|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1321 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Najlepsze tabletki, kapsułki, witaminy poprawiajace kondycje włosów- ZBIORCZY
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez belluci2 Czas edycji: 2009-01-31 o 14:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1322 |
Raczkowanie
|
Dot.: Najlepsze tabletki, kapsułki, witaminy poprawiajace kondycje włosów- ZBIORCZY
szczerze przeczytałam dużo na temat suplementów, zauważyłam, że wypadanie wypadaniu nie równe, bo skoro komuś wypada 15 włosów i wpada w panikę to przesada ....czasem czytałam że dziewczynom wypadało 5 włosów podczas mycia i już zajadały się tabletkami płacząc na wątkach , że wypadają im teraz 3 włosy i tablety nie podziałały....Mnie wypadało 300
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1323 |
Rozeznanie
|
mi wypadaja w ilosci około 40 dziennie czasem wiecej od prawie roku
oczywiscie dermatolodzy mówia ze mam ich naprawde duzo i bagatelizuja problem Inneov kupie na pewno-juz dawno sie przymierzam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1324 |
Raczkowanie
|
Dermatolodzy to wróżki w większości przypadków, sami nie wiedzą co mówią...
Nie oczekuj po inneov cudów może poprostu wypadać Ci o 5 włosów mniej, i nie odczujesz poprawy. Znam osoby, które wg nie odczuły działania tego suplementu ale rozumiem Cię ja tez próbowałam wszystkiego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1325 |
Zakorzenienie
|
Belissa?capivit? Jaki suplement najlepszy?
Hej dziewczyny! Jakie waszym zdaniem sa najlepsze "witaminy" na skóre, paznokcie no i najważniejsze- wlosy.? Ja przymierzam sie do zakupu Belissy ale nie wiem czy to dobry wybór.doradźcie!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1326 |
Raczkowanie
|
Dot.: Belissa?capivit? Jaki suplement najlepszy?
Tu ---> http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=76551 znajdziesz wszystko na temat takich preparatów. Wystarczy poczytać
![]()
![]() |
#1327 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
najbogatszy skład ma vita-femin vitapil z tej samej firmy tez jest swietny ja przymierzam sie do inneov ale on dziala tylko na włosy |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1328 |
Zakorzenienie
|
Belluci2 dzięki, a słyszałam że inneov jest faktycznie skuteczny ale na wypadanie wlosów, u mnie w aptekach kosztuje w granicach 70 zł! Jest drogi ale owszem skuteczny- moja kolezanka bierze 2 miesiace i włosy nie leca jej juz garściami. Ja jednak chce zeby włosy szybciej mi rosly ale są zdrowe, w sumie cienkie ale zdrowiutkie. Rosna baaardzo wolno max.1cm na miesiąc, biore od tygodnia olejek rycynowy jak narazie jest swietny bo wloski mi lśnią ale nie wiem jak je odżywić od wewnątrz.
Kurczak dzięki za radę ale tam rozpisują się głownie na temat wypadających włosów u kobiet w ciąży a ja nie jestem ani w ciaży i nie mam wypadających włosów no cóż...ale dzięki za odp. P.s ładniutki masz cytat! Edytowane przez 'Estelle' Czas edycji: 2009-02-01 o 12:37 Powód: Post pod postem, proszę korzystać z funkcji edycji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
miesieczna kuracja ledwo 10zl przekroczy, ale jezeli chcecie placic 70zl za opakowanie inneov, wasza sprawa |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1330 |
Zakorzenienie
|
nie wiedziałam że inneov to jakieś tabletki musujące...ja słyszałam tylko o tych za 70 zł. jako suplemencie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1331 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1332 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zastanawiam sie czy NISIM tez mozna skompletowac w taki sposob?
![]() |
![]() |
#1333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moim zdaniem lepiej inwestowac w preparaty z aminokwasami siarkowy, ekstraktami roslinnymi, ktore sa trudnodostepne. a co do Nisim: o swoim zamienniku pisalam w watku o przyspieszaniu porostu |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1334 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dzieki
![]() |
![]() |
#1335 |
Zakorzenienie
|
wiedzie co lekarz poradzil mi revalid,moja kuzynka tez brala i mowila,ze jest dobry
zrobilam zapas kupilam 2x 90 kapsulek i 2x20ml toniku jednakze sie okazalo,ze mnie jak i moja mame (jestesmy alergiczkami i atopowcami) uczula!;( moja mame bardzo silnie mi myslalam,ze od czegos innego wyszlo...a jednak to revalid mnie uczulil ![]() wiecie co juz mi nawet tak nie wypadaja wlosy ja juz je poprostu stracilam w wiekszej czesci i cos nie chca odrastac...zostalam taka lysawa ;/ z przeswitami ;/ chcialabym cos po czym moje wlosy znowu urusna i beda takie same jak przed tym jak zazely mi tak okropnie wypadac ;( czy naprawde nie ma zadnego wiarygonego srodka (niech nawet bedzie drogi! ![]() ![]() jakies zabieg czy cos? ![]()
![]() |
#1336 |
Raczkowanie
|
Moje witaminki;
1.Preparat z wiesolka. 2.Witamina H (2.5 mg) 3.Hair,nails,skin formula (wyciag ze skrzypu polnego,aloesu) Chyba skusze sie na ten vitapil. Mam zamiar takze przyjmowac witaminy dla kobiet w ciazy,zobaczymy jakie beda skutki tej terapii. Wcieram takze lotion z nafty firmy Nephera w skore wlosow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mojej mamie już strasznie długo wypadały i nie chciały odrastać, miesiąc temu zaczęła brać Vitapil i pić pokrzywę, do tego myła włosy Dermeną i już dużo mniej wypadają. Myślę, że Vitapil nie powinien uczulić, sama jestem alergiczką i nie uczula mnie, ale co do pokrzywy to nie wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1339 |
po prostu Łinli
|
najwięcej pozytywnych opinii jest chyba na temat vitapilu
![]() ![]() (fajnie by było gdyby na początku tego wątku lub w nowym zrobić taką ściągę, wypisać najczęściej podawane/wymieniane tu suplementy i podać ich skład-byłoby to bardzo pomocne, jeśli ktoś się czuje na siłach ![]()
![]() |
#1340 |
Zakorzenienie
|
Pisałam o Belissie stronę wcześniej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1341 |
Rozeznanie
|
hej dziewczyny!
![]() mam pytanie odnośnie tabletek Ha Pantoten. biorę je już 3 miesiące, dzisiaj skończyło mi się opakowanie. jak zaczynalam brać to wszędzie czytałam, że takie kuracje na włosy powinny ok. 3 miesiące trwać, wcześniej włosy bardzo mi wypadały, a teraz widzę znaczną poprawę ich kondycji i nie wypadają już ![]() czy mogę już więc przerwać kurację? bo skoro brałam je 3 miesiące i widzę poprawę znaczną, to nie wiem czy je dalej brać, bo każde tabletki przecież jakoś wpływają na wątrobe, żołądek itp. boję się tylko, że jak przestanę je brać to włosy znowu zaczną wypadać ![]()
![]() |
#1342 |
Zakorzenienie
|
Ayshaa wszystkie szukamy preparatów, ktore daja widoczne efekty, jeli ty trafilas na odpowiedni dla siebie to powinnas sie cieszyc, ja bym na twoim miejscu brala dalej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1343 |
Zakorzenienie
|
Hey Mona01 !! niezła jesteś kombinatorka. dzienks, tylko gdzie zaopatrzyć się w takie składniki??
![]() Kinga_20 !! jestem tu nowa a wy tyle naprodukowałyście, że trochę czasu trzeba poświęcić aby to wszystko przeczytać ![]() Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2009-02-03 o 11:01 Powód: post pod postem, korzystaj z epcji edytowania i multicytowania |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1344 | |
Zakorzenienie
|
Po 3 miesiecznej kuracji preparatami ze skrzypem/pokrzywa powinno sie zrobic przerwe
![]() Cytat:
![]() Tauryne, Salfazin i zielona herbate dostaniesz w kazdej aptece ![]() Edytowane przez zapaałka Czas edycji: 2009-02-03 o 11:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1345 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Prosze napisz jaka to tabletka, bo nigdzie nie znalazłam "tabletka musujaca z tauryna" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1346 |
Raczkowanie
|
Też się zastanawiałam czy nie kupić wszystkich składników, które ma w sobie inneov ale czy nie sądzicie, że mogą być powiązane jakoś chemicznie tj jakieś specjalne wiązania cząsteczek....w tabletkach i zażywanie ich osobno nic nie da. Czy jest może ktoś komu wypadały włosy i po tej chałupniczej kuracji miał efekty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1347 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
w tych tabletkach jest takze inozytol, substancja obecna miedzy innymi w Vitapilu ja teraz mam tabletki musujace z Biedronki, kosztuja niecale 4zl za 20sztuk Cytat:
wezcie tez pod uwage efekt placebo, wiekszosc osob jak wydaje gruba kase na tabletki na urode, wierzy, ze jednak zadzialaja, sa warte swej ceny. predzej kupilabym Quinoral, moim zdaniem bardziej wart swej ceny, jezeli chodzi o skladniki jakis czas temu pisalam posta, ale cos sie zepsulo i nie mialam juz czasu pisac od nowa. ja teraz wcinam Kelp i kielki z domowej uprawy(na wlosy glownie lucerna, pszenica i rzodkiewka), do tego Salfazin i drozdze piwne ze skrzypem i pokrzywa. kto o Kelpie nie slyszal, to prosze poszukac w google ![]() mi bardziej zalezy na szybkim poroscie, bo moje nie wypadaja jakos znaczaco |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1348 |
Zadomowienie
|
a ja właśnie zaczęłam brać Skrzypowitę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1349 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie zamierzam kupić kelp i drożdże z magnezem i B6 (chociaż na porost to lepsze by były pewnie te ze skrzypem i pokrzywą?) . Salfazin łykam teraz razem z Silicą.
-Fred Lebow, New York City Marathon co-founder Edytowane przez Anula123 Czas edycji: 2009-02-08 o 14:41 Powód: mały błąd |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1350 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:46.