|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2641 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy :)
Sprzedawca UNY wreszcie mi odpisał - litrowe maski są po 81zł, nie są wystawione na Allegro, ale można je kupić
|
![]() ![]() |
![]() |
#2642 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kosztuje ok.10 zł za 200g mozna kupic w sklepie ze zdrowa zywnoscia i moze tez w aptekach... ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() PS: maski z łozyska... ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2643 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2644 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale to fajnie, teraz trzeba będzie się na jakieś maski zdecydować ![]() ![]() I jeszcze mam pytanie - wytrzymasz jakby co do początku października? Bo mi się tu sytuacja nieco komplikuje.
![]() |
#2645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Swoją drogą paskudo - jak już będziesz mieć wakacje (bo mieć będziesz? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2646 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Na początek chyba powinnyśmy się zdecydować na dwie, po odlewkach i tak wypadnie po litr na głowę ![]() ![]() ![]() Edit: zapomniałam - wakacji raczej niet w tym roku ![]() ![]()
![]() |
#2647 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czemu nie zalozylabys maski z lozysk naprzyklad roslinnych, i nie zapominaj ze niektore zwierzeta prowadza bardziej higieczny tryb zycua niz ludzie ( chomiki myja sie kilka razy dziennie) ,a mocz jest poddany filtracji w nerkach i jest jedna z najczystrzych substancji plynnych. Edytowane przez blekitneoczy Czas edycji: 2007-08-01 o 22:50 Powód: wiecej info |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Za jakiś czas będziesz wykończona ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2649 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zazdroszcze ze mozesz uzyc pod rzad 2 butelki ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2650 |
BAN stały
|
Byłam dzisiaj u fryzera, na moje dziwny rudt blond zrobiłam blond balejaz z ciemniejszymi pasemkami (kilkoma), włoski bardzo się nie zniszczyły, kupiłam sobie w aptece olejek rycynowy i zamowiłam na allegro serum prostujące Liss Extreme L'Oreal, podobno dobre na suche włosy, właściwie to olejek jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2651 |
Zakorzenienie
|
Mialam racje z tą nafta
![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=43788 Teraz juz nie wiem czy ja kupic. Coprawda byla by dobra na tluste wlosy ale znowu jak zabardzo wysuszy to sie skora bedzie jeszcze bardzije przetluszczac ![]() ![]() ![]() ![]() A powiecie mi czym sie kierowac przy zakupie olejku kokosowego? ![]() Aha i jeszcze jak go najlepiej uzywac? Bo czyatalam ze dobrze jak sie go nalozy po umyciu glowy wtedy tworzy warstwe ochronna na wlosach ale czy wtedy nie przetlusci wlosow i czy nie beda obciazone? ![]() ![]() ![]() Edytowane przez karla_92 Czas edycji: 2007-08-02 o 18:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2652 |
kosmitka
|
Kupił ktoś w końcu Unę, bo dumam właśnie nad zamówieniem ? Albo może z z.one?
![]() |
#2653 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny! Dziś stał się cud!!! Przez przypadek znalazłam w sklepie Herbapolu poszukiwaną przeze mnie maskę Pollna Malwa - Studio Gloria!!!! Dałam za nią 5,04 zł - cena śmieszna. Oczywiście kupiłam 2 pudełka
![]() Odsyłam do kwc: maska od miesięcy jest w pierwszej dziesiątce http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=8627 Poza tym dostałam juz prostwonicę i ten spray do prostowania włosów GA.MA -Protect Ion Jestem na etapie suszenia włosów ![]() Acha! Kupiłam jeszcze Kompres Joanny do włosów suchych i zniszczonych za ok 6,60. |
![]() ![]() |
![]() |
#2654 |
Raczkowanie
|
dziewczyny chyba znalazłam swój kwc do włosów a mianowicie olejek kokosowy vatika
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2655 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2656 |
Zakorzenienie
|
Ja zaopatrzylam sie w serum Joanny z apteczki babuni do koncowek i jutro sprawdze czy to warte zachodu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2657 |
Zadomowienie
|
Powiedz mi proszę jaki zapach i konsystencje ma Vatika?
Pozdrawiam
#2658 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2659 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jesli Twoje wlosy maja tendencje do przetluszczzania sie badz sa czsto oklapniete to ja bym nie probowala..W innych przypadkach owszem ![]()
Zapuszczamy włosy!! ![]() So allein will ich nicht sein...Wo bistu du? Das Feuer liebt mich..HILF MIR! ein kleiner Mensch stirbt nur zum schein wolte ganz allein sein.. Ich will ein Herzschlag kontrollieren Ich muss Zerstören!Neein! Nocny marek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2660 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2661 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2662 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeszcze go nie wypróbowałam. Co do prostownicy - oczywiście nie ma porównania do mojego starego Babyliss'a który nagrzewał się w "jedyne" 20 minut ![]() ![]() Co do spraju - nie wiem...dobrze "psika", zapach taki sobie a czy rzeczywiście dobrze chroni przed temp - to się dopiero okaże... Obiecałam sobie że przestanę używać suszarki...skoro już bedę raz w tygodniu prostować to chociaż suszenie sobie daruję...tak się zastanawiałam jak to jest możliwe że nie widzę poprawy w stanie moch włosów (bo dalej jest z nich siano) - odstawiłam prostownice na kilka mc, ścięłam włosy, rzadko rozjaśniam (a jeżeli już to sam odrost na samym czubku głowy), używam dobrych kosmetyków do włosów... - a więc głównym winowajcą musi być suszarka... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2663 |
Przyczajenie
|
Dziekuje za odpowiedzi...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do tej suszarki ja tez kiedys suszylam przez ok.3 tyg codziennie i mialam potem niezle sianko na glowie ![]() ![]() ![]() Czytałam przed chwila recenzje w KWC tej maseczki Gloria Studio czy jakos tak i pisza glownie ze wlosy sa po niej miekkie, gladkie, blyszczace ale o regeneracji czy tez nawilzaniu za duzo nie pisza... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2665 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja naprawde przestaje używać suszarki... co prawda susze Philipsem - z jakimś "specjalnym" nawiewem (letnim)a mimo wszystko niszczy... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A uzywałas juz tej maseczki? ![]() A tak troche nie na temat Czy ktos sie orientuje w cenach w hurtowniach, sklepach i salonach fryzjerskich? Czy kosmetyki sa duzo drozsze niz w necie np. na allegro? Bo troche nie za bardzo widzi mi sie kupowanie z allegro ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2667 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2669 |
Zakorzenienie
|
"Dziewczyny kupilam wczoraj serum do włosow i juz moge wam go polecic
![]() ![]() ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=19082 " wkleiłam moja wypowiedź z innego watku co by 2 razy tego samego nie pisac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2670 |
Wtajemniczenie
|
Używłam jej raz (mowa o Pollena malwa Studio Gloria) narazie mnie nie powaliła (choć zastanawiam się czy w ogóle jakikolwiek kosmetyk to bedzie w stanie zrobić...) może efekt bedzie po kilku użyciach, ale też nie spodziewam się jakiejś dużej regeneracji...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.