał serii L'oreala Lumino?
![]() |
#1274 |
Raczkowanie
|
Ja uzywalam lumino contrast i zadnego blasku na moich pasemkach nie zauwazylam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1275 |
kosmitka
|
To sobię odpuszczę
![]() ![]() Co do allegro to chyba zamówię odżywkę regenerującą Schwarzkopf Bonacure. Będę jej używać na przemian ze sleek.look. I nie wiem czy jeszcze coś do tego? Chciałam serię kerastatse Goldwella, ale może narazie wystarczy?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1276 |
Raczkowanie
|
Widze że maska Bonacure schwarzkopfa cieszy sie duużym powodzeniem. Ale prawie żadna z Was nie opisala jej działania. Wszystkie jesteśmy w fazie testów?. Ja na razie na nia czekam, przyjdzie pewnie jutro, ale barzdo ciekawa jestem Waszych opinii na jej temat.
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1277 |
Raczkowanie
|
Ok, to teraz ja zdam relację z moich nowych nabytków, a więc tak:
Umyłam włosy, wycisnęłam je przez 10 sekund w ręcznik i nałożyłąm tonę maski schwarzkopf bonacure repair rescue, i tu się zdziwiłam bo nagle włosy zrobiły się sztywne jak druty, takie jakby posklejane gumą do żucia, no ale nic, nałożyłam reklamówkę, podgrzałam suszarką i trzymałam godzinę. Gdy włosy podeschły popsikałam chyba 20 pisiknięć schwarzkopf bonacure odżywki 2 fazowej w sprayu i kilka kropli serum loreal liss extreme, no i wysuszyłam włosy. Muszę powiedzieć, że doznałam szoku, bo takich włosów to nawet po wizycie u fryzjera nie miałam, piękne, nieprzyzwoicie błyszczące, i wręcz niewiarygodnie gładkie i śliskie, a co najdziwniejsze nie wiem jakim cudem ale wyglądam jakbym miała o 1/4v więcej włosów, są tj grubsze. Wczoraj, jak kłądłam się spać to z nudów popsikałam jeszcze troche tą odżywką i zrobiłam sobie na noc takiego zawiniętego kucyka i dziś wyglądam normalnie jak Jessica Simpson ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1278 |
Raczkowanie
|
O mało bym zapomniała, dziękuję Ci Iwona, że utwierdziłaś mnie w przekonniu, żeby kupić bonacure
![]() ![]() A teraz ciekawostka, którą muszę się z wami podzielić. Mam z natury straszne skłonności do przetłuszczania się włosów, szczerze powiedziawszy, zeby moje włosy wyglądały świeżo to musiałabym jest myć 2 razy dziennie. Teraz mam problemy z wypadaniem i testuję różne szampony. 3 dni temu kupiłam sobie szampon za 7 zł z joanny- czarna rzepa do włosów wypadających i przetłuszczających się. Umyłam włosy wczoraj około 13.00 a dziś wyglądam jakbym myła je przed chwilą. Super jest ten szampon, także dziewczyny, jeśli macie problem z tłustymi włosami, to spróbujcie, bo to tylko 7 zł, a efekt jest super ![]()
#1279 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do maski Schwarzkopf Bonacure repair rescue polecam wlaścicielkom wlosow cienkich i delikatnych, wlosy sa jakby grubsze, robia się takie konkretne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1280 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1281 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja szampon też polecam-zuzylam całe 1500 ml. Odżywkę zapewne zakupię za jakiś czas, a maseczki jestem za to średnio zadowolona. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1282 |
Raczkowanie
|
No to teraz ja napisze o testowaniu
![]() testuje Power color sos repair system do spłukiwania i BC nawilzajaca bez spłukiwania i faktycznie jesli chodzi o nawilzenie i i wygladzenie rewelacja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daisydee Myslisz ze to zludzenie wiekszej ilosci wlosow i grubszych to po BC repair rescure ? bo mni ewlasnie wypadaja te wlsoy i cos mi ich chwilowo malo.. Bieliczku moje włosy bardzo szybko przyzwyczaja sie do kosmetyków, tyle ze ja zawsze mam problem jakie zestawy kosmetykow uzywac na zmiany .. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1283 |
Raczkowanie
|
Dorota, to nie złudzenie, nawet mój nażeczony jak mnie wczoraj czesał to zauważył że coś jest ni etak
![]()
![]() |
#1284 |
Zadomowienie
|
A jesli mi wlosy nie wypadaja to nie zaczna od tego?
I w ogole czy masz moze grzywke? Bo ja mam chyba podobny problem, tzn. wlosy ok.16 robia sie nieswieze szczegolnie na grzywce? Moglabys w ogole opisac mi swoje wlosy, bo bardzo kusi mnie ta jessica simpson ![]()
#1285 |
Raczkowanie
|
Daisydee cos nie tak z wypadaniem ? mo mnie tez od lipca wypadaja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1286 |
Raczkowanie
|
Nie mam pojęcia czemu wypadają mi włosy i żaden dermatolog tego mi nie powiedział (nawet taki, u którego wizyta kosztowała mnie 100 zł).
The cute one Mam włosy rozjaśnione, wkleję jeszcze raz zdjęcie, teraz mam dłuższe, kolor też jest inny trochę niż na zdjęciu, taki właśnie jak ma jessica simpson ![]() ![]()
#1287 |
Raczkowanie
|
tu wklejam stare, a za jakis czas wkleję moje nowe piękne włosy
#1288 |
Raczkowanie
|
Ciesze sie Daisydee ze Twoje wloski tez pokochaly maske total repair BC
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1289 |
Raczkowanie
|
ja zawsze susze suszarką, bo jak zostawiam żeby same wyschły to są takie niefajne, napuszone
#1290 |
Wtajemniczenie
|
daisydee Ty na tym zdjęciu masz ładne włoski,to co dopiero teraz,jak mówisz,że wyglądają lepiej...ja już z niecierpliwościa czekam na fotke!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:48.