|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1501 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy :)
a do mnie wreszcie dotarł szamponik Absolut repair!już niedługo wypróbuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1502 |
Wtajemniczenie
|
Pewnie Ci się spodoba Tripko!
![]() Ja z kolei po złożonym zamówieniu na allegro, zakupiłam w drodze do domu maseczkę z lotosem Nivea z tej nowej serii-nie mogłam się powstrzymać-kosztowała mnie 8,99-miała uszkodzone lekko wieczko i była o połowę tańsza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1503 |
Zakorzenienie
|
sylwia.gda Repair B tez sa fajne, najmniej zadowolona byłam z tych do włosów blond -gdy jeszcze takowe nosiłam
![]() sensi balance musi poczekać, bo dzisiaj myłam włosy , ale strasznie jestem ciekawa, jak sie będzie nim myło, neonka wydała mu swietna recenzję, a ja jej ufam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1504 |
Wtajemniczenie
|
Ja natomiast jestem nieco podłamana Power Care Loreal w sprayu, użyłam już go 2 razy-15-20 psików na 1 raz-i chyba na mnie działa nijak
![]() ![]() Jak tak dalej pójdzie, znajdzie się na targowisku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1505 |
Zakorzenienie
|
to ja poprosze wtedy o cynk, bo na mnie działa rewelacyjnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1506 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1507 |
Raczkowanie
|
A ja już tydzień czekam na mój szampon
![]()
![]() |
#1508 |
Zakorzenienie
|
karolinkaaa ja tez kupowałam u tego sprzedawcy, dzisiaj dostałam paczkę, a płaciłam w zesżłym tygodniu
|
![]() ![]() |
![]() |
#1509 |
Raczkowanie
|
Szkoda,że nie ma nr tel. to bym do niego zadzwoniła. Ma tytuł super sprzedawcy,więc mam nadzieje,że mnie nie oszuka.
#1510 |
Wtajemniczenie
|
a zamawial ktos u jackaflaszeczki? jak wyglada sprawa z przesylka? tez trzeba troche poczekac, czy wszystko jest w miare sprawnie? widze, ze na jego aukcjach kupuje masa osob i mam pewne obawy
![]() obawy sie potwierdzaja po przeczytaniu komentarzy i strony 'o mnie'. u tego pana trzeba czekac do koca aukcji z wysylka. tzn aukcja konczy sie za 12 dni i mimo opcji kup teraz i wplacenia pieniedzy od razu i tak musze czekac te 12 dni :/ macie jakies doswiadczenia z tym allegrowiczem? moze mozna sie jakos dogadac? Edytowane przez lilithin Czas edycji: 2006-09-13 o 19:45 Powód: dopisek :) |
![]() ![]() |
![]() |
#1511 |
kosmitka
|
Dziś dotarła też odżywka nawilżająca BC, ślicznie pachnie, jutro przetestuję. Z masek alfaparfu tylko raz użyłam semi di lino (nutri seduction jeszcze nie testowana) i muszę przyznać, że wygładza i nabłyszcza. Zobaczymy, jakie będą jej dalsze efekty.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1512 |
Raczkowanie
|
u flaszeczki kupuje Iwonatom i jest wszystko ok
|
![]() ![]() |
![]() |
#1513 |
kosmitka
|
Z tym jackiemflaszeczka to chyba nie do końca jest tak. Zamawiałam u niego już kilka razy, nigdy długo nie czekałam. Tą odżywkę nawilżającą też zamówiłam u niego - licytowałam w niedzielę, odżywka przyszła we wtorek po południu.
![]() |
#1514 |
Raczkowanie
|
Daisydee to nie do konca tak
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ciampurku tez mi sie kiedys robily takie koltuniki ale to dlatego ze np. nie polozylam maski bo mi sie spieszylo ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1515 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, jako że wczoraj wieczorem byłam na niezapowiedzianym grillu, umyłam dzisiaj włosy, bo ich zapach pozostawiał wiele do zyczenia
![]() umyłam Sensi Balance, super uczucie, skóra głowy jakby nawilżona, bez uczucia ściągania (co sie suchotnicom często niestety zdarza), po dwukrotnym umyciu i spłukaniu mogłam czesać włosy palcami i nic mi sie nie plątało, włosy sa bardzo przyjemne w dotyku, specjalnie je mocniej osuszyłam recznikiem, zanim położyłam maske, żebym mogła się sama przekonać ![]() nie wiem, jak szampon wypadnie długofalowo, ale na razie bardzo mi sie podoba, nawet zapach, choc taki "dziwny" jest przyjemny po szamponie zastosowałam dzisiaj Intense Repair, po spłukaniu na całość Moisture Kick BC bez spłukiwania i Ends Express Welli na końcówki. teraz sobie schną, a ja czekam na efekt końcowy - oby zgodny z oczekiwaniami ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1516 |
Raczkowanie
|
A ja wlasnie sobie nalozykam kuracje enzymatyczna (podejscie nr.3
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1517 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1518 |
Raczkowanie
|
No wlasnie chodzi o to ze wloski sa duuuuzo lepsze, zdrowsze, mieciutkie i lsniace
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1519 |
KWC
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1520 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1521 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1522 |
Raczkowanie
|
Prosze powiedzcie co mam zrobić jeśli cały czas czekam na przesyłke z allegro,a sprzedawca nie odpisuje na maile!?!
![]()
#1523 |
Rozeznanie
|
Karolinko cierpliwie poczekaj jesli nie masz telefonu do tego sprzedawcy- ja np. czekalam na przesylke od jackaflaszeczki ponad 2 tygodnie pomimo tego ze pieniadze wplacilam odrazu - poprostu czasem na allegro sprzedawcom sie nie spieszy z wysylka
![]() Ja tez musze pochwalic odzywke nawilzajaca w sprayu Bonacure- slicznie pachnie i wlosy sa przepieknie nawilzone nawet jesli zastosuje ja tylko po samym szamponie bez maski ![]() Mam pytanie do dziewczyn ktore stosuja fluid na koncowki wlosow Bonacure- czy po jego nalozeniu konieczne jest uzycie suszarki- tzn. czy on uaktywnia sie dopiero pod wplywem ciepla??? Mam ten fluid i na opakowaniu pisze zeby suszyc wlosy ale czy to konieczne czy mozna je zostawic do wyschniecia naturalnego??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1524 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1525 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1526 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1527 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, czytam Was od początku, tworzę skrupulatnie listę zakupów i mam mętlik. Moje włosy sa: zniszczone, sianowate, puszące się, falowane, bardzo cienkie i porozdwajane - choć już nie tak bardzo. Skróciłam włosy ostatnio ale nowy fryz zmusza mnie do uzywania prostownicy bo inaczje wyglądam koszmarnie. Doradźcie na co się zdecydowac - wstępnie wybrałam:
- szampon Absolute Repair L'oreal - maska Bonacure regenerujaca oraz alfaparf z karitexem na zmianę - odżywka - nie wiem jeszcze - może coś wygładzającego np z serii Matrix sleek look - odżywka bonacure nawilzająca w sprayu, którą tak chwalicie - coś na koncówki - nie wiem co (może wella albo bonacure) - serum krystaliczne Renee Blanche - WAX albo reginol - do prostowania - nie mam pojęcia - albo z alfaparfu divine cream (ktoś pisał, że kupił ale nie było wrażeń "po"), albo mleczko z lorela to profesjonalne czarne (marketowe różowe hot liss w ogóle sie nie sprawdziło), ewentualnie ten jedwab CHI....no nie wiem co wybrac, bardziej niż na efekcie zależy mi na ochronie przed ciepłem; Oil sheen RB ma skrajne opinie..... tu potrzebuje najwiekszej pomocy. Coś jeszcze by sie przydało?? Jak sądzicie?? I tak wydam majątek no ale cóż jak trzeba to trzeba. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
najlepiej by było, gdybys odstawiła prostownicę, ale jesli to niemożliwe (choc z doświadczenia wiem, że jednak da się - sama prostowałam włosy od kilku lat - 2 ostatnie własną prostownicą - teraz ich nawet nie suszę i puszenie sie zupełnie zanika) poleciłabym Ci szampon Sensi balance, zamiast Absoluta, żeby nie przekarmić włosów, a reszta to juz wg uznania, każdemu pasuje cos innego, ja mam teraz tylko lekko zniszczone włosy (duzo ścięłam głównie zniszczone końce), najbardziej zależy mi na ich nawilżeniu, z odżywianiem i regeneracja trzeba uważać, bo przekarmione włosy = obciążone, bez połysku, witalności, tracące ładny wygląd mimo dbania o nie, a przy włosach cienkich - sama mam takie- bardzo łatwo je obciążyć. może zamiast odżywki wygładzającej - nawilżająca do stosowania przy zwykłym myciu - a regenerująca maska raz na jakiś czas ? PS> na pewno moge polecić spray nwilżający Bonacure i Ends Express WellaSP, Oil Sheen odradzam, włosy wyglądaja po jego uzyciu dobrze tylko do czasu, daje takie złudne poczucie ochrony, ja sie dałam nabrać niestety swego czasu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1529 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo dobry zestaw, gdyby nie serum renee blanche- po dłuzszym stosowaniu spali ci końcówki bo jest na alkoholu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1530 |
Raczkowanie
|
Madlaine mam prosbę napisz cos więcej o tym szamponie sensi balance do jakich włosów jest? i gdzie go można kupić? z góry dziękuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.