|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3241 | |
Zadomowienie
|
Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
Cytat:
Zapoznaj się też z polecaną dietą, też jest w pliku PDF i pobiera się razem z programem.
![]() |
#3242 |
Raczkowanie
|
WItam!
Dawno nie pisałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3243 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
u mnie to samo, czyli waga ta sama ale tu i tam cm spadly wiec ogolnie jest git, tfffardy tylek mowisz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3244 |
Wtajemniczenie
|
Hej Hej
Ja jestem dopiero w połowie drugiego tygodnia, ale poprawę formy i sprawności już czuję. Nic nie straciłam raczej jednak jeśli chodzi o kg :P Ale czuję jak mój brzuch robi się coraz twardszy z każdym dniem ![]()
![]() |
#3245 | |
Raczkowanie
|
No powiem nieskromnie że faktycznie tyłek zrobił się nie tyle twardy co jędrniejszy i jakby bardziej uniesiony;p;p co mnie ogromnie cieszy
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3246 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=pola333;37477321]No powiem nieskromnie że faktycznie tyłek zrobił się nie tyle twardy co jędrniejszy i jakby bardziej uniesiony;p;p co mnie ogromnie cieszy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- u mnie zakwasy sie czasem pokazuja bo cwicze jeszcze pare innych rzeczy takze cialo w ciaglym ruchu ![]() u mnie to wyglada tak ze ze wszystkim teraz daje rade wkoncu 17 za mna ![]() ![]() Edytowane przez piotrekp1986 Czas edycji: 2012-11-07 o 16:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#3247 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=piotrekp1986;374842 26]
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3248 |
Wtajemniczenie
|
Ja też nie wyrabiam na ćwiczeniach na dole, a dzisiaj to już wybitnie. Mam zmęczone ręce po basenie wczoraj i zwyczajnie nie mogłam się na nich utrzymać dzisiaj. Jestem trochę zła, bo nogi spoko, mogę robić, ale ręce nie dają rady. No nic, wyśpię się i jutro będzie lepiej
![]()
![]() |
#3249 |
Raczkowanie
|
pola333 staram sie byc mega aktywny poniewaz prace mam siedzaca i juz od dluzszego czasu zauwazylem ze kiepsko ze mna kondycyjnie gdy musialem podbiec nawet 200m gdzies i faldki sie pojawialy tu i tam a jakos na basenie by wygladac prawda
![]() Praan ja na basen mam za daleko ale czasem by sie tez wybrac, aaa joge cwicze od tego tygodnia ![]() Edytowane przez piotrekp1986 Czas edycji: 2012-11-07 o 19:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#3250 |
Wtajemniczenie
|
Piotrek,
to zupełnie tak jak ja! ![]() Tzn. ja robię sobie rano takie lekkie 20 minut dla początkujących. Ale naprawdę fajnie się po tym czuję.
![]() |
#3251 |
Raczkowanie
|
No ja tez sobie zrobiłam taka nieprofesjonalna fotkę i zamieszczę na forum jak skończę insanity
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3252 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny. Jestem tu nowa ale bardzo zainteresował mnie trening insanity tylko nie wiem skąd można go pobrać?? Najlepiej żeby to nie wymagało żadnych opłat czy rejestracji nigdzie itd. Może ktoś pomóc?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3253 |
Raczkowanie
|
ja joge mam raz w tygodni prawie 2 godziny w grupie samemu nie potrafie
![]() pola333 to juz sie nie moge doczekac tych fotek i wynikow u mnie z brzuchem chyba szalu nie bedzie chociaz roznica jakas widoczna napewno sie pokaze, ale nic nie mowie dopoki nie skoncze, tylko synusia nie obudz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3254 |
Zadomowienie
|
z torrentów.
#3255 |
Raczkowanie
|
ja mam na sprzedaz jakby cos ktos kiedys
|
![]() ![]() |
![]() |
#3256 |
Raczkowanie
|
wstawial ktos tutaj juz ktos swoje zdjecia z przed i po ??? za wiele stron zeby to wszystko przegladnac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3257 |
Wtajemniczenie
|
dzisiejszy trening mnie zabił
![]() całe szczęście, że jutro wolne ![]()
![]() |
#3258 |
Zadomowienie
|
a ja muszę odpuścić Insanity na dłużej. Muszę odciążyć kręgosłup po rehabilitacji, więc od poniedziałku zaczynam Hip Hop ABS
![]()
#3259 | |
Raczkowanie
|
No i moi drodzy 4 tygodnie skończone. Zaczynam Recovery Week i potem już rzeźnia czyli Maxy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3260 |
Raczkowanie
|
Hej ja dzisiaj mam 4 dzien z insanity, cardio recovery wiec licze ze cos lajtowego;p mam takie zakwasy po 3 dniach ze ledwo chodze, szczegolnie lydki odmawioaja mi posluszenstwa. A jak jest z utrata kg w trakcie insanity? ja akurat po ciazach mam z 15kgt do zgubienia a jeszdcze karmie wiec odchudzac sie za bardzo nie moge. Biegam i zaczelam insanity ale jedyne rezulatty jakie tam pokazuja to rzezba, a jak ze spalaniem? robil to moze ktos z nadwaga i podzieli sie efektem?
#3261 |
Przyczajenie
|
Witam jestem tu nowa, w końcu zdecydowałam się tu zarejestrować
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3262 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=trix85;37568274]Hej ja dzisiaj mam 4 dzien z insanity, cardio recovery wiec licze ze cos lajtowego;p mam takie zakwasy po 3 dniach ze ledwo chodze, szczegolnie lydki odmawioaja mi posluszenstwa. A jak jest z utrata kg w trakcie insanity? ja akurat po ciazach mam z 15kgt do zgubienia a jeszdcze karmie wiec odchudzac sie za bardzo nie moge. Biegam i zaczelam insanity ale jedyne rezulatty jakie tam pokazuja to rzezba, a jak ze spalaniem? robil to moze ktos z nadwaga i podzieli sie efektem?[/QUOTE
Hejka! Ja także po ciąży mam do zgubienia około 12kg. Zaczynam 5 tydzień ćwiczeń i powiem Tobie że nic nie schudłam jedynie widać żę ciało robi się jędrniejsze i w obwodach ciut się zmniejszyło. Być może z dietą dałoby lepsze efekty jeśli chodzi o odchudzanie, bo ja akurat na diecie nie jestem. Tak czy siak jestem zadowolona że się zmobilizowałam i w końcu zaczęłam walkę z nadwagą ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3263 |
Raczkowanie
|
kurcze pola to troche mnie zdolowalas bo mialam nadzieje ze schudne;/...no alke jak widzisz ze cialo ci sie zmienia to moze zmienia sie stosunek masy miesniowej do tluszczu i dlatego na wadze nie ma spadku a efekt widac...mam nadzieje!!! ja wlasnie tez nie jestem na diecie wiec wiem ze schudnac bedzie ciezko, zaraz sie zabieram za cwiczenia bo wieczorem spada mi motywacja;p A zdjecie zrobilam takze mam nadzieje ze bedzie sie czym pochwalic za 2 miesiace
![]()
#3264 |
Raczkowanie
|
U mnie zakwasy tak po pierwszym tygodniu zniknely i wtedy dostalem mega motywacji i sily do cwiczen
![]() ![]() Kiedys gdzies zobaczylem to zdanie i od tego zaczelo sie Insanity: Sacrifice What You Are For What You Will Become Edytowane przez piotrekp1986 Czas edycji: 2012-11-12 o 14:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3265 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3266 |
Wtajemniczenie
|
Mój drugi fit test! Niezadowolona z braku progresu w dwóch pierwszych ćwiczeniach dałam z siebie wszystko w reszcie i poważnie mało się nie porzygałam ze zmęczenia po wszystkim!
![]() 1. Switch Kicks - 112 -> 100 2. Power Jacks - 62 -> 53 3. Power Knees -89 -> 101 4. Power Jumps - 33 -> 37 5. Globe Jumps - 11 -> 13 6. Suicide Jumps - 15 -> 19 7. Push-up Jacks - 13 -> 18 8. Low Plank Oblique - 63 -> 70 A jak ktoś ma wątpliwości czy Insanity daje efekty - u mnie po dwóch tygodniach o 5 cm mniej w talii ![]()
![]() |
#3267 |
Rozeznanie
|
Hej, a jest tu ktoś kto faktycznie przed treningiem poszedł zapytać lekarza, czy może to ćwiczyć i ćwiczenia z Insanity są bezpieczne? Doszły mnie słuchy, że była dziewczyna, która ćwiczyła to przez 2 lata (nie wiem w jakich odstępach.....) i teraz jeździ na wózku inwalidzkim, bo zniszczyła całkiem stawy.....nie wiem ile w tym prawdy, ale strasznie mnie to przeraziło.....do tego stopnia, że nie wiem czy kontynuować.....
sama prawie 3 lata temu przeszłam artroskopie kolana i nie chcę wracać do kul......o nie co sądzicie?
#3268 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dlatego Shaun za każdym razem podkreśla - odpoczywaj, rób przerwę, rób wolniej jeżeli musisz. Myślę, że nie ma przeciwwskazań do ćwiczenia dla siebie po swojemu.
![]() |
#3269 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dobrze jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3270 |
Raczkowanie
|
hej
u mnie dzisiaj 6 dzien, co prawda ciezko mi dzisiaj za cokolwiek sie wziasc ale mam w glowie ze jeszcze mnie dzis czeka trening. Jak go robilam 2 dnia to myslalam ze umre ale moze dzis nie bedzie juz tak zle bo az sie boje;p a w ogole to mialam wczoraj wazenie i mierzenie i 2cm w talii i biodrach mniej. co prawda to nie przez samo insanity bo od miesiaca mniej wiecej chodze tez na silownie ale insanity na pewno tez mialo swoj wplyw ![]() a jak rozwiazujecie kwestie recovery week? ja bym go chciala zrobic w okresie swiat bo wiadomo ze wtedy i tak zbytnio nie pocwicze ale nie wychodzi mi tak niestety...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:50.